Návrat Saturna


26.06.2017 - 07:41
(Kozoroh) Alffie
Návrat Saturna
Ahoj všem najdisákům,

jak pak jste prožili, svůj návrat Saturna okolo 29 roku života? Také jste cítili úlevu, jako kdyby vám někdo shodil obrovský balvan z břemena, nebo bylo vaše vnímání jiné? Letos mi tři krát projde 25 stupněm Střelce, ten poslední tuším že 19 prosince a musím říct, že se cítím uvolněnější. :1:

Řazení:
02.08.2017 - 16:12 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Sosna zvlčelý
:1: :15:
02.08.2017 - 16:06 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » Alberto
Tak s tím mohu naprosto souhlasit. I s těmi zúčtování ve dvou rovinách. Od letošního května jsem v novém zaměstnání, a teprve nyní ve 29,5 letech, je to první práce, kde začínám cítit první nějaká uznání.

2.) i ta věrnost životnímu úkolu, jako by procházela jistou transformací a ten Saturn mi zde říkal. "Nastal čas". Třeba příští rok, jak budu ve vibraci čísla 6 se to přehoupne do těch hojnějších fází.

Je to jak píšeš, bez roviny 1, ty plody roviny 2 nesklidíme. Proto jsem rád, že astrologii a osobní horoskopy, vytvářím při zaměstnání.
01.08.2017 - 19:18 | Filtr
(Rak) iwam
Cekam na navrat saturnu uz par let, pac to vidim, jako zavrseni toho, co resim celej zivot, takze zhruba vim, co muzu cekat, ale jako vzdy, bude to samy prekvapko. Jsem trochu masochisticky natesena. :64: :4: Ale samo neprijde nic, dospet musim ja. :8:
30.07.2017 - 23:23 | Filtr
(Lev) Alberto
Ahoj, já jsem v době saturnského návratu cítil větší tíži a hodně práce a odpovědnosti, na druhé straně jsem v té době začal učit a jakoby dělat to, co mám dělat, upevnil se můj životní směr. Používám metaforu: přijde číšník a žádá zaplatit účet, dostanete info, kde stojíte, černé na bílém, podtrženo sečteno, abyste mohli začít znovu jakoby na čisté půdě, s novou odpovědností, trochu snad dospělejší, za svůj život. Někdy také lidé cítí: konec blbnutí, dosud ti to procházelo, teď ale začni vážně něco dělat. Říká se, že Saturn přináší zúčtování ve dvou rovinách: 1) praktická, realistická, jak si stojíte ve společnosti - zde při dobrém investování do saturnských povinností přináší saturn uznání, respekt. při opačném pocity deprese. 2) druhá rovina je hluboká věrnost své dharmě, životnímu úkolu, kde člověk také může sklízet odměnu; ale nelze přeskočit rovinu 1; nejde proflákat a unikat v rovině 1 a pak čekat sklizeň v rovině 2.
30.06.2017 - 14:03 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Jak už tady bylo řečeno, projevy návratu Sata jsou u jednotlivých lidí velmi individální,podle tradiční astrologie záleží na esenciálních hodnostech Sata,jeho postavení ve znameních,v domech,čeho je vladařem u dotyčného,jaké je jeho provázání
s jinými prvky horoskopu,ale pokud se cítíš volnější,tak to není negativní zjištění.
26.06.2017 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sžc, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Spíš jsem výrazněji cítil vlastní bloky v dané oblasti života. A výrazněji jsem pociťoval smysl pro mravnost a řád. Saturna mám v pátém domu. Takže jsem neměl moc chuť si v životě užívat toho příjemného ani se nějak bavit. Spíš jsem se uzavíral do sebe a dumal nad podstatou života a smrti.
Viděl jsem kolem sebe všechno špatné a nemorální a to hezké jsem spíš vidět nechtěl nebo neviděl.
Návrat Saturna se mi odehrával při stacionárním Jupiterovi ve lvu v kvadratuře na mého Saturna ve štíru. Takže spíš jsem pociťoval na jednu stranu bloky a obavy a na druhou stranu potřebu žít skromně a nedopřávat si v životě všeho hezkého, co nabízí.
Lpěl jsem na tom, že jsem kdysi selhal a tak jsem žil spíše rozumně vyděláváním a hromaděním peněz. Můj život jakoby ustrnul na mrtvém bodě. Vím co se stalo a to zde nebudu zveřejňovat ale jakoby jsem se trestal. Mělo to svůj smysl a dalo mi to hodně potřebného. Když se Saturn odsunul, tak přišla úleva a jakoby i s tou úlevou zůstal i pořádek a smysl života, který jsem si skrze řád a zodpovědnost objevil. Bylo to depresivní skrze zklamání v životě a v lásce. Jasně jsem najednou viděl realitu, která však nebyla sladká jako ten sen. Ale také vlastní slabiny a nedostatky. Ale dalo mi to můj vlastní smysl a skutečnou pevnou hodnotu. Takže se mi ulevilo ale až se Saturn odsunul do střelce. A tam jsem využil zkušenost z návratu Saturna ve štíru.
Dal mi tvrdou zem. O kterou jsem si nejprve sedřel hubu ale pak se na ní postavil a získal jistotu. :1:
:29:
26.06.2017 - 19:03 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » Sosna zvlčelý
Tak to jsme na tom stejně. Mě při druhém návratu nyní na konci května, se ode mě stěhovala přítelkyně. Měsíc bydlím zase sám a nějak začínám cítit, že je to pro mne takto vhodnější.
26.06.2017 - 16:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nakolik přesně se tranzit počítá? Já teď zjistila, že se mi s odchylkou jednoho stupně blížil k nativnímu Saturnu cca v půlce dubna tohoto roku a teď při zpětném pohledu zjišťuji, že přesně v tu dobu jsem měla úplně extrémní vnitřní krizi, taky jsem tady na to zakládala diskuzi. byla jsem zoufalá, ale pomoc zdejších diskutujících mě dost nakopla pozitivním směrem.
Od té doby jsem se jakoby vnitřně upevnila a zcelila, pamatuji si jeden den, kdy mnou projela úplně neskutečná síla a vyříkala si se spoustou lidí věci, o ktrých jsem doteď mlčela. Ve spoustě věcá jsem si jasně stanovila hranice a je zajímavé sledovat, jaký to mělo vliv. Ale nedokážu říct, jestli to je vliv (neúplného) tranzitu Saturna :63:
Navíc mi pořád zaclání ve 2.domě, takže témata materiálního zabezpečení už nějakou dobu řeším...
26.06.2017 - 15:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
U mě v té době přišel rozchod s přítelkyní po devítiletém vztahu. Už to nebylo ideální, ale já si to pořád nedokázal přiznat, že někdy snaha na nesprávném místě je marná. Tak abych se naučil nelpět, odešla ona. Pád dolů a odraz ode dna. Nalezení nových hodnot a já jsem od té doby byl mnohem šťastnější, než dříve. Začal jsem si více sám sebe vážit. Vrátil jsem se v té době k zálibám, které jsem s ní opustil, našel nové, začal se více věnovat duchovnímu rozvoji a hlavně se navrátil k astrologii.
Návrat Saturna však neuzavřel jen tento vztah, ale celkově nějakou první etapu života od narození. Jsem od té doby nějak "oddělen". Nic odtamud na mne nemůže (ne že by člověk neměl své démony z dětství, ale je tam výrazný předěl). Prostě to byla nová startovní čára. A tak jedu druhou etapu a je mi dobře na tom světě. Alespoň tím vnitřním pocitem.
26.06.2017 - 14:38 | Filtr
(Rak) Loen
Sama sem zvědavá, cvrnkl mi tam teď nedávno jednou a už je zas retro... nevím kolikrát mi ho ještě letos přejede (asi bude třeba víckrát :61: :32:)

Zatím nezaznamenávám nic speciálního (a že ten saturn mám v horoskopu poměrně podstatně postaven bych řekla)

Ale tak já tu mám taky tranzit pluto opo slunce (už odcházející), uran na luně (taky několikrát přejel), lilitu na IC a čeká mě neptun na desc (což bude asi super, protože to znamená neptun na slunci a luně mého partnera :43:)

uran kvádr slunce už nějakou dobu za mnou (spolu s tou opo od pluta to byla fakt jízda)

Takže já to asi peru sakum-prásk :75:
26.06.2017 - 12:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
U mně se nic zvláštního nedělo.
Byla to vlastně docela dobrá doba.
26.06.2017 - 11:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 618, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro me byla saturnska revoluce ponoreni do krize a deprese tak hluboke, ze me to dokopalo zacit se sebou neco delat a vyhledat terapeutickou pomoc. Bylo to tizive, bolestive, ale nastartovalo to zasadni obrat v mem zivote. Uz jsem diky narustu intenzity nemohl pred svymi problemy zavirat oci a vytesnovat je, musel jsem je zacit resit. A jak uz to byva, otevreni trinacte komnaty vyvolalo dalsi lavinu ani nechci rict ceho :) Dopadlo to ale relativne dobre.

I kdyz jak moc dobre, ukaze az treti saturnska kvadratura v 36. roce.
26.06.2017 - 10:05 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » Iteza
Právě od toho návratu jsem tak nějak vypustil strach a obavy. Cítím se volnější a nesvázaný. S tím příchodem sebevědomí to cítím podobně.

Něco málo o návratu Saturna jsem napsal a sdílel i zde http://jirikubjak.cz/kdyz-saturn-pr…
26.06.2017 - 09:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to hodně individuální, asi hodně záleží, jak to má kdo nastavené v horoskopu. Já sám jsem docela saturnský typ a musím říci, že saturnský návrat byl pro mě jedno z nejlepších období v životě, kdy mi konečně "přišlo sebevědomí"...kdy jsem najednou některé věci přestal řešit a uvědomil si, že něco je zkrátka dané a není třeba to hnát silou. Tehdy jsem přestal věci tolik řešit, bojovat o pozornost, najednou jsem věděl, že "vím"...předtím jsem stále pochyboval a nevěřil.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »