Neptun, Uran v prvním domě + tranzitující Pluto


06.07.2017 - 01:52
(Blíženci) Charmand3r
Neptun, Uran v prvním domě + tranzitující Pluto
Zdravím :)

Má někdo zkušenost? Co si pod tím představit?
Tlak na změnu cítím. Restruktualizace vidění světa, optiky, kterou hledíme na svět. Všechno to tu je. Ale je to docela záběr. Konstantně se už pár let cítím opravdu pod tlakem, a to i když není často zřejmý žádný činitel, okolnosti.

Zanedlouho se mi navíc progresivní Slunce dostane do opozice k onomu Plutu.

Pro ty co mají Neptun v prvním domě. Máte problém s \"uzeměním\"? Já jsem tím duchem opravdu dost často úplně mimo. Jako bych na nějaké úrovni opravdu opustil tělo. Někdy je to až \"hmatatelnej\" pocit.

Předpár lety mi začla psycho-spirituální krize a pár "senzačních" zážitků s ím spjatých. Tuhle jsem den před úmrtím Rockefellera měl "vizi" jak se jako lidstvo v celistvosti zbavujeme všeho zla. Občas se mi zdá, že se dokážu napojit na ony proudy kolektivní mysli. Jenže pak je to děsivý, připadám si schizofrenně a neohraničeně. Nejlepší je, že to ovšem stále nese jakési zrno racionality. Jakože když něco nacítite a ono se to pak stane. :D

Řazení:
06.07.2017 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Charmand3r
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsem ráda, že jsem aspoň trochu pomohla. :-)

Vůbec si nemyslím, že se jedná o zoufalou snahu mít na něco stvrzenku. Když člověk hledá, potřebuje vidět znamení a signály, aby se neztratil. :-) To co hledá, a nachází venku, zároveň nachází uvnitř sebe. To jsou třeba ty "aha momenty". :-) Pluto za tím určitě je, bez něj by se nic neposunulo.
A Pjér la Šéz je fajn člověk, taky jsem od něj něco viděla na YouTube. Má to srovnané.
06.07.2017 - 11:55 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Co je děsivého na neohraničenosti ? :4:
Vezmi si, že vesmír nepřemýšlí o tom jak je veliký a zrnko písku o tom, že je maličké. Z toho je snad jasné, kde je problém :44:.
Nechci mluvit za Piera, ale lépe zvládnutým podvědomím bys ho určitě pobavil :4: :5:.
Že se cítíš pod tlakem bez zřejmého činitele - to je nejspíš tím, že ten činitel není venku. Astrologii nedělám, ale tak nějak tuším, že tohle je symbolika Pluta (takový záškodník v podvědomí, ale užitečný :4:).
06.07.2017 - 11:30 | Filtr
(Střelec) tiferett
STret Pluto - Neptún, alebo aj naopak Neptun - Pluto býva popisovaný ako veľmi náročné obdobie. Vlastne je to stret podvedomia a nevedomia, všetko, čo bolo zatlažené a vytesnené sa dostáva napovrch do vedomia - a výsledkom bývajú stavy podobné schizofrénii + stavy psychózy....Niekto to rieši tak, že to chce zvládnuť silou vôle a "rozchodiť to" , iný sa rozhodne vyhľadať pschiatra a utlmiť všetky tie vnemy liekmi. Ale tým sa utlmí aj to krásne. Ale zase zbavíme sa nebezpečia ťakých stavov.
Práve Jung v nejakej knižke popisoval, keď on prechádzal takouto krízou, že to zvládal tým, že sa naplno venoval obyčaným domácim prácam. Varil, upratoval, robil na záhradke.....úplne zastavil svoju pracovnú a študijnú činnosť - asi na rok, kým sa stav neupravil - a to ladí aj s posunom PLuta na svojej cesta ďalej..
Ja som minulý rok prechádzala stretom Neptún - PLuto a nič strašné sa nestalo - riešila som to uzemnením práce domácimi prácami,joga, prechádzky....Treba to v pokoji prečkať..
06.07.2017 - 10:02 | Filtr
(Blíženci) Charmand3r » Berit
A další synchronicita :D :) Začal sem se před týdnem víc zajímat o Junga, i díky Pjér la Šézovi.

Trefila jste to naprosto přesně, páč tématem je už druhým rokem objekt milostného zájmu, ale vůbec se mi to nespojilo :) mockrát děkuju, teď to dává smysl a i to tam cítím :) měl jsem dojem, že nevědomí mám lépe zvládnuté :D

Ale stejně ten Pluto s tím podle mě dost souvisí. Myslím, že ten to právě odstartoval, ačkoliv jak říkate třeba je to jen zoufalá snaha někde to vidět :) mít na to stvrzenku :D
06.07.2017 - 05:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Berit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak me napada jedna vec, ktera s tvym problemem zdanlive nesouvisi. Externi planety obcas zavadeji pozornost mimo nas, abychom hledali venku to, co mame uvnitr. Rika se tomu cesta hrdiny. Zdroj najdes u Junga. Je to cele o tom, ze clovek, ve tvem pripade muz hleda potvrzeni svych kvalit, vcetne ziskani zeny sveho zivota. :-)
Muzes pri tom narazet na temata moci, bezmoci, viry, zoufalstvi, zmatku a bolesti. Cilem je obstat se cti a zazarit. Mozna jsem daleko od toho jak to citis a co jsi potreboval slyset. Je to muj postreh. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »