Matička příroda a hurikán Irma


12.09.2017 - 18:05
(Kozoroh) kocour_mivik
Matička příroda a hurikán Irma
Příroda nám pozemským červům opět ukázala, čeho je mocna,
prostřednictvím Irmy. Optal bych se rád slovutných byť
amatérských astrologů, zda to hvězdné konstelace naznačují.
Odpovědi potěší, dikuze neméně
Do toho !!
:1: :1: :1: :1: :1: :1:

Řazení:
22.09.2017 - 15:33 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » tronco
Díky za odpověď,
já kočky zbožňuji, bez rozdílu počtu nohou
:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
16.09.2017 - 06:08 | Filtr
(Štír) tronco » kocour_mivik
Chvilku jsem myslel, ze mi pise jeden kamarad, ktery se jmenuje tez Milan a ma moc rad kocky... ale... nee... jinak ten prispevek ber s rezervou. Je plny me alergie na amicky nacismus. Ten hurikan jsme samosebou vytvorili my vsichni nasim konzumnim stylem zivota :3: Ale to je normalni. Nejsme prvni ani posledni vyspela civilizace, kterou pycha na svoji vyspelost brzy zlikviduje. Vyspelou spolecnost vzdy tvori banda tupcu a omezencu a Ty nemuze chtit ani Buh. Jednoduche.
15.09.2017 - 15:41 | Filtr
(Střelec) Lokii
proč se radši nezeptáš meteorologů?
15.09.2017 - 05:26 | Filtr
(Štír) tronco
Maminku jsme zase nasrali, no jo.... ale voni si amici poradi. Vsak humanitarne a demokraticky pomahaji tolika statum na cele zemi, tak tohle je pro ne hracicka... :3: si zas nekdo hral s HAARPemem a chtel pomahat svym zoldakum v Syrii a ono se to otocilo zpet.... jako tropicky hurikan nema co delat v takovych pasmech, ma byt pri rovniku, ne? Ale dnes je schopny se vytvorit i v mirnem pasmu, ktere se meni na subtropicke.... mmm...
15.09.2017 - 15:18 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » tronco
Děkuji za příspěvek,
tak nějak to bude...
Přeji krásný den, hezký víkend a moc tě zdravím.
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
13.09.2017 - 12:37 | Filtr
(Lev) Marhon » Klaret
tak ono u hurikánů a tornád je to normální, že na jedný straně to bourá doby a odnáší auta a o kus dál se peříčko nehne.
u toho Golfskýho proudu si myslim, že by se spíš asi časem zastavil a to by byl průser na všech frontách.

jo, ten suterén mě pobavil. :15: :4:
už mě mockrát napadlo totéž. hlavně máme štěstí, že tohle k nám zatim v takovým měřítku nedošlo. to by to tu padalo jak domečky z karet a hlavně spousta mrtvých, protože na něco takovýho nejsme ani v nejmenším připraveni.
13.09.2017 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za upřesnění.
Jinak souhlas.
13.09.2017 - 11:36 | Filtr
(Lev) Marhon » player
výjimečně s tebou souhlasim. to bude tim, že to neni o sexu. :4:
počítám, že Golfský proud, samozřejmě s lidskou pomocí, nadělá ještě pořádnou paseku, spíš bych si tipla, že to tady prostě jednou celé stopne, ještě dřív, než to stihne nějaký bludný asteroid, slunce nebo kometka. jenže co naděláme. tohle už neni matička příroda, to je jen člověk a ten to má vřele na háku. :63:
13.09.2017 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 144
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
NE, za to muze Mussolini
YouTube
13.09.2017 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ASTROLOGICKY JSME NA PŘELOMU -přechodu z věku ryb do věku vodnáře, věk ryb patří 6tisíciletého cyklu ve vládě býka -tento 6tis. cyklus patří do cyklu trvající okolo 24tis. let...no a tak ten přechod do vodnáře je krapet složitější, protože krom změny cyklu 2tis. vlivu, je tu i změna 6tis. cyklu a 24 tis. cyklu...TEDY JSME NA PŘELOMU VELKÝCH ZMĚN ... tato změna logicky působí na vše živé, jistě není jen zásluhou člověka to co dnes matička země "ukazuje"..ale také jsme k těmto katastrofám jistě přispěly i my lidé ...člověk ničí vše živé a tak není divu, že matička chrání život a logicky se člověk stal škodnou vůči celku a všemu živému...pokud se tedy nezničíme sami (díky stovky let vládnoucím šílencům a jejím praktikám -ovládání počasí, lidského myšlení, cílené genocidě uměle implantovaných nemocí..), tak nás zastaví matička příroda - vždyť je to tak jednoduché...STAČÍ VYPNOUT PROUD A NAŠE CIVILIZACE JE V LOJI :49:

p.s. -každej, kdo se snaží měnit sám sebe a být ku prospěchu celku a všemu živému však může tento proces destrukce výrazně nadnést a pozměnit :74:
13.09.2017 - 09:11 | Filtr
(Býk) player » Klaret
Nikoli vlivem zvýšené hladiny , nýbrž vlivem zesládnutí oceánu. A tomu už moc nechybí. Právě s Golfákem si zahráváme , to je pro Evropu mnohokrát větší hrozba , než nějaká migrace.

Arktické ledovce jskou sladkovodní a pokud jich ještě polovina roztaje , je po ohřevu Evropy , to se zastaví během vteřiny. A nebude to poprvé , Golfák prochází údobími existence a neexistence.

Jinak - to , že někdo zůstal nepoškozen je spíše štěstí. Karibik , Florida , Houston - to je devastace jako svině. Psali , že obnova Houstonu může trvat až dvě generace.

Co je ale nejhorší - pravděpodobně se totíž tyto větříky stanou nikoli náhodnými a občasnými , nýbrž pravidelnými návštěvníky.
13.09.2017 - 07:36 | Filtr
(Býk) 144
Kabalismus v akcii
Tieto katasyrofy vobec nie du prirodne
Je to boj obudrzanie nadvlady sil temna
Umyselne generovane
Posledna faza boja
13.09.2017 - 04:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neastropohled.
Já už pár let média nesleduju, jen co zaslechnu v rádiu v práci. Včera zrovna volali na Floridu Olze Matuškový. Ta měla pár větví na pozemku, převrácený křesla u bazénu a potrhanou síť na něm.

Na jednu stranu funguje informační hysterie. Vzpomněla jsem si, jak u nás po povodni 2002 pár let jezdily tv štáby po každým větším dešti do terénu a monitorovali kdejaký rozvášněný potok. Dobrý bylo, když jim pak místní řekli, že tohle tam mají skoro každý rok odjakživa.

Na druhou stranu to ale nezlehčuju. Prostě jsou věci, které se dějí. My je neovlivníme a už vůbec se na ně nepřipravíme.
Ono třeba v paneláku je těžký vymýšlet nějaký krizový plán na přežití.
Lidstvo má určitě vliv na změny na planetě. Otázka je jak velký skutečně je a jestli jsme schopní to změnit. Myslím, že už ne.

V roce 2009 byla v Národním muzeu výstava Příběh planety země.
Byl tam mimo jiné interaktivní panel, který modeloval zaplavení Evropy při zvýšení hladin oceánů a moří vlivem oteplování. Zastavilo se to kolem našich hranic.
Na druhou stranu vlivem zvýšené hladiny by se dostal zřejmě níž golfský proud a máme tu dobu ledovou.

Když se to vezme do extrému, tak třeba v ČR máme přes padesát sopek. Já mám jednu skoro za domem a město je poddolované.
Stačí aby tam dole "přehodili vexl" a jsme v suterénu.
Takže co...na co se připravovat?
Planeta je živý, pořád se vyvíjející organismus.
12.09.2017 - 18:12 | Filtr
(Býk) player
No jo , jde to do pi...a ani nemusím být astrolog. To je prostě věc - teplé atmošky , kácení deštných pralesů a tak podobně.

A bude hůř. Jen česká kotlinka snad bude v pohodě...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »