Co jsem vlastně zač?


19.03.2018 - 04:44
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Plující pod hladinou, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co jsem vlastně zač?
Ahoj,
jsem tu sice nová, ale pročítala jsem mnohé diskuse a možná by mi mohl někdo pomoci. Také už dlouho pevně doufám, že by někdo mohl mít stejnou zkušenost, jako já. :) Popravdě nevím, kde začít, aby to nevyznělo přehnaně, nebo prozaicky, takže to nebudu brát nijak dopodrobna, ale kdykoliv se můžete zeptat. Setkala jsem se i s velice negativními reakcemi, kterých se právě bojím. Nevím, jak začít. Snad jen, že odmala jsem vídala duše mrtvých lidí a nikdy se jich nebála. Ze začátku jsem si je pletla s živými lidmi, někdy jsou to jen barevná světla, nebo siluety postav, ale nikdy nejsou děsiví. Dlouho jsem vlastně ani nevěděla, že se jedná o "duchy". A jen někteří mluví jako lidé. Později jsem začala vídat barevná světla okolo lidí i zvířat. Někdy jsou různobarevná, nebo se překrývají jakoby to byly vrstvy pestrobarevného skla. Zvířata mívají obvykle jen bílá průsvitná světla a někteří lidé mívají i různé přídavky na těch "světelných tělech." Znám ženu a ta má na hlavě zelenou jakoby skleněnou korunu z jasného světla a muže, kterému přes rudý jas není vidět do tváře. Je toho mnoho, co jsem za ta léta zažila. Občas dokážu vidět pohyby větru, nebo elektromagnetických vln ve vzduchu. Vzpomínám si na určité okamžiky z míst, kde duše nemají těla. Dokážu lidem poslat energii na dálku, aby měli dobrou náladu, nebo se uzdravili z nemoci (bohužel se zatím neumím sama očišťovat, takže nakonec onemocním já sama). Dnes je mi 25 let a pro svou antisociální povahu jen sedím doma a čtu si. Trpím sociální fobií, nedokážu mluvit před lidmi ani když jde o maličkosti a sebemenší nadávky mě dohání k slzám. Vlastně se dodnes chovám jako dítě s filosofií Malého prince. Mám pár kamarádů, se kterými si dopisuju a rodinu, která o mně ví skoro všechno. Nebudu nadále popisovat svou povahu, už tak je můj příspěvek dlouhý až moc.
Moje "světelné tělo" má totiž také jisté nezvyklé části - dvě obrovská modrá křídla, se kterými jsem se naučila žít a nemluvit o nich s každým, s kým se seznámím. Jelikož nejsou hmotná a většina lidí je nevidí, bývá časté, že jimi lidé prochází a vráží do nich. Dřív jsem měla pocit, že to bolí, ale je to dost podobné, jako když strčíte ruku do proudu vlažné vody. Občas se mi stane, že s nimi do něčeho omylem nabourám a ono to spadne na zem, ale to bývá opravdu málokdy a ani nevím, čím je to podmíněné. Někteří lidé moje křídla vídají také. Bývají to děti, které se za mnou otáčí, a pak se na ně ptají rodičů, nebo mimina v kočárcích, která se na mě smějí (ne všechna samozřejmě). Občas to bývají i dospělí lidé natolik staří, že za mnou jen přijdou a potichu se ptají, kolik času jim zbývá, nebo jestli existuje nebe. Na tu první otázku odpověď neznám, ale občas jim vyprávím o životě mimo tělo, o světle a teple a že se není čeho bát. Ale proč tohle celé vlastně píšu. Vím, kdo jsem a vím, že bych měla lidem pomáhat, nicméně pořádně netuším jak. Díky své citové zranitelnosti a sociální fobii mám strach si kohokoliv pustit k tělu, nebo se někomu svěřit. Nevěděl by prosím někdo, jak se dostat z téhle situace? Sama cítím, že bych mohla pro lidi dělat mnohem více věcí a chci je dělat, ale iracionální strach mi brání se k nim přiblížit. Tuším, že by nás tu mělo být víc, ale možná jen neumím dobře hledat. :)
Četla jsem pár knih od Lorny Byrne a jednu od Doreen Virtue. Oběma ve většině věřím, ale ani jedna nepopisuje mou zkušenost.
Také jsem nedávno absolvovala regresní terapii a stejné "problémy" jsem měla i v minulém životě a vlastně vedly i k mé předčasné smrti v devatenácti letech.
Jsem hrozně zmatená, poradí někdo alespoň v něčem, prosím? :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
09.04.2018 - 22:35 | Filtr
(Váhy) evilko
Ahoj,súhlasím s Tiferett,podané odborné,ale k veci.Ak si si do tohto života priniesla výbavu a spomienky vily či inej minulosti a nie je ti skrytá,tak to má nejaký vyznam,život ti to postupne situačné ukáže,len sa nauč tie náznaky vnímať,sú jemné,žiadne búchanie po pleci.Teraz si hlavne človek,tak funguj ako treba a obohat si to napr.o tvorivosť v maľbe,hudbe snenie v prirode,prenes svoj vnútorný svet na plátno alebo.inak sa vyjadri,neoddeluj sa od nás ,,normálnych,,ale nás obohat svojou inakostou,aby sme neboli takí štandardizovan?i.Moj múdry MT píše Clever s chybami a nechce sa mi to po ňom opravovať,sorry.
22.03.2018 - 20:30 | Filtr
(Ryby) Maek » aktigram
Moudrá slova.
K tomu není co dodávat.
22.03.2018 - 18:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Súhlasím s tým čo napísala Tiferett? Človek potrebuje stať najskôr pevne na Zemi aby mohol viesť plnohodnotný život celkovo. Chceš pomáhať iným, teda píšeš že máš také poslanie, lenže najskôr musíš pomôcť sebe aby si sa postavila na nohy.
poznám ženu ktorá je už vyše 70 ročná a celý život verí že ona prišla na svet aby všetkým pomáhala a radila - no v skutočnosti si so svojím životom nikdy nevedela rady a preto veru každý od nej bočí a o jej rady nestojí. Ten čo ma život v troskách nikoho nepresvedčí ako chce iným pomôcť.
Možno sa ti to zdá kruté, ale ja som na tom podobne. Od malého dietka som videla mrtvých a neskôr veru aj hrozné príšery a musím s tým žiť a žijem. Poznám mnoho z mojej minulosti teda zrejme zážitkov z minulých životov, ale nikdy by som ich neprezentovala ako naozaj veci ako píšeš ty. Jednoducho to patrí do mojej duchovnej výbavy pracujem s tým, videla som to vtedy kedy som to potrebovala vidieť, kedy mi mali byť veci objasnené. No nikdy som vedome nechcela ísť do takých vecí.
Ja viem iba jedno že som ČLOVEK to slovo som v určitom období mala hocikde napísané a vždy mi to pomohlo lebo som otvorila notes presne na tej strane kde to bolo napísané a ja som prestala hľadať kto som.
Tvorím, lebo to ma naplňa, je to taká vyššia oktáva mojej užitočnosti? či spolupatričnosti, ak mi je mizerne les, záhrada a moje zvieratá sú pre mňa rajskou záhradou.
Mám rada ľudí a predsa potrebujem svoju samotu, potrebujem byť sama zo sebou, so svojimi myšlienkovými pochodmi.
Nauč sa aj ty žiť ako človek, aby si mohla naplniť svoj osud a našla to čo hľadáš. :74:
21.03.2018 - 01:40 | Filtr
(Blíženci) les osika
namaluj obraz
a daruj ho člověku
kterého potkáš
20.03.2018 - 08:00 | Filtr
(Býk) betule
Ahoj, vidím krásného anděla :79:.
20.03.2018 - 06:35 | Filtr
(Býk) Antony52
Co to je je veliká otázka. Co kdyby jsi zkusila se to naučit zvládnout? Jak? Docela obyčejnou meditací.
https://joga.cz/system/…
Místo plamene svíčky bych ale spíše zvolil nějaký mediatční obrázek. Například takzvanou jantru. To je termín z jogy a je to o obrazcích které někteří jogini používají k usměrnění mysli.
http://www.ipsalutantra.org/wp-cont…
a podobně. Vytisknout a použít ke koncentraci.
Postup? Pozoruj chvíli obraz, pak zavři oči a pozoruj co se ti před nima objeví. A chce to pravidelně opakovat. Pokud máš dost času pak i třeba hodinu. Obrázek to chce dát dál od oř¨čí. Minimálně 1/2 metru aby jsi si nekazila zrak.
19.03.2018 - 22:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
jsi kteráž jsi
19.03.2018 - 22:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neporadím,jen svůj pocit napíši.
Nikdo z nás neví kdo je a tak si sami o sobě občas fantazírujeme,abychom našli podstatu sebe sama.
Ty jsi tam našla touhu pomoci druhým...
Však pomáhej,nikdo a nic ti nebrání. :3:
PS:Nezapomínej při tom na sebe. :79:
19.03.2018 - 20:46 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » tronco
:79:
19.03.2018 - 19:23 | Filtr
(Štír) tronco
Uau. Malokdy se vidi to, co nosis ve svych ocich. Kazdopadne ocenuji Tvoji odvahu se takhle otevrit, protoze snad jsem schopny dostatecne pochopit i Tve socialni fobie. Mas ohromny dar a muzes jej vyuzit, ale muzes o nej i snadno prijit. Vis, kdo jsi, odkud pochazime. Vnimas to. To je dobre. To Ti muze totiz lepe odpovedet na Tve otazky. Ja to nedokazu a malokdo zde tez. Pozemstan Ti vlastne poradil praktickou vec. Internet se da vyuzit na mnoho zpusobu. Rada by jsi pomahala lidem. To je moc dobre. Neverim, ze jsi zmatena tolik v sobe. Spise Te mate prostredi a neni divu, protoze mas mnohem vice informaci z mnoha zdroju. Nemas to tak jednoduche jako jini, kteri veri proste jen tomu, co pise bulvarni tisk. Mas furu casu pred sebou a zivot je velika skola. Verim tomu, ze budes skvela lecitelka, ale nemusis chvatat, aby jsis nenatropila v sobe vice zmatku. Vsak my lide si proste musime obcas ublizovat, abychom se polepsovali. Videl jsem v Tvych ocich i bolest, ale neverim tomu, ze byla uplne Tva. Mas v sobe vice uprimneho a cisteho zakladu. Nejradeji bych napsal, ze jsi podkopla totalne moji skepsi na andely na Zemi, ale .... jsem jenom clovek. Radeji si dam kafe a slibuji, ze pokazde, az si na Te vzpomenu, primluvim se za nas u Tatky :20: :62: :68:
19.03.2018 - 17:23 | Filtr
(Rak) Tom-One
Přiznám se ačkoliv se zde již dávno nevyjadřuji tak udělám výjimku.
Ono předně obdiv k dotyčné že se dokáže svěřit.Nějak se nedokážu rozhodnout zda slečna má dar či prokletí.Já si myslím že dar,ale obávám se že drtivá většina běžných smrtelníků se bude obávat a když se člověk bojí tak se uchýlí k hloupé agresivitě.
Jinak,já zažil u zvířat něco podobného.Snad se dotyčná neurazí.Hezky je to sepsáno tady:

https://mocvedomi.cz/opravdu-vidi-d…-
frekvence-ktere-nevidime/

A je fakt že se říká že mnohé malé děti vnímají to co většina dospělých ne.

http://paramag.eu/mohou-deti-videt-…

Přeji dotyčné aby našla alespoň část odpovědí na otázky které hledá.
19.03.2018 - 13:49 | Filtr
(Střelec) tiferett
V tvojom horoskope máš veľa napätých a poškodených energií, ktoré hlavne poukazujú na problémy v emocionalite a na poškodenú intuíciu,. Síce si Ryby, čo by naznačovalo, že tvoja intuícia by mala byť špičková, ale Čiernu Lunu máš tiež v Rybách - čo práve poukazuje, že v poslednom okamihu, keď sa ti už ukazuje intuitívna odpoveď - tá odrazu zmizne a ty musíš žiadať o radu iných - tak, ako to tu teraz práve robíš.
A táto Čierna luna v Rybách je v kvadratúrach na dračie uzly, čo poukazuje na to, že práve táto tvoja zablokovaná intuícia a schopnosť nahliadnutia do vlastných energií ti bránia v životnom postupe vpred.
Potom tam máš dvojmo kombináciu Mars - Mesiac - teda značná emocionálna agresivita, veľká citová zraniteľnosť, čo veľmi zvyšuje tvoju uzavretosť pred ľuďmi.
Venuša v kvadratúre na Neptún a znamenia Rýb môžu v tebe vyvolávať pocit, že tu máš niečo robiť pre ľudí - ale opak je pravdou. Ty sa sem vždy znovu inkarnuješ práve preto, aby si prebudila a oživila vlastnú intuíciu a aby si sa naučila chápať a liečiť samu seba.
I duša z rodu víl , žiješ pod patronátom archanjela Rafaela - čo je tvorca prírody (okrem iného) a aby si mohla svoju tvorivú činnosť vykonávať tu na Zemi, musíš sa hlavne naučiť stáť nohami pevne na zemi, naučiť sa väčšiemu pragmatizmu - na čo poukazuje aj smerovanie dračej hlavy v Strelcovi ( pragmatizmus). Nepochopíš seba a ani problémy ľudí, ak sa nenaučíš stáť nohami pevne na zemi a ak budeš len blúzniť a snívať. To ťa dovedie akurát k psychickým problémom. Pomôže ti častý pobyt v prírode, práca s na záhradke a ak nemáš tú možnosť, tak pestovanie kvetov v kvetináčoch, maľovanie, spievanie...
Prijmi to, že si víla v ľudskom tele . Tvojou úlohou je len existovať a svojimi jemnými energiami harmonizovať energie ľudí okolo seba. Ak ti robí veľký problém s ľuďmi komunikovať - nemusíš. Stačí ak sa na ľudí láskyplne pozrieš, usmeješ a vyžiariš k nim svoju nádhernú energiu.
Ak sa naučíš takýmto spôsobom a BEZ STRACHU existovať na tejto planéte, iste sa ti podarí v svojich inkarnáciách posunúť sa ďalej dopredu. Prestaň o sebe pochybovať a zbav sa strachu. Staň sa láskou, vyžaruj lásku a nie strach. Strach je opakom lásky. A tvojou úlohou je tvoriť láskou . Uvoľni sa. Rob si chvíľky plné radosti.
19.03.2018 - 12:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc hezky napsaný, souhlasím :15:
19.03.2018 - 12:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš vzkaz :17:
19.03.2018 - 12:23 | Filtr
(Ryby) MG34
"Vím, kdo jsem a vím, že bych měla lidem pomáhat, nicméně pořádně netuším jak."
- základem je znát lidi a jejich problémy - projdeš si čím kdo žije a co komu chybí (a případně k tomu získáš nějakou zpětnou vazbu, případně ti to někdo nezávisle pomůže odlišit - a ten někdo by rozhodně neměl být "jako ty") - no a pak si teprve začneš hledat svou parketu, ze které bys lidem něčím přispěla/pomohla - nechci říct přímo díru na trhu, ale prostě pochopíš, po čem je mezi lidmi poptávka

"Díky své citové zranitelnosti a sociální fobii mám strach si kohokoliv pustit k tělu, nebo se někomu svěřit. Nevěděl by prosím někdo, jak se dostat z téhle situace?"
- není třeba se z této situace dostat - nemusíš si nikoho pouštět k tělu - je tu Internet - za jeho hradbou z bezpečí dokážeš víc než "v terénu"

jinak moc ti nevěřím (resp. mám z toho jiné závěry než ty), ale nemám s tím nějak extra problém, takže to neber jako negativní reakci :1: Skutečně se dá bavit jen o těch lidech a jejich problémech (a ty si pak v soukromí zhodnotíš, ke které pomoci tě to táhne).
19.03.2018 - 12:01 | Filtr
(Býk) player
Tý jo , z těch fotek vypádáš úplně , jak nějaká mystická bytost z jiný reality , jakoby ale taky utrápená. Hraješ na nějaký hudební nástroj?
19.03.2018 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj a v čem bys chtěla poradit?

přece je jedno kdo jsi
podstatný je, aby sis to tady dokázala udělat aspoň trochu hezký
a život tě i bavil
a dával smysl.

a můžeš bejt třeba brouk pytlík:)

tak ty dary a vlohy co máš rozvíjej a používej.

jsou chvíle, kdy se člověk cejtí sám a izolovaně, ale bohužel, s tím se nedá nic dělat.

prostě tu jsou lidi, kteří se životem hlavně baví, proplouvaj jim a ničím nevybočujou a pak jsou tu tací, jejichž role je zcela jiná.
je prostě potřeba to ustát a jít dál..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »