Úplňkové sny


04.11.2017 - 13:00
(Panna) Arezet
Úplňkové sny
Ahoj lidičky :1:

nevím jak vy,ale poslední pár úplňků mám pěkně šílené a agresivní sny.

Přemýšlím c ot odneska bylo za sny a co můžou symbolizovat.

SEN č.1
Jdu s kamarádkama do autobusu,kde zjistíme,že je tam pojízdná čajovna,objednáme si,autobus se rozjede,ale lidi na náš,že kdo sedí vepředu příští zastávku vystupuje,což se nám nelíbilo a tak jsme vystoupili.
Pka přijel autobus číslo 369 (u nás jede do Prahy)jedu v něm a najendou m idojde,že pojedu špatně a tak říkám řidiči ať mě pustí,ať zastaví, on že ne,tak jsem rukama odtlačila dveře od sebe,vystoupila.
Koukala jsme zpět a cestu jsem viděla,tak jdu po silnici a dojdu kousek dál a najednou cesta není ta kdobře vidět,předemnou divný zelený terén,který by se při dalším kroku mohl propadnout,a tak chci jít zpět,ale najendou proti mě snědý muž v tílku,kalhotech takovej ušuntělej chlap a cítím z něj,že mi chce ublížit,že mě chce znásilnit a tak se snažím před ním couvat,pochvilce se tam kde se ta zem mohla propadnout objeví dveře,vedjdu do nich,objevím se v domě,jak někde na úřadě,jsem na chodbě a snažím se jít možná spíš utíkat předtím mužem,který mě pronásleduje,vzájemně po sobě házíme nožem a jediné co mě chrání jsou občas otevřená dveře od místností,volám po lidech kteří seobjeví ,že potřebuju pomoc,ale oni mizí,dojdu do místnosti,kde jsou 2 ženy a mazlí se s koťátkama,jako by mě ani nevnímali,že tam jsme a tak pokračuji rovně do další místnosti a jsem ráda,že je tam zámek a já se zamknu před tím mužem.Koukám po pokoji uvidím okno a tak z něj vyskočím dolů,okno je v mezipatře a tak to není žádná výška,první co uvidím na dvoře,který je betonový,že tam jsou velká hnědá vrata,která nejde přelést a říká msi jsou určitě zamčená a tak se koukám za rok co tam je........konec snu.


SEN č.2
Jsem někde na autobusovém nádraží jako by ve velkém městě,asi v Praze někde,jezdí tam i tramvaje,jsme tam zas s nějakou kamarádkou a kro mchodníku vidím všude takový ten povrch zem a naní kamínky,tam jsou občas chlupy jako by od psa nebo tak nějak a já je zametám,pochvilce si všimnu jak na mě kouká nějaký starší ušuntilí chlap,takový ten typický ochlasta z hospody,který tam taky něco uklízí,zase cítím pocit ohrožení...cítím,že tam jsme prootže čekám na nějakou tramvaj...konec snu


SEN č.3
Byla jsem doma s nějakým mužem kterýh oneznám,ale měla jsem v úmyslu s ním techtle mechtle,ale najedno use objeví starý známí se kterým jsem něco měla a tak se s ním políbím a zalezem do postele,kde mluvíme...konec snu.


Všechny ty sny se mi zdáli ráno kolem 6-8 hodiny...nejvíc mě zajímají ty 2 první sny..protože se tam objevují čísla a celkově ten sen mě nejvíc zaujal....a nejvíc si ho pamatuji.




A te´d sen minulý měsíc,taky docela psycho.

Jela jsem se svou nejlepší kamarádkou autem,jako by jsme jeli ve velkoměstě,připomínalo to ulice v New Yorku.Chtělai jsme si zahrát tenis.Hledali jsme vchod do budovy,přijeli jsme na parkoviště a tak bylo pár namakaných chlapů,ochranka.Pka jsme se ocitli ve vnitř.Šli jsme na svůj plácek,kde jsme chtěli hrát,ale furt nám tam někdo chodil, já občas stála u stolku jako u recepce,byla tam pokladna.Byla jsem naštvaná,že tam někdo furt právě chodí,pak se tam objevil nějkaý kluk,byl agresivní a já se s ním nakonec začla rvát.
Poté jsem vyšla z budovy,přes kanceláře jako v bance.Byla jsme venku u vchodu stál starý pán,takov ýstařeček a j áse ptala ja kse tam zpátky dostanu,tak mi ukázal kudy,po cestě jme potkala starou známou a chválili jsme si vlasy,ona měla hromadu fialových vlasů.Došla jsem zpátky tam kdesjme hráli tenis.Pak jsme zjistila,že se bude řešit ten kluk,s lidma jsem šla o poschodí výš,kde jsme si sedla a bavila se o tom s různými lidmi,čekali jsme všichnipak chtěli mluvit se mnou,šl jsme k nim a oni,že mi pustí záznam z kamery,bylo tam vidět jak převracím v rukou,nebo otáčím tu pokladnua furt sebou šiju jako by ve mě byl nějaký démon.Řekla jsem,že domě někdo š´touchal,že nensáším,když se mě dotýkaj í cizí muži(tato věta mě opravdu zarazila,je to i tak v životě nesnáším to).
Pka jsme se najednou ocitla ve svém pokoji,úplná tma,před obličejem se mi začli zjevovat obrazy,nechutné obrazy,zmlácených žen,znásilněných,byla tam krev často a bylo vidět to utrpění v jejich obličeji.
Po chvilce jsem najednou zaslechla příšerně strašilný temný hluboký nepřirozený hlas,kteří řekl TY ..... a dál jsme se probudila a do rána už jsem spát nemohla jak jsem byla vyděšená,ten hlas bylo to nejhorší krom toho,že jsem se viděla na záznamu jak ta msebou házím jak při nějakým záchvatu....

Co myslíte,že ty sny mohou symbolizovat?

Děkuji zda se na to někdo podíváte,docela o nich musí mpřemýšlet co to bylo.

Stránka: 2 1
Řazení:
06.11.2017 - 10:17 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
já už mám předevítkováno v datu narození :61: a ještě ve snu mě bude strašit :39: :4:
06.11.2017 - 10:15 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
no koukám ,že ho dohnala karma :4: a ještě pěkně s předstihem....takž správně se držím toho,že si radši indiviudí nevšímám nebo se snažím rychle odpustit a říct si proč takoví asi jsou... abych jednoh odne nedopadla stejně :61:
06.11.2017 - 10:12 | Filtr
(Panna) Arezet » koczka.zlobywa
:4: chudák,ale muselo to vypadat hodně vtipně
06.11.2017 - 00:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já nevím proč mi furt leze do snů a proč tam dělá blbosti a ohrožuje můj život nebo dětí. Část z toho je realita, z jednoho cyklovýletu kdysi, tedy ta agresivně nebezpečná jízda s dětmi. Na kole jezdí denně, dost riskantně. Na to, v jakém klidu jsme se rozešli, mu poslední dobou furt volám ve snu sanitku :4:
05.11.2017 - 23:44 | Filtr
(Ryby) Crumb » koczka.zlobywa
No, symbolika ženy přestrojené za muže se na ten tvůj sen asi nehodí (má vypovídat o potlačované touze žen po vzdělání atd., což asi na tvého ex nepasuje). Spíš to vypadá na jakousi touhu po potrestání tvého ex nějakou ranou osudu, a to na místě, které je pro muže nejcitlivější. To potrestání jako by bylo svěřeno osudu. Mohlo by to naznačovat to kolo, na kterém se mu to stalo. Kolo je totiž symbolem osudu. Ve hře byla vlastně dvě kola, což by mohla být ta dvojka. A jednalo se o zadnici, která má dvě půlky, takže další dvojka, a o dvě "gule", což je zase dvojka. A zkratka "ex" dává číselně jedenáctku, což je také dvojka (1 + 1 = 2).
05.11.2017 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jana přestrojená za chlapa? :22: co ti na to mám tak asi mám říct :4:
05.11.2017 - 22:53 | Filtr
(Ryby) Crumb » koczka.zlobywa
Ten tvůj sen, v němž si tvůj exmanžel totálně odřel "gule", je fakt strašidelnej. Doufám že nikdo nemá sny, ve kterých by bylo podobným způsobem ohrožováno mé "rodinné stříbro"! Po numerologické stránce z toho snu asi moc nedostanu. Snad jen to, že dvojka je v tarotu Velekněžka, nazývaná také Papežka, která je spojována s legendou o papežce Janě, ženě přestrojené za papeže - za papeže, který neměl žádné "gule".
05.11.2017 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fíha, ty jsi ale numerolog. Můj ex je normálně rostlý muž, tedy z mého snu mi vychází jasné číslo, a to lehce odřená dvojka. :4: S tím zřejmě moc sofistikovaně pracovat nejde, že? :4:
05.11.2017 - 22:14 | Filtr
(Ryby) Crumb » Arezet
Ještě bych doplnil, že se v tomto případě může jednat o zvýšenou citlivost na úplněk. Ten býval už za starých dob spojován s agresivitou, bojem, magickými rituály atd. Za úplňku se naši prapředci vydávali na lov, na přepady nepřátel apod. O úplňku se prý i dnes obecně zvyšuje agresivita, dochází k nárůstu dopravních a jiných nehod, stoupá zločinnost, dochází k násilným činům atd. Nejvíce prý mívají o úplňku napilno záchranáři a policisté. V tvém případě může jít o zvýšenou vnímavost na tyto "vibrace", které se mohou manifestovat jako nepříjemné sny.

Ta devítka, která se objevuje jako šifra ve zmíněných číslech napovídá, že tvé podvědomí zná kabalistické číslo Měsíce, kterým je devítka. Čísla, která se ti zjevují (369, 36, 39 a 69) tě odkazují právě na devítku (3 + 6 + 9 = 18 a 1 + 8 = 9; 36 + 39 + 69 = 144 a 1 + 4 + 4 = 9; 3 x 6 = 18 a 1 + 8 = 9; 3 x 9 = 27 a 2 + 7 = 9; 6 x 9 = 54 a 5 + 4 = 9). Číslo 9 a také všechny uvedené mezisoučty (18, 27, 54), které po redukci dávají devítku, jsou obsaženy v tzv. Magickém čtverci Měsíce. Pokud věříš na magii, bylo by asi dobré použít Magický čtverec Měsíce jako amulet. A pokud věříš na andělské bytosti, bylo by dobré obracet se na archanděla Gabriela, který je planetárním andělem Měsíce.
05.11.2017 - 22:14 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » koczka.zlobywa
Jinak sny mohou být vcelku zajímavé. Jestli byl úplňkový, nevím, ale jednomu známému se zdál skutečně sen, který stojí za to.
On bydlí v v Ostravě v nějaké čtvrti, kde je dost cikánů. On je na ně navíc obzvláště vysazený a krom toho dělá do starožitností, takže je zde jeho paranoia, když má doma cenné věci, že ho vykradou.
Jednou se mu zdálo, že byl někde na burze a zkoušel prodat různé předměty, co s nimi kšeftuje. A v tom snu se mu kolem stánku ometal nějaký cikán a najednou něco popadnul ze stolku a zdrhal. Tak on ho v tom snu začal pronásledovat. Neustále cikána doháněl. A kdyby skočil, tak by ho měl. Ale v tom snu prý si usmyslel, že ho pořádně nakopne do pérdele, tak když už byl blízko, aby to provedl, napřáhl se a vší silou ho nakopl mezi půlky... :21:
Probudil se strašlivou bolestí, protože kopl doopravdy a nakopl bosou nohou polici u postele a snad si i zlomil nějaké kůstky na noze. :4:
05.11.2017 - 22:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » koczka.zlobywa
Až se uvidíš s bývalým, tak sleduj, jestli se nedrbe v rozkroku, nebo jestli nechodí zeširoka. :61:
05.11.2017 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koczka.zlobywa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :61: :61: :61:

Právě jsi jedním dechem trumfla všechny moje sny
05.11.2017 - 22:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dnes si podlouhlé době pamatuji sen, a zase v něm figuroval exmanžel.

Jeli jsme na kole, jako rodina, děti opět zhruba ve věku o 5 let mladší. Ex jel rychle a agresivně, bála jsem se o děti, že do nich vrazí, a křikla jsem, ať zůstanou na místě a nechají tátu projet. On profrčel a smýklo se mu kolo a spadl na zadek a totálně si odřel gule :4: Komplet kůži, chudák. :4:

pardon, i ve snu jsem se tomu musela smát, protože jinak mu nic nebylo. Jen kvůli bolesti nemohl znova nasednout :4:, tak jsemu zavolala sanitku.

Prý byl úplněk, no ten sen byl jak živý, tedy ehmm spíš do živého :4:
05.11.2017 - 21:14 | Filtr
(Ryby) Crumb » Arezet
Pokud jde o ta dvojciferná čísla, tak 36 + 39 + 69 = 144 a 1 + 4 + 4 = 9 :17:
05.11.2017 - 21:11 | Filtr
(Panna) Arezet » player
tak vlastně ano, je pro mě ta doba taková děsivá,vnímám kolem sebe lidi víc agresivní,vnímám i svojí agresy, když se podívám v noci na nebe a vidím měsíc,první můj pocit je děs a druhý až žě je to krásný a magický....o úplňku nebo spíš většinou den před nemůžu spát,jsem hrozně nervní...tento úplněk jsem spala dobře,jsem teď nemocná s angínou a ta kspím dlouho a dobře,ale mám hromadu snů a je to takový velm irealistický,většinou se m izdávají věci,které kdyby se zfilmovali,tak by to bylo slušné fantasy nebo sci-fi, vlastně po delší době zjišťuji,že jsem čímdál citlivější na vše kole msebe,moje tělo velmi reaguje na to jaké mám ymšlenky, odráží se to do nemocí...když příjdu na to proč je mi ta ka tak,rychle to zas odezní...

Sny odráží mé myšlenky,mé činy,a budoucnost,ktero usi představuj iči plánuji...většinou mi to dává nějaký smysl,když beru v úvah uco se kolem mě děje... třeba vto msn us tím nožem,koukal jsme co znamená nůž ve snu,je to rozchod... ve snu mě pronásledují muži a já utíkám, je to o tom,že mám na blízku muže,který mi není příjemný...a tak různě bych byhc pokračovala,ale zajímá mě jestli tam není něco třeba významově skrytého..
05.11.2017 - 20:52 | Filtr
(Býk) player
No - z mýho pohledu - jsou to krásný hámotiny, takový mívám taky , že se všechno nelogicky mění ,ale spíše bych řekl - že prostě reaguješ nějak na ten úplněk. Že tě on nějak trochu leká...
05.11.2017 - 20:12 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
Dnes jsem měla další divnej sen,byla jsem ve třídě,s učitelkou němčiny,kterou jsme měla na střední,už jeto 7 let,co jsme jí viděla naposledy,zrovna v lásce jsme jí neměla,byla na nás jako na psa noo a řekla nám kolikrát,že jsme hloupí.

No v tom snu mě zkoušela ze slovíček a já to prostě vůbec nevěděla a ona aˇtse to doučím,že to mám te´d těžký a já na to něco ve smyslu,že je život je hrozně těžkej,najít smysl života hrozně těžkej,že jsem ztoho nešťatsná a že sama(ta učitelka) ví jaké to je,když je na světě tak už dlouho.....

Vlastně musím říct,že to tak poslední dobou hodně cítím,ale nechci si to připustit a snažím se svou nynější situaci zvládnout,ale myšlenky,které občas příjdou nezaplaším tak lehce a už i v to msn use to odráží...


Děkuji Crumb,za to že ses podívala o co jde. :1: :17:
Nebezpečí na cestách zajímavé.........má tarotová karta je 9 poustevník,životní číslo 9
V létě jsemneustále výdala autobus č. 369 a když jsme jela ve vlaku tak jsem tam několikrát viděla kombinaci 369 nebo 36 nebo 39 nebo 69.


Já už si te´d pár úplňků zvykla na hrozný sny,tak se nějak moc nebudím ani z toho nemám nějak strach,a,e dost snů se mi nějak vyplnili....nebezpečí na cestách,te´d docela častěji cestuju,musím...
05.11.2017 - 20:00 | Filtr
(Panna) Arezet » .
Khalii už se těším až něco vydáš :3:
04.11.2017 - 16:14 | Filtr
(Ryby) Crumb
Myslím, že ty sny znamenají varování nebo obavy před nebezpečím na cestách. Zaujalo mě to spojení úplňku, snu o čísle 369, cest a pocitu ohrožení. Čísla hrála ve snech významnou roli hlavně ve starém Řecku, kde se čísla vyjadřovala písmeny a kde ve snech určitá čísla a slova, převedená na čísla, měla své specifické významy. Metodu převádění čísel na slova a slov na čísla převzala také stará židovská kabala, která spojovala čísla s písmeny, se slovy a také s tarotovými kartami. Tak například číslo 369, které je zde uvedeno, dává po tzv. aritmosofické redukci osmnáctku (3 + 6 + 9 = 18), která je spojena s osmnáctým písmenem hebrejské abecedy "tsade" (s esoterickým významem "stín") a s osmnáctým trumfem velkých arkán tarotu, který zastupuje karta Měsíc. Na této kartě je tradičně zobrazován Měsíc v úplňku, který je umístěn mezi dvěma věžemi, mezi nimiž se vine cesta, u které sedí dva psi (někdy to bývají vlci) vyjící na Měsíc. Základním významem této karty je "nebezpečí", především pak "nebezpečí na cestách". Číslo 18 lze zredukovat na devítku (1 + 8 = 9), která v kabalistické astrologii odpovídá Měsíci. V tarotu je devítka spojena s trumfem Poustevníka, který nabádá k opatrnosti.
04.11.2017 - 14:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zatím ne. Vzhledem k situaci to ještě potrvá. Ale jednou vydám :1: Pár fantasy románů a i něco naučného.

Fantasy new age. Tak. :4: :15: :62:
04.11.2017 - 14:01 | Filtr
(Panna) Arezet » .
takže zlobí Sosna :21: tak to je fajn.

Psala si,že píšeš je něco co by se dalo přečíst?Vydala si něco veřejně?
04.11.2017 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale jo, on je hodnej :3: Spánek se už zlepšil :1:
04.11.2017 - 13:44 | Filtr
(Panna) Arezet » .
ale ty kecko v hororu :61: ale jo náročný to máte,tak snad bude vlčátko víc chrupat, vím že v nějakým přípěvku psla tvůj muž, že v den úplňku malej spal dlouho,tak snad tě trochu ušetří a prospí se prdolka :3:
04.11.2017 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vlčátko se má dobře, má dobrýho tátu vlka :15:

Na pohádky nemám čas, sama žiju v hororu :4: Ale aspoň už nemám tolik hororových snů. Nicméně... Každej příběh jednou skončí, pravda. :1: Žánry se mění, jako herci na jevišti...
04.11.2017 - 13:26 | Filtr
(Panna) Arezet » .
však vím vlčice :3:

jak se má vlčátko? :62: je fajn,že píšeš doufám,že už si mu mrňousovi napsala pohádku, určitě jo viď ? :1:


Jo,když si vezmu,že moje sny jsou hodně často podobné tvým,ač o úplňku je to takový nevím proč na horor.Už nějako uchvilku má msny právě spíš kolem úplňk ua pak nic.
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »