Astro rozbor na momentální situaci


19.08.2017 - 22:21
(Ryby) amzonka
Astro rozbor na momentální situaci
Ahojky, astroložky a astrologové! Je tady někdo, kdo by se na mě rád podíval? Na aktuální postavení planet... ,prosím prosím :6:...

19.2.1991, 19: 40 Karlovy Vary

Necítím se poslední dobou psychicky nejlépe , více ráda řeknu do zpráv.... :5: :16: :16:

Řazení:
03.09.2017 - 21:10 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj amzonko,
píšeš o aktuální situaci, ale myslím, že by jsi se měla možná podívat více na příčiny, než na následky, s nimiž jsi nyní konfrontována. Skutečně nemá současná situace původ již někde dříve? V dětství, v rodičích, v rodině, z níž pocházíš a v jejích tajemstvích (o kterých nemusíš mít zas až tolik povědomí, takže si těžko odpovíš), případně někde jinde?
Nekouknul jsem ani tak moc na současnou situaci, to nativ celkově na mne nějak dýchnul nějakými kostlivci minulosti. Možná, že nyní jedeš na vlně něčeho horšího, ale to moře kolem není čisté tak jako tak. Nemyslíš, že tam někde by mohl být základ současného napětí, pesimismu, ba dokonce i nízké sebedůvěry a hlavně nedocenění sebe samotné? Není tam snaha za každou cenu najít něco stabilního, opevnit se v nedobytné pevnosti a tam přečkat ataky běsů zvenčí? Jenže za hradbami se zatím nic neřeší a pevnost, jež zprvu chrání, může časem začít dusit.
Otázkou je, nakolik běsi venku jsou skuteční a nakolik si je vytváříš sama, nebo je pro tebe vytváří ostatní?
Myslím, že změnám se tvrdošíjně bráníš, hledáš spíše pevný bod, stabilitu. Někdy z toho pnutí pak může přijít veliké zemětřesení. Neznám podrobnosti, ale možná by jsi měla nějaké věci spíše řešit, konfrontovat se s nimi, nenosit břemena druhých, natož jejich viny! Mohlo by to totiž vyústit do skutečných psychických problémů, ba až nemocí. A aspekty v nativu by se k tomu našly.
Takže jestli to v Tobě všechno řve uvnitř, už to nedus, ale pusť to ven. Nemá cenu druhým tajit, jak Ti je, tvářit se, že vše je v pořádku, když není. Máš zodpovědnost především sama za sebe!
03.09.2017 - 20:17 | Filtr
(Střelec) tiferett
V Tranzitoch nič mimoriadne , ale v progresoch máš tento tri silné aspekty a dva z nich sa môžu týkať psychickej a citovej rozladenosti.
Mesiac , ktorý máš aj v natále ťažko aspektovaný, máš tento rok v progresoch v kvadrature na Neptún - čo naznačuje celý tento rok velké citove a psychické napetie, rozladenosť, roztržitosť, roztekanosť..
A tento aspekt je zosilnený ďalším - Mars v trigone na Merkur vo Vodnárovi, čo je síce harmonický, ale silne mentálny aspekt, ktorý zosilnuje impulzivitu a veľmi silné mentálne napätie.
Hlavne Mesiac v kvadrature na Neptún vyžaduje pravidelné harmonizačné cvičenia, pobyt v prírode, prechádzky, pomáhajú aj obyčajné domáce práce, varenie, pečenie - pôsobí to mimoriadne uzemňujuco a upokojujúco.
Zminimalizovať sedenie pri pc, vynechať pitie kávy, alkohol vôbec nie.
Zaradiť dychové a meditačné cvičenia, jemné masáže.
Mesiac v kvadrature na Neptun môže sposobovať pocity triašky, nervovej slabosti, vyčerpanosti...- v tom lepšom prípade. V horšom pripade može znamenať spustenie vážnejších psychických problémov.

A ešte tam máš jeden aspekt v progresoch - Slnko v konjunkcii na Venušu, čo ti može tento rok priniesť lásku , niečo pekné..
03.09.2017 - 19:40 | Filtr
(Rak) dan162
Neumím vyložit tranzit Černé luny přes Černou lunu, ale to by mohlo také mít souvislost ? Co je tam schované ? U Ryby...4.dům téma dětství a minulé životy ?

Update: ještě mne napadá, co bylo asi před devíti lety, kdy Černá Luna byla na stejném místě ?
03.09.2017 - 18:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Doporučuji harmonizační dechová cvičení,jogové asány, kvůli velké nerovnováze Idy a Pingaly, tato nerovnováha vyostřuje taky nerovnováhu, co máš ve své fyzické a intelektuální složce.
:1:
19.08.2017 - 22:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tranzituje ti Saturn přes IC a Lilith. Je přímo nutností, být k sobě maximálně upřímná, autentická. Na nic si nehrát. Nepředstírat. Saturn možná bude vytahovat na světlo nejrůznější tvé temnůstky, negativní vlastnosti, něco, co radši před ostatními a kolikrát i sama před sebou schováváš. Je potřeba nic nezapírat, ničemu se nebránit, všechno přijímat tak jak je. Neutrálně, bez hodnotících soudů, jako svědek. "Ano, v tomhle se chovám jako hajzl, tady jsem pěkná svině, tohle byla ode mne srabárna..." Uvidět sebe sama, svoji duši. Jakmile uvidíš temnotu, uvidíš i světlo a všimneš si i věcí, kterých si na sobě ceníš. Obecně to bude zasahovat hodně do psychiky a ve vnějším světě se to může týkat potřeby nějak přehodnotit to, kde máš své kořeny, tj. mimo jiné i bydlení.
Dále ti tranzituje Chiron přes Venuši kousek od Descendentu. Vztahy. Partnerské vztahy. Kdy podléháš, kdy děláš kompromisy, kdy jsi ta hodná a ustoupíš? Ukáže ti to tvou slabost ve vztazích, to, jak máš tendenci se neustále všem a všemu přizpůsobovat, být ta hodná, hrát hodnou milou holčičku, která se snaží všem vyhovět, všem posloužit, ale sama na sebe přitom zapomíná. Může ti to hodně transformačně, až šamansky, přinést nějakou zkušenost do života, která tě naučí, jak myslet hlavně sama na sebe. Jak být sobecká. Jinými slovy, jak to vyrovnat. Není řešením být jenom ta hodná a přizpůsobivá a není ani řešením překlopit to do pravého opaku, řešením je naučit se, kdy mohu použít jeden a kdy druhý přístup. Může ti to taky hodně povědět o tvém ženství, můžeš si uvědomit, že skutečné ženství není nic daného společností ani nějakou obecnou představou...je to něco hlubšího a vyššího.
Ale je toho tam samozřejmě víc...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »