Synastrie lva a blížence ♌♊


25.01.2018 - 00:23
(Lev) LuckyStar7
Synastrie lva a blížence ♌♊
Hezký den, ráda bych se zeptala, co si myslíte o synastrie mé dcery a chlapce, se kterým nyní randí - ona (16.8.1997 06:00 Opava) on (24.5.1995 16:00 Kyjov) Myslíte si, že to má budoucnost?
Předem děkuji za názory ?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
25.01.2018 - 17:18 | Filtr
(Lev) LuckyStar7 » Sosna zvlčelý
Dcera o mém dotazů ví a mám její plný souhlas! Ano máte naprostou pravdu, je to navíc úplně jiný typ člověka, než dcera vyhledává, spíše pesimistický, velmi náladový a do trvalejšího závazku se moc nehrne, protože je dost nedůvěřivý. Ale je zatím trpělivá a nehází flintu do žita. Na to, jak za normálních okolností bývá hrdá a paličatá, snaží se mu v mnoha případech ustoupit. Ten sexuální náboj je značný, s lepším partnerem se ještě nesetkala a v intimní oblasti si naprosto vyhovují. Problém je ten, že on se do závazku moc nežene a kdoví, jestli se to časem vůbec změní.
25.01.2018 - 16:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Dotaz: Ví slečna dcera, že se na ni takto ptáte? A nemá nic proti tomu? Nerad bych zde odpovídal v situaci, kdy rodičům se nelíbí, jakého partnera si našla dcera, aby ten rozbor pak použili jako argument proti její volbě!

Přitažlivost sexuální může být značná. Jako osobnosti k sobě moc nejdou (ona jemu vyhovuje více, než on jí, ale na počátku zamilovanosti toto nemusí být vůbec patrné). Pokud hledají spíše volnější vztah, mohlo by být. Ovšem tím bych si nebyl jist právě u toho chlapce. Jeho radix nepůsobí dojmem sebejistého člověka, který se do volného vztahu hrne. Své nejistoty sice může překrýt brebentěním, argumentací, velkým množstvím různých náhledů na věc, ale málokterý z nich půjde do hloubky.
Nutno podotknout, že může být dosti výbušný, což mu může ubírat na důvěryhodnosti (a přitom často se tak děje v situacích, kdy je v právu a má pravdu na své straně, ale neumí ji prodat).
Trvalý vztah možný je, když je vůle na tom pracovat. A když vztah přináší uspokojení. Zde se bojím, že ze strany dcery bude vůle méně (alespoň v tomto vztahu). Rozhodně bych to však nechal na nich.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »