Pluto kvadratura pluto


27.08.2017 - 12:38
(Lev) susii
Pluto kvadratura pluto
Prave mi pluto kvadratuje pluto.prvni prechod byl zacatkem roku.pak retrogr.a nyni opet kvadratuje.Ma nekdo zkusenost?celkem me to desi?dekuji

Řazení:
04.09.2017 - 08:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U mně nebyla plutonská kvadratura tolik silná, jen jsem cítil, docela fatálně, že se sebou něco musím udělat. Ale bylo to i tím, že mi to šlo ze třetího do dvanáctého domu. Zvědomit si, zjistit něco o svých skrytých, nepřiznaných stránkách, spojit se s něčím vyšším, nadosobním. Začalo mě to otevírat, umetat cestičku, v podstatě jsem si tehdy řekl, že už nechci mít (ze sebe a z toho, co o sobě nevím a neznám) strach, chci sám sobě pohlédnout do tváře, vidět svou pravou podstatu...To podstatné se mi ale dělo až za přechodu Pluta přes Venuši, který mi nastal poté (Pluto mám na 13°Vah, Venuši na 15°Kozoroha). A to byla vážně síla, Venuši mám jako vládce horoskopu a je pravdou, že to byl asi nejzásadnější aspekt mého života.
02.09.2017 - 22:34 | Filtr
(Lev) susii » psice
Dekuji.presnou kvadraturu budu mit jeste 15.zari....ale aktualne to je opravdu spise o pocitech nez necem konkretnim.na druhou stranu se znam a vim k cemu me jsou pocity schopny dotlacit....i kdyz cim jsem starsi.neni to tak horky ?snazim se vzdycky premyslet co mi kterypredchozi tranzit prinesl a co muze znamenat dalsi...co si z toho mam vzit.z roku 2014.2015 se mi nic zasadniho nevybavuje.co se tyce soucasneho urana.tak to je presne-jak v oblasti zdravi tak prace.a otazky smyslu zivota a kam vlastne smeruju....tak ty se hodne vynoruji take a to vse bez nejakych spatnych vnejsich vlivu..vse to jde zevnitr...kazdopadne moc dekuji za komentar :1:
01.09.2017 - 19:29 | Filtr
(Blíženci) psice
Zdravím
Přesnou kvadraturu Pluta na jeho postavení v nativitě (16˚53´ Vah ) už máš za sebou, netřeba se obávat. Tranzity jen (někdy harmonicky a někdy drsněji) rozeznívají témata, která už máme v nativním horoskopu naznačená a umožnují tak sebeaktualizaci a vývoj. V případě tranzitů Pluta bývá tématem prověření autenticity funkce (planeta) způsobu jejího užití (energie znamení) v té oblasti života (dům), kde se nativní planeta v horoskopu nachází. Plutonský tlak nebývá vždy příjemný ale je dobré mít na paměti, že Pluto ničí, aby se mohlo stvořit něco opravdovějšího, smete staré a přežilé a to, co je regenerace schopné, přežívá a rozvíjí se. Tranzity navíc vždy navazují na předchozí vývoj a na zkušenosti, které člověk učinil. Je proto třeba pohlížet na situaci kompexně, nevytrhávat jednotlivé tranzity z celkových souvislosti a vnímat je jako doplňující se formativní tendence. Např. plutonská kvadratura u Tebe navazuje na období tranzitu Pluta trinem k nativnímu Saturnu (2014 a 2015), kdy se mohla bourat některá omezení v oblasti sebevědomí. Současně Ti běžel přes nativního Pluta tranzitující Jupiter – odtud téma smyslu bytí a konání, které se Ti v myšlenkách i nyní připomíná.
Uran procházející teď 9. domem nativity (aktuálně také nastolující jupiterské téma smyslu života) bude rozhýbávat Lunu na hrotu 6. domu – člověk může mít tendenci revolučně řešit otázky změn každodenního režimu, zdraví, zaměstnání a pociťovat neklid v emoční oblasti. Je to přesně, jak výše velmi výstižně uvádíš: „potřebu udělat něco ...nevim vlastně ani co“. Tranzitní Neptun také nyní rozostřuje opozicí Saturn v 1. domě nativity. Co kdybys zkusila místo očekávání událostí hledat jejich vnitřní smysl, jejich význam pro Tvůj život a jejich vzájemné návaznosti.
30.08.2017 - 08:54 | Filtr
(Rak) dan162 » susii
1) Když aspekt děsí místo přesvědčení, že pomůže narovnat něco nesprávně postaveného v sobě, tak je ničivější a může sáhnout i jinam. Ano, Pluto se neohlíží na pocity, není ohleduplný.
2) Pluto hluboce zasáhne, ale také hluboce léčí. Co člověk prožívá v té blbé chvíli, i kdyby na pětkrát a i kdyby období tranzitů pomalých planet bylo třeba pětileté, tak pocity zase odplynou a vrátí se to obvyklé, nebo spíš lepší - o to, co se podařilo vyřešit právě v tom nepříjmeném období.
30.08.2017 - 07:23 | Filtr
(Lev) susii » Michaela168
Uff.tak kdovi co jeste prijde...jedna zmena stacila.ani jsem se nebranila.spis jsem byla rada.bylo to taky k lepsimu ?druhy precod ted v zari ?
29.08.2017 - 22:05 | Filtr
(Panna) Michaela168
Mám čerstvou zkušenost. Dvakrát změna práce. Dlouho jsem nechtěla, ale pak už se ten tlak nedal vydržet. První změna byla s prominutím napikaču, ale ta další...! Přišla úžasná odměna! Mám vysněnou práci, která mě baví a naplňuje, jsem i skvěle hodnocená. Takže Pluto si stejně vzalo, co chtělo, ale téměř vzápětí (po necelém roce) mě skvěle odměnilo. Při této kvadratuře taky vygradovaly zdravotní problémy, které skončily operací. Jak kvadratura slábla (slábne), pociťuji nesmírnou úlevu, pokoru a vděčnost. Přišla jsem o něco, co bylo ovšem nahrazeno něčím mnohem lepším.
Vnímám to asi tak, že Pluto si chce od Tebe něco vzít. Pokud se podvolíš a odevzdáš to, následně Tě odmění. Pokud ne, přijdeš o to stejně (za mnohem nepříjemnějších okolností). Ale odměna by měla přijít každopádně. A z vlastní zkušenosti vím, že je rozhodně na co se těšit.
Jen subjektivní pohled na tuto kvadraturu. Hodně sil.
29.08.2017 - 20:33 | Filtr
(Lev) susii » Mici Angóra
Jeee tak kdyby to bylo jenom o tom.ze me nekdo nechce.tak si piskam ?ale je fakt ze tlaky v hlave mam poradny...nejak vic premyslim o smyslu zivota a tak ?
29.08.2017 - 19:51 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Taky mám, heč, zatím žádné drama, víc cítím tranzit Urana přes DSC, uvidíme, až bude tranzit končit. Ale třeba kámošce jde tenhle tranzitní kvadrát z 5. do 2. a prožívá krizi sebevědomí/sebehodnocení v souvislosti s odmítáním od mužů ze seznamky. Plus taky dost řeší peníze z podnikání. :17:

Jinak u tebe ta změna práce podle mě není o Plutu, ale spíš o kvadrátu od Urana na hrot 6. domu. Zdraví dtto.
27.08.2017 - 16:09 | Filtr
(Lev) susii » tiferett
Pri prvnim prechodu jsem zmenila praci hned dvakrat....ted mam spis takovy vnitrni neklid a potrebu udelat neco ...nevim vlastne ani co...mam k tomu opozici neptun saturn.taky to neni buhvico..a zdravotni problemy se taky vynoruji :25:
27.08.2017 - 16:02 | Filtr
(Střelec) tiferett
Poznám prípady, ked človek prežíval tento aspekt veľmi dramaticky - všetko sa zrutilo..totálna transformácia života...Strata práce, zdravia, koniec manželstva....a tým začiuatok všetkého nového v týchto oblastiach....
Ale poznám aj ľudí, ktorí majú miernejšiu náturu a zmena sa prejavila len v túžbe zmeniť si meno, emogrovať, zmeniť prácu príjemnejším spôsobom....žiadne dramatické udalosti...Závisí od toho, akým spôsobom človek žije svoje plutonske energie v svojom bežnom živote..tak bud epotom aj prebiehať táto transformujuca energia plutosnkej kvadratury.

U teba sa zmena môže týkať oblasti milostných vzťahov, detí, lásky, prudkých komunikačných stretov,možno problémy s obličkami...iné zdravotné probémy..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »