Prvni nebo druhy


14.11.2017 - 12:55
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Prvni nebo druhy
Dobry den, prosim o radu astrologu i neastrologu jelikoz jsem bohuzel po triceti letech zjistila, ze kolem sebe nemam nikoho komu bych duverovala natolik ze bych mu sverila svoji momentalni situaci.
13 let jsem ve vztahu se skvelym clovekem - stirem. Z toho 4 roky jsem s nim v manzelstvi. Nas vztah je da se rict idealni. Manzel je sice nekdy brucoun, obcas neni moc aktivni atd, ale v zasadnich vecech je stoprocentni. Vim, ze me miluju a je semnou rad.
Nedavno jsem se diky praci seznamila online s muzem - beran, do ktereho jsem se nyni silene zamilovala. Nemuzu jist, spat, obcas kvuli tomu i placu, nevim jak dal. Tento muz zije v zahranici, takze jsme se osobne nikdy nevideli. Z pracovni komunikace se brzy stala komunikace osobni a proste si piseme v podstate od rana do vecera. "Chodime" spolu nakupovat nebo koukame na filmy atd. Je to neuveritelne. Ten clovek me neskutecne okouzlil a to predevsim svoji inteligenci a vtipem. Nicmene me to strasne trapi, protoze muj manzel nic nevi a hlavne si to absolutne nezaslouzi. Je to skvely chlap! Ten druhy je nezadany a v podstate uz o mem vztahu k nemu vi..a i presto ze vim ze me ma taky rad anebo ze se mu libim tak me od toho vseho zrazuje. Dela si z toho vetsinou srandu, a asi si neuvedumuje, jak moc pro me znamena. Prijde mi ze si jakoby neveri jelikoz vi, ze muj manzel je vseobecne brany jako pohledny a ma dobre spolecenske postaveni. Plus jsme spolu od mladi, takze nas vztah je pevny.
No a co me vlastne zajima. Presto vsechno co jsem zde popsala a po tom co jsem chvili totalne na dne a chvili zas letam v oblacich, by me zajimalo jestli to neni jen moje psychika, ktera semnou hraje tyto hry? Mozna jen, z astrologickeho hlediska, prochazim nyni nejakym zvlastnim obdobim. Opravdu bych nerada opustila manzela jen kvuli chvilkovemu poblazneni. Vykolejena jsem z toho vseho hlavne kvuli tomu, ze jsem za celou tu dobu manzela nikdy nepodvedla a nikdy jsem ho nechtela opustit. A nyni zde blaznim kvuli nekomu koho jsem vlastne ani nevidela osobne. Prosim o nazor a prikladam fotku sveho horoskopu. Dekuji

Stránka: 2 1
Řazení:
20.11.2017 - 22:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Josephine
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Beránek je prostě jiný a to je ta záhada :3:
20.11.2017 - 22:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilith Surya
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dekuji! A co myslite ze se mam mrknout..cetla jsem o tom tady na najdise ale nejak jsem nic zasadniho nevycetla. Nejsem astrolog no :4:
20.11.2017 - 22:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Venny
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dekuji za obsahlou reakci. Vite, on ten mladas nic nepresahl, to jsem spis byla ja. Tezko se to takhle vysvetluje. Dal se spolu bavime, ne uz tak casto ale stejne. Jen je tam proste neco co me nenechava klidnou. A mozna ze me spis vrta hlavou co to vlastne je. Ja mam sveho manzela opravdu uprimne rada a dala bych za nej ruku do ohne. A samozrejme si uvedomuji, ze i to je impuls k zavisti atd ze strany lidi okolo. Prave proto jsem to vsechno psala sem. Je jen hrstka lidi, kterym duveruji a i presto, jsem jim doted o tehle prihode nic nerekla. Ten beran je proste nejaky vyjimecny a ja netusim proc a cim me takto zasahl. Nemyslim si ze bude treti a ctvrty..jak rikam, s manzelem jsem dlouho a nikdy se mi nic podobneho neprihodilo a myslim (a doufam) ze uz neprihodi!
20.11.2017 - 09:59 | Filtr
(Rak) Venny » Josephine
Josephine vypada to, ze se rozjasnuje, vse je dobre :). Asi 3 roky zpet jsem zazil uplne to same jen s tim rozdilem, ze ja jsem byl ten druhy a zenou, ktera se do me zakoukala nebyl nikdo s kym bych si chtel hrat, ale opravdova zena pro kterou jsem nikdy neztratil obdiv. Take se nejednalo o virtualni vztah, ale skoro kazdodenni realitu z pracovniho prostredi. Nakonec to byl oboustrane krasny pribeh, ale o to ted nejde. Tady mate spoustu trefnych pohledu a rad od Hani, 144, Orfanikuse, Zlobyvky nebo dalsich. Myslim ale, ze hledat odpoved na pouhe dumysly v astrologii ani neni nutne, spis trochu alibisticke. Ta Vam klido aktivvuje citeni "neceho" lakaveho, ale mate jeste mysleni a nakonec konani va Vasi moci. Podle Vaseho popisu mate 90%ni vztah coz je dost vzacny a hodne (ne jen)žen by si nejspis pralo mit moznost se o svem vztahu / protejsku takhle pekne vyjadrit. 10 chybejicich procent muze byt klidne velmi klicovych nebo jen pokuseni, ale to musite vedet Vy. Pokud i Vas vztah nejsou jen dumysly a je opravdu takovy jako pisete, pak hlava a nasledne postoje budou zrejme velmi brzy mit velmi jasno a to aniz by muselo dojit k setkani nazivo. Pokud ne, tak neco nekde nesedi a driv nebo pozdeji zrejme prijde treti, ctvrty jak pise 144. Urcite je fajn mit nekoho blizkeho komu verite, kdo Vas zna v hloubce a umi podat potrebny nadhled v takove situaci pokud by se mela opakovat ;). K zaveru je citit, ze ve Vas mozna mic prevlada strach nez laska z cele situace a pro Vas klid by mozna nebylo od veci napsat mladasovi, ze to psani presahlo Vasi komfortni zonu, pac mate milovaneho a milujiciho manzela ... a strach muze pominout. Nebo tomu nechte volny prubeh a trochu vic se vybarvi to co maji hvezdy v umyslu :). Good luck
17.11.2017 - 11:55 | Filtr
(Býk) 144
Prvni nebo druhy

treti

docasne nez prijde ctvrty
16.11.2017 - 19:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak v zakladu je myslim dulezite si uvedomit, ze nekteri lide jsou proste takovi, ze obcas se jim zamota hlava, obcas "blbnou" a delaji veci jen tak, ale druhy den je zas vsechno tak jak ma byt.."Ale" byva pritomno snad ve vsech mezilidskych vztazich. A idealnich manzelstvi kdy si za 50 let ani jeden z nich nerekne na chvili "ale" je opravdu po malu, jestli vubec. Ja ziju se svym muzem dlouho, vidim ho kazdy den doma i v praci, a tak je pochopitelne, ze si obcas reknu, ze toho cloveka uz mam jaksi dost a to i presto, ze on sam mi nic spatneho neudelal. To se proste stava. Proc se to stalo az ted a prave s tim beranem..no to je taky otazka, ale prosze se to stalo. Ja se nechci honit za predstavami a zatim prijit o skutecne stesti. Me to tady stoprocentne pomohlo..napsala jsem to a okamzite to slo pryc. Tim padem to neni nic osudoveho, co bych mela nejak vice resit. Ten beran je pro me dal zajimavym spolecnikem ale nic vic. Diky za rady a preju vsem at jsou stastni ve svych vztazich a vazi si toho co maji obcas si to clovek totiz uvedomi prilis pozde
16.11.2017 - 16:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Orfanikus
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tož na čo plétvat lowe, keď že najdise je plné samých poloprómovaných psychológov plus jedna prómovaná Háňa. :46:
16.11.2017 - 16:29 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Já na vašem místě bych si zjistil,kde poblíž bydliště funguje psycholog,
který se specializuje na partnerské vztahy a má dobrou pověst.
Určitě bych si zaplatil u něho konzultace.

Něco vám bude scházet,když jste se pustila do důvěrnějšího dopisování,
pokud byste byla plně zasycena manželstvím,k tomuto nedojde.

Osobně si myslím,že samozřejmě by hodně světla do situace vneslo setkání s vašim objektem.
16.11.2017 - 11:07 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Na to, abych radil v takové situaci, bych si tedy netroufal. Snad bych mohl říct jen, že Ti to tedy vůbec nezávidím. A třeba napsat něco ze sebe, což těžko na sebe může aplikovat kdo druhý.

Když nad tím tak přemýšlím, je zde situace: Svého manžela miluji, ALE...!
Jo, je tu nějaké ALE. Objevilo se NĚCO, co jsi nepředpokládala v době, kdy jste se brali. A to NĚCO není ten druhý muž. On jen symbolizuje, že tady nějaký problém vyvstal, pomalu, nenápadně... A najednou se zhmotnil do podoby muže, který pro Tebe dosud není ani hmotný, dosud je jen virtuální.
Co je tedy ten problém? Odkud se to ve skutečnosti vzalo? Kde se ty cesty rozešly? Lze se na tu cestu vrátit, nebo se budou rozcházet stále více? Na to si budeš muset odpovědět sama.
Možná to manželství ve skutečnosti není až takové, jak jsi si představovala. A nejde jen o vědomá očekávání, ta nevědomá nyní mohou vyplouvat napovrch a hlásit se o slovo: "A co my?"
Někdy to klíčí v duši docela nenápadně, ale dlouhodobě. Člověk nepozná hned, že realita a jeho přání se začínají rozcházet. Pak najednou vidí, že sešel z cesty, ale má ji na dohled, takže si pořád říká, že se ještě může vrátit a jde dál. Pak ji ztratí z dohledu a najedou mu to dojde: Tohle jsem přece nechtěl, tolika věcí jsem se vzdal a teď jsem někde úplně jinde... Někdo si v tu chvíli přizná, že udělal chyby, jiný je hodí na partnera (on mne sem dovedl), nepřizná si, že v době, kdy měl cestu ještě na dohled, nepokusil se na ni vrátit. Vlastně věřil, že ono to vše půjde nějak samo.
A Ty nyní stojíš někde v tom bodě, kde Ti to dochází. V takovou chvíli je opravdu dobře na chvíli se jen tak zastavit a nechat to na sebe působit. Třeba se na to celé zkusit podívat pohledem jiných osob. Protože ono to nějaký význam má. Nic se nám neděje jen tak pro nic. Tím nenarážím na to, že je to osud, že právě něčím takovým si máš projít, ale že naopak jsi to byla Ty sama, kdo své kroky nasměroval až sem. Ale chtěla jsi to tak i dříve? Co jsi vlastně chtěla? Jsi skutečně tím, kým jsi chtěla být? Nebo jsi opouštěla sama sebe, vzdávala se svých snů a třeba je i podřizovala manželovi, vztahu, nebo vůbec někomu jinému (třeba rodičům a jejich očekávání, jak se dobře vdáš, názorům na manžela od druhých atd.)? To se často stává. Člověk pro „dobro věci“ dělá kompromisy v okamžicích a rozhodnutích, kdy to není dobře. Aby „nezradil“ druhého, zrazuje sám sebe. A dokonce má někdy i pocit jakéhosi uspokojení, jak je dobrý, že se překonal; udělal to přece v zájmu celku, vztahu... Ach jaký to omyl! Kdyby ten druhý jen věděl, že kvůli němu druhý zradil sám sebe, pokud by ho skutečně miloval, nikdy by mu to nedovolil. Jenže často o tom ani neví. Naopak je často druhým udržován v bublině bezpečí, vše je přece v pořádku! Partner mu neřekne na rovinu, co ve skutečnosti chce. A že ho něco trápí. Vlastně mu nedá (v tomto případě Ty manželovi) šanci zareagovat včas (tím nemoralizuji, jen upozorňuji na tu možnost).

Nevím. Se mi to kecá. Ale vzpomínám, že jsem stál na různých stranách této barikády. A musel se rozhodovat. Myslím, fakt tomu věřím, že člověk skutečně nesmí zradit hlavně sám sebe. Že si musí uvědomit, co on sám vlastně chce skutečně od života, od vztahu. Zjistit, jestli není problém v nějaké klíčící nespokojenosti v něm samém, že se od svých snů vzdaluje cestou, která se k nim viditelně nikdy nepřiblíží... Druhý za nás nerozhodne (a ani na to nemá právo), jestli to zvládneme. Udělat si tedy v hlavě jasno by mělo být hlavní. Ne v tom, co uděláš a máš udělat, ale v tom, co chceš. Pak si ujasnit, jestli to chceš zkusit se současným manželem. A až v tom okamžiku ho s tím konfrontovat. Ne s jiným chlapem, ale s tím, že máš své sny a představy. I se situací, že vidíš, že jsi z toho mnoho slevila. A že už tak nejsi spokojená. Ale že to chceš rozhodně nějak řešit. Možná by jsi se mohla dočkat i příjemného překvapení v tom, že manžel by mohl velmi pozitivně zareagovat. Nebo negativně, to se taky stává, ale v konečném důsledku je to dobré, protože Ti to dá odpověď, jestli takovému člověku záleží na Tvém štěstí, napoví v tom, jestli vy dva se k sobě vůbec hodíte a je-li dlouhodobé soužití možné.
Pokud si skutečně nejsi jista svojí objektivitou, tak stále je zde jeden nepřekonaný prostředek: papír a tužka. Na jednu stranu papíru napsat klady vztahu – co Ti dává. Na druhou zápory. Zkusit to i seřadit podle důležitosti. A posoudit, s čím se dá něco dělat, s čím ne... Nakonec i s tím pak můžeš manžela konfrontovat.

Přes to vše je třeba si umět připustit, že Vaše manželství mohlo dospět do konečného bodu. A ne kvůli někomu jinému! Ten druhý muž se shodou okolností může jen v tuto chvíli pohybovat ve vaší blízkosti, ale manželství je záležitostí jen Tebe a manžela. Jen ve vás dvou jsou příčiny i této situace. I odpovědi. Když jste dávali manželský slib, možná zaznělo (třeba i jen v mysli) něco takového, že budete řešit problémy společně. Tím nemyslím to, že by jsi měla vyklopit celou situaci i s jeho kolegou! Naopak, vzít rozum do hrsti a důkladně popřemýšlet, co Ti to celé ukazuje. A s tím pak bys teprve mohla před manžela předstoupit. Jak říkám, možnosti jsou v podstatě dvě: manžel pochopí a pomůže s řešením situace (nesmí to být na úkor jeho vlastních snů) a celý váš vztah se zlepší. Nebo nepomůže (možná nebude umět, to nejde dávat za vinu), pak asi vztah tak jako tak neodolá. A nemusí to být už nyní, ale třeba za pár let.


A co s tím druhým mužem? Mám v blízkém okolí jeden takový hezký příklad. Žena a muž, oběma bylo v té době mezi 45 až 50 lety, oba žili v manželství se svými partnery, se začali sbližovat. I ty rodiny k sobě měly blízko. A mezi těmi dvěma to začalo jiskřit. Ani jeden nechtěl ublížit svým životním partnerům, ale současně jeden bez druhého nedokázali být, protože v sobě měli navzájem právě takový druh opory, který jim u partnerů scházel.
Nakonec z toho vzniklo velmi pevné přátelství, vztah spíše duchovní. Trvá přes 15 let. Jeden o druhém vědí, jezdí spolu i na výlety, ale současně nikdy nedošlo k nevěře k partnerům. Zkrátka si jen rozšířili své obzory o to, co jim jejich partneři nemohou dát, nikomu neubližují... Vlastně i ti partneři jsou spokojeni, že vedle sebe mají šťastné lidi, kteří mají nějakého velmi dobrého přítele, který jim pomáhá tam, kde oni sami nedokáží.
Pravda, popsaný příběh je spíše výjimkou. Ale lidi si to zpravidla zkazí sami. A oni dokázali, že lze i toto ustát. Bez nějakých radikálních řešení, bez toho, že by někoho ze života museli mazat, odsunout.
17.11.2017 - 11:45 | Filtr
(Váhy) Lilith Surya » Josephine
Tak jsem pročítala tvůj problém a velice výživnou diskusi.A od včera mi to leží v hlavě :63: Háňa i Milamora mají velkou pravdu. Jsem ráda, že to tvoje "závěrečné" rozhodnutí zatím vypadá ve prospěch dlouholetého vztahu. Mlaďas může být opravdu jen chvilkový záblesk (třeba z nějaké minulosti), navíc je jasné, že se spíš baví, zatímco tebe to moc bere.. následky při prozrazení "skoro ničeho" mohou být dost fatální.
Narušená důvěra v duši tvého manžela a mlaďas může naprosto klidně odtančit jinam. Pak už nikdy nemusí být nic tak, jak bylo...jak křehké jsou ty vztahy. Asi vypadám jak moralista,ale nejsem (mám k takovému psaní jen značné karmické zkušenosti) a tiše obdivuju všechny, kdo mají pevný a pohodový vztah. Můžeš se ve svém horoskopu mrknout i na Černou Lunu - karmický bod, případně Saturna - poselství předků. Přeju dobrý vítr do plachet :74:
15.11.2017 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On se mnou prave ze vubec neflirtuje, to je prave to. Kdyby to byly vsedni sladky kecicky apod tak se na to nechytnu. Me tohle vubec nic nerika. My se spolu bavime o vsem moznem. Neni v tom nic sexualniho nebo dvojsmyslneho. Je to proste fajn. Ale me to momentalne dost pomohlo se tady vypsat vam, takze nyni uz jakoby jdu od toho a nebudu to dale resit. Bavim se s nim normalne a pozadala jsem ho aby mi pomohl vybrat manzelovi darek k narozeninam ted v listopadu, neco cemu rozumi konkretne on. To pro me (pro nej) bude jako takove znameni ze teda mam manzela a ze to byl jen takovy online ulet. To se proste obcas stane. Holt nemuzeme byt s kazdym fajn clovekem..
15.11.2017 - 08:53 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » :):):)
ten plan keby sme poznali, to by bola sranda :1:
15.11.2017 - 08:52 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Háňa*
:1: ja poznam:,,bolo koze dobre, sla na lad" :1:
15.11.2017 - 08:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám z toho taky pocit, že kdyby šlo do tuhého, mlaďas couvne.Ale je to jen pocit.Jinak mi napadla ještě hra s ohněm. Tyhle životní zkoušky už změnily život tolika lidem...ovšem nevíme, co si dala do plánu duše...Zapojení kabelu k mozku se mi moc líbí :1:.
15.11.2017 - 08:26 | Filtr
(Beran) Háňa*
V první řadě přestaň vytvářet spekulace.
Věty typu "Prijde mi ze si jakoby neveri jelikoz vi, že ...".
Klidně je také možné, že právě, že ví, že, komunikuje takto s tebou proto, že jsi "bezpečná"- že mu nic nehrozí. Takových mužů je, co si k flirtu vybírají spokojené manželky zcela záměrně ...

Teď to takhle není asi pro tebe příjemné slyšet, jsi v eufórii, ani netrvdím, že to tak určitě je, jen, že je to jedna z možností. Ta, která by byla pro tebe nakonec nejlepší, protože kdyby tvému manželovi něco říkal, byl by sám proti sobě.
Vytváření si domněnek může člověku udělat v hlavě i srdci pěknou paseku.
Zkus zase zapojit kabel k mozku, v období zamilovanosti se často stane, že do něj přestane jít "proud".
Manželovi bych to rozhodně neříkala. Pokud se na tvém vztahu k němu nic nezměnilo, je zbytečné ho plašit. Pak by se mohlo změnit něco na jeho vztahu k tobě, a to by byla škoda, když máte spokojené manželství.
Jinak ještě, archivní věta. Moje babička těmto epizodám říkala: "Pálí ji dobré bydlo" :3:
15.11.2017 - 00:28 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Neastrologicky a strucne.
Manzelovi v zadnym pripade nic nerikat a "trvat" na odsobnim setkani - pak by se videlo.
Do ty doby je to jen chimera...
14.11.2017 - 23:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Neferlin
třeba Karla Janečka?
mně by zajímalo jak by zareagoval kdyby mu jeho milá řekla karle jsi dvojka a představila mu prvního manžela. jestli by zůstal stále cool :-)
14.11.2017 - 23:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No všichni nemají náturu stejnou, že? Komu by se líbilo, že jeho partner myslí na někoho jiného a ještě bláznivě? Leda blázen :4:

Už to tu bylo psáno... Koho by tohle nechalo chladným? Když se jedná o city... :25:
14.11.2017 - 23:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koczka.zlobywa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taktéž naprosto souhlasím.
14.11.2017 - 22:38 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Neferlin
proč? myslíš že je vztahovačný? :63:
14.11.2017 - 22:37 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
jsi prostě polygamní pozvi je oba na kávu a řekni jim že je máš ráda oba
pokud tě mají opravdu rádi tak to pochopí
uděláš jim rozpis..
14.11.2017 - 21:24 | Filtr
(Rak) dan162 » koczka.zlobywa
Podepisuji, naprosto. :15:
14.11.2017 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Josephine, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On ten beran je takovy ze je stoprocentne presvedceny ze bych manzels nikdy neopustila. Mysli si ze to neberu vazne. A ja to asi ani vazne neberu. Take mam bujnou fantazii a tim je to asi dane. Proste mi vadi, ze to ani nemuzu nikomu rict, jelikoz kamaradky nas maji za idealni par a myslim, ze by to vubec nepochopili. K tomu vsemu je beranovi 25 let,takze lidi okolo by to brali tak jako ze jsem se totalne zblaznila. Jeste cizinec..no proste nemam se komu sverit.
14.11.2017 - 15:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Josephine
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Až ho uvidíš v reálu, tak se ti uleví. Na zblbnutí vidím nejhorší tu nejistotu. Sama mám v tomto ohledu dost bujnou fantazii a každý víc zajímavý na seznamce je aktuálně pro mě ve virtuálním kontaktu pan božský - ach ty moje růžové zvětšovací brýle. Naštěstí už mě to po několika setkáních s realitou opouští, ale je to masakr, když v tom člověk jede - slastný sebedestruktivní masakr. Nezlehčuji, soucítím. :68:

No a když fakt bude takový i v reálu, tak teprve nastane čas něco řešit případně říkat manželovi. On moc zájem nejeví, jak jsem pochopila, jen si třeba chce jen bezpečně nezávazně hrát.

Já mám ráda upřímnost, ale zde bych se mužovi nesveřovala ani omylem. To by ranilo snad i emocionálního vola - minimálně přes ego a zaseté semínko nedůvěry by mohlo lecos zbytečně posejřit
14.11.2017 - 14:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To ano a ještě když k tomu připočítáte vztah s dětma :4:
Příspěvky: 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »