Žena vodnář , muž střelec


28.03.2018 - 10:24
(Vodnář) SofiaCh
Žena vodnář , muž střelec
Ahoj holky. Chtěla jsem se vás poptat, zda nejste vodnářky co chodili někdy se střelcem. Co jsem tak četla, vodnáři a střelci se k sobě mají hodit, ale už jsem měla vztahy se střelcem.. a nikdy to nedopadlo nijak dobře. Nevím zda se ke mě chce jeden z posledního vztahu vrátit, či ne. Chová se jednou tak, pak jinak. Měl mě prý strašně rád, ale pak mě z ničeho nic začal ignorovat a už je tomu tak nějakou chvíli. Tak mi prosím poradte..


Pokud je někdo z vás jiné znamení, co chodí / chodilo se střelcem, i tak se ozvěte :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
29.03.2018 - 11:00 | Filtr
(Býk) player » Sosna zvlčelý
Na vrznutí je dobrý každý znamení , když má erekci.

Za mě - k vodnářce se hodí zase vodnář. UFO k UFU. Mám v kapele vodnářské manžele , nemá to chybu. V dobrým i zlým. Je ale fakt , že je drží u sebe ta hudba.

Ale nemá to chybu.
28.03.2018 - 21:39 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Jakožto nejkozatější holka tady Ti z astrologickýho hlediska povím, že střelení Střelci jsou pro Tebe výborní zejména (avšak jistě nejen) na vrznutí. :15:
Pro vztah trvalejších kvalit je pro tebe však lepší někdo uranské energie (právě Vodnář) šmrncnutý Blížencem. Blížnec by mohl být top. :3: Jako nevhodná znamení se jeví energie Býka a Štíra.
Jestliže mluvím o energiích, pak to neznamená, že musí být narozeni se Sluncem v těchto znameních, může tam být jiný významný prvek radixu (Luna, ascendent...)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »