Mam az tak zly horoskop?


19.02.2018 - 08:26
(Beran) Janamarty
Mam az tak zly horoskop?
az teraz som sa nejak odvazila napisat.vedel by mi niekto kto sa v tom naozaj vyzna poradit ako prekonat moj horoskop?
snazim sa to naucit a vyznat sa v astrologii ale zatial tapem..:/
jeden pan astrolog ma dost strasil...ze to mam zle..je mozne aj s takym horoskopom mat vlastnu rodinu a aj v praci dosiahnut vobec nejaky uspech...10.04.1984,23:35
dakujem za vasu ochotu

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
22.02.2018 - 10:20 | Filtr
(Beran) Janamarty » Uzsomtudlho
:D hah
20.02.2018 - 12:36 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
Neviem sice vycitat, co konkretne tam mas zle, ale ja mam napriklad vacsinu osobnych planet v pade.

Plus par inych veci.

Na tyzden sa s tbeou kludne vymenim. Ja si oddychnem od svojho zivota a ty zistis, ze ralita je inde, ako ti povedali :75:
20.02.2018 - 09:48 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
O to vůbec nejde :3: Zbytek účastníků diskuze pochopil, takže netřeba rozebírat.
20.02.2018 - 08:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janamarty
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ber to tak že aj toto malo takto byť a ty si žila v určitom väzení niektoho kto ti možno závidel či niečo podobné, alebo sa chce rovnať Bohu, ale iba falošným egom a teraz konečne si dovoľ slobodu, neboj sa zajtrajšku ten hore nad tebou bdie a máš okolo seba plno pomocníkov, ver že oni vedia kedy k tebe poslať takého či iného človeka. Netráp sa tým čo bolo, vypusť to ako špinavú vodu z vane a dovoľ plynuť životu - tvojmu krásnemu životu. Miluj krásne záchvevy šťastia, kochaj sa silou tej najdrobnejšej bylinky ktorá prerazí beton, to je aj tvoja sila.
20.02.2018 - 08:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janamarty
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To víš, že jo :1:.Zkus si říct, jestli si pomůžeš, když se budeš bát dopředu.Prostě si zkazíš spousty pěkných dní a nakonec to očekávané ani nejspíš nepřijde.Jsme tady součástí něčeho vyššího, co já dnes už se domnívám, že naše vůle není zcela jen naší vůlí :4:..., takže dost věcí nezměním :1:.
19.02.2018 - 23:20 | Filtr
(Beran) Janamarty » :):):)
dakujem! strach ma nejak sprevadza uz nejake desatrocie...aktivne sa spolu pasujeme a vyhravame na etapy raz jeden raz druhy ubera mi dost vela sil..a obera o vela krasnych zazitkov si myslim ...no dufam ze casom budem jediny vitaz ?
19.02.2018 - 23:16 | Filtr
(Beran) Janamarty » aktigram
dakujem krasne za rady a povzbudenie.
19.02.2018 - 22:56 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Janamarty
Od 16 let? Do 60? :22:
A nic se nenaučil... :41:

Myslím, že takový člověk to skutečně dělal jen z pohnutek, že si tím chtěl kompenzovat svoji nezajímavost. Chtěl ohromit za každou cenu a neuvědomil si následky. I tak by zasloužil kopnout leda tak do :71:! Protože tohle se nedělá!
19.02.2018 - 22:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty máš moc nad svým životem, ne přijmout za své vzorec, který ti vnukl astrolog, proto jsem ti psala, co se stalo mně.Tady ti i píší, že nemáš důvod ke strachu, změň to :17:.
19.02.2018 - 21:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janamarty
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bože, tak to si mala naozaj husté. Bol to jednoznačne idiot, lebo žiaden astrolog či niekto kto sa zaoberá tarotom čo iným by takto v živote nemal nič vykladať aj keby to tak stalo. Existuje určitá etika.
Teraz už chápem že sa bojíš vlastného tieňa, ale neboj sa. Silní ľudia majú aj ťažšie skúšky, ale vždy sú zdolateľné.
Aj tu v inom vlákne som presne o tom písala či je dobre riadiť sa horoskopom a toto je presne to čo by sme určite nemali. Pokazila by si si všetko a nemala by si radosť zo života.
Hlavu hore ja tam vidím veeeľa slniečka. :79: :17:
19.02.2018 - 20:07 | Filtr
(Beran) Janamarty » Mici Angóra
on sa.tomu vraj venoval od 16 rokov a ked som bola za.nim tak uz mal cez 60...tak neviem kolko skusenosti teda a ake mal
19.02.2018 - 20:06 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
A profesionál musí mít diplom za Harwardské astrologické školy?
19.02.2018 - 19:35 | Filtr
(Beran) Janamarty » player
dakujem pozriem so to
19.02.2018 - 19:33 | Filtr
(Beran) Janamarty » tiferett
dakujem za vasu odpoved...
ako je mozne ze mi v radixe neukazalo Slnko opozicia na pluto...:/
19.02.2018 - 19:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Janamarty
Mě by dost zajímalo, co to bylo za astrologa, protože něco tak neprofesionálního jako tento přístup se jen tak nevidí :24: :28:
19.02.2018 - 19:13 | Filtr
(Beran) Janamarty » aktigram
dakujem za nazor,konkretne sa vyjadril ,ze mala by som sa zacat venovat hudbe ,hrat na nejakom hudobnom nastroji..aby som si zmenila osud ,bol tam so mnou este byvaly frajer a jemu povedal aby si bol vedomy,ze moj osud moze zdielat so mnou a preniest sa to na neho ze nemal by so mnou chodit autom...tiez sa vyjadril ze je to bieda vo vyhlade pre vlastnu rodinu a moje financie a tie ani moj dalsi zivot myslel tym dalsi po tomto nebude v poriadku...takze som to par dni predychavala ...a teda par rokov mi to v hlave bezi..
19.02.2018 - 15:50 | Filtr
(Býk) player
Horoskop nemůže být dobrý ani zlý. Jestli si myslíš že to , kde jsou planety v okamžiku tvého zrození má nějakou vztažnost mezi dobrem a zlem je
dosti pošetilé. Zkus si přečíst tuhle knihu , dozvíš se víc.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
19.02.2018 - 14:58 | Filtr
(Rak) Loen » Sosna zvlčelý
Jasně že myslím pro druhé - pro dotyčného to vidím spíš jako výhodu - možná pocit velké síly a bytostnej pocit, že zvládnu všechno... a obří individualismus :61: ? mimo jiné :61:
19.02.2018 - 13:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Loen
"i když s těma uranama u asc je dost těžký vyjít"
Myslíš pro druhé? :61: Já se svým vycházím tuze dobře. Dává netušené možnosti a každé "zemětřesení" prostě přežiješ. Ale netvrdím, že druhým ta má zemětřesení netřesou žlučí. :4:
19.02.2018 - 13:22 | Filtr
(Rak) Loen » Sosna zvlčelý
rozhodnutí a čin je jen na nás
------------------------------
jj, ten mars ve 12.domě se v této oblasti musí opravdu překonat :61:

jinak velkej ohnivej trigon slunce - luna - uran mi rozhodně nepříde tak špatnej kor v rohovejch domech...

i když s těma uranama u asc je dost těžký vyjít :61: :6: :5:
19.02.2018 - 12:53 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Již bylo odpovězeno výše, tak jen doplním: Je zajímavé, kolik výjimečných a úspěšných osobností je nositeli tak komplikovaných radixů, že by je nikdo nechtěl! Chce-li někdo úspěchu dosáhnout, musí překážky překonávat! A s komplikovaným radixem je překážek více a proto na sebe může i více upozornit okolí a dosáhnout větších úspěchů, než někdo s pohodlným životem bez motivace cokoliv změnit a někam se posunout!
Tak či tak, není to o radixu, ale o našem rozhodnutí. Radix může ukázat na oblasti, kde jsou komplikace, kde je nadání, ale rozhodnutí a čin je jen na nás. Když někdo bude fňukat nad "špatným horoskopem", skutečně ničeho nedosáhne. A toto by měl astrolog zdůraznit více, než to, že někdo má (podle něho) dobrý či špatný horoskop. Ono totiž nic takového, jako dobrý a špatný horoskop neexistuje. Každý má takový, jaký potřebuje, aby se v životě něco podstatného naučil, a jaký dokáže zvládnout, tedy přijmout, nikoli překonat! Překonání horoskopu vlastně zní jako boj se sebou samým, kdy člověk namísto aby byl sobě přítelem, je sám sobě nepřítelem. A to pak skutečně síly tříští a ničeho nedosáhne, neb energií plýtvá.

Z radixu samotného bych pak řekl, jestli zde není přehnaná ctižádostivost? Dokážeš si vůbec všímat i malých úspěchů? Radovat se z nich? Nebo čekáš jen na ty velké úspěchy, protože malé neuznáváš? Na to pozor, to si člověk řeže větev, na které sám sedí! I za malý úspěch se člověk musí umět pochválit a vážit si ho. Nasčítej je dohromady a zjistíš, že v součtu znamenají mnohem více, než největší životní úspěch, jakého člověk může v životě dosáhnout jen jednou za život. Pro duševní zdraví je radost z malých úspěchů tím nejdůležitějším.
19.02.2018 - 12:52 | Filtr
(Střelec) tiferett
Horoskop nie je apriori „zlý“...Horoskop je mapa našej duše, sme to my ami. Horoskop si vytváram my sami našim minulým žitím v našich minulých životoch a horoskop teda presne zrkadlí našu povahy, naše danosti, talenty, naše karmické zaťaženie - negatívne, ale aj pozitívnu karmu. A horoskop do značnej miery naznačuje, čím v tomto živote prejdeme v- ale aj to sme si svojím minulým žitím vytvorili len my sami. My sami sme tvorcami svojho žitia.
V horoskope je pár náročných aspektov - možno pán astrológ mal na mysli Urán na Ascendente , možno Slnko v opozícii na Pluto, Venuša v kvadratúre na Neptún - čo sú náročnejšie aspekty a naznačujú naše lekcie, ktoré budeme musieť zvládnuť. Ale nemusí to byť každopádne nejaké „zlo“. Závisí len na nás, na našej duchovnej úrovni, na našej ingteligencii, vôli - ako sa s prichádzajúcimi situáciami vysporiadame.
Všetky tieto náročné aspekty ktoré máš v horoskope môžu byť aj tvojím darom, ak sa ich s veľkou snahou chopíš.
Urán v Strelcovi na ascendente môže naznačovať aj dušu liečiteľa rodinnej karmy, dušu vizionára, Venuša v kvadratúre na Neptún veľké duchovné predpoklady- ak dokážeš stáť nohami pevne na zemi, a Slnko v opozícii na Pluto - aj keď môže priniesť ťažké situácie, ale následne cez poučenie môžeš v sebe objaviť veľké vnútorné poklady.
A ďalší náročný aspekt - Mesiac v Levovi v 8.dome v kvadratúre na Saturn v ŠKorpionovi naznačuje obtiažne povahové vlastnosti, ale tými si sama sebe spôsobíš toľko nezhôd, že tie ťa prinútia k ZMENE ( ŠKorpion a Pluto) a do ďalšieho žitia pôjdeš ako nov človek.
Životné krízy, ktorými prechádza každý človek budú pre teba iste náročné, ale veľmi transformačné. A máš dosť sily, vizinárskych schopností a intuície, aby si - aj cez astrológiu a astrologickú literatúru - dokázala pochopiť, čo a cez tieto krízy máš naučiť.
Každopádne sa netreba dopredu plašiť, ale žiť deň za dňom a hlavne žiť každý okamih žitia najlepšie, ako vieš.
Pokračuj v štúdiu astrológie a iste nájdeš svoju cestu a objavíš poklady, ktoré ukrývajú aspekty tvojho horoskopu.
19.02.2018 - 12:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak nějaké výzvy tam jsou, ale určitě jsou i náročnější radixy, pokud se ptáš, na co se zaměřit, tak určitě na sklon trvat si tvrdošíjně na svém názoru a přesvědčovat o něm ostatní, dále sklon mluvit dřív než myslíš, k manipulaci, přílišné tvrdosti, zákulisnímu jednání a pokud jde o lásku, tak na růžové brýle. :17:
19.02.2018 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak pan astrolog by měl s výklady skončit. Nehodnotím dle horoskopu, ale jak napsala aktigram je a a b, žijeme v dualitě, to znamená, že je dobro a zlo.Každý zažíváme věci pěkné i nepěkné.Jsem rozhodně pro pravdu, ovšem ve svém horoskopu mám dost věcí, které na mě nesedí, například.Přestaň se bát :3:.
Jedna kartářka mi kdysi dávno, myslím rok 1996 řekla,že můj manžel zemře.Byla jsem u ní ještě jednou a řekla mi totéž...V té době mi v hlavě udělala ale takový guláš a probdělých nocí, než jsem to dokázala pustit z hlavy...Pustila jsem to v době , kdy jsem s ním zažívala věci velice nepěkné a dostala se do stadia, že mi to vlastně bylo jedno, prostě bod nula.Chci tím říci, že můj manžel žije dodnes, provedl mi ještě spousty lumpáren a dokonce si pořídil další dvě děti s mladou přítelkyní,nyní už manželkou.Nemusíš každému věřit a zase čemu uvěříš, může se stát. Já tenkrát prosila za něj, aby se to nestalo.Nevím, jestli jsem to ovlivnila, či ne...je to jinak :3:.Ostatní věci jí vyšly :63:...
19.02.2018 - 10:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neodpovedám ako astrolog, ale neverím na zlý či úplne dobrý horoskop. Ak sú vo zverokruhu nejaké ťažšie veci tak vždy je aj ta druhá strana aby to jedinec prekonal. Už ten prístup sa mi zdá nesprávny a tiež výklad astrológa, lebo ak povedal a mal povedať aj b.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »