Retrográdní Jupiter ve Štíru a vážný vztah


26.02.2018 - 11:32
(Váhy) Mystiq
Retrográdní Jupiter ve Štíru a vážný vztah
Dobrý den.

Může mi tu někdo pomoct pochopit, co se děje se vztahem, který vznikl na základě konjunkce natálního pluta ve štíru, v 7.domě a tranzitního jupitera ve štíru (11.11.17)? Jde o vážný pokus o vztah? 8.3.se má Jupiter zastavit v 8.domě a začít se vracet zpět. Vrátí se až k Plutu do 7.domu a pak se zase rozběhne správně.
Znamená to, že vztah, který vznikl, bude přehodnocen a ukončen, nebo přejde na vyšší level, jako například, že se dva spolu vezmou?
Tranzity jsou na natál muže.

U jiných lidí jsem si všimla, že jim Jupiter ve Štíru spíše přinesl růžovou bublinu, která splaskla.

Díky všem za komentáře.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.02.2018 - 13:47 | Filtr
(Střelec) tiferett » Mystiq
Keď si spolu podrobne preberiete tie plutonske vlastnosti - zobrať si na pomoc knihu , alebo aspoň výklad o znamení Škorpiony na nete - a keď tieto vlastnosti zvládnete, pochopíte, negatívne zrušíte a obrátite na obyčajnú láskavosť - tak v tomto živote dosiahnete vela. Nijaké iné detaily netreba pitvať. Negatíva Škorpiona už zničili veľa vzťahov.
26.02.2018 - 12:40 | Filtr
(Váhy) Mystiq » tiferett
tiferett

Děkuji za odpověď.

Mají v tomto případě nějaký význam sabiánské symboly, nebo vazby na tranzitní Saturn v Kozorohu, t.č. v jeho 10.domě? Saturn bude 8.3.v sextilu s natální Juno, v jeho 12.domě. Nebo čeho se můžu ještě chytit?

Ohledně plutonských témat máš pravdu. V jeho případě je velká snaha ovládat, vlastnit, vše podle svého. Do vztahu hodně investuje, jako peníze, zážitky a požitky.
26.02.2018 - 12:11 | Filtr
(Střelec) tiferett
Povedala by som, že retrográdny Jupiter v Škorpoionovi môže priniesť skôr prehodnotenie plutonskych vlastností a postojov...- žiarlivosť, mocenské a vlastnícke postoje..A podľa toho, ako sa to podarí, bude vyzrať aj buducnosť vzťahu. Ak bude človek pokačovať v negatívnych postojoch a reakciách, tak si samozrejme privodí koniec vzťahu, ak sa poučí a zmení a naučí sa láskavým postom a hlbokému vnímaniu lásky a vzťahov, bude mať vzťah priaznivý vývoj.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »