...Prosím někoho...


11.09.2017 - 20:36
(Ryby) ryby1995
...Prosím někoho...
Dobrý den, mohl bych Vás někoho poprosit, kdo se zabývá astrologií - nejlépe výkladem do budoucna? Řeším jedno životní téma, a to moji nezaměstnanost. Jsem již nezaměstnaný rok a nějak se mi nedaří získat zaměstnání. Byl jsem již u zkušené astroložky a ta mi předpověděla, že nové zaměstnání získám protekčně přes jednoho známého v létě (červenec,srpen,září) tohoto roku. A zatím nic, lépe řečeno mohlo už být, ale nebyl jsem vybrán. Minulý týden jsem byl na pohovoru a nemám z toho nějak dobrý pocit, že by mě vzali (od toho známého). Mám nějaké šance a získám práci, na kterou už rok čekám? Jmenuji se Václav a narozen jsem 2. března 1995 ve 14:25 v Praze. Moc Děkuji, kdo by mi mohl v mé situaci pomoct. :108:

Řazení:
13.09.2017 - 12:03 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Věřím,že v tomto věku je získat dobré pracovní místo nelehká věc,zaměstnavatelé obyčejně chtějí zaměstnance s větší pracovní zkušeností.
Rok bez pravidelného příjmu je docela dlouhá doba,asi bych se snažil
zaměstnat se přechodně jako brigádnik v pracovně přijatelném prostředí a to třebajen na část úvazku,abych měl čas ve zbytku dne hledat stabilní místo.


V tom horoskopu je v radixu silný vliv Saturna,jeho propojení se Světly,hlavně Sluncem vladarem Asc.Slunce se Satem není kamarád.
Ve firdariích,které určují vladaře času - planetu,která je zvýrazněná,účinkujesilněji,je u tebe teď perioda,velkého Merkura a malého Saturna a ta trvá do září 2018,takže Saturn je do 9/2018 posílen a bude
mařit plány,situace bude zamrzlá,v prosinci 2017 bude sice tranzit trinus
Jupiter na Slunce.Jupiter je AlmutFig.,nejsilnější hvězdou toho horoskopu, něco jako generální signifikátor,ovšemj en tranzity i tak silného Jupitera na trvalou pozitivní změnu myslím nestačí,třeba v tom prosinci 2017 najdeš nějakou dobrou brigádu,pro věci zaměstnání ve smyslu společenského uplatnění sleduji kromě Amul.Fig.,hlavně vladaře MC ,pak méně 6.d.,vladař MC je Mars a ten v profekcíchod podzimu 2017 do podzimu 2018 prochází Rakem,ve kterém Mars dobře nestojí,Takže si myslím,že do podzimu 2018 pro změnu stabil.pracov.místa není příliš vhodná doba.


Dobrá doba pro tvalou změnu,se mi jeví čas od října, listopadu,prosince roku 2018,kdy profekční silný Jupiter vstoupí do Střelce a současně ve firdariích bude podperioda „malý“ Jupiter.

Dále :
r.2019 – příznivý pro změnu – perioda „malý“Jupiter,
od narozek 2019 sol.Asc. v 11.domě radixu, v druhépolovině roku 2019,sekundárnědirekční Luna v sextilu na rad.Jupiter a tranzit.Jupiter v sextilu
na MC,
r.2020 – příznivý pro změnu – od podzimu 2020 perioda „malý“ Mars vladař MC,
v solaru poblíž MC Luna,sice bez významných vazeb na radix,ale v trinu na sol.
Jupiter v sol. 6 domě,
Asc sol.ve stejném znamení jako Asc radix.Významný rok.
12.09.2017 - 17:43 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ryby majú často nájsť si prácu práve kvoli svojej pasivity, plachosti, strachu....Potom ti ani akékolvek astrologické aspoekty nepomôžu, lebo ich skrátka "prespíš" a všetky šance prepasieť.
MArs v .dome však ukazuje, že napriek tomu, že Slnko aj Mesiac máš v plachýych pasívn&ch ustráchaných Rybách, predsa len v sebe máš nejaký potenciál zozbierať energiu, potrebnú odvahu a niečo konkretne podniknúť.
Nespoliehaj sa na astrologické aspekty a sám hľadaj, využi svoju schopnosť intuície a hľadaj prácu, ktorá by ťa bavila. Pusti sa so všetkou silou a odvahou do toho.
12.09.2017 - 14:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Hlavní téma je podle mě ujasnit si, co chceš vůbec dělat a jestli je reálné práci v tom daném oboru získat, ty neptunovské vlivy jsou tam docela silné. Pak by se mohlo jakž takž zadařit v listopadu. Nevím, jestli to bude úplně ta pravá a vysněná práce, ještě se to asi bude trochu mlít. Držím palce. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »