pluto v 1 dome...zacinam zit,az kdyz "umiram"


30.01.2018 - 18:35
(Ryby) vilka amarylka
pluto v 1 dome...zacinam zit,az kdyz "umiram"
Posledni dobou se kolem me pohybuji,lide s plutem v 1.dome a vsimla jsem si u nich vsech stejneho poznatku,a to prevazne toho,ze vsichni,jsou nejen intenzivni,a zahadni,s velkym charismatem,velmi emocionalni,ale hlavne ,ze zacinaji citit zivot,az kdyz "umiraji" samozrejme obrazne receno,neboli,az kdyz ztraci cokoliv(partner,prace,kamarady)teprve az potom,jakoby citi jak moc milovali,jak velka intenzita to byla,citi cit,strach,proste emoce,ktere s nema v klidnem stavu az tak nehnou,jak kdyz opravdu ztraci..Tak me zajima plutaci v 1.dome vase nazory,mate to take takto?..Jak vy vnimate vasi intenzitu citu,a zivot a vse,take az o vse prichazite?...diky za postrehy :15: :122:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
09.07.2018 - 20:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Petr204
pokud člověk není pozorný :15:
což je slabost, být nepozorný
09.07.2018 - 18:30 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Petr204
:1:
09.07.2018 - 15:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Můj brácha má Pluto přímo na asc.a je to výborný manipulant a spousta lidí,co znám a má Pluto u asc. nebo v 1.domě,tak mají opravdu zvláštní charisma,ale ta manipulace tam prostě je.Neni to pokaždý vyloženě negativní,ale pokud člověk není pozorný,chytí se do těch manipulací.
09.07.2018 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano mam to tak nejak a kym som pochopila, ze netreba s tym bojovat/ utekat/vyhybat sa tomu, ale naopak to prijat a pochpit, tak to trvalo. Ale vraj vdaka tomu plutu a lilith v 1.dome prezijem aj atomovy vybuch :117:
01.02.2018 - 08:55 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » newwi
Zjednodušeně řečeno-ascendent=narození, Pluto=smrt nebo ohrožení života, jak píše výše Michaela168, takhle nějak se to může projevit (těžký porod, přidušení apod.) :17:
01.02.2018 - 00:35 | Filtr
(Rak) diké
Vůdce Mussoliniho typu se zmocňuje vlády.

Využití bez váhání každé příležitosti, která se naskytne. Vnitřní cit pro určení mas, který je třeba naplnit.

:1:toť sabián mojho pluta v prvom dome, rsp. stupňa na ktorom sa nachádza. Mám ho v sextile so stéliom luna v škorpiónovi, ktorá je presne na unukalhai,jupiter a neptun, dalej v sextile s merkúrom a samotné pluto je apexom tzv. trojuholníka geniality.
Raz mi moja nadriadená povedala, že je to až nenormálne, ako dokážem presvedčiť ľudí a ako ma nasledujú, vraj až choré...pritom nerobím žiadne rozvraty a revolúcie :1:...myslím že takýto ľudia nestrácajú, skôr naopak :1:
31.01.2018 - 20:14 | Filtr
(Vodnář) newwi » Mici Angóra
Ahoj,prosim muzes mi tve tvrzeni vice priblizit?Astrologie mne velice zajima,ale vyznam se pouze okrajove-spis skoro vubec... Diky
31.01.2018 - 18:35 | Filtr
(Panna) Michaela168
Mám sice Pluto ve XII. domě, ale v konjunkci s ASC. Na svět se mi nechtělo vůbec, rodila jsem se nepřiměřeně dlouho a narodila se přidušená. Dodnes se to příliš nezměnilo - dechové potíže a nechuť být, mám pocit, že žiju ve špatné době. Jinak extrémně intenzivní emoční prožívání čehokoli.
Pravda je, že teprve až ztráta čehokoli mi vždy ukáže skutečnou hodnotu, kterou to pro mě znamenalo (zejména ztráta lásky a blízkých - nikdy jsem nezažila nic horšího).
Pluto na ASC = vysoká regenerační schopnost (v této inkarnaci tolik potřebná).
31.01.2018 - 17:33 | Filtr
(Kozoroh) ES » Loen
K tomuto sa ako nositeľ Pluta v 1.dome prihlasujem,naozaj je pre mňa sebarealizácia dôležitá a asi aj tie intenzívne zážitky nás stretávajú častejšie ,alebo ich zdramatizujeme..... :36:
31.01.2018 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loreena Mckennitt
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, s tím taky souhlasím :15: :15:
31.01.2018 - 13:35 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Loen
lidi s plutem v 1.DOMĚ jsou hodně zaměřeni na sebe a svou seberealizaci a své potřeby nebo spíš dosažení svého...a umí si ten život podle toho zařídit"

suhlasim :1: :15:
31.01.2018 - 13:21 | Filtr
(Rak) Loen
tyjo nevím...ale svého času sem byla plutáky v 1.domě fakt intenzivně zavalená

a nemyslím, že by toto byla jejich charakteristika...

Moje nej kamarádka z gymplu - pluto ve štíru v 1. domě v opo na slunce a venuši... si užívala (bráno měrkou býka) celkem dost... a více právě v dobách klidu...ona skutečně zemřela... a v době umírání? ano, nepřipouštěla že umírá...

jiný hodně blízký kamarád štír s asc ve štíru a plutem ve štíru v 1.d...celoživotní užívač ... kterej je ovšem od svých emocí odstřihlej (TO JSOU JEHO SLOVA A NE MÉ DOMĚNKY) žije opravdu hodně po svém...a to furt...

já bych totiž řekla, že lidi s plutem v 1.DOMĚ jsou hodně zaměřeni na sebe a svou seberealizaci a své potřeby nebo spíš dosažení svého...a umí si ten život podle toho zařídit
31.01.2018 - 12:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Vy jste teda rodinka :4: :39: :17: :4:
31.01.2018 - 10:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zajímavé...

A já s mamkou při porodu přežít taky nemusela, vlastně jsem byla chvíli mrtvá. A žádný aspekty jsem nějak nenašla (u mamky teda nevím). Přitom následky toho porodu (noční můry až do puberty a často zážitky blízké smrti) vnímám tak nějak stále, jako paradoxně největší lekci života. Naučilo mě to být podvědomě pořád ve střehu. Teď už teda naštěstí jen v pozitivním smyslu.
31.01.2018 - 10:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je dobrá sonda :15:

Ale teď mě napadá - ukazuje na okolnosti zrození pouze ascendent a 1.dům? Není tam ještě něco? Třeba postavení vládce ascendentu, nebo další věci (postavení nočního a denního škůdce mimo sektu atd.)?
31.01.2018 - 09:51 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Mici Angóra
Nevím, na základě rodu Sosnů :4: bych právě na konjunkci planet s ascendentem na zvláštní okolnosti porodu moc neusuzoval.

Já se svým Uranem na asc. přišel na svět přímo vzorově. Snad pomohl trigon od Luny. Jediné, co na poslední chvíli se změnilo, byla porodnice, neb v lednu roku 1979 prý mrzlo tak, až mráz trhal stromy, do toho napadlo dost sněhu, tak se naši obávali přejezdu Železných hor a zamířili raději do Pardubic.

U sestry bych zase se Saturnem na asc. nečekal, že půjde na svět překotně. Když naši dojeli do porodnice, tak tátovi rovnou řekli, ať si počká, že mu hned řeknou, jestli má syna nebo dceru. Za 5 minut vyšla sestra, řekla, že má dceru a on jel. Doma mu pak nikdo nevěřil, všichni si mysleli, že si dělá srandičky.

Brácha nemá v 1.d. nic, aspektace ascendentu nic významného (kvadrát Neptun), vládce asc. nepoškozen, přijímá pouze harmonické aspekty... A přesto právě u něho bylo narození (předčasný porod) a následující dny bojem o přežití, kdy doktoři nedávali velké šance.

Mamka byla hned po narození prohlášena za mrtvé novorozeně, ani jí prý nepodvázali pupečník. Až po chvíli si sestra všimla, že žije. V 1.d. má těsnou konjunkci Saturn Neptun, ale až na konci 1.d., aspektace ascendentu žádná.
31.01.2018 - 09:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vilka amarylka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jo, už rozumím. No, u mě máš asi pravdu, já si asi potrpím na životní dramata :4: Ne, že bych se v nich vyžívala, ale beru to jako rychlé a nejúčinnější "strhávání staré kůže", abych se posunula tam, kam potřebuju. Ale určitě to nemohu říct u všech jen skrze Pluto v 1. domě. Někteří to právě zase tolik nepotřebují, a kamarád s Plutem a Marsem v 1. domě ve Štíru kupodivu vůbec. To je chodící mír na Zemi. :4: :1:
31.01.2018 - 08:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zajímavé, to by stálo za to prozkoumat, hlavně to Pluto těsně na ascendentu. Znám člověka, co má Pluto 2° od asc, ale o okolnostech narození se bohužel asi moc nedozvím.
31.01.2018 - 08:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Daisybunch
No mám to vypozorované-nejen o Plutu, když je planeta u ascendentu, může přibližovat okolnosti zrození. Uran může značit třeba císařský řez na poslední chvíli. Ale asi by tam mělo být těch věcí víc, protože třeba při četnosti ascendentu ve Vahách tam v naší generaci to Pluto bude mít kdekdo (i když zas přesně na ASC se tak často netrefí). :17:
30.01.2018 - 23:56 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Daisybunch
Dřív mě to trochu štvalo, pak jsem pochopila, že se v té intenzitě svým způsobem vyžívám, nebo spíš, že ji ve svém životě potřebuji (zatím). A všimla jsem si, že hodně rostu, duševně, osobnostně, skrze krize, třeba právě díky rozchodu nebo nějaké ráně do huby, slušně řečeno :1: A jsem tak trochu (více) posedlá sebezdokonalováním se, v podstatě ve všem. "

ako u mna :15: :1:
30.01.2018 - 21:50 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » .
Netrvdim,ze neziji naplno,nebo intenzivne,ale ,ze potrebuji ve svem zivote krize,a zazivat ztraty,a vse co s "umiranim" je spolecne...pro svuj vyvoj,rust..a v ten moment,kdyz se jim,ten to dramaticky dej zacne dit,jakoby ,ikdyz to boli,a je neprijemne citi,ze ziji,a ze to vlastne potrebuji,k tomu aby citili,ze ziji,ale mozna se jen blbe vyadruji...:)Coz prave jak pises,souvisi se stritim tematem.prozitky,emocionalni...Kdby slo vse jak po masle,clovek s timto plutem,me vzdy rekl..tak to neni zivot,pac zivot se musi prozit.. :4: a nemusi to byt negativni deni..
30.01.2018 - 21:44 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Daisybunch
Ano na tohle presne narazim,ze potrebujete ty krize,aby jste rostli,a citili,zivot,kamaradka...ma pluto v 1.dome asc stir,a rika ja miluju krize,v tu dobu mam pocit,ze ziju...a rikam mam to vypozorovane uz aspon dalsi 5 lidi,a maji pluto ve stiru a v 1.dome..ano rostete tim,skrze ty krize..
30.01.2018 - 21:39 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Myslím, že ne. Co jsi popsala skutečně pozoruji často, ale u velkého množství lidí. Pochybuji, že bych se pohyboval až tak jen v okruhu lidí s Plutem v 1.d., to by totiž musel mít každý druhý a ne dvanáctý.
Dokonce k tomu přidám postřeh, že u mladší generace je toto mnohem rozšířenější než u generací starších. A zde nespatřuji až tak moc příčiny astrologické. Když se nad tím zamýšlím, vlastně bych asi dokázal najít nějakého společného jmenovatele. Většina těchto lidí totiž nežijí pořádně své vlastní životy. Vyžívají se v náhražkách, sledují více únikové aktivity (internet, zábava atd.), než aby si stvořili něco vlastního a za tím šli. Než něco sám prožít, kouknu, co na to tenhle youtoober. Proč s kamarády někam zajít, když zapaříme on-line? Proč se s někým vidět, když o něm vím díky FB? A rodina? Proč zakládat rodinu a přijímat zodpovědnost za někoho dalšího, když jsem to ani za sebe nedokázal?
Je to nenápadné a vleze to i do vztahů, ani to nepostřehnou. A tak jen nevidí, jak se jim to rozesírá... A dokud se nestane něco radikálního (něčí smrt, rozpad vztahu, rodiny, vyhazov z práce, nehoda atd.), nedokáží si uvědomit, jak je situace vážná. Pak najednou jsou ochotni udělat cokoli (a zpravidla s křížkem po funuse, ale na změnu sebe pozdě není nikdy). Pak teprve začnou žít. Někdy. Někteří...
30.01.2018 - 21:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám Pluto v 1.domě ve Štíru, ale až nějakých 13° od ascendentu, takže v jiném znamení, než je ascendent. Je v trigonu na Slunce a vliv vnímám, někdy více, někdy méně.
Je pravda, že mě život jakoby nenechá odpočinout si, vždycky mi něco hodí do cesty a to "něco" není nikdy málo. Dřív mě to trochu štvalo, pak jsem pochopila, že se v té intenzitě svým způsobem vyžívám, nebo spíš, že ji ve svém životě potřebuji (zatím). A všimla jsem si, že hodně rostu, duševně, osobnostně, skrze krize, třeba právě díky rozchodu nebo nějaké ráně do huby, slušně řečeno :1: A jsem tak trochu (více) posedlá sebezdokonalováním se, v podstatě ve všem.
Nedokážu však posoudit, nakolik je tohle způsobeno Plutem v 1.domě. Přeci jenom je nás strašná spousta, co máme Pluto v 1.domě.
30.01.2018 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opravdu? To je zajímavé, máš k tomu nějaké další info?
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »