Ascendent panenka


02.03.2018 - 00:23
(Rak) anetinka8
Ascendent panenka
Dobrý večer,
po delší době jsem se dostala opět na tuto stránku i s pro mě zajímavým zjištěním času narození.. do nedávna jsem si myslela, že jsem rak s ascendentem ve vahách a najednou je ze mě panenka. Myslíte, že to bude mít výrazný vliv.. teda spíše v čem je působení jiné?
Děkuji moc ?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.08.2018 - 19:56 | Filtr
(Býk) desire77 » desire77
A samozřejmě, když je jiný vládce ASC, je jiný vládce DES.... je to celé propojené a podle toho se s tím potom také i pracuje
28.08.2018 - 19:54 | Filtr
(Býk) desire77
Jasně, že je to něco jiného.
ASC ve Váhách je mužské znamení, vzdušný živel, kardinální kvality
ASC v Panně je ženské znamení, zemský živel, pohyblivé kvality
Předpokládám, že se přesunul z prvního dekanu do Vah do třetího dekanu Panny. První dekan je spíše o těle, hmotě, třetí dekan je více o myšlení a duchu.
Při ASC ve Váhách se bral jako vládce ASC Venuše, která je v 9d
Při ASC v Panně je vládcem Merkur, který je možná v 9d, ale možná už je v konjunkci s MC a možná se přesouvá do 10d.

Prostě naprosto jiné výklady... asi záleží na koho narazíte a kdo jak s horoskopem pracuje, ale za mě je vládce ASC a ASC dost důležitá oblast, která o člověku vypovídá. Nehledě na to, že pokud dělám predikce a partnerské horoskopy, tak vládce ASC a osy jsou něco, co tedy hodně zohledňuji....
28.08.2018 - 19:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jaryj, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No koukám, že spoustu věcí sedí i u mě. Zaujal mě pojem "ochranná brána ascendentu panny" a pořád tuhle hádanku nějak nemůžu rozlousknout v jádru věci.
04.03.2018 - 18:33 | Filtr
(Kozoroh) Catwoman » Loen
Úplně se poznávám :3: ... kritická, perfekcionista, věčně nespokojená a hlavně mít věci pod kontrolou :4:
04.03.2018 - 11:40 | Filtr
(Rak) Loen
Asc v panně - obrovská kritičnost vůči sobě i druhým... perefekcionismus a neustálá nespokojenost... prostě nikdy nejsou věci "dokonalé"
- a asc v panně se pojí taky určitá "čistota" - rozumněno ve smyslu "čistý/ čestný člověk..."
Dělat věci "správně" - mít věci pod kontrolou... malá sebedůvěra?


Saturn v 7m domě ještě na hrotu T-kvadrátu od slunce a jupitera - skrze ten saturn ti bude chodit hodně životních zkoušek - je to skrze vztahy. Bude se tam pravděpodobně odrážet nějaká tvoje nejistota a nesebedůvěra (slunce - kvádr saturn) - quest zralosti a zodpovědnosti
- můžeš přitahovat muže starší, zajištěné, stabilní, zodpovědné...
- můžeš sama navázat důvěrný vztah až později
04.03.2018 - 09:53 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ascendent je hlavne akýsi filter, cez ktorý prúdia energie z vesmíru a ožarujú celý horoskop. Takže pri zmene ascendentu sa samozrejme nezmení len postavenie domov a umiestnenie planét v nich, ale aj celá kvality a esencia horoskopu- ktorý bol je iný, keď je ožiarený kvalitou Váhy a iný, kď je ožiarený cez filter PAnny.Všetko v horoskope teda nadobudne nádych vlastností a energií PAnny.
02.03.2018 - 21:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anetinka8
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak,že partner může být skvělý,protože může mít kladný vlastnosti Saturna,ale taky ty negativní.Vzhledem k tomu,že je v beranu,kde je v pádu,tak se asi neprojevý tak silně.A saturn nemáš moc dobře ozářený,takže může podléhat snadno hněvu,nenávisti,žárlivosti a mstivosti.A podvědomě takový partnery můžeš přitahovat nebo se i tak sama k partnerovi chovat.Rada je v práci jsem šéf,ale doma žena,nekomandovat partnera například.
02.03.2018 - 21:25 | Filtr
(Rak) anetinka8 » Petr204
Jak myslíš ten 7. dum v kontextu toho partnera?
02.03.2018 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anetinka8
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,jen se mě u tebe nelíbý uran v 5.domě,neni sice špatně ozářený,ale je to dům i děti a hrot je v kozorohu.Možná ti píšu i něco,co třeba nechceš vědět,ale jsi rak,takže velmi citlivá a díky asc.v panně půvabná a bude tě to tlačit k tomu se usadit a mít rodinu,saturn máš v 7.domě,tam to taky není žádná výhra,projeví se to na partnerovi.Máš krásný předpoklady pro nějakou karieru,ale se založením rodiny budou zřejmě překážky.Ber to všechno jen jako názor.
02.03.2018 - 20:13 | Filtr
(Rak) anetinka8 » Petr204
Ahoj, děkuji. S tou vedoucí pozicí je to srandovní, protože tohle mi řekla i psycholožka, když jsem procházela psychotesty kvůli dobrovolnictví..
Zajímavé postřehy :)
02.03.2018 - 17:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asc.v panně opravdu dává půvab,bývalá manželka byla beran s asc.v panně a je prostě nádherná,má svoje kouzlo.Když jsem koukal na tvůj nativ,tak si myslim,že budeš muset nějak skloubit rodinný a pracovní(karierní)život,dřív nebo později budeš chtít oboje.Slunce v 10.domě a i ten asc.v panně,to bych viděl jako praktickou a důkladnou vedoucí,ale pozor na pýchu a přílišnou kritičnost.
02.03.2018 - 07:43 | Filtr
(Vodnář) Hulakala
Ascendent projevuje hlavně to, jak působíme na druhé. Znám par lidi s tímto asc a moje kamarádka, leč sluneční beranka byla tímto asc v panne víceméně klidnena a na oko působila spíše tiše. :-) je to jen na oko. Taktéž se jedna o vzhledovou stránku. Na jednom kurzu od pana Antonína Baudyše, jsem se doslechla ze tento asc dává ženám půvab, krásu :17: tvé slunecni znameni rak je ale v souladu s tímto asc
02.03.2018 - 02:02 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Charakter kosmogramu, základ bytosti se posunem asc nemění.
Mění se jen způsob reakcí na podněty protože ty budou jiné.
Domy jsou jen oblasti prožívání, nevyjadřují jak budeme využívat svoje energie a potenciál, ale kde.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »