Jak dlouho mít tarotové karty?


06.04.2018 - 11:30
(Ryby) emotionlass
Jak dlouho mít tarotové karty?
Ahoj, kdesi sem četla že tarotové karty jsou jen natištěný kus papíru a že se musí čas od času vyměnit, kvuli čistotě energií a že na nich někteří kartáři zbytečně lpí, tak me hrozně zajímá co si o tom myslíte. Já mám svůj tarot devět let a je to můj jediný, který miluju, nerada bych ho odložila a koupila nový.....je to z hlediska energií důležité ? Nebo se na to můžu vyprdnout ? Díky za odpovědi :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
09.12.2018 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tarot11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jakoukoli energii vykuřuješ z karet vykuřovadlem jako je treba šalvěj a pod.
10.04.2018 - 08:25 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Freja
jj zakopat do země a koupit si místo nich hašlerky
10.04.2018 - 07:49 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já mám ty svoje skoro 20 let a před každým výkladem je čistím nad ohněm, podle mě je blbost se nutit do výměny kvůli údajnému datu spotřeby. Navíc kdyby člověk třeba chtěl stejné, tak některé sady už nejsou k sehnání. :17:
09.04.2018 - 20:09 | Filtr
(Štír) Freja
Taky se dají na čas zakopat do země.
Ale ne v igelitu.
Hluboko....
:61: :61: teď jsem si vzpomněla, jak je kámoš po pár týdnech vytáhl slušně promočený...chce to třeba dřevěnou bedýnku. :3:
07.04.2018 - 16:28 | Filtr
(Rak) dan162
Vyprdnout je můj názor, nic netlačit. Sám jsem si koupil nové, ale to proto, že se mi jiná sada líbila víc, normální vývoj. Čekal bych s možnou změnou na impuls v sobě, ne zvenku.
06.04.2018 - 14:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Karty se nemají měnit, ale očišťovat, pokud je drží někdo jiný než Ty. Buď vezmeš balíček a třikrát na něj poklepeš ukazováčkem, nebo jemně rozvineš v ruce a párkrát s ním přejedeš nad svíčkou (samozřejmě tak, aby neohořely :4:)

Ale je to spíš symbolické :3:

Nové bych nepořizovala. Pro mě je to jako moje dítě, které roste a vyvíjí se se mnou. Mají můj otisk.
06.04.2018 - 14:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
tak když je máš zajeté fungují asi lépe
06.04.2018 - 13:35 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Tarotové karty mne zajímají, ale nikdy jsem nic takového neslyšela, spíše naopak.
Když si člověk pořídí novou sadu, tak je naopak žádoucí, aby karty získaly tvoji energii co nejvíce, některé kartářky si dávají nové karty zpočátku pod polštář, nebo je nosí stále v kapse a pod.
O tom, co píšeš, jsem nikdy neslyšela, ale zaujalo mne to a trochu se budu pídit.
Vlastně všechny předměty, nábytek...prostě všechno je plné energií, čím starší věc, tím je jí více, ale že by to zrovna vadilo u karet, to jsem myslela, že naopak, ale také to jek důvod je nedávat z ruky.
06.04.2018 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja neviem, ale načo taká otázka ak sa naozaj zaoberáš výkladom tarotu, jednoducho všetko si povie samo a dosť ty s tým neurobíš nič.
Ja milujem svoj dračí tarot a predsa také 2 roky som sa ho už nedotkla, jednoducho stojí a ja viem že v tomto sa nič nútiť nedá, je tam príliš veľa ohňa a preto som ho určite nemohla hocikomu vykládať.
Mám môj prvý tarot ešte za socializmu iba veľká arkána čo bola v nejakom talianskom časopise priložená - sú to postavičky mačiek a to je oddych, jednoducho ich vezmem do ruky a je mi dobre nemusím ich ani vykladať. Potom mám zenové karty, ktoré ku mne ale vôbec nehovoria - sú pre mňa neskutočne slabé a tie som nemala roky v rukách a potom som dostala nejaký tarot - neviem aký je, lebo mám k nemu odpor.
Mám ešte další tarot, neviem názov - vlastne ten sa dá každému vyložiť - taký nič moc ale slúži a ja som si vždy vyberala tarot podľa človeka ktorý chcel výklad.
Dostala som karty o vílach a tie som nemohla 2 roky zobrať do rúk až po dvoch rokoch ku mne prehovorili, takže tak je to s tarotom či iným.
Pozemšťan - áno takto sa správame k takým veciam, nechame ich na pokoji v blízkosti nech si zvyknú či očistia či nabijú - jednoducho nasajú to naše.
Boli časy kedy som tarotové karty použivala často, teraz už skoro vôbec nie ale viem že ich mám.
06.04.2018 - 12:56 | Filtr
(Ryby) emotionlass » MG34
mne ale nestagnovali ja s nema prave tech devet let vykládám jen sem cetla ze dlouho pouzívané karty sou presycené a je treba je vymenit za nové tak jestli si mam koupit nové nebo pracovat s temahle dokud budou použitelné...
06.04.2018 - 12:25 | Filtr
(Ryby) MG34
na nějaké energie a karty moc nedám, ale teď jsem dostal darem jedny (použité) vykládací karty - Crowleyho tarot - takže jsem spustil nějaký ten "folklór" odložil jsem je na stůl do mého pokoje, aby si "zvykly" :4: (nevím, jestli se to tak dělá, to jsem si vymyslel)

asi se to podobně dá udělat i s vlastními kartami, co už dlouho "stagnovaly" - někam na čas odložit
06.04.2018 - 11:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž biznis je biznis.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »