Preberanie nesprávnych informácií


23.03.2018 - 08:28
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Preberanie nesprávnych informácií
Nejako som tu tentokrát zakotvila na dosť dlho, ale prišla som na to že som prebrala veci ktoré sa mi nepáčia. Odrazu sa bojím svojho 8 domu či Saturna ktorý je v škorpionovi a v ňom.
Bola som celý život zástancom toho že nie je horšie či lepšie znamenie. Práve taký Škorpion mi prišiel ako ťažké znamenie s veľkými skúškami, ale kto ich zvládne tak vlastne je na tom oveľa lepšie ako iné znamenia.
Pristihla som sa pri tom, že ked mi je na figu čo po tej chorobe je tak ma napadne hned ten nešťastný dom a iné veci. Prečo som to prebrala? Ako sa vkráda do našej mysle niečo čo sme pred tým nebrali?
Uvedomujem si jedno, ak ja ktorá mám aspoň základné dlhoročné skúsenosti s hviezdami takto vnímam, ako to vníma niekto nový, ktorý príde a nemá ani potuchy o tom a pozrie si svoj radix a tam to je a on vzdáva život, lebo toto je zlé či niečo podobné.
Vlastne tak ako zle povedaný výklad tarotu či iné výklady tak aj astrologia a hlavne neznala astrologia môžu oveľa viac uškodiť ako pomôcť.
Neviem prečo, ale posledný týždeň sa nad tým veľmi zamýšľam, koľko ľudí zbytočne trpí, lebo k ním prišla taká informácia. Nevedela som sa pár dní sem dostať, jednoducho mi to nechcelo načítať stránku a potvrdilo sa mi to ihned po otvorení. Že ta dezinformácia je prítomná a ľudia jej prepadli. Dá sa nejako zabraniť na takých stránkach ako je táto, alebo iba taká informácia k nám príde aku chceme.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
27.03.2018 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ZA 6 MINUT, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja ale jazyk duality nevnimam jako: ano /ne
ale jako: :105: /:103:
pejsek a kocicka :24:
25.03.2018 - 18:25 | Filtr
(Býk) player » aktigram
No - my máme v Čechách takovou niverzální Obchodní a poradenskou činnost. Za to se schová v podstatě cokoli. Když jsou lidi ochotni platit kartářům , za to , že je mystifikují ...ale poradenská činnost to je.
24.03.2018 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pred 20 rokmi som si chcela otvoriť relaxačné centrum, ale na to som nemala vzdelanie - bola potrebná zdravotná alebo niečo podobné, ale ponukla mi pani voľnú živnosť na vešticu alebo horoskopy, to bolo možné bez čohokoľvek. Myslím že pani nepochopila že ja nechcem byť veštica, teda nechcem aby za mnou ľudia chodili ako k veštici a k astrológií som iba pričuchla a nerozumiem jej. Na to mi pani povedala - keby ste vedela koľkí z nich z toho nevedia určite ani toľko čo vy a otvoria si živnosť a živí ich to. Takže u nás to možné bolo.
24.03.2018 - 10:20 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Jen pro tvou informaci, profesionální astrologové mají živnosťák, můžeš se podívat do rejstříku :3: A profesorský titul časem taky bude, výuka už započala. :2: Ne že by to teda byla záruka něčeho.
23.03.2018 - 22:37 | Filtr
(Býk) player » tajga
Nojo , no. Flákoty , kterým se nechce do práce a koupí si 5 knížek...nebo tarotový karty.

Astrológ , který má jméno. Ale vždyť oni za nima nejen šli , ale celou problematiku si nechali podrobně vysvětlit. To není , jako že se sejdou u kafíčka a řeknou : sousedka povídala , že má léčivou lampu která odhání zlý duchy , tak tomu dáme bludný balvan.

Je vidět , že co říkala Božena Němcová pořád platí. Kde je lidská blbost , tam ani bůh nepomůže.

Sláva všem astrologům (zejména profesionálním , protože kde bychom bez nich byli , že?) a hlavně těm , co mají jméno.

(Mimochodem Sisifos byl za Baudyšem ten se těžce ztrapnil).

A mě všechny panny pruděj a dvě my zničili kapelu kvůli prudění. A všichni rybáci jsou v mém okolí vobšourníci až za dva rohy. A pokud to nedělají , tak ale jen proto , že je nikdo nechce , ale jsou to sexuální loudilové. Ale statisticky to moc ověřený nemám , protože počet vzorků jsou 3+3. A to je dost málo.

:61:

A ještě otázka. Chirurg si udělá jméno tím , že výborně operuje , hokejista tím , že skvěle střílí nebo gólům zabraňuje , muzikant tím , že výborně hraje. A čím si udělá jméno astrolog? Tím , že pošoupne Pluto nebo napíše disertační práci o vlivu Merkura v 7. domě?
23.03.2018 - 21:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajga
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
kněží co nevěří v boha, věří v řád, roucho a papeže a to je přece skoro vědecký dogma:D
23.03.2018 - 20:55 | Filtr
(Blíženci) tajga » player
To je úplně irelevantní co je, nebo není na hranici se zákonem. Pokud mě zajímá pravda o astrologii, první věc co udělám je, že půjdu a nechám si vyložit horoskop u astrologa, který má nějaké jméno. Jestli ne, tak můžu být svojí profesí vědec, ale vědeckého ducha nemám.

Co se týče voleb, tak i tady na stránkách byl velmi obsáhlý rozbor, který říkal, že Zeman prezidentem bude.

To, že ti nikdo neodpověděl nemusí být tím, že by snad nevěděli, co říct, ale možná protože jsi tu známý kolovrátek, který si pořád vede o všem svoji. Ale stejně v tom asi tak úplně jasno nemáš. Nedávno si tu psal, že Ryby chtějí harém, Panny prudí...nevím, jestli by z tebe Grygar měl radost. Možná bys nějaký maly bludný balvánek za tyhle výroky taky obdržel :-D
23.03.2018 - 20:29 | Filtr
(Blíženci) tajga » Buh je tlak
no, oni občas i kněží nevěří v Boha, tak by se s tím třeba nějak žít dalo :-D
23.03.2018 - 19:09 | Filtr
(Býk) player » tajga
No - takhle.

Slovo profesionální astrolog je samo o sobě na hranici se zákonem! Má snad na to někdo profesorský diplom a živnosťák? Jak se může někdo živit jakousi naukou Summerů , nota-bene, když navíc zemská osa v tu dobu byla v zcela jiném náklonu , tudíž souhvězdí byly jinde a navíc byla pětiplanetová.

Profesionální astrolog , to je stejný , jako když řeknu profesionální baba kořenářka. Jenže ta mi alespoň prodá koření.

Vědu člověk nepřeskočí tím , že řekne já si vyléčím rýmu zaříkadlem. A takhle je to s astrologií. Nic proti ,jsou to v podsdtatě milovníci ničím nepodložených statistik. Ale kdyby to astrologům kapku zapalovalo , tak jenom mezi sebou si rozešlou on-line experimentální formuláře a pak si můžou porovnat výsledky. Jak má něco výsledek nad 90% . budiž , dejme tomu. Mohli by říci - nevíme jak , protože to nevěděli ani ti Summerové , ale statisticky to nějak vychází. A vzorek nějakých 100 000 lidu už by byl dejme tomu zajímavej.

Ale takhle je pro mě astrolog tím samým , čím kartář , čteč z kávové sedliny , nebo baba s kocourem na rameni :4: Ovšem rád svůj názor opravím - až to provedou a ukážou světu. Nejsem vysazen proti té nauce - ale když sem položil jasný dotaz , neodpověděl mi ani jeden.

http://diskuze.najdise.cz/prispevek…

(A jinak , holotropně dýchalo hodně vědců. Oni , než si zaklepou na čelo , tak to pořádně prozkoumají. Mě se líbil Grygar na přednášce , když nám tehdy řekl , že před volbami navštívili vědátoři 20 našich profesionálních a nejlepších věštitelů a chtěli predikci výsledku voleb do sněmovny. Ani jeden se ani nepřiblížil).
23.03.2018 - 18:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajga
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tajgo, ale když se na to podíváš jejich očima, tak proč by si "ortodoxní" vědec nechal dělat astrologický rozbor, když je v jeho očích pavěda nejen astrologie, ale i informace, které z ní dostane jako výstup.

ortodoxní věděc třeba vůbec neví jak s takovýma informacema naložit.
tudíž jsou to data pro něj zhola neužitečná.

když si pujde holotropně zadýchat a zjeví se mu panna marie, jeho astrální těla nebo cokoliv podobného, co si s tím počne? a co jeho kariéra v takové optice?
23.03.2018 - 17:56 | Filtr
(Blíženci) tajga » player
Ty pravděpodobně nesleduješ kdo všechno balvany dostává, jinak bys takhle nemohl psát. Co se astrologie týče, zajímalo by mě, kolik těchto vědců si nechalo vyhotovit horoskop od profesionálního astrologa před tím, než začali tvrdit, že astrologie je nesmysl. Vsadila bych se, že nikdo, to by totiž ztratili tvář, znemožnili se sami před sebou a celou vědeckou obcí. Tak radši budou argumentovat z pozice totality hmoty, jakože Pluto nemůže nijak působit, protože je příliš malé a vzdálené apod. Také by mě zajímalo, kolik z nich si holotropně zadýchalo, před tím, než udělili balvan naprosto úžasnému S.Grofovi. Kolik z nich se nechalo léčit na klinice čínské medicíny v Hradci...atd.atd. Z toho, že nějaký obor nemá parametry toho, co lidé nazývají vědou, nevyplývá, že musí být nutně nefunkční. To, že existujou podvodníci, lháři a že je jich hodně, na tom nic nemění. No, nejsem naivní, abych si myslela, že změníš svůj postoj, to opravdu ne :97:
23.03.2018 - 15:26 | Filtr
(Býk) player » tajga
Trapas je to jen pro ty , co více , než v poznatky vědy věří v abraka dabra. Člověk něčemu věřit potřebuje , to ano. Ale kartářovi? Leda někdo slaboduchej , protože ani kartář sám v to nevěří a říká : mohu se mýlit. (Ne , že může , one se mýlí)

Tudíž pokud jde někdo za 900 korun prodávat energií nabitou dečku , která má zbavit finančních potíží a dostane bludný balvan , tak spíš by tím bludným balvanem měl dostat do makovice , popř jím být rovnou zardoušen.
23.03.2018 - 15:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevyužité slabosti sú naše najsilenjšie stránky

přesně tak.
rozum se tomu zprvu příčí, jak by mou silnou stránkou mohlo být něco, v čem jsem na první pohled slabý.

ale může.
je to jen otázka času.
23.03.2018 - 14:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já si myslím, že taková informace je naopak dobrá, protože ti dojde, že Buď budeš otrok ve vleku informací a necháš se jimi udolat, nebo to překonáš nehledě na to, kde co máš.

kdo chce, zůstane ležet a astro je jen argument navíc
kdo ne, udělá si masáž, zvedne se a jde dál.
23.03.2018 - 14:25 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
A od té doby budeš zase Ty převozníkem. Jen jsem nevěděl, že ta pohádka je o Tobě.

A nepras diskuzi! :40: :2:
23.03.2018 - 14:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A někdo jako já přijde a Chárona převeze... "Zkus to příště.." :5: :21: :4:
23.03.2018 - 13:34 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
Ono to "dobrý člověk" nemělo být něco až tak hodnotícího, jak to možná vyznělo. Ale jak už tu psal Rozladěný, umíme popsat technické věci, ale...
Ale ty mě znáš, tak Myslím, že přibližně víš, co jsem asi tak myslel. Doufám...

Někdo si na poslední cestu ke Styxu vezme dobrého přítele, než předá duši Cháronovi, aby ji převezl na druhý břeh. Jiný si vezme raději dobrého hrobníka, aby měl po smrti pěkný hrob.:125: :3:
23.03.2018 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čítala som to so zvierajúcim srdcom, áno tak sa niektorí bojíme aby sme správne povedali to čo chceme a zvažujeme ako to najlepšie podať a či vôbec podať, ako keby si písal o mne. Už som viackrát písala že astrologií nerozumiem aj ked poznám základné pravidla, ale neovladam ju, lebo som prišla na to že je to rozsiahla vec a ja jej nerozumiem a aj ked ma baví aj tak viem že to nie je nič o čom by som mohla niekoho presvedčovať a vlastne ani nechcem. Lenže takto isto u mňa dopadol tarot či iné veštenia, ja som príliš vážne brala to čo komu hovorím a bála som sa že si vyberú z toho len to čo im vyhovuje či už dobre alebo zlé a ostatné vytesnia.
Ja si tu naozaj vážim každý rozbor kto povie a trebars aj vyvráti názor pred ním, lebo to je diskusia a o tom by to malo byť. Ako hovoril náš starý učiteľ ETIKA to je základ konania.
23.03.2018 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To už asi nedokážu takto říct. Nevím, co je dobrý a co špatný člověk. Hrubiány ráda nemám, ale svatoušky taky ne.

Je špatný ten, který vyslovil něco, co působí tak, že to vyslovit neměl, ale v konečném důsledku osobu na druhé straně posunul k lepšímu?

Ano, to co píšeš, by se mi určitě nelíbilo; ale já tím nemyslela jen tohle. Někdy víš, pro co si člověk přijde, a nijak se nebráníš tomu mu to dát, protože dokážeš vidět, že to fakt potřebuje.

Ale chápu, že se to dá brát z mé strany i jako alibismus :3: Nicméně jsem nikdy netvrdila, že jsem dobrý člověk, že... Já jsem dobrý podnikatel. :4:
23.03.2018 - 13:21 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sosna zvlčelý
v konečném důsledku je to jen hra na to kdo bude papežštější než papež
kdo astrologii rozumí tak aby mohl určovat co je správné a co ne
o tom se vedla i obecná debata v klubu odborníků zda ustanovit asociaci co by udělovala koncese kdo smí a kdo ne..naštěstí to nedopadlo
tady na webu asi nejde prioritně o to podat vyčerpávající rozbor což je věcí profesionálů kteří sami podávají natolik rozporuplné informace a často si říkáš jak je možné že tento "dělá" astrologii a vypouští takové nesmysly..
je to především zábavní web, pohybují se zde především samí zletilí a každého věcí je si informace které hledá sám vyfiltrovat
o tom je tříbení osobnosti že musí se naučit rozlišovat
zrno od plev
v životě to za nás nikdo dělat nebude ba naopak
společnost je založena na materiélních hodnotách s tím je zapotřebí se vyrovnat
23.03.2018 - 13:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
"Jsou to dobří byznysmeni, pro které mám svůj jistý druh obdivu, ale jsou to špatní astrologové."

Já zase to cítím takto:
Jsou to dobří astrologové, ale špatní lidé, když je jim zcela jedno, co způsobí (jaké škody). A někteří se ještě bijí v hruď, jak to druhým nandali, nebo že skopnutím dolů jim pomohli, protože jim dali šanci odrazit se ode dna. Přitom stačilo podat ruku...
23.03.2018 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Velmi dobře popsané...
A vezmu to i z druhé strany. Občas tu někomu odpovím. Někdy v příspěvku, někdy vzkazem. A pak mne přepadá divná tíseň... Opravdu až svírání na hrudi. Někdy až přestávám dýchat. Bojím se přesně toho, zda jsem nenapsal něco, co dotyčný si přebere špatně, převezme z toho jen negativa, protože ta se nám zdají větší. A můžu si hrát se slovy, jak chci, netuším, kdo sedí na druhé straně a jak zareaguje.
Někdy si říkám doslovně: "Neser se do toho!" Vyhodnotím ten led natolik tenký, že na něj nevkročím. Tam je často tím vodítkem právě ta tíseň, svírání a "zapomínání" dýchat, že poslechnu a nemotám se do toho. Začnu psát a nedopíšu, smažu to a hotovo.
Někdy však i na tenký led vkročím. Tam jsou zpravidla velmi dlouhé příspěvky, kdy balancuji, oťukávám cestičku, kličkuji... A odešlu to. A pak pochybuji, zda jsem vůbec měl právo... A když přijde odpověď a v ní poděkování, že jsem pomohl (ve skutečnosti jsem neudělal nic, jen vyslovil některá témata), je to neskutečná úleva. Všechno napětí je pryč.
Přiznávám, že zde cítím tíhu odpovědnosti. Nedokáži brát tyto věci na lehkou váhu a než odpovídám, ve skutečnosti z textu i radixu analyzuji alespoň trochu, kdo sedí na druhé straně. A vím, že druhého bez kontaktu prostě poznat nelze, že je to jen slabá nápověda.

Proto mne také velmi mrzí, když vidím někdy až znevažování (si to beru moc osobně) astrologie lidmi, kteří v tom plavou, ale už dělají závěry pro druhé. Ne formou diskuze, prostě máš v radixu toto - hotovo! A udivuje mne, že nemají žádnou brzdu, zábranu, která by jim řekla, že mají zpomalit, že některé věci možná ani nemají právo vyslovit, že je to neomalenost... A to na základě jednoho dvou aspektů, které mohou zcela být v rozporu s pozicemi domů (odehrává se aspekt v určité konkrétní oblasti, kterou oni nezohlední) i znamení, v nichž dotčené planety stojí, že přehlížejí zcela základní věci (vůbec třeba nezhodnotí zastoupení živlů, síly planet atd.). A neuvědomují si zodpovědnost za to, že někomu mohou "implantovat" do hlavy třeba právě strach z něčeho, namísto pomoci jej poškodí. Někdy i s dobrým úmyslem, protože oni by právě tento problém řešit dokázali, ale nepochopí, že druhý to sám nedokáže. Že nelze pro všechny a všechno dělat tabulky, statistiky, atd., prostě individuální přístup nevyznávají (neumí jej).
A podotýkám, že se sám nepovažuji za člověka, který by si troufal jít se astrologií živit, protože nemám dosti nastudováno a neovládám ji natolik, abych mohl být profesionál. Proto se sám někdy sebe ptám, zde nepřekračuji hranice, které bych neměl... A když už nemohu pomoci, alespoň nepoškodit!

A Tvůj dotaz, zda tomu lze nějak zabránit (na těchto stránkách)? Nevím, jak by se to mohlo provést. Možná tak, že Ti znalí by mohli občas svým rozborem rozporovat nějaká negativní tvrzení vytržená z kontextu. A rozepsat to odborně, aby bylo vidět, z čeho vycházejí a proč tak dedukují.
Jenže zase je otázkou, zda lidi takto chtějí (mohou) "plýtvat" energií a časem. Určitě si najdou něco užitečnějšího na práci.
Možná by se mohlo zavést i nějaké hodnocení uživatelů webu, kdo podle nich jak astrologii ovládá, ale když zde občas vidím některá názorová křídla, vedlo by to k vyřizování účtů (ten mě sejří, tomu dám 0%, i když astrologii asi rozumí a vychází mu to, to je začátečník, ale kamarád = 100% atd.).
23.03.2018 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
https://www.youtube.com/watch/…

:62:

Někdo nechápe, že hvězdy tu nejsou od toho, aby se počítaly.
YouTube
23.03.2018 - 12:23 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » ZA 6 MINUT
ale zem/voda oheň/vzduch nejsou opoziční prvky
kategorizační charakter ve smyslu duality ano/ne mají například primitivní pouštní náboženství jako je křesťanství
ale astrologie je původem nauka hermetická

Jeden z hlavních principů hermetismu je první teze, kterou lze nalézt na smaragdové desce a která často podléhá různým (často ne zcela přesným) reinterpretacím.
To, co jest nahoře, jest také to, co jest dole.
Z tohoto základu hermetismu vyplývají další možné reflexe:
jednota
princip soběpodobnosti
univerzalita existence
soběnáležitost
Jednou z moderních reinterpretací je vědou často znovuobjevovaný fakt, že všichni a všechno jsme tvořeni jedním a tímtéž, ať již je aktuální vědecké povědomí nakloněno tomu, že ono „totéž“ jsou atomy, subatomární částice, kvarky, superstruny, vše dohromady, či jiné myšlené formy existence. Jsme v každém ohledu doslova jedno a to samé, vyjádřené v nekonečném spektru různých možných obdobných forem.
Vědeckým vyjádřením této obecné myšlenky jsou pak fraktály.
https://cs.wikipedia.org/wiki/…
23.03.2018 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ZA 6 MINUT
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si naozaj trafil, vieme popísať technické veci ale ostatné nám ujdu.
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »