Jupiter v Rakovi


30.12.2017 - 18:27
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jupiter v Rakovi
Dnes mám také divné citlivé hodiny, kedy sa mi nechce nič robiť - aha, počas celých sviatkov robím iba nutné veci, naordinovala som si pokoj a oddych po rokoch -čítala som si svoj Merkur v rakovi a nakoľko je spolu s Jupiterom tak aj jeho. No a vždy sa mi to stane ked prídem na koniec, jednoducho moje srdce na chvíľočku zamrie a ta sladkobôľná časť sa ukáže.
V poslednej vete je napísané citujem:
Vaší představou Boha je Matka Světa, vaší představou planety Země je živoucí, pečující bytost Gaia, a vy ji hluboce pociťujete a nazýváte Mléko lidské laskavosti.

Nuž nevolam ju Mléko lidské láskavosti ale to ostatné sedí, vnímam jej velikánsku náruč od prvých krôčkov čo si pamätám, príroda je pre mňa prístav aj nádej, sila aj istota.
Ešte niekto iný vníma a precíťuje tak veľmi niektorú zo svojich planét?

Řazení:
31.12.2017 - 08:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajga
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ja si tiež myslím že sa to môže stať a budeš si stavať domečky spolu s ním, raz ho možno rušný život omrzí - nebol by ani prvý ani posledný. Hovorí sa že nájsť to pekné musíš až vtedy kedy to už vieš porovnať.
30.12.2017 - 21:48 | Filtr
(Blíženci) tajga
Jupiter v Raku má syn. Bohužel žádné Mléko lidské laskavosti :-d u něj nepozoruju, naopak ideální místo k procházkám je pro něj rušná, začuzená silnice, v lepším případě nádraží. Příroda jakoby ho znepokojovala, nebo možná nudila....Můj Jupiter je v Býku, přitom se nacházím v tom, co píšeš ty. V dětství jsem byla vlastně taková malá lesní žínka a byla bych jí dosud, kdyby to šlo :-d Tak nevím, asi je potřeba mít v Raku i jiné planety. Neodpovídám na to, co ses ptala, jen mě zaujalo, jak to nesedí a třeba to ještě přijde a budeme spolu stavět domečky z šišek a mechu v lese, jak jsem si přála..... :56: :56:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »