Trpím depresemi z toho horoskopu prosím pomozte


18.03.2018 - 16:38
(Ryby) emotionlass
Trpím depresemi z toho horoskopu prosím pomozte
Ahoj,
astrologií se zabývám krátce a tohle je nativní horoskop mé dcery. Je mi z něho špatně mám deprese a nevím jak se stím vyrovat. Jsem na mateřské a nemůžu si teď dovolit výklad od profesionála. Moje matka je zbavená svéprávnosti, je "blázen" a když vidim tu kvadraturu neptunu se saturnem na ascendentu tak se bojím jestli se to u ní nemůže projevit taky

Chtěla jsem vás strašně moc poprosit, jestli byste mi prosím někdo dokázat vyložit tyto šílené aspekty...


mars konjunkce neptun kvadratura saturn konjunkce ascendent :28: :9:

až jí transitní saturn půjde přes ascendet tak si zrovna hodím mašli......

Prosím je tu někdo kdo by mi k tomu mohl říct víc budu vám opravdu strašně moc vděčná,

Gabriela

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
22.03.2018 - 09:40 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
kozoroh + saturn jako řídící planeta horoskopu na asc nedává předpoklad pro duševní nemoci, naopak vytváří řád a strukturu
22.03.2018 - 07:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už pred časom som chcela napísať že by sa deťom nemali zostavovať horoskopy niečo podobné ako s výkladmi kariet a iného, je to neetické a tu vidím aj dôvod. Viem že človek ktorý rozumie astrologií bude mať nadhľad a nebude jančiť, ale vidím že to robí veľa škody. Tu mi príde že zbytočne z aspektu ktorý si nemyslím že by bol až taký hrozný.
Pamätám sa ked som urobila dcére výklad už bola staršia a ja sa dodnes zamyšľam nad jednou vecou ktorá tam vyšla a tykala sa rodičov, nedalo mi to dlhé týždne v pokoji spať. No tiež je pravda že som nerobila vnúčatam a nepozerala ich. Minule som chcela a bolelo ma to, videla som tam toľko prekážok, toľko skúšok a to žiaden rodič či starý rodič nechce pre svoje dietko, lenže oni si vybrali inak a my to môžme iba akceptovať.
Láska v rodine, bezpečie a opora je to najistejšie čo môže rodič dieťaťu dať a pri tom ani rodič ani dieťa nemusia byť dokonalí.
19.03.2018 - 13:54 | Filtr
(Ryby) emotionlass » Sosna zvlčelý
Moc děkuji za odpověd, trošičku mě to uklidnilo.
19.03.2018 - 10:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Z astrologie bych podotkl, že kvadraturu Saturnu s Neptunem mají všechny děti narozené v těch dnech (a mnoho dnů před a po). Jde o neosobní planety a samotný tento aspekt rozhodně neznačí žádné psychické potíže. Nebo opravdu myslíš, že všichni s podobnými prvky v radixu skončí v blázinci?
Až jí tranzitní Saturn půjde přes ascendent, bude jí už skoro 30 let!!! Tobě bude 55.

Vyjadřuješ obavu, zda nějaké psychické problémy, které má Tvá matka, se nemohou projevit na tvé dceři. Mohou. Ne kvůli astrologii, ale kvůli genetice. Duševní nemoci se dědí úplně stejně jako nemoci těla. Proto není dobré z toho dělat tabu, ale otevřeně o tom diskutovat. Vysvětlit i to, že babička není blázen, ale nemocná, že duše může onemocnět stejně jako tělo. Copak se někdo stydí za to, že má chřipku? Je snad hanba mít nefunkční ledvinu? Stydět se za vrozené nemoci, které si člověk ani nezapřičinil?
Dcera potřebuje pocit bezpečí a lásku. Strach jsou negativní emoce, které na ni přenášíš, ani si to možná neuvědomuješ, jak dítě spolehlivě tyto věci vycítí. proto bys měla nyní pracovat sama na sobě mnohem více, než se obávat o dceru (a její situaci za desítky let). Tento čas a tyto příležitosti už nikdy mít nebudete. Jestliže máš opravdu deprese (určitě ne z radixu dcery), je důležité je začít řešit, abys byla fungující matka (ne jen naprogramovaný robot - chůva).
18.03.2018 - 20:51 | Filtr
(Ryby) emotionlass » Mici Angóra
moc děkuju je to užitečná ifnormace :17:
18.03.2018 - 18:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mě v tom radixu úplně nejvíc zaujala ta Luna ve Štíru ve 12. domě (která dělá aspekt do 3. domu-aspoň myslím, je to blbě vidět), myslím, že jí nejvíc prospěješ, když se budeš snažit, aby ses jako psycho nechovala ty. :3:
18.03.2018 - 17:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » emotionlass
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zapomeň na astrologii a začni pracovat na tom aby ses bát nemusela.
buddha má pravdu.

věnuj se střevům a středu.
18.03.2018 - 17:24 | Filtr
(Ryby) emotionlass » Buddha/2
to bylo obrazně řečeno...chtěla jsem tím říct, že se toho období hodně bojím protože jde o moji tříletou dceru. Uvítala bych nějakou radu než nějaké výpisky stylu "jen tak dál"
18.03.2018 - 16:44 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Astrologií se zabýváš krátce, ale už z horoskopu poznáš, kdy si hodíš mašli :30: ... hmm, jen tak dál :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »