Vodnář/Kohout vs. Rak/Tygr


14.02.2018 - 16:48
(Vodnář) LynxMetis
Vodnář/Kohout vs. Rak/Tygr
Zdravím,
zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti ohledně kompatibility ženy Vodnáře/Kohouta (8.2. 1994) a muže Raka/Tygra (9.7.1998 cca 2:30 ráno).
Předem děkuji za všechny smysluplné odpovědi. (Edit přidán čas narození)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.02.2018 - 11:35 | Filtr
(Rak) dan162 » Daisybunch
S konjunkcí Měsíců (u mne v Raku) mám blbou zkušenost. Nevěřil jsem, chtěl jsem vyzkoušet. A je to pták Noh, značně nestabilní, výkyvy oběma směry zesílené. Cokoliv nevyřešeného výkyvy (už tak velké) ještě prohlubuje.
18.02.2018 - 11:04 | Filtr
(Vodnář) LynxMetis » Mici Angóra
Moc děkuji, udělala jste mi velkou radost :6: :17:
18.02.2018 - 11:01 | Filtr
(Vodnář) LynxMetis » Daisybunch
Čas narození už jsem doplnila, nicméně pořád z toho horoskopu moc moudrá nejsem.
18.02.2018 - 10:59 | Filtr
(Vodnář) LynxMetis » Kiára..
Taky už mám za sebou vztah s rakem a byl přesně jak popisujete - majetnický a žárlivý, někdy přespříliš pečlivý. Ale tento tygr/ rak je dost odlišný a to mi nedá spát :4:
18.02.2018 - 10:56 | Filtr
(Vodnář) LynxMetis » Mici Angóra
Tak to doufám, že tam nakonec žádné likvidační tranzity nebudou :1:
18.02.2018 - 10:45 | Filtr
(Vodnář) LynxMetis » Mici Angóra
Děkuji za názor :)) nakonec přece jen znám partnerův čas narození: cca 2:30 ráno. A troufám si říct, že trpělivost mezi námi dvěma je určitě velká :)
17.02.2018 - 20:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak mohlo by to byť niečo také, lenže záleží kedy sa tiger narodil, v noci je iný ako cez deň.
Prevzaté:
Pretože kohút veľmi rád a aktívne zasahuje do všetkého diania, neváha hodnotiť a napomínať svoje okolie, teda aj tigra. Vtedy má tiger tendenciu pochybovať o úsudku partnera, môže sa kohút cítiť nepochopený a ukrivdený. Kohút pod maskou extroverta ukrýva zodpovednú a odvážnu povahu a tiger potrebuje viac času na odhalenie pravej podstaty partnera. Je potrebné, aby tieto dve znamenia otvorenejšie a s väčšou trpezlivosťou formulovali svoje potreby a pocity.
16.02.2018 - 18:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Máš pravdu s tou zamrzlostí, nicméně tady slečna má Lunu v konjunkci s Uranem a Neptunem, to úplně studený nebude, on ji má asi víc izolovanou. :68:
16.02.2018 - 18:38 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jak už bylo napsáno, jen podle Sluncí a čínských znamení nelze soudit, ale celkově (bez partnerova času narození) si myslím, že je tam dost bodů, kde se protínáte a může to klidně nějakou dobu fungovat. Je potřeba se zaměřit na to dobré a z toho těžit, například vzdušné Venuše jsou k sobě dobře, Luna s Jupiterem (dokonce možná vzájemně) taky super, jeho Jupiter ve tvém 7. domě a další planety ve 4./5. jsou fajn... Jeho Venuše chce vzdušnou ženu, jeho Luna ženu ovlivněnou zemí, ty jsi obojí. Já bych se toho nebála. :17:
16.02.2018 - 18:26 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cirilla
Jj, Vodnář nechce být svázán, ale asi to nebylo jen o Sluncích, stačilo by, aby měla Račice ve Vodnáři Lunu a může to klíďo fungovat. Případně Vodnář Lunu v Raku nebo jinak vodní apod. :17:
16.02.2018 - 18:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Daisybunch
Jasný, asi záleží v čem ty Luny jsou :3: Mně naše těsná konjunkce Lun ve Štíru vyhovuje, protože jsme oba emocionálně stejně ujetí. Zažila jsem u partnerů Lunu v Raku (s mojí poměrně přesný trigon) a Rybách (s mojí už bez aspektu) a nemělo to ty správné grády :14:
16.02.2018 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já mám se stejnými Lunami zkušenost hroznou. Tedy, se stejnou Lunou, jako je ta moje. Kozorohy a lidi s planetami v KOzorohu mám moc ráda, ale jakmile má někdo v Kozorohu Lunu, tak je to prostě moc. Sedí mi Luny vzdušné a vodní, dodávají mi dobrý pocit a rozehřívají tu mojí Lunu :)
16.02.2018 - 18:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cirilla
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to byla s prominutím hloupá :1:
16.02.2018 - 18:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z, mé, čistě subjektivní zkušenosti: s muži Raky mám zkušenosti, ehm, ne zrovna pěkné. Oni se na začátku (cca půl rok), tváří jak ti nejlepší a nejúžasnější partneři, a pak si kolem vás pomalu staví klícku. Já sama jsem Rak, a ve vztahu s nimi se nedalo dýchat. Navíc jsem si připadala trochu jako chlap, protože mám ráda určitou míru svobody, nesnáším dělat s partnerem úplně všechno, což šlo do konfliktu s tím, co chtěli oni (=Raci).

Nedovedu si představit vztah ženy Vodnáře a muže Raka (navíc ještě mladšího, než je ona). Ale na druhou stranu, je to jenom sluneční znamení. Z principu tedy ne, pokud by jsme znali víc, třeba i čas narození, pak by to bylo jasnější.
16.02.2018 - 16:17 | Filtr
(Lev) Cirilla
Můžu dát příklad z manželovo rodiny. Ona silná Račice ( 4 planety), on Vodnář (3 planety). On neustále někde v čoudu, pořád podnikal něco pro lidi, ona ho chtěla mít doma za zadkem a neustále vyčítala a citově vydírala. Moc dlouho to nevydrželo a Vodnář utekl. Manželství vydrželo asi 3 roky během kterých si muž ještě stačil vyrobit nemanželské dítě.
16.02.2018 - 16:14 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Mici Angóra
No máš pravdu, že jsem zažil vztah dvou lidí s Lunami v Kozorohu. Vyhovovalo jim to, oběma. Jen chudáci děti.
To byly dva kusy ledu, kteří se k sobě opravdu hodili, ale těžko někdo jiný k nim. Oni dva vedle sebe neměli šanci roztát, Arktida dorazila k Antarktidě.

Možná mě to ovlivnilo a proto říkám, že dvě Luny v Kozorohu ve vztahu jsou zmrzlé. Jinde totiž souhlasím s tím, co píšeš - "podobné emoční naladění" u lun ve stejném znamení. I zde by se dalo souhlasit, jenže je to spíše soulad chladných emocí. Jejich vibrace pak vyzní značně kakafonicky.
16.02.2018 - 15:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Luny v Kozorohu, ne? :63: Náhodou Luny ve stejném znamení značí podobné emoční naladění, já s tím mám dobrou zkušenost (teda kromě blbých tranzitů k nim, které mohou být pro vztah i likvidační). :17:
16.02.2018 - 15:52 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Také to nedokáži na základě čínských znamení hodnotit.
Ale i bez znalosti jeho času mi to jako jednoduchý vztah nepřipadá. Zvláště pokud je partnerský. Ty dvě Luny v Raku... :23: Poučný ano. Takže bych si položil otázku: Je za takové poučení takto vysoká cena pro mne akceptovatelná? Někomu totiž nevadí platit více, než je třeba...
16.02.2018 - 15:30 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
Myslím, že se to úplně obecně zhodnotit nedá, zvlášť pouze podle slunečních znamení, záleží i na postavení všech dalším planet.. Kompatibilitu na základě čínských znamení neznám, ale mám jako vodnář zkušenost s jedním rakem a dobré to příliš nebylo. Zatímco vodnář se projevuje v lásce trochu neosobně, nezávisle, tak rak je pravý opak, je hodně majetnický až závislý. Ten můj byl chorobně žárlivý a nedopadlo to. Ale rozhodně je to dobrý materiál k tomu, něco se o sobě dozvědět a něco se naučit.. Jinak jak jsem psala výše, není rak jako rak a není vodnář jako vodnář.. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »