Zvláštní sny o Michaelu Jacksonovi - prosím o pomoc s výkladem


23.02.2018 - 21:34
(Váhy) Rezinka
Zvláštní sny o Michaelu Jacksonovi - prosím o pomoc s výkladem
Všechny vás srdečně zdravím. :1:

Zvláštní a obecně symbolické sny už mám docela dlouhou dobu, každopádně si pamatuji skoro vše, co se mi zdá, a mohla bych sepsat knihu jen ze svých snů... Ale od toho tu dneska nejsem. Ráda bych se zeptala na výklad dvou(nebo na váš názor, cokoliv), které mi nejvíce uvízly v hlavě.

Na úvod - chovám k Michaelu Jacksonovi velkou úctu, ať odpočívá v pokoji. S jeho úžasnou hudbou jsem vyrostla, mám ho ráda i jako člověka, kterým byl, stejně tak miluji jeho taneční kreace. Vím, že jeho přítomnost v mých snech něco symbolizovala, ale co, to už netuším. Na výklad snů prostě fakt nemám talent a to jsem si o tom i přečetla knihu. Oba mé sny si pamatuji velmi živě, se všemi podrobnostmi. Ptám se na ně také proto, protože mi prostě přišly hodně symbolické(a bohužel i dost složité).

Každopádně už dlouho přemýšlím, jestli se nezačnu více věnovat zpěvu a hudbě obecně jakmile na to budu mít možnosti. Připadá mi, že s tím tyhle sny možná souvisí.

První sen se mi zdál tak před třemi týdny, nebyl vlastně zrovna moc hezký a upřímně ani extra příjemný. Začínal tak, že jsem stála ještě s nějakými muži v zákulisí, zatímco M. Jackson zpíval vpředu nad podiu. Najednou ale prostě zmizel. Muži v zákulisí to začali řešit a jeden z nich se ptal: "kdo si dá kolečko za něj?" - tak jsem se přihlásila. Odzpívala jsem tedy nějakou jednu písničku za něj, bavilo mě to. V půlce jsem těžko říct proč(přijde mi to až vtipné)najednou držela v druhé ruce pistoli a střílela na jakési černé cíle přede mnou, vypadalo to jako podivné velké balónky nebo co. Hned na to jsem se ohlédla nalevo, směrem do uličky, kterou bylo vidět do zákulisí. Jakýsi tmavý muž(nebylo na něj pořádně vidět)tam stál, držel Michaelovi pytel na hlavě a pistoli před čelem - zastřelil ho. Na moment mě to vyděsilo, ale písničku jsem dozpívala a vrátila se do zákulisí. Tam se situace opakovala, muži se opět zeptali jestli si nechci "dát ještě kolečko za něj" a tak jsem tam šla znovu. V půlce další písničky se najednou Michael objevil zpět na podiu vedle mě a já se divila, co tam dělá, když je mrtvý.

Druhý se mi zdál asi o týden později a alespoň pro mě je ještě složitější. Začínal tak, že jsme já a M. šli do jakéhosi vysokého hotelu po nějakém červeném koberci, zatímco on mi zpíval jednu z jeho písniček. Kousek od hotelových dveří se zastavil a chvilku na mě tiše koukal, já se z nějaké důvodu naklonila k němu abych ho mohla políbit(nesuďte mě, ten sen není moje chyba! :D), ale to on odmítl. Pak se vydal do hotelu(ale nebyli jsme naštvaní, nebo tak něco) a pamatuji si, jak říkal cestou sám sobě: "Ty jsí ale komendiant, vážně..." - jednoduše mluvil sám k sobě. Já se vydala rovně směrem dál k nějaké silnici, zastavila jsem se před přechodem a ještě se otočila zpět k hotelu. Michael stál v jednom z velkých oken, sledoval mě a vedle něj bylo ještě nějaké malé dítě(batole či prostě miminko). Pamatuji si, že na sobě měl bílé sako, bílý klobouk a černé brýle. Věděla jsem intuitivně, že M. chce, abych se vrátila zpátky, že mi doslova posílá tu myšlenku. Ale já si řekla jen "ne, je to blbost," a poslechla tak logiké myšlení, které říkalo, že je to kravina. Tak jsem přešla přechod a dostala se do nějaké malé úzké ulice. Hned na jejím začátku jsem uviděla, že na konci vyšla jakási žena se psem - ihned jsme věděla, že je to nebezpečí a běžela zpět za Michaelem. Ještě jsem si cestou říkala, že jsem pitomá a neměla jsem poslouchat logické myšlení, když jsem intuitivně cítila, že tam nemám chodit + ještě to, že se stejně někdo musí postarat o to dítě, které tam bylo s M.

Měla jsem ještě jeden další sen, ve kterém se M. vyskytoval, ale ten byl fakt zvláštní a upřímně i docela těžko popsatelný. Co se snů o zpěvu týče, zdá se mi jich poslední dobou docela hodně. Tuhle jsem třeba ve snu byla na podiu s Arianou Grande a když se po koncertu zeptala, co jsem tam dělala, jen jsem jí jednoduše řekla, že jsem chtěla vědět, jaké to je, být na podiu. Tak řekla "okay" a začala se smát, to netuším proč, ale mám pocit, že se nesmála mně. :D Tenhle sen byl spíš hovadinka, ale také docela zajímavý. Pamatuji si, jak jsem zírala na ty stovky fanoušků a jen si říkala "vážně tohle chceš?" No, každopádně, abych přestala s tím vypravováním a zase nenapsala mnohakilometrový příspěvek...

Třeba jsou to pitomosti, netuším, ale každopádně mi tyhle sny dost uvízly v hlavě. Za jakékoliv komentáře budu vděčná! :68: :76: Mám se zdejší komunitou moc dobré zkušenosti, tak věřím, že mi někdo pomůže. :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.02.2018 - 16:49 | Filtr
(Váhy) Rezinka » aktigram
Ne, ne, to spíš já se omlouvám, část vašeho komentáře jsem špatně pochopila a začala jsem MJ okamžitě bránit, jakmile jsem četla "ošklivé věci" jelikož spoustu lidí, když ho někde zmíním, začne právě s tím, že "byl pedofil" a tak podobně, tak to byla automatická reakce. Jsem ráda za všechny komentáře. :1:
24.02.2018 - 16:41 | Filtr
(Štír) tronco » Rezinka
Vic nez na archetypech - vyznamech obrazu ve snu - zalezi na tom, jake pocity k nim procitujes, co prozivas ve snech a pak si to dat do souvislosti s aktualnimi zivotnimi situacemi. Rado se stalo :3:
24.02.2018 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rezinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja som ti vykladala sen a nie to že píšeš preto že sa chceš zviditeľniť.
No a nečítala som nič také o ňom že bol pedofil ale v úplne niečom inom, ale ak ti vadí že som ti niečo napísala tak prepáč.
24.02.2018 - 14:09 | Filtr
(Váhy) Rezinka » tronco
Díky! :1: Já se nedomnívám, že bych "měla něco společné s MJ" jak to možná vyznívá, jen mi ty sny prostě přišly hodně symbolické, tak jsem se zajímala. Já mám MJ ráda právě za to, jakým člověkem byl a za to, co měl v hlavě... Co dodat, vyrostla jsem s jeho hudbou, ale nemám na něj nějakou "šílenou obsesi." Jinak ano, fyzicky(a nejspíš tím pádem i psychicky) stále dospívám, ale že bych se bála být ženou? - Těžko říct, třeba je to možné, zkusím se nad tím zamyslet. Každopádně díky za komentář. :1:
24.02.2018 - 14:01 | Filtr
(Váhy) Rezinka » aktigram
Zviditelnit? Pokud to chápu správně... Tak to by mě fakt nenapadlo, resp. bych neplýtvala čas lidí, kteří jsou ochotní odpovědět na moje dotazy zbytečně. Navíc bych nejspíš ani nebyla schopná si tohle vymyslet. Jinak já toho vím o MJ hodně, včetně těch mainstream keců, že byl pedofil. Člověk ale nesmí věřit všemu, co napíšou oficiální "spolehlivé" zdroje... Navíc ho shledali nevinným ve všech pěti bodech obžaloby a na klukovi bylo poznat, že si vymýšlí, má to svou historii... Ale konec konců já nevím, co jste kde četla. :1: Tak jako tak, děkuji za komentář.
24.02.2018 - 10:21 | Filtr
(Štír) tronco
S dovolenim jsem se koukl na vek a pravdepodobne se v tom symbolu dospivani (do zpivani :13:) nemylim.
24.02.2018 - 10:18 | Filtr
(Štír) tronco
P.S. Tvuj sen neni Tva chyba, je to Tvuj sen.

Vzdy nam nase snove podvedomi rika jen o nas samotnych. Nasich vnitrnich procesech. Vnimam tam i strach z toho stat se dospelou zenou sama za sebe (zena se psem-nejlepsi ptitel), ale touzis byt pod ochranou Tveho "detskeho" vzoru. M.J. s deckem. Ale podvedomi Ti to odmita.-nenabidnuty polibek.
24.02.2018 - 10:09 | Filtr
(Štír) tronco
Uau. Tise zavidim, jake detaily si pamatujes. Nectu to do konce, ani pripadne komentare. Jen zevrubne. ... Sny, ktere se opakuji, se budou opakovat, dokud je nepochopime. Ukazuje Ti na Tve vnitrni hodnoty, ktere citis u M.J. Pozn. Neberme si jine za sve vzory, jelikoz jejich smysleni se nesmi stat nasim. Proto i Tobe tam neco hapruje. Mas tam zminene tri barvy. Bila, cerna, cervena. Bila cistota, cerna uzavrenost, cervena dominanta. (tez jen zevrubne) Jackson je fajn vzor. Nic proti. Vedel toho o svete tolik, ze byl zkrze svoji popularitu nebezpecim pro lidi jdouce pouze po nadvlade nad svetem pres mrtvoly.. jen okrajove... Mam za to, ze se Ti sen snazi rici predevsim to, aby jsi neztratila svoji identitu. Nic proti Tvym touham byt lepsim cloveke. Dokazat treba to, co on. Proto ho zastrelili, ale presto zil.... Vynechavam prozatim vetsi rozbor, nebo se mi to odhlasi z prihlaseni a budu muset psat znovu :3:
24.02.2018 - 07:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chceš niečo prevziať na seba za iných, alebo sa chceš veľmi zviditeľniť a možno aj to je správne. Ja som včera čítala o Jacksenovi a dosť zlé veci a tak k tomu sa neviem vyjadriť nakoľko som zrejme dnes zaujatá voči nemu.
Ono tie strieľania, tie nebezpečia mi hovoria k tomu o čom som čítala ale nie k tomuto výkladu.
23.02.2018 - 21:51 | Filtr
(Váhy) Rezinka » koczka.zlobywa
:61: Ne, to si nemyslím :61:
23.02.2018 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nějak mi chybí informace, zda jsi to za Michaela vzala se vším všudy, tedy zda během toho zpěvu došlo i na pokus o moonwalk :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »