Zanet slinivky Brisni


02.03.2018 - 21:37
(Rak) Monikavotrubcova123
Zanet slinivky Brisni
Ahoj je tady nekdo kdo je po zanetu slivinky brisni pridavej te recepty zkusenosti rady

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
05.03.2018 - 19:43 | Filtr
(Lev) Cirilla
Tady jde o to, že poškození slinivky zánětem je trvalé, slinivka neumí regenerovat jako játra. Tvoří se pak méně trávicích enzymů a slinivka pak špatně snáší větší zátěž. Nemluvě o tom, že zánět se může kdykoli objevit znovu.Taky hrozí cukrovka. Nedám dopustit na Zemědým a na vaření v parním hrnci. Trávicí enzymy se dají koupit i v lékárně, ale leze to hodně do peněz, zatímco co lahvička Zemědýmu od Jukla vydrží dva měsíce za 60,-Kč. A není to chemie.
O slinivce bych už mohla i přednášet. Mě chytil akutní zánět, na ARO jsem ležela celý měsíc, byl to skoro zázrak, že jsem to přežila.
04.03.2018 - 22:11 | Filtr
(Rak) Monikavotrubcova123 » vernal
Moc dekuju
04.03.2018 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Monikavotrubcova123
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak ti držím palčeky, aby si sa z toho dostala :79:
04.03.2018 - 20:29 | Filtr
(Rak) Monikavotrubcova123 » vernal
to uz mne byli bolesti den dobpredu vecer ale myslela jsem za to je zaludek tak caj jsem udelala a sla spat ale rano mne vzbudili bolesti zaspala jsem to a kolem 7 rano na novu a to uz bylo horsi probudila jsem pritela a jeli jsme smer pohotovost tam jsme cekali na vylesdky na ambulanci rekli podrazdena ale na odeleni zanet slinivky taak jsem hledela na ne jak nevim co tak tyden jsem lezela v nemocnici nedela pondeli umela vyziva a od utery jsem uz jedla normalne ale kapacky az do cvrtecniho vecera nez mne pustili tak ve cvrtek jeste raci CT ale dopadlo to dobre tak jsem v patek sla dom a jeste my dali papir z dietu kteru drzim
04.03.2018 - 20:22 | Filtr
(Rak) Monikavotrubcova123 » Cirilla
Moc dekuju za odpoved ja nastesti dietu dodrzuju a stane se nekdy ze snim co nemam ale zatim my bylo spatne jen jednu ze jsem byla na pohotovosti na kapackach ale rekli ze to byl zaludek tak nevim malo kdy mne tak ale ji inac jsem snat trosku stoho venku ale mluvila jsem z kolegynu z prace a rikala ze zanetu sslinivky se uz nezbavim tak nevim co na tem je pravda
03.03.2018 - 22:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poznám jednu mladú slečnu, ktorá tým trpela asi 2 roky. Odmietla konzervatívnu liečbu napriek veľkým bolestiam a rizikám a liečila sa iba spórovým práškom z huby ganoderma (reishi)- úspešne :1:
03.03.2018 - 17:13 | Filtr
(Lev) Cirilla
Mám za sebou. Doktorka mi doporučila bylinné kapky " Zemědým lékařský ". První měsíc byl horší, bylinky problém nejdřív ještě víc rozbouří, ale vydržela jsem a do roka po zánětu jsem mohla jíst téměř normálně. Dá se užívat dlouhodobě.Jen musím malé porce a nezdravá jídla jen občas. Co nesnáším je chemie, takže problém s léky když jsem nemocná, to mi pak i bývá blbě. Třeba kupované mléko je špatně, čerstvé nepasterované z automatu je v pohodě, jogurt podle výrobce, atd. Tohle si musíš časem vychytat, je to podobné jako u žlučníku, každému dělá blbě něco jiného.
V žádném případě ne alkohol, nesnesu ani deci piva.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »