Vážný vztah?


18.10.2017 - 12:16
(Býk) Mistýnka
Vážný vztah?
Dobrý den,

předně bych chtěla pochválit tyto stránky, jsou úžasné :)

V astrologii jsem naprostý začátečník, a tak bych byla ráda, kdyby mi někdo pomohl rozlousknout problém, co mě už pár let trápí... a to sice - nemůžu najít partnera. Tedy, ne, že by nebyli zájemci, těch je moře :D jenomže ráda bych už něco vážnějšího... žádný můj vztah netrval déle než rok... možná je problém v tom, že najdu pokaždé někoho o dost staršího :(
Dá se v mém horoskopu najít kde je zakopaný pes? Případně jak hledat potenciálního partnera?

Děkuji,

Kristýna

Řazení:
21.10.2017 - 12:45 | Filtr
(Býk) player » Lokii
Ale taky jde...všechno je souhra náhod a okolností - nebo spíše zákon vyššího plánu. Co člověk , to originál.

Nicméně - dnešní statistiky zkrátka leccos výmluvně vypovídají a ignorovat je může být takovou pštrosí politikou. Jako , že se něco děje druhým , to se mně přece netýká...
21.10.2017 - 12:29 | Filtr
(Střelec) Lokii » player
Bez zkušeností to asi ani nejde :83:
21.10.2017 - 12:28 | Filtr
(Střelec) Lokii » Sosna zvlčelý
To chce klid a nohy v teple. On se vždycky najde někdo, kdo má smysl pro humor i když tady je to hodně vzácný :61:
21.10.2017 - 12:24 | Filtr
(Býk) player » Lokii
...že by to okamžitě vyřešilo tvůj problém s trvalým vztahem...

Nevyřešilo. Jen by přibrala další vzorek. Teda - tak na 95%. ale to taky není špatně.Čím více vzorků , tím více znalostí.
21.10.2017 - 11:46 | Filtr
(Rak) dan162 » Lokii
No to je ale tvůj současný subjektivní a dočasný pohled. Jednak časem se ti ten pohled změní a druhak řekněme po čtyřicítce je žena zralá a tím atraktivní. Není to mládí, fyzická krása, kterou máš asi na mysli, ale vnitřní krása, vyzařování, úplnost.
21.10.2017 - 11:32 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lokii
Dělat si legraci je jedna věc, ale aby to bylo skutečně vtipné, musela by se taky zasmát druhá strana. Když se vtipu směje jen ten, kdo jej dělá, není to vtip, ale trapnost. Tím neříkám, že nejsi nikdy vtipný. Jsi! Hlavně když se o to nesnažíš.
A už Tě neřeším, tady je diskuze na jiné téma. Si založ vlastní diskuzi, třeba tu, jak tě chtějí jen starší ženské. A neřeš pořád jenom stránku, kde se řeší horoskopy.
Pa, broučku. :29:
21.10.2017 - 10:36 | Filtr
(Střelec) Lokii » dan162
Ročník 93, 24let, takže pokud si neudělá dítě, tak jí zbývá klidně i 11 let na něco kloudného. Pokud se o sebe bude trochu starat a neřešit jenom horoskopy, tak se to může prodloužit až do 40ceti. Čistě moje predikce :6:
21.10.2017 - 09:56 | Filtr
(Rak) dan162 » Lokii
Docela dost do tématu projektuješ sebe, to jak svůj život zažíváš, vidíš, prožíváš, kde ti kdo ublížil, všímáš si ? A dorazil jsi mne větou, že ročník 93 by se měl klepat, že za pár let ji už nikdo nenapíše. :61: :61:

Samozřejmě, že máš pravdu, že jednodušší co se týká směru to je pro toho, kdo ví co chce, protože si uvědomuje sebe, své potřeby a jde za tím je naplnit. Tím nemyslím naplnění emočních vzorců a strachů vzniklých v minulosti. Otázka je - v jakém věku se k tomu kdo dostane ?
21.10.2017 - 09:29 | Filtr
(Střelec) Lokii » Sosna zvlčelý
Ach jo, ty máš ale pomalé vedení Sosáku. Dělat si z někoho legraci v diskuzi je něco jiného, než se s někým bavit do vzkazníku na vážno. Tak to mám já. :5: Nemusíš se bát, já o děti nemám zájem i když přiznávám, že Khalia na mě působí víc dospěle, než zbytek holek v jejím věku, ale můžu se mýlit :40:
21.10.2017 - 09:23 | Filtr
(Střelec) Lokii » dan162
Složité to může být jen pro člověka, který neví co chce.
Věř mi, že já o tom vím hodně.Ona se ale ptá jak ho má najít, né jak si vybrat. Měla by být vděčná za to, že jí lidé píšou sami, a to i přesto, že ani nemá fotografii.
Třeba neni vůbec o co stát a to nemluvím o tom, jakou má asi povahu nebo jak se chová k partnerovi. Nechci být soudce excesů na internetu, jako to dělá s oblibenou většina žen, ale už jen to, co tady vyplodila o ní dost vypovídá.
Za pár let jí nikdo už nenapíše, to by si měla uvědomit. :37:
21.10.2017 - 09:11 | Filtr
(Střelec) Lokii » Sosna zvlčelý
No právě že nedefinoval, proto jsem to smazal. Všiml jsem si, že ty máš celkem problém mluvit o čemkoliv konkrétně..
21.10.2017 - 06:53 | Filtr
(Býk) player
Nebudu rozebírat astro pohled , ale souhlasím s Danem. Ve věku partnerů to není , naopak , starší jsou přece jen o trochu míň dynamičtí.

Dnes je vztah konzumní spotřební zboží. Je to jako s autama. Do roku 2004 se vyráběli auta , od té chvíle se vyrábějí kraksny. Spotřebuj , vyměň. Jenže - paradoxně - v podstatě je to z hlediska duševního zdraví a existence internetu to nejlepší. To ne my , to matka příroda to takhle nastavuje.

Vážný a dlouhodobý vztah? Tak leda, když ho na něčem založíš a odpojíš internet. Nemyslím tím na lásce a na sexu...myslím tím na něčem nadčasovým. Jako třeba když si najdeš archeologa a budeš s ním v Egyptě odhrabávat písek , nebo když si najdeš malíře a budeš s ním malovat krásno a tak...kapíšto?

V dnešní době poptávat něco vážnějšího lze. Jenže - mnoho povolaných , málo vyvolených.

Zejména problém holek. V mládí u ničeho nevydrží , jedou z podstaty svých vnad a obecné tlachací pařby...a pak najednou - kde vzít vážný vztah...a hle. Třicátníci pevně přikovaný k displejím svých her , vrstevnice se vesele online vzrušují na sociálních sítích - a kde vzít chlapa a nekrást?

Těžko říct...

Druhou variantou je vzít soudobost v potaz a za svou a prostě užívat a užívat a užívat. A třeba se náhodou někdo ze starý školy objeví...jenže co pak s tou dnešní ulítlou dynamikou? Svět neběží , on se řítí vpřed. Možná do záhuby , možná naopka ke hvězdám , to ví bůh...
21.10.2017 - 02:49 | Filtr
(Rak) dan162 » Lokii
Dám ti příklad - představ si pěknou holku, mladou, se silnějším egem nebo seběvědomím, přitažlivou - do které se projektuje každý ňouma i domnělý žralok, o které nestojí. Obtížná pozice pro výběr.
21.10.2017 - 02:39 | Filtr
(Rak) dan162
Pluto, Měsíc a Ascendent ve Štíru chce vztah velmi hluboký - a na to si myslím je málokterý muž v tomto věku uzpůsoben, možná proto hledání mezi staršími ? (plus jak se ptá Sosna po původní rodině).

Co chceš přitáhnout ? (Co chci přitáhnout, to projevuju. Jak vystupuješ ?)

Že netrval vztah déle než rok bude možná tím, že jsi dost brzy věděla, že si odchodem jen polepšíš ?

21.10.2017 - 01:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lokii
"Pokud ti někdo z nich nevyhovuje, tak stačí napsat, že nemáš zájem, věř tomu, že drtivá většina to pochopí"
:61: :61: :61:
Neprudil jsi náhodou dnes v diskuzi u mé ženy? A když Ti napsala, že o to nemá zájem, přestal jsi? :21: Takže s tím pochopením pomalu, vědátore. :21:

EDIT
A jak vidím, tak to pokračovalo i jinde. Jsem zvědav, zda bude i tam "stačit napsat". :3:
21.10.2017 - 01:02 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lokii
Já nedefinoval, jak ten strach vypadá, z čeho strach mají. Ale jestli si do toho chceš projektovat něco vlastního... :20:
21.10.2017 - 00:44 | Filtr
(Střelec) Lokii
Takže máš to obrovské štěstí, že ti píše moře nápadníků a nemusíš se vůbec o nic snažit, ale i přesto si založíš diskuzi a ptáš se, jak ho máš najít? :97:
Podle mě si vůbec neuvědomuješ, jak výhodnou a jednoduchou máš pozici :49:
Vraťme se tedy k odpovědi na tvoji otázku.
Možná by stačilo jen odpovídat na vzkazy, neblokovat nápadníky, vnímat co ti píšou..věřím, že to by okamžitě vyřešilo tvůj problém s trvalým vztahem :30:
Pokud ti někdo z nich nevyhovuje, tak stačí napsat, že nemáš zájem, věř tomu, že drtivá většina to pochopí :32:
21.10.2017 - 00:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Protože se tě chlapi z nějakého důvodu bojí. Neměla jsi někdy takový pocit? Na počátku vše OK a pak najednou vezmou zpátečku? Bez "vysvětlení" zdrhnou? (Třeba se pletu.)

EDIT:
Zajímal by mne Tvůj vztah s matkou, možná by nebylo od věci kouknout se na vztah rodičů a hlavně na to, jak Ty jej vnímáš (jak jej hodnotíš a jaký vzor Ti dával domov pro vztahy).


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »