Vzťahový horoskop alebo cez ktorú planetu ísť


04.03.2018 - 07:42
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vzťahový horoskop alebo cez ktorú planetu ísť
Už pred Vianocami som narazila na tento pohľad na vzťah a musím priznať že sa mi to páči. Mne teda obodovalo najviac Lunu, ale po tom po 12 bodov aj Neptún, Venuša a Merkur a myslím že tých spoločných 22 rokov sme prežili hlavne po tej Merkurovskej línií aj ked tam bolo primiešané zrejme z každého niečo.
Čo vy na to? http://www.zverokruh.sk/vztahovy-ho…
Pekné u nás ešte uzimené ránko prajem. :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
05.03.2018 - 17:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To áno, naprosto súhlasím, nie je zlá planetá, nie je zlé znamenie iba nepochopené.
Mne sa na tomto páči to že som si pozrela svoje ex. manželstvo a potom spoločný život a dalo mi to veľa - jednoducho ex tam sme išli obidvaja cez Lunu a on Pluto a nemohli sme to ustať. V dalšom vzťahu to už bolo oveľa viac merkurovské a venušovské a bolo to fajn a to mal aj on, ale obidvaja tam mali aj ten plutonský.
Pre mňa je to celkom poučné pozrieť sa čím ide do vzťahu partner a možno potom vieme aj viac pochopiť toho druhého.
05.03.2018 - 16:54 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Uran, Pluto, Mars - no paráda! :4:
Je fakt, že kombinace Uran - Pluto docela sedí. Ale zase si na tom uvědomuji to, jak důležité je sebepoznání, aby člověk nešel sám proti sobě. Že pro dobré vztahy s druhými je základem mít dobrý vztah sám se sebou.
Neřeklo mi to mnoho nového (prostě se v těchto ohledech znám). Jdu klidně delší cestou a kochám se, nesnažím se přeskočit propast a hlavou prorazit skálu :85:; že prý je to kratší. Beru dary, jež mi život nabízí, místo abych po nich plival (nejsu lama). A netrhám ze sousedova, když sám nenabídne (i pak záleží, kdo nabízí a co nabízí).
Člověk, co nedokáže být šťastný sám se sebou, nevydrží být šťasten s nikým. Chvilku mu to voní, ale rychle vyvane. A svoboda je nade vše. Svobodný je člověk myslí. Snaha druhým svoji svobodu dokázat jej spoutá a na svobodě omezí.
Uran nemusí být pro vztahy překážkou. Naopak! A navíc je s Venuší bytostně propojen. Ale když někdo principy Urana uchopí špatně, míří jimi na druhé jako zbraní, odhání je od sebe, bodejť by problémy neměl. Ovšem takto špatně lze uchopit princip kterékoliv planety a to nejen ve vztazích. Právě tak jako lze správně pojmout principy Saturna, nedělat si z něho krutovládce, nýbrž moudrého rádce a tichého průvodce, který když už promluví, zasluhuje naslouchati.
04.03.2018 - 19:49 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » aktigram
ano, je to mix :1:
04.03.2018 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loreena Mckennitt
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pekné, ja som pozerala aj moje dcéry a tie to maju v úplne inom štýle. Jedna Venušovskom a uranskom štýle a druhá Jupiter ale potom Saturn a Pluto, Merkur a Venuša takže ťažko vybrať v čom hľadať partnera.
04.03.2018 - 10:51 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt
ahoj :1:

ja mam najviac bodov za slnko :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »