Stará láska, která nevyhasla ale víc se rozhořela.


24.03.2018 - 13:20
(Blíženci) RebelSky228
Stará láska, která nevyhasla ale víc se rozhořela.
Dobrý den dámy a pánové. Chtěl bych se s vámi podělit o fakt divný zážitek a sen co se mi opakuje a nevím jak to říct i děsí. Jednou jsem náhodou potkal slečnu a zamiloval jsem se do ní. Milovali jsme se ale najednou jsem se choval moc zle a nechal jí být mou chybou. Chtěl jsem být s ní dohromady, ale kamarádi co nebyli kamarádi ale nepřátelé světla. Mi zkazili narozeniny a aby to nebylo málo zkazili mi budoucnost a vztah s ní. Doteď nevěřím i vlastní rodině mám pocit že jsou jako oni mám pocit jako kdybych zavinil zánik lidstva a že teď tenhle život pykám. Ale nevzdal jsem se a ani se nevzdávám následky mám ještě teď. Ale z5 k věci. Vše jsem dokončil jak bylo dáno asi osudem bohem nebo satanem říkejte tomu jak chcete. Zjistil jsem že jsem ztratil slečnu kterou jsem moc miloval opravdu moc. Zjistil jsem díky tomu že neumím milovat 2 slečny. Také jsem poznal že nový začátek nebudu mít jasnej a světlej. Sen mi ukazuje o tamté dívce které jsem ublížil. Litoval jsem toho a furt se mi o ní zdá i když mi odpustila tak nechce abych jí znovu ublížil. Zjistil jsem že bych stejnou chybu neudělal. Furt se mi o ní zdá tak moc silně že jiná slečna jí nenahradí, že také nebudu milovat jinou slečnu protože furt na ní myslím i když je to nevhodné. Myslím na ní i po dlouhé době.
Vídám jí všude v jiných slečnách abych si představil že je poblíž mě.
Zdál se mi sen asi včera. Byl jsem s ní v autě měl jsem vytetovaný její jméno na ruce jako je v reklamě na škodovku. Viděl jsem její jméno všude. Když byla se mnou řekl jsem jí do očí že mi to mrzí. Ona pak řekla já vím a strhla mi její jméno z ruky a odešla. Prej se potkáme znovu. Ale když jsem se probral a dostal jsem od ní zprávu že se mnou nechce mít kontakt. Tak si myslím že chce abych na ní zapoměl. Ale jak? Nejde mi to a zkusím reinkarnaci abych na ní zapoměl. Nebo řekne mi někdo ten sen? Furt se mi zdá o ní jednou za rok poslední dny toho roku se mi zdá každou chvíli. A když chci poznat slečnu jakkoliv je zadaná nebo nemá zájem. A vždycky na ní se mi zjeví záblesky na ní. Co to je? Chtěl bych se vás zeptat co to znamená. Děje se mi to teď poprvé co jsem pochopil duchovní klid po svém a poznal jsem zlo na vlastní kůži. A cítím se jako očištěn ale ptám se vás proč ona proč se mi to děje? Budu někdy šťastný? Jsem od té doby nešťastný 4 roky furt na ní myslím a záblesky vzpomínek zesilují to teď. Moc rád bych věděl co to znamená . Jsem chlap ale nemohu díky ní si najít jinou. Je lepší odletět jinam a začít jinak a změnit se? Nebo se ke mě vrátí zázrečně? Nebo mám bojovat furt v hlavě abych na ní zapoměl? Potřeboval bych pomoct od vás. Asi jsem cvok ale mám pocit že se očišťuji od zla nebo se pletu? Je to pro některé fascinující žer miluji slečnu po 4 nebo 3 letech. Prostě jsem nešťastný z toho možná to co se mi děje to zlo asi zpečeťují věci které nikdo nepochopí. Díky tomu si více vážím toho všeho ale furt mi komplikujou ty věci se slečnami jako kdybych je odrazoval. Nebo je to tak dáno že jí moc miluju že se stane někdy že se k ní vrátím? Moc rád budu za odpovědi omlouvám se za texty píšu jak povídám. Jsem zvědavý od vás co to znamená vše v mém životě?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.03.2018 - 11:53 | Filtr
(Býk) player » ZA 6 MINUT
Ty se směješ - ale tohle přece není ojedinělý případ. Vždyť se dokonce i stává , že rozvedení se znova vezmou.

Comebacky nejsou nijak ojedinělý jev , protože člověk pozná , co ztratil , až když to opravdu ztratí. A ještě jedna věc. Co se sexu týče , je to dokonce docela běžné.
27.03.2018 - 11:40 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » ZA 6 MINUT
Horší je, když pak po čase řekne: Mýlila jsem se, když jsem si myslela, že jsem se mýlila." :4:
YouTube
27.03.2018 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ZA 6 MINUT, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"u mě jednoho dne zazvonila a řekla: mýlila jsem se , tady mě máš"
:61: :61: :61:
https://www.youtube.com/watch/…
27.03.2018 - 10:20 | Filtr
(Beran) Háňa*
Sejde z očí, sejde z mysli ... to funguje.
Ale jen u toho, kdo si toho druhého v té mysli křečovitě nedrží jako rukojmí.
Propusť ji na svobodu, když ji máš tak strašně rád.
Co máme rádi, to přece nevězníme - ani ve své mysli.

To, co cítíš, nemá s láskou nic společného. Je to jen tvoje urputná snaha vyrobit si svoje štěstí věšením se na krk někomu jinému.
26.03.2018 - 15:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslim, ze je to uplne normalni. Je to tvoje prvni zamilovanost, ktera nevysla. Nemilujes tu slecnu, ale svoji predstavu o ni. Zamiloval ses do sveho snu. Ta slecna bude v realu mozna docela jina, nez si myslis. Bude to nejakou dobu trvat a postupne te to prejde. Za 10 let se na to budes divat jinak. Ted hlavne neudelej nejakou blbost a dej tomu cas. A prerus s ni kontakty, at se ti to porad nepripomina.
26.03.2018 - 12:34 | Filtr
(Býk) player
Nicméně - znám jeden vztah , který v třiadvaceti pár ukončil , pak se potkali po deseti letech už jako hotoví lidé , a pak spolu prožili dalších asi 6 nebo sedm let v euforii , než jim vychladla vášeň. Pak se zase rozešli. Takže - stát se může cokoli.
26.03.2018 - 12:29 | Filtr
(Býk) player
No - hele , nanesu tě trochu od snů do reality , protože jsem kdysi dávno byl v podobné situaci , až na to , že já jsem dívce ničím neublížil , jenže měla v plánu "velkou" kariéru v opeře a šla si za ní , navíc byla zřejmě na starší pány , takže ze vztahu mi prostě vycouvala bez udání důvodu.

Bylo mi dvacet a byl jsem z toho hotovej , protože na rozdíl od těch , které přišly po ní , ona byla horší v erotice , ale byla veliká osobnost už v době , kdy jsem jí poznal jako teenagerku.

Život běžel dál a já jsem s dalšíma holkama zažíval nové vztahy , ale uvnitř jsem pořád toužil , aby tahle Jana u mě jednoho dne zazvonila a řekla: mýlila jsem se , tady mě máš. Kariéru v opeře neudělala , vdala se (co mám zprávy ,tak velmi nešťastně) a žije-nežije. Přežívá.

Po kristových letech se ale život začal stáčet jinam. A když si těch vztahů člověk zkusil 5 , 10 , 15 , tak zjistí , že je to vlastně jen chemická šalba. Zánět nervů - ta zamilovaniost.

A nastalo údobí druhé - eroticko-filosofické. Je daleko zajímavější , je úžasný. Člověk krásno už nehledá v opačném pohlaví (pouze když ho svlíká , to ano) , ale hledá a nachází ho všude kolem sebe. Svět je úžasná příležitost. A najednou zjistíš , že v sobě máš daleko víc lásky , než zamilované páry , které vidí jenom sebe..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »