Tranzity a rada


26.03.2018 - 12:14
(Kozoroh) Noční sova
Tranzity a rada
Ahoj zdravím a přeju všem krásné velikonoce. Mám prosbu. Jako samouk jsem nakoukla na tranzity (pocit, že se něco děje, stagnace snad úplně ve všem) a už v tom plavu. Mám 4dům v kozorohu a tranzituje mi přes něj Pluto. To jsem ještě nastudovala, ale je tam současně Saturn, Černá luna a Mars. Může mi někdo poradit, jaká mám otevřená další témata? Šárka 19.1.1976 Mělník 21:45

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.03.2018 - 08:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Co neptunská kvadratura ze 6. do 3. domu? To je o té nemoci, o práci i o úřadech :17:
27.03.2018 - 23:14 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Předně se ti již blíží uranskosaturnská opozice (44-45). Pozitivní na tom je že..v tomto období krize se může plně projevit tvůrčí síla jedince zároveň s jasným objektivním pochopením jeho životního cíle.
27.03.2018 - 21:51 | Filtr
(Kozoroh) Noční sova » Sosna zvlčelý
Děkuji že jste nahlédl, ono to trvá asi rok. Po rodičovské jsem se nevrátila do své původní práce, firma snižovala stavy. Nejdřív přišla radost, že konečně mohu začít dělat něco, co mě bude bavit a těšit pak zase zoufalství, bože co si počnu. Splín, žádná energie a žádný nápad, kde se teda jako mám uplatnit.

Po pár rozhovorech s přáteli, kteří už něco dokázali, přijde náboj a energie a tak si zajdu na pracák pro rekvalifikační kurz a tam mě pán přemlouvá, ať si udělám VOŠ. Zase mě to odvede jinam, chvíli pátrám abych zjistila, že vlastně hledám práci a chci mít čas na syna.

Zdraví je dáno prvním rokem ve školce. Syn marodí týden a já pak 14 dní.

Mám pocit, že se hledám a Mars mi možná ukazuje, že vkládám energii špatným směrem?
27.03.2018 - 10:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pokud jde o tranzity, tak bych se zaměřil spíše na ty vnější planety (Pluto, Satrurn). Mars hodnotit v progresích. A tranzity brát přes citlivé body (planety přes ČL, nikoli naopak).

Jinak je dobré při takovém dotazu více konkretizovat své pocity. Jak dlouho již trvají? Jde to ve vlnách, nebo setrvalý stav? Ono se někdy ukáže, že na vině nemusí být ani tak vliv planety jako třeba vliv štítné žlázy a její nesprávná funkce.

Mne zaujal spíše ten kvadrát Neptuna k nativnímu Marsu, kdy Neptun je vládcem 6. domu (práce, povinnosti, zdraví), Mars pak je o energii a transformaci (vládce 8. domu).


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »