Zase něco podivného


11.12.2017 - 13:11
(Střelec) Drahomiluše
Zase něco podivného
Vedel by někdo, co by to mohlo znamenat? Zdálo se mi, že čekám návštěvu, ale přes celou místnost byla šnůra a vysely tam vyprané detské punčocháčky tak vel,na tři roky, takové ty bavlnené hladce obratce tmave modré. A ješte nejaké detské prádlo.
Jedna návštěva už tu byla, bývalá námestkyne z minulého zamestnání. Furt podlézala to prádlo a stále si otírala o sebe mokré ruce od toho prádla.
Děkuji, jestli někdo ví. :63:

Řazení:
11.12.2017 - 14:34 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » :):):)
Mám vyzkoušeno, jak vidím ve snu vodu, myslím řeku, jezero, tak vždycky přijde do rodiny nemoc, ale prádlo se mi zdálo prvně, moc dobré mi to nepřišlo, je fakt, že dnes máme po včerejší hádce pročištěný vzduch, to jo. :3:
11.12.2017 - 14:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teď tak trochu mimo tvé téma, já šla teprve prát minulý týden bílé, látkové pleny.Hrabala jsem se v té hromadě před pračkou na zemi. Den předtím se mi ve snu vylomil zub. No to jsem už jasně věděla, že se bude něco dít a taky mně od té doby není opravdu dobře...
Barevné prádlo a už visí, to bych brala, že už je něco vyčištěné.Ta paní si třeba chce něco ujasnit,něco ze sebe dostat, když má potřebu si otírat (očistit) ruce.To vařím z vody.Proč zrovna dětské prádlo nevím, já mám sice vnoučka, ale látkové pleny má zelené a občas přes boudu, nebo jí chce na spaní do postýlky, jinak má plenkové kalhotky, tak taky nevím, jak jsem na to přišla :1:.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »