čísla kolem sebe 369 o co jde?


03.08.2017 - 10:11
(Panna) Arezet
čísla kolem sebe 369 o co jde?
Zdravím :29:

zrovna včera se mi opakoval jeden úkaz, už to bylo i v minulém týdnu jeden den a včera zase vidím všude v a na dopravních prostředcích (vlak,autobus) čísla 369, mylsím i když v nich cestuji a nebo projížději kolem mě.

Příjde mi to hodně zvláštní,když to uvidím cítím velmi silný pocit,že mě něco upozorňuje,ale nevím vůbec na co a mám z toho úplně husí kůži.

Krom toho může to mít i souvislost s tím,že jsem životní číslo 9 ze 36?

Můžu poprosit někoho kdo ovládá čísla a numerologii,zda by mi prozradil co se za tím může skrývat? děkuji moc :3: :17:

Řazení:
03.08.2017 - 13:48 | Filtr
(Panna) Arezet » 144
:75: jo potřebuju poslední dobou chybí mi vitamíny :61: dík
03.08.2017 - 13:47 | Filtr
(Panna) Arezet » faraym
Tak jsme u toho partnerství, ano ženská stránka,2 roky se snažím příjmout své ženství a přesně mi do života přišli chlapi,kteří m ito dávali najevo.

Toužím po hluboké lásce,nic jiného pro mě není dobré, jsem velmi citově zranitelná,románky mě ničí...

jsem v roce 8, od 5 jsem vlastně hrozně byla furt mezi lidmi,bujaře se bavila,jako byzmizel introvert ve mě a nahradil ho jiný člověk, pak se v roce 7 cosi změnilo a začla jsem se všem vzdalovat až do této chvíle,je to horší a horší,čímdál víc mě baví samota, dělat si to svoje,přemýšlet,číst,toulat se sama přírodou,cestovat sama...jakmile jsem delší dobu s lidmi (i blízcí) mám pocit,že nemůžu dýchat,že musím pryč uvolnit tlak co cítím,když jsme v blízkostí druhých,nejhorší je to u partnera, chce se mnou trávit hodně času,jako na potvoru,kdybyhc chtěla být s ním furt,asi by m uto lezlo na nervy,ale tím jak se vzdaluju on se chce přiblížit a je z toho nevrlej,že se cítí sám.
Já vím že to tak je,že je můj pocit samoty přehnaný... ale co s tím,když to tak cítím,je to v jádru dobře,potřebuju čerpat klid,sílu,odpočinek... a vše kolem mě jen rozhazuje,do něčeho nutí,nikdo nevnímá mé potřeby,mé ideály,mé cíle a sny.
Vlastně dlouho cítím,že potřebuju pomoct sobě,že bylo dost pomáhání kolem sebe řešit životní peripetie,ale že te´d jsem na řadě já a vím že se to druhým nelíbí,že jim nejsem hned za zadkem...někdo to bere a jsme za to moc ráda,že mi dává prostor ,ale lidé kolem mě jsou na mě naštvaný,že chci být sama,že chci jít na výlet na kole ama a né s nimi...neumějí mě pochopit, protože oni mají depku,když jsou sami, já ne, mě je bezvadně,tak volně se cítím jako pták na obloze...



Objevilo se mi 2 dny, ten den byl takový,že jsem lítala všude možně,furt jsem něco zařizovala,těžko říct c ose mi přesně honilo v hlavě,mám jen 2 témata směr v životě(naplnění) a nebo zda můj partnerský vztah je k něčemu,jelikož komunikace s partnerem je složitá a náročná a často vznikne,nějaké nedorozumnění o kterém pak dny debatujem,naštěstí se nakonec pochopíme,ale stojí to dost úsilí,né že by mě to nebavilo,baví ,cítím,že se ve vztahu něco děje,když to není totálně růžovoučké...hlavně partner pochopil mojí cykličnost a už to není problém,nic si z toho nebere,ví že jsem velmi náladová.
Spíš ohledně partnera řeším,zda kdžy půjde do tuhého zda se na něj můžu spolehnout.

Mám pořád z jisté doby zlomené srdce a pomalu a jistě začínám trochu důvěřovat,ale furt tam mám dost vysokou zeď,kterou se moc nedaří přelést.

Taky děkuji za reakci
03.08.2017 - 13:32 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Děkuji za reakci :1: Tiferett
Pak jsem zkoušela ještě tyhle čísla zadat na googlu,a vyjelo mi jako první odkaz bylo o anjelské symboly,jak píšeš a bylo tam napsáno cosi,že není potřeba se obávat o materiální stránku života,protože cosi nahoře,bude člověku napomáhat aby mohl dělat pro co tu byl stvořen.

Říkám si,měla jsem dlouhé roky období,kdy jsem peníze neměla a hledala jsem i co mě v práci naplňuje a asi posledních pár týdnů jsem na to kápla a už jen koukám jak to zrealizovat.


3-6-9 Rovina empatie
Tato osoba je bystré inteligence směrované na vzdělání. Má přirozený soucit a účast vůči druhým. Dovede chápat pocity druhých lidí, je pozorná, laskavá a jako milenec citlivá. Nemusí se však nejlépe učit ve škole. Pozor na partnerský vztah.


Tak cítím potřebu se vzdělávat a k dalšímu svému vývoji potřebuju něco nového,jako o směru tu dumám hodně dlouho,ale bez vzdělání to nepůjde.
Krom toho,že mě zaměstnává i úvaha nad partnerstvím.
03.08.2017 - 13:21 | Filtr
(Štír) faraym
Podľa môjho názoru vás toto číslo upozorňuje, aby ste sa viac zamerala na svoju ženskú tj, citovú stránku. Je možné, že ste zamilovaná alebo túžite po hlbokej a vášnivej láske a čaká vás v tejto oblasti isté rozhodnutie.
Je nutné hľadať samu seba vo svojom vnútri, duchovne sa vzdelávať a rásť.
Možno cítite aj potrebu trocha sa vzdialiť zo spoločenského života.

Určite by som si všímala, kedy a a v akých situáciach a súvislostiach sa vám toto číslo objavuje.
03.08.2017 - 13:20 | Filtr
(Býk) 144
potrebujes jest surovy olej zo pstrosa

ma rovnomerne zlozenie omega 3, omega 6 , omega 9
03.08.2017 - 12:48 | Filtr
(Střelec) tiferett
3-6-9 - rovina empatie...
Ale sú aj anjelské symboly čísel, a mnoho iných číselných systemov - a tam neviem, čo to môže znamenať..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »