Konečně to někdo vystatistikoval...


13.03.2018 - 16:49
(Býk) player
Konečně to někdo vystatistikoval...
...a že mezi oběma pohlavími zas tak velký rozdíl není.

https://bozka.cz/nevera-u-zen-neni-…

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.03.2018 - 16:21 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
No, pro tyto lidi musí být genetika, haplo-skupiny a tak v kombinaci s antropologií a archeologií docela trnem v oku. :4:

I když oni to asi neřeší. Oni suverénně popírají i věci, co se dají dokázat. Nedávno se tu třeba popíralo přistání na Měsíci.

Popírání zjevných věcí je taky docela fenomén doby - ono to spolu asi souvisí.

V tomhle kontextu je nějaké zapírání nevěry úplná prkotina...
16.03.2018 - 15:42 | Filtr
(Býk) player » MG34
No - to je trochu fenomén doby. spousta lidí ti řekne , že odtud nejsou , že jsou potomci Atlanťanů , amunaki , Achroni...jako že dávno vymřené civilizace. že prý to vědí od dětství...budiž , když nemůžu dokázat , že něco neexistuje , tak to nechám plavet.

Co je daleko horší , když mi někdo řekne , že je z Plejád...to už padám na hubu smíchy , protože Plejády jsou mladá hvězdokupa , tudíž tam v podstatě nemůže být ani mnohobuněčný život...
16.03.2018 - 15:21 | Filtr
(Štír) tronco » player
I kdyz existuji muzi, pro ktere je odmenou ten pocit privezt zenu v rozkosi k orgasmu na kosmirove horske draze atd... neni tim zarucen treba uspech staleho partnerstvi... zenska se spise odmiluje nebo v podstate nedokaze skutecne milovat a svuj pocit vlastni nedostatecnosti kompenzuje promiskuitou, lepereceno vyhledavanim novych vztahu pro pocit pritazlivosti, dulezitosti a nebo uz ve vztahu zustava dlouho ze setrvacnosti... nechapal jsem treba to, proc se zeny vraci do vztahu, kde je pritel mlatil. Opusti skutecne milujiciho pritele a fakt jej silene zrani zkrze citlivost proto, aby si museli zasluhovat, dokazovat a pripominat si svoji prizen od cloveka, ktery je tyra. (?) Zvlastni.
P.S. neber to jako univerzalni nazor. Jeden z mnoha prikladu...
15.03.2018 - 17:36 | Filtr
(Štír) tronco » Neytiri
Tak tomu nerozumim uz vubec :32:
15.03.2018 - 17:33 | Filtr
(Štír) tronco » player
Ja tomu vlastne vubec nerozumim :50:
15.03.2018 - 11:47 | Filtr
(Ryby) MG34 » Neytiri
Docela bezradně na to hledím, nevím jestli mám soucítit nebo se smát.

Začnu tímhle: "Archoni manipulovali lidskou sexuální energii od pozdního Atlantského období" - je ti jasné, že Australští domorodci žijí od zbytku lidské populace desetitisíce let odděleně a přesto jsou po nějaké energeticko-vztahové stránce stejní jako my?

Tak jací "Archoni manipulovali"? :5:
15.03.2018 - 10:06 | Filtr
(Býk) player » tronco
To je sice fakt , ale to je v důsledku toho , že chlap jde zahnout pro zážitek , kdyžto ženská se většinou přemiluje a mizí.

A s tím oltářem...no , jde o to , že žena nemá jako potřebu být ojeta. Má jako potřebu být vystřelena rozkoší k nebesům. Což si málokterý chlap uvědomuje a sází jen na ten obyčejnej koitus, na ty pohyby prdelní. :6:
13.03.2018 - 22:11 | Filtr
(Býk) player » Kiyoko
Ale ony to neberou na jednu sólovku.Zakládaj paralelní vztahy - prostě z těch popsaných důvodů. Jdou užít. A dokonce milují...a sem tam i k mému naprostému nepochopení těhotní...

Jinak ten trend je asi v pořádku. Proč by ženská nemohla dostat další impulsy na poli erotiky. Máme století erotismu.
13.03.2018 - 21:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kiyoko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...je to teď trochu trend - zajíčka do pelíšku. Já si jen myslím, že kromě potence, je to o soudnosti. U tý 45letý určitě - i když noc vše přikryje a ráno stačí zmizet dřív a zanechat jen vzpomínku pro další večer v zatemnění :4:
50 respondentek je fakt směšný. Mně to bůhvíproč, připomnělo výzkum, kdy se zkoumalo, jestli výš skáčou blechy psí nebo kočičí. Mě by hlavně zajímala výše dotace na tenhle výzkum...někdo v tom holt umí chodit a ani skákat nemusí :5:
13.03.2018 - 20:58 | Filtr
(Býk) player » Kiyoko
No - kolem mě se to nyní 35-45letkama , které si berou do postýlky teenagery docela hemží. Ale faktem je , že by to chtělo respondentek víc. Tak aspoň 500.
13.03.2018 - 20:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kiyoko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, asi takhle - 50 žen není žádný vzorek, z kterého by se dalo generalizovat.
Z článku není patrné o jaké šlo ženy, kolik jim bylo, jaké měly vzdělání, zda byly vdané, nebo žily v partnerském vztahu, v jaké době v rámci partnerství začaly o nevěře uvažovat.
Osobně si myslím, že jen tak si užít vedle partnerského vztahu, je pro ženu dost těžké. Ženy mají tendenci k idealizaci a tak i k zamilování.
Těžko se jim takhle pragmaticky odděluje. článek vnímám spíš jako tendenční - navíc ten vzorek subjektů tomu odpovídá - v rámci množství.
O čem ale ženy skutečně hovoří a kdy zvažují mimopartnerský (mimomanželský) vztah je v případ impotence muže. Ty diskuze skutečně existují. To však v článku naplno pojmenováno není. Spíš je to dáno do všeobecné roviny.
Jaké erotické touhy jsou tedy příčinou, co znamená, že ženy nedostávají vše, co by chtěly, to jsme nějak nedozvěděli :4:
13.03.2018 - 18:42 | Filtr
(Štír) tronco
V te statistice mi chybela statistika. Treba to, ze i kdyz to maji tak promyslene a nejde jim o rozvod, nemaji domysleno to, ze vetsi podil na rozvodech ma prave nevera zen.
Existovaly civilizace, kde meli takovy special oltar nekde u cesty, tam si zena lehla jednou za rok (jak ji to pravidla dovolovala) uplne naha a nechala se ojet hned prvnim poutnikem, ktery sel okolo a mela splnenou tu potrebu, kde nejde o zamilovanost. Hihi... a co kdyz sel kolem jeji muz? :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »