Astrologické knihy


26.03.2018 - 15:05
(Vodnář) Hulakala
Astrologické knihy
Zdravicko!

Prosím o doporučení astrologických knih, které jsou už opravdu obsáhle a ani se tolik nesoustreduji na jednotlivá znameni takových knih mám dost. Spíše co do aspektů atd.! Taková ta rozsáhlejší astro. V případě pokud někdo sami se takové knihy zbavujete, rada odkoupim. Jinak prosím doporucujte:-):-)

Diky dík

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
04.04.2018 - 22:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně osobně asi nejvíc posunula kniha Astrologie a psychologie Hermanna Meyera. Ačkoliv normálně nemám moc rád intelektualizující, psychologizující astrologii, Meyer to pojal poměrně srozumitelně. Slušný jsou i Schulmannovy knížky, co se týče základu, tak určitě Kefer a jeho Praktická astrologie, s tím, že ji určitě nebrat jako dogma, s přihlédnutím k době, kdy byla psána. Slušná je taky Učebnice vědecké a tradiční astrologie od Mirka Boleslavského. A jinak praxe, praxe a zase praxe...Většinu vědomostí astrolog stejně musí vyhodit, aby mu to mohlo sepnout i jinak, intuitivně
03.04.2018 - 17:19 | Filtr
(Rak) allika
Podle mě jsou dobré tranzity od Roberta Handa. Dlouho nebyly na trhu ale teď už v pohodě :-)
28.03.2018 - 21:38 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Docela zajímavé je studium "neaspektů" tedy vlivu neaspektovaných planet.
Abychom si udělali představu jak horoskop funguje je dobré si tyto věci pospojovat a neuvaźovat o tom tak že jen tam kde je aspekt se "něco děje" a tam kde není je "nic" nebo "nuda" jak se mnozí i sečtělí a snaživí astrologové domnívají.
https://www.levneucebnice.cz/p/…
28.03.2018 - 20:12 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Obsiahla kniha je Křesťanská astrologie od Williama Lillyho. Ale je to trochu náročnejšie čítanie, vyžaduje trpezlivosť. Dobre je mať aspoň základy pojmov z tradičnej astrológie. Polovica knihy sa venuje horárnej astrológii a druhá natívnej.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »