Zatmění Slunce ve Lvu na citlivých bodech horoskopu


20.08.2017 - 23:38
(Blíženci) Charmand3r
Zatmění Slunce ve Lvu na citlivých bodech horoskopu
Čau lidi,
co může přinést zatméní Slunce v bodě personálních planet v nativu? V mém případě konkrétně Mars?

Řazení:
21.08.2017 - 08:49 | Filtr
(Rak) Loen
transformotor:
Novoluní 21. srpna 2017 je zároveň zatměním Slunce, které bude možno pozorovat na části území USA. Odehraje se na sab. symbolu: Mořská panna se vynořuje z vln, připravena zrodit se v lidské podobě.
Symbol v sobě nese poselství, že to, co je nevědomé se na jakékoliv úrovni snaží projevit ve vědomí. Je třeba mít na paměti, že se do vědomí může dostat cokoliv! Jak to, co je už evolučně připraveno na uvědomění, tak i to, co jen získalo příležitost se projevit. Nevědomé procesy není možné kontrolovat a formovat, dokud nenabudou formy – vědomí. Proto je symbol upozorňuje na to, že je třeba bedlivě sledovat to, co vynořuje. Může to být k užitku a rozvoji člověka, tak i k jeho neprospěchu. Jsme účastníky toho, jak velké spektrum možností před námi je.
Nov je účastníkem ohnivého draka, tvořeného trigonem na Uran a Saturn a osovou v opozici Uran – Jupiter. Jupiter, který ve vrcholu draka je i hrotem nedokončené velké kvadratury mezi Jupiterem, Saturnem, Uranem a Venuší. Nov v konjunkci s Marsem je tedy v celkem pěkně symetrických konstelacích. Hlavní aspekty (trinus, kvadratura, opozice a konjunkce) se promítají v běžných, všem dostupných a stále se opakujících situacích, které jsou dobře viditelné a rozpoznatelné. Chci tím říct, že tento nov v sobě má opravdu značnou dávku energie a potenciálu na to, aby se dění změnilo a začalo formovat nové možnosti.
Ti z nás, kteří mají v na 29°Lva či v jeho blízkosti nějakou osobní planetu, či v opozici, kvadratuře, trinu či sextilu, budou prostředníci „projevení nevědomých tendencí do hmoty“, prostředníci, na kterých bude záležet, zda budeme opakovat minulé, s radostmi i chybami, nebo začneme hledat a prakticky realizovat novou formu projevu.
Buď se díváme na zatmění Slunce jako na úkaz, který vzbuzuje určitou nevědomou úzkost, neb se mění světlo, jsou vidět hvězdy a sluneční koróna, zvěř se ztiší a zvuk se jinak nese, nebo na úkaz, který je oslavou života, spojení oběžnice a s hvězdou, NOVOSLUNÍM, které ukáže, že nic není pevně dané ani neměnné. Buďme ve středu a nebojme se toho, co se objeví. Symboly i konstelace napovídají, že budeme mít dost sil čelit tomu, co se objeví a odvahy vtisknout tomu jasnou formu. Stejně tak budou mít energii síly pudové, instinktivní, které mohou zatemnit vůli a svést ke zlu sobectví a tmářství.
Otvírá se brána, do které se „díky bohu“ či „žel“ může dostat cokoliv!
Zaslechne-li kdo tón novoluní, může se probudit ze spánku nevědomosti ale také ztratit v přívalu možností. Je třeba plavat, jako mořská panna! Krása a nabídka novu je vskutku mocná. Udržme si pozornost a chuť se spojovat, tvořit a nepřestávejme plavat za světlem.
Vše dobré přeje astroložka Martina Lukášková
21.08.2017 - 07:22 | Filtr
(Štír) Nabi*
Posílám nahoru, taky mě to zajímá.
Partner má taky konjunkci s Marsem, ale pokud si správně pamatuju, tak myslím, že u zatmění se konjunkce počítá s velmi malou odchylkou co se orbisů týče. Nevím jestli to náhodou není jen 0,5°. Možná 1,5°ale to je zřejmě max. partner tam má 1,32°.
Můj táta má pro změnu tranzitní Slunce na ASC a vzhledem k tomu, že prodělal teď těžký úraz, jsem zvědavá, co to přinese. Jdu ho dneska "zkontrolovat" :4:
Jinak zatmění Slunce u nás vychází na 19:29, pokud mám mylné informace, kdyžtak ať mě někdo opraví :-)

EDIT 10:26
Tak někde zas uvádějí, že je zatmění cca 20:30, tak nevím.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »