Jiný pohled na radix a na synastrii


05.10.2017 - 22:18
(Blíženci) Devi
Jiný pohled na radix a na synastrii
Setkal někdo z vás s případy, že podle všech pravidel synastrie vztah, komunikace mezi dvěma lidmi by měla fungovat, a ono to stejně nefunguje? Např. mají hodně harmonických aspektů, mezi Merkury taky, a oni se stejně nedokáží domluvit normálně mezi sebou. Přinejmenším při harmonických Merkurech verbální komunikace by měla fungovat a stejně nefunguje. Já již ano. V tomto případě mi zrovna dobře posloužila ta moje metoda rozboru temperamentu.

Řazení:
17.10.2017 - 15:30 | Filtr
(Lev) Alberto
Mohou mít konflikt na jiných rovinách než intelektuálnich (Merkur), který se pak do komunikace promitne taktez. To už pak harmonické Merkury nezachrání. Pak lze říci, že synastrie nemusí podchycovat vše, co se ve vztahu sustne, každá metoda je omezena. A pak, ne všichni žijí své horoskopy, to je spíš ideálni případ. Normálně lidé ziji jen některé prvky ve svém horoskopu, zbytek čeká na vyloupnuti.
06.10.2017 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nějaké napětí v synastrii je vždy, ale když Merkury jsou v příznivém aspektu na sebe, na Venuši, na Lunu tak by měla fungovat aspoň verbální i neverbální komunikace. Ale může se stát, že kvůli odlišnému typu intelektů partnerů nefunguje. Když je jeden je Prakticky-umělecký typ /25.5.1980/ a druhý má typ intelektu Produktivně-Umělecký /12.3.1981/
Jaký je mezi nimi rozdíl, je na mých stránkách.
:1:
06.10.2017 - 13:39 | Filtr
(Býk) Ase » Mici Angóra
To je potrebné si sadnúť a dohodnúť sa, keď tam tie emócie niesú a nastaviť pravidlá mimo také situácie. Ak ide obom o vec, riešenie je možné nájsť bez ohladu na astrológiu.

Občas si tí naši rodičia v nás hladajú aj zdroj energie. To potom je problém v tom, že riešenie je presne to aké vnucuje rodič, my ako dospelí "máme rodiča chápať".... :-))))
06.10.2017 - 13:21 | Filtr
(Býk) Ase
Z môjho pohladu je to určité dobré rozšírenie astrológie. Energie tam sú, ale následkom určitého nastavenia ich životných hodnôt im tá energia moc nepomáha. To je tá "karma", sú to napätia v tele, ktoré ich podnecujú k jednaniu, vybíjajú sa skrz duševnú reakciu, vnútornú odozvu na svet.
06.10.2017 - 12:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To mám s matkou-pěkný trigon Merkur-Merkur, ale například její Pluto k mojí Luně blbě, takže do toho vstupujou emoce a stejně se nedomluvíme, souhlasím, že tam nějaký napěťový aspekt musí být vidět. Chtělo by to příklad. :17:
06.10.2017 - 11:19 | Filtr
(Střelec) tiferett
Okrem tých harmonických Merkurov tam musí byť niečo iné, čo napätie signalizuje...
05.10.2017 - 23:44 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ano, setkal. Právě u takového případu jsem vyslechl toto: "Já už s ním radši nemluvím. Protože když na něj mluvím, tak už rovnou řvu!" :4:
Přestože synastrie byla pěkná, tak jejich radixy (jež předznamenávaly jejich povahy) mi přišly neslučitelné. Snad jen v případě jasně daných rolí nadřížený - podřízený.
05.10.2017 - 22:46 | Filtr
(Rak) dan162
Ne, zatím se mi to nestalo, vyjma případů, kdy člověk potenciál svého horoskopu nevyužil - od alkoholizmu po bariéry v sobě, různé umělé tvrdosti. Když porovnám sebe napříč léty, to mám po ruce, tak jsem místo merkurovské komunikace doma v emočním zavření třeba měsíc nemluvil :28: Popiš prosím tě ten případ detailněji.

Ale hurá za každou metodu, která funguje, má výsledky. Někdo pomůže tím, jiný oním, dobře že ti něco tak posloužilo !


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »