Démon nebo ďábel?


01.03.2018 - 17:01
(Býk) Annie00
Démon nebo ďábel?
Ahoj,

nevím zda se Vám to také stalo, ale zdál se mi sen, z kterého se nešlo lehce vzbudit.

Sen: ležela jsem v posteli a nademnou byl (čert,démon,ďábel) někdo z těch tří a začal mi jeden z těch tří vysávat asi energii... netuším.. ve snu jsem měla otevřené ústa a mrňeli mě tváře. Chtěla jsem se hned vzbudit, ale nešlo to, a tak jsem se začala modlit a hned jsem se vzbudila...

Co myslíte, že to znamená? Moc Vám děkuji za Vaši zpětnou vazbu. :) :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
04.03.2018 - 07:12 | Filtr
(Štír) tronco » Annie00
Rado se stalo. Vlastne jsem si ani neuvedomil, ze bych Ti radil.. :6:
03.03.2018 - 22:24 | Filtr
(Býk) Annie00 » tronco
Hmm, děkuji ti za tvou radu :)
03.03.2018 - 11:53 | Filtr
(Štír) tronco
Strach a hnev je za tim.
Popremyslej, co v Tobe vyvolalo tyhle pocity. Neboj se ani strachu. Vsak tahle emoce se Ti snazi rici, co mas ve svem zivote pohrbit a co ozivit. Troufnu si typovat, ze tam bude hodne stinu kvuli tomu zminenemu rozchodu. Smir se s tim. Jinak Te musim pochvalit. Vis, nebudu to rozepisovat, ale jednou se ten zmrd (nehodlam poupravovat nikterak toto osloveni) postavil proti me diky me nenavisti vuci jiste zene. Vyuzil tuhle jemu prirozenou cestu a sel mi po dusi. Zadny prekrizeny ruce pres srdce by mu nezabranily. Zachoval jsem se podobne jako Ty. Sic jsem z toho traumatu vyskocil, ale byl se mnou i za plneho vedomi. Znovu jsem si lehnul a privolal ho svoji vyzvou zpet.. tfuj tajbl... jenom o tom pisu a aktivuji se mi obranne slozky... a ta cernocerna zruda stala proti me (sic me fyzicke telo lezelo) a sel mi po utrobach a ja zacal prosit o nejvetsi ochranu. Je-li neco, nekdo, co me (nas) stvorilo a do toho dalo svoji laskyplnou trpelivost, at mi to prosim ochrani, protoze ja proti tomu vrahu sam nemam vubec moznost. A najednou se v nem rozbreskla jiskricka a cim vic jsem prosil z cisteho srdce, tim vice jej to prozarovalo a nakonec zmizel v tom svetle, ktere vse osvitilo. Kde je svetlo, neni zadna tma. To jsem se vracel zpet ke krestanskemu smysleni od ruznych jinych smeru, ale to neni dulezite. Dulezita je vsak vira a pokora. Az pak jsem se docetl v Bibli, ze jsem se zachoval nejlepe, jak jsem jen mohl. Setkas-li se s dablem, postav se mu a pomodli se. Zni to jednoduse, ale chce to hodne odvahy a duvery.
03.03.2018 - 11:35 | Filtr
(Štír) tronco » Bosch
:61: :95:
03.03.2018 - 11:28 | Filtr
(Býk) Annie00 » aktigram
Děkuju popřemýšlím o tom, co v tom asi bude. Ale tak třeba už se to neobjeví. Je pravdou, že ten den jsem byla hodně unavená. Takže se ke mně mohl dostat snáz :)
03.03.2018 - 11:20 | Filtr
(Býk) Annie00 » Bosch
Kluka nechci. S jedním jsem se před měsícem rozešla. :)
03.03.2018 - 09:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
že by sis měla najít kluka
03.03.2018 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Annie00
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž potom je to niečo viac ako len spánková paralýza. Človek neujde pred sebou a svojím osudom, možno si zabrdla do veci ktoré si nemala ešte otvárať alebo naopak nechceš to prijať.
03.03.2018 - 08:38 | Filtr
(Střelec) tiferett
ZAutočil na teba temný egregor diabla z astrálu, vytvorený kýmkolvek, kto na také niečo intenzivne myslel. Stačí to ignorovať, v žiadnom prípade nereagovať strachom, rázno to "odpáliť" , mávnuť nad tým rukou a nacvičiť si silou vôle okamžité prebudenie, zhlboka to predýchať, aby sa príôadné zvyškové temné energie vydýchli a odpojili.
03.03.2018 - 07:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To byl útok temný entity,dává strach a bere energii a snaží se tím ztrhnout člověka aby mu sloužil,tady v takovém stavu zabere jen modlitba třeba jen si jí člověk říká jen v hlavě,
03.03.2018 - 03:14 | Filtr
(Býk) Annie00 » aktigram
Jsem sice ateista, ale věřím, že je něco vyššího než my. Každopádně souhlasím, že lepší a bezpečnější je spát na boku nebo na břiše... ačkoliv stalo se mi, že i tak mě volaly kamsi děti v astrálním světě...

Děkuji za Vaše rady :)
03.03.2018 - 03:09 | Filtr
(Býk) Annie00 » Hulakala
Děkuji Ti za tvůj pohled na věc. Je pravdou, že v poslední době se mi život změnil spíš k horšímu... je to takové to, zda člověk udělal dobře nebo ne. Dávám si většinou za vinu něco, co ani má vina nemusela být. Měla bych začít myslet pozitvněji.

Děkuji za radu moc si toho vážím :)
02.03.2018 - 09:11 | Filtr
(Vodnář) Hulakala
Prosím Vás. Ateista neateista. Raději se od veškerých těchto církvi, náboženství distancovat. Každý rozumný člověk vi, k čemu tyto zařízení vlastně slouží. K těžké masové manipulaci, k vycitkum svedomi, ke strachu. Kříž není základním symbolem křesťanství. Je to převzaté. Základní symbol jsou ryby, odtud i návaznost na astrologii. Proto prekrizeni k tomu nesedi.

Já sama sem se dala taky kolikrát do ruk odborníků. Ale teď vím ze to není správně. Člověk musí sám v sobě to řešit. A pochopit kudy vede ta světla cesta. Člověk je svobodná krásná bytost plna lásky která není hodna svazování těmito institucemi, či na co si tam hrají.

Těmto bytostem se líbí když se člověk bráni, je plný strachu. Přitom vše se děje z nějakého důvodu. Vesmes buďme rádi za naše zážitky, za naše školy, co nám vyšší síly připravují. Vše je vlastně k něčemu dobre. Můžou to být těžší zkoušky, ale ve výsledku dojde k zoceleni.

Nenech se potrápit tady těmito věcmi, jako ze se to děje jen těm a těm nebo po psycho látkách. Toto se děje běžné lidem, co nemají ani páru o těchto vecech jsou to normální lide co asi trpí více negativními emocemi, strachem a tak. A proto je dobre to brát tak nějak s nadhledem. Sám si vytvořit nějakou myšlenku která v něm způsobí klid.
02.03.2018 - 08:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž až také nevinné to vôbec nie je a áno odvaha to odzbrojí, lenže aj niečo iné - prekrížovanie a to je jedno či je to veriaci či neveriaci človek.
Ked som bola mala tak mi z ničoho nič raz cudzia pani povedala - ochrániš sa pred nimi ale spí tak aby si mala aspoň ruky prekrížené, neodhaľ im svoje srdce. Naozaj sa to stáva vtedy ked spíme na chrbte. Ako ta pani vedela ako mi to veľmi pomôže, ked začali moje nočné mory tak pomáhalo ak mi nechali svietiť svetlo ale ked som bola väčšia spomenula som si na tu paniu. Nakoniec už stačila moja myšlienka ako sa krížujem a to zmizlo. Vnímala som ich ako niečo temné, nejakí zlí čierni škriatkovia. Mala som pocit že to priletí.
Už veľa ľudí skončilo ako psychotrosky po takých útokoch, takže brániť sa je dobre a to naozaj funguje oveľa viac vtedy to prežehnanie či otčenáš a hovorím ja som to poradila aj ľudom čo boli veľkí ateisti a povedal že to naozaj zabralo a používa to doteraz aj ked stále tvrdí že je ateista.
Inak oveľa viac sa to vyskytuje u adolescentov a chorých ľudí, samozrejme teraz sa to vyskytuje veľakrát po požití omanných drog.
Tu nejde iba o vysavanie energie ale o ovladnutie a teda opanovanie toho človeka,jeho vôle.
Inak ja s odhaleným srdcom neviem spať ani teraz, uvedomujem si že tie ruky vždy prekrížim, spávala som v tom čase veľa na boku či bruchu.
01.03.2018 - 22:45 | Filtr
(Vodnář) Hulakala » Annie00
Nejhorší je se toho bat. jak bylo zde výše napsáno nejlepší je to přijmout, nebojovat a nebát se toho. Taky sem na to trpěla skoro každý den. Už jsem měla i strach z usnutí. Teď už je to jen parkrat. A to nijak hrůzostrašné :-) raději se zabývat příjemným věcmi a říkat si ze jsem ta světla bytost stvořená z lásky. To mě nejvíce pomohlo. :27:
01.03.2018 - 20:50 | Filtr
(Býk) Annie00 » Hulakala
Děkuji za odpovědi. Nebylo to právě poprvé a když se mi to stalo naposled, tak mi začali z ničeho nic padat věci. Bojím se, aby se tento stav nevrátil...
01.03.2018 - 20:33 | Filtr
(Ryby) Maek » Hulakala
No já podle všeho jsem míval spánkové paralýzy sem tam již od dětství a po tom co jsem to nechal v klidu celé proběhnout nic jsem nehrotil a v klidu pozoroval co bude, tak od té doby a nedávno to bylo třináct měsíců, je to v poho.

Paralýzu jsem poznal už ve snu a to tak, že jsem se nemohl pohnout, tak jsem se probudil a opravdu jsem se nemohl hýbat. Po chvilce soustředění na konečky prstů jsem se hýbat začal.

Ano nikdy na mě žádná bytost neseděla, jen jednou jsem ji cítil v pokoji.
01.03.2018 - 19:10 | Filtr
(Vodnář) Hulakala
Spánková paralyza?:-)

Jednou se mi stalo podobně, sedelo to na mě, černá bytost. Nemohla sem se vzbudit. Na spánkové paralyzy trpím, bála sem se jich, myslím si ze to těm bytostem děla dobre a tak nás vysavaji


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »