Je dobre riadiť sa tým čo nám hovoria tranzity, či karty a iné?


09.02.2018 - 11:25
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Je dobre riadiť sa tým čo nám hovoria tranzity, či karty a iné?
Všimla som si tu, že je veľa tých ktorí čakajú na svoj tranzit, ktorý im priniesie niečo ťažké a pod.
Ja by som tak žiť nechcela a to viem aj vykladať tarot či iné a nikdy som to nebrala ako smerodatné čo sa mi udeje. Ak čakám niečo ťažké tak zrejme aj niečo ťažké príde. Život žijem len tak ako ide bez toho aby som ho vsúvala do nejakých tabuliek.
Čo vám dáva viac to že sledujete čo príde a bude a pod.? - ako sa dá na všetko pripraviť?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.02.2018 - 17:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » diké
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pekné :68:
Ak by mi chcel niekto vysvetliť čo sa mi stalo v posledných dňoch minulého týždňa tak budem rada. Začalo to vo štvrtok ale až v piatok som vyhľadala pomoc a skončila s menšou mozgovou príhodou, ale čo je dôležité našli sa oveľa horšie veci v mojom mozgu.
16.02.2018 - 15:58 | Filtr
(Rak) diké
Ja mám astrológiu hlavne pre seba, niekedy sa jej venujem viac, niekedy menej. Naučila som sa ale jedno, čo sa tranzitov týka a to že opozícia mi ukáže, kvadrát ma prinúti k činu, konjunkcia to urobí bez mojho pričinenia, aj keď sa mi to nepáči...trigon mi dá príležitosť a sextil potešenie... :1:
16.02.2018 - 15:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Som rada že sa nad tým zamyšľaš myslím že to je dobrá téma na zamyslenie u každého.
16.02.2018 - 15:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ono naozaj ide o to čo nám ten kto čokoľvek vykláda povie. Poznám prípad kde bolo povedané hlavne to pekné a to že aká bola vznešená v inom živote a ona nakoniec nevedela žiť tu lebo už sa cítila ako grófka - viem je to chorá, ona sa nakoniec zabila.
Preto by sme nikdy nemali zabudnúť aj na svoj rozum a použiť ho v takých prípadoch, ale hovorí tiež o vykladačoch že oni si nesú dôsledky a mali by zvážiť čo povedia a ako.
16.02.2018 - 15:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napísal si to krásne, takto to všetko chápem aj ja. :15: :17:
15.02.2018 - 19:18 | Filtr
(Beran) nemdra
Na všechno se určitě nejde připravit, ale už několikrát mi karty pomohly, poradily, jakou cestou se mám ubírat. To neznamená, že se řídím jen jejich radami. Při změně příjmení mi hodně pomohla numerologie. Sama jsem to cítila delší dobu, ale nebyla jsem si 100% jistá. Teď jsem spokojená.
13.02.2018 - 09:53 | Filtr
(Býk) Antony52
Kdysi před X lety jsem si zkoušel vyložit karty, naučil jsem se spočítat a vyložit horoskop.... Sice mi to ukázalo realitu, co asi tak je a trochu bude. Ale jinak mi to bylo na dvě věci. 1/Na nic. 2/Na ho...o.
Co mi skutečně začlo pomáhat, metoda nazvaná Sankalpa. Zadejte si do gůgle "Jenia sank". je tam Článek o sanklapě, jogové metodě využívající poslední myšlenky před usnutím. Vyšel za vlády bolševiků, tak tam nesmělo být nic o duchovnu aby jej dovolili otisknout, ale postup se dá využít ke každé lumpármně. :2:
V antickém řecku a egyptě (viz překlady papyrů) spánek - respektive poslední myšlenky před usnutím využívali k předvídání budoucnosti, chrámovému léčení, kontaktu s bůžky a kouzlům fšeho druhu. Velice účinné.
10.02.2018 - 11:34 | Filtr
(Rak) dan162 » aktigram
Téma ve mne rezonuje, ještě chvíli budu nad ním přemýšlet. Z došlého vzkazu přidám postřeh myšlení Slunce s Merkurem a cítění Měsíc s Venuší. pro mne jako ztělesnění mužského a ženského přístupu.

Srdce je pro mne oheň, jiný živel než vzduch myšlení a voda cítění.
10.02.2018 - 09:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řídit by se měl člověk srdcem, ačkoli to může po čase být také karambol, ale je to ta zkušenost, kterou máme zažít.Karty, hvězdy, myslím si, že můžou pomoci(pokud si z toho někdo neudělá závislost), ale nespoléhat se na vše jak na spásu, že se to za nás vyřeší.Velice důležité je, jak kdo interpretuje, co vidí.Hlavně jestli on to vůbec vidí dobře a neplácá bludy.Protože pokud to bude kvalitní predikce, mělo by se sejít více takových lidí třeba z jiných oborů na stejných věcech...Žijeme v dualitě, takže vždy budeme mít nějaké zkoušky a je dobré se naučit přijímat to, co je v tu chvíli pro nás zrovna třeba i bolavé.Já se nepřipravuju, protože bych se okrádala o to momentální krásné.Teď a tady.
10.02.2018 - 04:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
10.02.2018 - 00:03 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Je mnoho lidí, kteří dají na radu druhého člověka. Vlastně myslím, že každý člověk dal vícekrát na radu druhého člověka. Jako dítě na rady rodičů. Tam rady často dostával nevyžádaně (a to ho štvalo). Jak dospěl, už se více řídil vlastním úsudkem, přesto mohl občas i tak přijít pro radu. A nejen k rodičům. Většinou k někomu, komu důvěřuje. Nikde není záruka, že dostaneme dobrou radu. I dobře míněná rada nemusí pro nás být dobrou radou. Ale od toho máme vlastní rozum, abychom se rozhodli, zda se radou budeme řídit.

S astrologií se to může mít podobně. Někdo její rady potřebuje (má ten pocit). Jiný ne. Nestpatřuji v tom nic špatného, ale ani výjimečného. Že se někdo nechá "spoutat" astrologií a prožije život jinak, než kdyby astrologie nebyla dostupná? Nevěřím. Tento typ lidí si najde něco (někoho) jiného. Když se nebudou řídit tranzity, budou čumět do křišťálové koule. Jiným se objeví jejich (falešný) guru a oni otisknou své šlépěje do jeho stop. Někdo místo vlastních rozhodnutí bude neustále žádat o rady jiné lidi (a tím se zříkat odpovědnosti za svůj život).

Patřím k těm, kteří se astrologií zabývají (amatérsky), ale tranzity se neřídí. Zpravidla nevím, kdy jaký tranzit budu mít. Jen někdy se podívám na tranzity, ale buď na současnost (něco se děje), nebo na minulost (porovnávám tranzity s časovým sledem událostí). Když náhodu kouknu na něco do budoucnosti, stejně to už druhý den nevím. A hlavně to k žití nepotřebuji. Neplánuji, nevytyčuji dlouhodobé cíle. Žiji citem. Prostě cítím-li, že tady a teď je to ono, tak za tím jdu dále. Nepotřebuji návod na věci, na které přijdu sám. Ale pokud někomu astrologie jako předpovědní metoda život usnadňuje, proč ne?
09.02.2018 - 16:06 | Filtr
(Rak) dan162 » aktigram
Tak. Já zůstanu zatím u myšlení, ale mířím k tomu, aby mělo k ruce vyčištěné proudící emoce, nebojácné srdce i nezaplašenou intuici.

On výsledek by měl být ve výsledku stejný, jen mezifáze se liší.
09.02.2018 - 16:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak sa mi to niekde stratilo.
Myslím že je mnoho ľudí ktorí veria akemukoľvek výkladu len nech sa nemusia rozhodnúť sami za seba.
Je fajn že hviezdam rozumieš.
Neviem čo je to "vysoká duchovná úroveň" ale žiť podľa srdca nie je zlé.
09.02.2018 - 15:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » aktigram
Jasně no, já sama sobě už nevykládám, opravdu jen výjimečně a stejně mi vyjde to, co si myslím, jak říkáš. Od nikoho jiného mi v podstatě nikdy nic nevyšlo, teď už jsem si léta nenechala vyložit...ale myslela jsem to tak, že bych se nikdy nerozhodovala podle karet. Jakože by mi kartářka řekla: "vztah nemá perspektivu, hned se rozejděte" nebo "hned zítra změňte práci"-jsou ale lidi, kteří to fakt udělají, i když o tom předtím nebyli zdaleka přesvědčeni.

"Astrológií veľmi nerozumiem, ale rozumiem svojim pocitom čo mi hovoria" - tak já mám s astrologií a jejím fungováním skoro 20letou zkušenost a troufám si tvrdit, že minimálně co se mého vlastního radixu týče, dokážu si poměrně přesně interpretovat, co "hrozí". Nejsem teda odkázaná na (mylnou?) interpretaci jiných. :17:

Jinak na "vysoké duchovní úrovni" nejsem a ani se o to nesnažím, buď to přijde, nebo ne. A taky mám pocit, že lidé, kteří na ní skutečně jsou, nemají potřebu to vyhlašovat někde na fórech - ale je to jen můj soukromý názor. Holt asi nejsem dost ezo. :3:
09.02.2018 - 15:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž v tom prípade ja idem cestou cítenia alebo to čo cítim v srdci, lebo emocie môžu byť rôzne ale dôležité je pre mňa srdce a to mi da vždy odpoved.
09.02.2018 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No hej, tranzity áno a karty nie hm, lenže vždy záleží od toho kto vykladá a je to jedno čo. Aj tu vidime úplne odlišné názory na určité planety. Ja nakoľko viem že mne karty povedia iba to čo chcem tak som sa tým nikdy neriadila aj ked druhým sa do bodky splnilo, astrológií veľmi nerozumiem, ale rozumiem svojim pocitom čo mi hovoria. Za každým výkladom je vždy človek, dobre aj počítač, ale do toho počítača musel niekto dať tie odpovede.
Myslím že aj v hviezdach je viacero ciest aby sme prišli ku cieľu, musíme prejsť dieťaťom aj keby sme boli akokoľvek vysoko tam v duchovnej sfére, možno si urobíme okľuku lebo tam niekto prosí o pomoc a my vieme že nás to od cieľa až tak veľmi neodvedie ale niečo podobné. Ak by som sa riadila iba tým čo mi hovorí astrologia zrejme by som bola chudobnejšia o tie veci ktoré zažívam, možno by osm bola šťastnejšia? - lenže na to niet odpovede tak ako nieto ani trvalého šťastia ale môže byť trvalý pokoj.
09.02.2018 - 15:11 | Filtr
(Rak) dan162 » aktigram
Rozdíl je možná v tom, zda je hlavní myšlení nebo cítění. Myšlení se rozhoduje. Zváží cítění, vjemy, situaci, kávovou sedlinu - a rozhodne se. A sebe nasměruje nějakým směrem. Je to volba doleva nebo doprava. Dobré pro cestu k cíli.

Cítění naproti vnímá, vyhodnocuje za pochodu, kontinuálně, kormidluje průběžně. Je to výrazně citlivější nástroj než myšlení, takže ti rozumím, že by šlo o omezení. Dobré pro cestu ve shodě se sebou.
09.02.2018 - 14:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak podle mě jedna věc je mít o tom jakési povědomí a druhá si na tom ujíždět, slepě se tím řídit nebo se toho nedejbože bát. Podle mě je dobře být připraven a když se nestane nic, tím lépe. V minulosti jsem díky neznalosti astrologie šla často hlavou proti zdi, dneska už bych důležitá rozhodnutí dělala (aspoň částečně, protože vždycky to nejde) s ohledem na tranzity, je to velice užitečný nástroj. :17:

P.S.: Kartama bych se ale neřídila, to je úplně něco jiného.
09.02.2018 - 13:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja som sa nad otázkou už viackrát zamyšľala a viem že takto ja žiť neviem, bolo by to pre mňa obmedzujúce, možno to slovo nie je sptávne ale neviem nájsť lepšie. Patrím k tým ktorí just urobia opak toho čo im niekto prikáže v takýchto veciach.
09.02.2018 - 13:34 | Filtr
(Rak) dan162 » aktigram
Lepší asi ne. Za sebe jsem si zvolil takhle a plně uznávám jinou cestu, například jít skrz.

Hlavní asi je uspořený čas. Slepá ulička, i když určitě něco dobrého přinese, třeba i jen to co se naučím, trvá třeba deset let. Dlouho jsem si při svém stupni vývoje a nevyřešeností nedokázal uvědomit, že jde o slepou uličku, natiož abych ji nezvolil znovu. Kolik si takových uliček mohu dovolit? Samozřejmě všechny, ale to bych pořád byl člověk, se kterým by nebylo příjemné být jako to bylo před dvaceti lety.

Tak jak to prožívá tiferett mi to přijde správně, ale do toho je třeba si myslím vnitřně dorůst, asi vztahem k sobě. Tranzity nevychýlí člověka, který je energetickým zdrojem, ne spotřebitelem.
09.02.2018 - 13:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takto to vnímam aj ja, vôbec mi to nesedí s tým ča sa tu píše o obťiažnom či veľmi šťastnom období, proste snažím sa žíť podľa vedomia svedomia čo najlepšie.
09.02.2018 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No dobre, ale o čo je to lepšie ako ja ktorá mám niečo ťažké a viem že to zase prejde a bude fajn a nepátram po príčine?
Minule som si pozrela dátum mojej svadby a naozaj som tam mala že neuzatvárať manželstvo, lenže ja si myslím že to manželstvo mi dalo 2 dcéry a posunulo ma o riadny kus ďalej - hlavne v tom prijať rozhodnutie a aj dôsledky, preťať rodinné a dedinské vzorce chovania. To znamena že ak by som sa v tom čase riadila tranzitmi tak sa zrejme nikdy nevydám, ale tiež by som nemala tu skúsenosť.
09.02.2018 - 13:05 | Filtr
(Střelec) tiferett
NA mňa od istého času . dosiahnutého stupňa vývoja - tranzity, ani karty nemajú absolútne nijaký vplyv. Vôbec sa mi nedeje to, čo ukazuju moje tranzity. Žijem tak, že konám najlepšie ako viem práve tu a teraz.
09.02.2018 - 12:38 | Filtr
(Rak) dan162
Muž koná a riziko chyby z rozhodnutí je větší než u ženy, která přijímá a má delší čas případně odmítnout.

Tranzity řeší člověk asi ve chvíli, kdy je dost na hraně, nemá se sebou tak dobrý vztah aby měl energii na průchod jakoukoliv situací a nedokáže ještě žít čistě jak co přichází.

Lze využít tranzitu a v zamýšleném směru přitlačit, nebo nejít vysloveně proti, počkat na vhodnou chvíli s tím, co chci. Jindy jsem úplně zničený a netuším proč, tak s ekouknu a ejhle nějaký hutný tranzit, pak líp chápu, na co mne upozorňuje, co dělám nebo mám v hlavě tak blbě, že mne mlátí po hlavě. Někdy mi tranzit dá důvěru obrátit se někam, kde to vůbec neznám, jít víc tomu naproti.

I karty mi pomáhají posvítit za druhý roh, pochopit situaci. Nepřeháním to, ale chci někdy vědět - sám vidím max za první roh a z nepatřičného nutkání bych jinak dělal chybné volby. Když bude do nějaké silnější míry vyřešeno, tak asi karet ani astrologie nebude moc potřeba, to se ukáže.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »