Čištění karmy


07.12.2017 - 18:27
(Blíženci) Devi
Čištění karmy
Na některých "ezo" webech čtu službu typu " vyčistím vám karmu" /nejedná se o plynovou :22:/

Je možné, aby někdo někomu pomohl čistit nebo úplně zrušit jeho karmu? Mně se to nezdá. Svou karmu musí každý odpracovat a ne objednat čištění, není to přece koberec. :75:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
21.12.2017 - 15:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž ja nemám ten pocit takže to tak nerobím a ak si chcem niečo kúpiť tak poviem o čo mám záujem a stopnem ho skôr ako mi chce vnútiť niečo iné, ale zas u elektra ja mám rada kvalitné veci, takže tam si necham aj poradiť. Takže máme odlišný prístup ku kúpe a predaju svojich vecí.
21.12.2017 - 14:52 | Filtr
(Ryby) MG34 » aktigram
Ale no tak... :5: Když je někdo nevyzrálý, tak přece není problém ho nechat, aby se mnou takto drobně manipuloval - když to není nic proti ničemu, tak ho nechám "vyhrát".

Já to sice vidím jinak než ty, ale nemám problém to občas dělat stejně. Jenom si nic u toho nenalhávám.

Teď jsem kupoval sušičku prádla. Nikde jsem nic nehledal, šel jsem nablind do místního elektra, že jim nechám vydělat, když jsou místní. Snažili se mne trochu obtáhnout, tak jsem je u toho nechal, smířil jsem se s tím. Chtěl jsem pokud možno něco kvalitního, ale jednoduchého a on mi vybral prostě nejsložitejší a nejdražší model co měl. Nechal jsem to být i když jsem to hned věděl. Ale on se snažil pořád se obhajovat, jakože mi poradil dobře a tak. Takže mi ještě k tomu ukazoval nějaké letáky a paramtery a mezi těmi parametry bylo hned na začátku "automatické senzory..." Tak jsem napůl huby utrousil, že jsem chtěl něco jednoduchého bez čidel. A on hned že to nejsou čidla, ale jen "nějaká automatika". Načež už s lehkou jízlivostí jsem mu řekl, že pokud vím, tak čidlo=senzor. A v té chvíli šel do emocí a začal se zajíkat a rudnout vzteky (asi jako co si to dovoluju). Využil jsem toho krátkého neprofesionálního okamžiku a stornoval jsem tento už prakticky hotový výběr. Ale nijak mne to neurazilo, že mne chtěl natáhnout a ještě vypadl z role. Prostě jsem s ním vybral něco jiného a mnohem vhodnějšího pro mne a dal jsem mu vydělat i tak (i když asi ne tolik, co by měl u první volby). Prostě mám záměr dát jim vydělat, takže mne nějaké moje osobní pocity nemusí odrazovat - to je celé...
21.12.2017 - 14:35 | Filtr
(Ryby) MG34 » Ase
Souhlasím s tím, že i dobrý pocit z darování je "komodita", která má svoji cenu (a mnohem mnohem větší než si leckdo dokáže připustit).
21.12.2017 - 14:20 | Filtr
(Býk) Ase » MG34
Biznis is biznis :-). Obchod - zištná výmena a darovanie, to sú činnosti doprevádzané dvoma rôznymi duševnými stavmi, dvoma prístupmi. :-)

Aj darovanie výmenou za dobrý pocit je obchod. Človek ak skutočne daruje, neprijme ani dobrý pocit z darovania. Tento náhlad síce nezapadá do obrázku konzumného života, ale je to možné pozorovať na energetike, na napätiach v tele, keď človek vykoná sebecký alebo nesebecký skutok. Iné napätia v bytosti, iné vyústenia energií, ich tokov. To druhé pri správnom úsilí napomáha k ceste k samádhi a neskôr k duchovnému osvieteniu, ak človek pracuje na sebe správne.
21.12.2017 - 13:47 | Filtr
(Býk) Ase » MG34
hehe, to ma normálne rozomialo čo píšeš :61:
Logiku to v určitom zmysle má :-)
21.12.2017 - 13:46 | Filtr
(Býk) Ase » aktigram
Píšeš: Čítam dobre a aj čítanie slušne ovládam a o tom aj píšem - bud šťastný s takým majstrom, je to tvoja vec.


"Mám duchovného majstra"? Nebuď domýšľavá, to by som dopadol ako tí, o ktorých píšeš, obete ezoterických obchodníkov. Zaradiť na úroveň druhoradých ezoterikov aj tých zopár jedincov, čo dosiahli osvietenie, nepovažujem za správne.

Pojem karma v budhisme znamená niečo iné ako píšeš. K existencii čoho je karma viazaná. Aké sú tri hlavné korene "karmy", strasti, podmieneného vznikania...
21.12.2017 - 13:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš, ale ja to tak nechcem, ak by nezjednaval cenu tak by som mu to dala lacnejšie ale sama od seba ale nie preto že mnou manipuluje. Ak ja z toho nemám dobrý pocit tak prečo by som to mala robiť. Vec viem priložiť či len tak dať ak vidím že sa to naozaj niekomu veľmi páči , alebo si to postají na spravného človeka ktorému to malo slúžiť a ja som po rokocvh stretla pani ktorá si nevedela tu vec vynachváliť a to je fajn, nech to stojí. Ja som už prešla tým
daruj - charity a pod. - som sama za seba ak chcem podarujem ak nechcem tak nie.
Samozrejme že ty to môžeš vidieť a aj robiť inak, ja ti to neberiem, ale takto to robím ja.
21.12.2017 - 13:37 | Filtr
(Ryby) MG34 » aktigram
Pořád se nějak divím, že v tom někdo může dělat rozdíl - když pustíš z ceny tolik, že se dostáváš už pod náklady, tak prostě tato "odmazaná" část ceny je dar.

Třeba někomu, kdo si to za plnou cenu nemůže dovolit, ale pro koho je zase příliš zavazující, když to dostane grátis - prostě ten člověk nepočítá - neví, že je to prodávané pod cenou - pod náklady. Dar přece nedáváme kvůli tomu, co si o nás bude někdo myslet, ale kvůli tomu, aby obdarovaný měl něco, co mu udělá radost.

Krása takového daru (prodej pod cenou) je v tom, že obdarovaný neví, že je vlastně obdarovaný - to jsou ty nejčistší dary - když tam není žádná vděčnost, která by to mohla komplikovat (oboustranně).
21.12.2017 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čítam dobre a aj čítanie slušne ovládam a o tom aj píšem - bud šťastný s takým majstrom, je to tvoja vec.
21.12.2017 - 12:18 | Filtr
(Býk) Ase » aktigram
Aktigram, pozorne si prečítaj, o čom píšem, lebo píšeš o úplne iných veciach. Ezoterikov, gurov mágov, a tých, čo trocha vidia do duchovna, môžeme stretnúť na každom kroku. Mnohí z nich za nejaký peniaz, za úplatu, ponúkajú služby. Taký skutočný Človek, jeho existencia nieje viazaná rovinou, v akej sú nútení sa pohybovať ludia, nieje viazaná silami karmy, silami fyzikálneho sveta. Rozumie tomu, ako fungujú elektromagnetické a gravitačné polia okolo človeka, a je schopný toky energií vznikajúce rozdielnymi potenciálmi správne korigovať usmerniť ich, v prospech aj ostatných.

To o čom píšeš, to sa v mojom slovníku nachádza pod pojmom "druhoradí ezoterici". Duchovný majster nikdy svojvolne nezasahuje do vývoja človeka. Nebude nikomu pomáhať v tom zmysle, že by zmýval karmu, ktorá má človeka niečo naučiť. Preto žiadnu karmu, ktorú si MUSÍŚ odžiť, na seba brať nebude. Znova opakujem, robí to len vtedy, ak uzná za vhodné, a nijak to nenarúša vývoj.

To máš ako keď máš chorý zub. Ak sa vnútorne zmeníš a odstrániš príčinu, zub sa začne hojiť, ale trvá to nejaký pomerne dlhý čas. Ak sa nezmeníš, môžeš zájsť za lekárom, on spraví zub, ale zub po nejakom čase znova začne prinášať problémy. Vlastne takáto oprava by len oddialila problém do budúcnosti. Ak sa ale vnútorne zmeníš, je ešte nejaký dôvod, aby si bola bitá následkami pokazeného zubu ešte kolko rokov po tom? Ak sa človek vnútorne zmení, a lekár potom opraví zub, akú karmu si lekár preberá na seba, ak to nieje zub, ale dajme tomu opravené energetické pole človeka. Pozornejšie čítaj, čo píšem. :-)
21.12.2017 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pre mňa to technický nie je jedno, dám cenu naozaj na nízkej hranici lebo inak ručná práca nie je predajná a ak si niekto myslí že ešte spustím aj z tej ceny tak si nevaží moju práci. Ja ked idem niečo kúpiť tiež nezjednávam, bud to chcem alebo nie, lebo čo z takej ceny spustiť? - jedine tak gate.
Preto to beriem ako niečo horšie, taký jedinec ma chce ovplyviť či už podlizovaním alebo sa začne sťažovať na celý svet, takže ak mu to predám menej ako za cenu materiálu tak som nahnevaná na seba, lebo to bolo zbytočné ak to niekomu podarujem a ten človek ma z toho radosť je to pre mňa oveľa viac a mám z toho radosť aj ja. V tom je ten rozdiel aký mám z toho pocit ja.
21.12.2017 - 09:18 | Filtr
(Ryby) MG34 » aktigram
Proč bys nemohla prodej pod cenou brát za stejnou charitu jako dar? Technicky je to přece celkem jedno...
21.12.2017 - 08:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mýliš sa ale ja ti to nebudem vyvracať, ja to beriem - každý máme svoju cestu a ked niekto chce ísť po takej jeho vec. Ten vymítač možno zoberie kliatbu - ale inak to napíšem poznám pani ktorá chodí roky za všetkými, každý raz ked ju stretnem tak je vyliečená z nejakej choroby alebo z nej zobrali kliatbu a pod dristy. Ide o biznis a ked chce niekto strkať peniaze liečiteľom tak ma všetky možné choroby sveta. Opýtala som sa že ked už mala 4x rakovinu tak čo na to lekári? - vraj nič ona lekárov neuznáva, takže uznáva liečiteľa a verí mu ak jej povie že ma takú alebo inú chorobu či kliatbu a tak potom ten mág za drahé peniaze sťahuje z nej kliatbu či rakovinu ktorú jej sám stanovil. Nuž v takom prípade to zrejme funguje - dalej to už nie je môj problém.
Každý človek sám svojím prístupom k životu a svojou vlastnou cestou zlomí všetky vzorce bez akejkoľvek pomoci, treba sa poučiť z minulosti a neísť tou cestou. Nič nie je horšie ako ked nešťastnú minulosť rodu chceme zamiesť pod koberec - prijať to ako fakt a žiť svoj vlastný život podľa seba a nie starých vzorcov - a za tým si stojím.
21.12.2017 - 00:56 | Filtr
(Býk) Ase » aktigram
No, vyriešiť rod jednoduché samozrejme nieje, ale nieje to nič, čo by človek nemal vo svojich silách, ak pracuje správne a poctivo a je oboznámený s potrebnými vecami na svojej úrovni. To čo som písal, to sú veci, ktoré si človek môže sám overiť, skúsenosťou.

Je rozdiel poslať do universa a poslať do universa... :-) Ak energiu človek transformuje na najvyššie vibrácie, zbaví ju sebeckých, dostredivých tendencií, čím by mal zaťažovať Vesmír? :-))))
13.12.2017 - 00:06 | Filtr
(Rak) nemoomen
Je to přesně tak jak píšeš :15:
12.12.2017 - 11:42 | Filtr
(Váhy) dôvera
verte mi , že karma sa musí odžiť od prvého písmenka až po bodku a nedá sa vygumovať .... :18:
10.12.2017 - 21:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že je to zložitejšie v porovnaní s tým, čo píšeš.
Aj taký veľký liečiteľ, akým bol Daskalos tvrdí, že karma sa spáliť nedá, že ak liečiteľ na seba cudziu karmu preberie, musí ju "odtrpieť". Ani on v takom prípade sám seba neliečil dovtedy, kým nebola splatená. Karma = energia vytvorená za nejakým účelom.
10.12.2017 - 17:20 | Filtr
(Býk) Onirique » Lokii
No tys tady chyběl :4:...Vymítači ďábla :61:
10.12.2017 - 17:14 | Filtr
(Střelec) Lokii
Co si jako o sobe myslis?...Takhle zesmesovat poctive remeslo.Nicemu nerozumis, ale kdyby si chtela ocistit karmu, tak ted nabizim akcni slevu. Nabizim 2 vycisteni karmy a k tomu 3 ZDARMA a to pouze za 4999,- ..plati pouze do 31.12. :44:
10.12.2017 - 17:09 | Filtr
(Býk) Onirique » aktigram
ok :1:
10.12.2017 - 17:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Onirique
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
áno ale ja som porozumela a tak aj píšem, neviem nič predať ak iní začnú zjednavať ale nemám problém darovať. - samozrejme že nie takým čo zjednávajú, darujem z nejakého imulzu.
10.12.2017 - 16:49 | Filtr
(Býk) Onirique » aktigram
Prepáč, ale nedá mi odpustiť si malú poznámku na okraj: "předat zadarmo"= darovať. A nie "predať pod cenu" (prodat pod cenu)
:16:

Myslím, že to je len nedorozumenie, vzniknuté nedokonalou znalosťou českého jazyka (?)
10.12.2017 - 16:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nesúhlasím, ak nevidíš energie tak si to môžeš myslieť, nejaké veľké rodové zaťaženie nie je možné len tak jednoducho zničiť ani spáliť.
Môžem prevziať časť zaťaženia ak vidím že ten človek je v núdzi a nemá síl pokračovať ďalej, môžem mať všetky príznaky ochorenia ktorým trpí a ak uspejem symptomy sa stratia, no ten človek nič nemá vyhraté, lebo toto bola pomoc nazvime to že som ja bola niečo dlžná nejakú láskavosť a toto som vrátila a išla chvíľu s tým súputníkom, ale nakoniec je to len o ňom.
Takže nič také ako nejaký mág ktorý spáli či iným kanalom pošle zaťaženie neexistuje iba ho poslal do univerza kde sa nabalí a zväčší a nájde si toho kto to prijme či len tak to na neho hodí.
Človek sa oveľa jednoduchšie oprostí od zaťaženia sám, len to tak naozaj musí chcieť a aj jeho skutky na to musia poukazovať, zmena toho človeka je vtedy veľká.
10.12.2017 - 16:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Predať pod cenu nepredam ale darujem veľmi rada, lebo z tohto mám aspoň dobrý pocit ale ak by som išla pod cenu tak som iba na seba nahnevaná.
10.12.2017 - 10:58 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nezdá se vám to správně :4: :15:
Za určitých okolností a když je člověk k tomu způsobilý, lze mu pomoci tzv. otevřít oči - ukázat mu cestu "kudy se dívat" - a tak pochopit děje v jeho životě, jejich souvislosti, apod.
Jeho způsobilost ale rozhodně nevzniká automaticky tím, že si zaplatil.
No, a on už si potom "čistí karmu" sám - tím, že změní svůj pohled na děje, přístup k nim, ... naučí se ty souvislosti vnímat. Na základě toho začne opouštět špatné vzorce, přestane ze své "smůly" obviňovat jiné lidi nebo okolnosti, změní způsoby hodnocení dějů, "řešení" situací, vnímání ...
Karma není o odpracování si za trest nějakých hříchů, jen o pochopení souvislostí - poučení se. Absolvování lekcí, které potřeboval. Až je pochopí, nebude už ty děje, co považoval za nepříjemné, "smůlu", apod., potřebovat. A tak se mu přestanou dít.
To je celá "věda". :3:
Příspěvky: 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »