Ked sa zruti cely svet - pokracovanie


25.06.2017 - 21:43
(Beran) fantazy
Ked sa zruti cely svet - pokracovanie
Ahojte,

mozno si tu niektori na mna budete este pamatat. V marci (brezen)tu moj prispevok mal od Vas vela komentarov a podpory. Dlho som zvazovala, ci sem znova napisat alebo nie. No vela z Vas mi vtedy drzalo palce a tak si mozno zasluzite vediet, co sa stalo dalej. Ako viete, moj partner zomrel a ja som ostala tehotna. Po jeho smrti vysli najavo jeho klamstva a dvojity zivot. No napriek vsetkemu som sa rozhodla, ze si dietatko necham.
Vtedy som sa vyjadrila, ze rodine nic o pravom zivote mojho partnera nepoviem. No vedia uz o vsetkom a bola to ulava povedat im to. Hnevali sa, ale pochopili ma a stali pri mne. Zacali sa na vnuca tesit. Vsetci ma podporovali. Aj ja som bola konecne stastna.
No jedneho dna mi volala gynekologicka nech cim skor pridem, lebo som mala zle krvne vysledky. Vyslo podozrenie na Downov syndrom 1:18. Bolo to pre mna hrozne stresujuce a bala som sa. No hned mi lekarka ponukla zaplatit si presnejsie testy a tak som nevahahala. Cakanie na vysledky bolo hrozne. Modlila som sa cele dni. Nastastie vysli negativne. Dakovala som Bohu a ovela viac som si vazila dar dietatka. No aby sme mali istotu, ze je vsetko v poriadku, tak nas poslala lekarka na morfologicky ultrazvuk specialistovi.
V ten den ked sme tam isli (rodicia chodili so mnou na kazde vysetrenie), tak nejako sme mali vsetci zly pocit. Videli sme postihutych ludi. No sustredila som sa na to, ze vsetko dobre dopadne. Lekar zacal ultrazvuk s dobrou naladou, ale hned po par minutach ta dobra nalada aj presla. Nasiel, ze moja dcerka, ma velku cystu na mozgu a chyba jej vyvinuta cast mozocku. Dalej nasiel nalez na srdiecku. Bolo to hrozne. Lekar nam nepriamo naznacil, ze dietatko bude postihnute. Ale ako profesional mi hned pomohol vybavit o 2 dni odber plodovej vody. Preplakala som celu cestu autom domov.
Na genetike ma uz cakali. Hned mi na uvodnej konzultacii povedali, ze dietatko BUDE postihnute. Nedali mi nadej. No snazili sa mi urobit vsetky mozne vysetrenia. Ale upozornili ma, ze ich skor robia pre moju buducnost, ak by som chcela dalsie dietatko.
Ta bezmocnost bola strasna. Vysledky z genetiky boli v poriadku, dietatko malo vsetky chromozony spravne a nedokazali mi vysvetlit, preco sa spravne nevyvinulo. Nasledovali dalsie vysetrenia, kardio a magneticka rezonancia. Ta to tiez potvrdila.
Lekari na genetike mna nepriamo tlacili, aby som tehotenstvo ukoncila.Bolo to strasne. Doma som tiez nenasla podporu. Moja rodina sa postavila na stranu lekarov. Zrazu som ostala sama, proti vsetkym. Jedinu podporu som mala v kamaratke. Modlili sme sa za zazrak, no nestal sa. Aj posledny ultrazvuk ukazal, ze ziadne zlepsenie nenastalo.
A tak som proti svojmu srdcu a v uplnej bezmocnosti musela ist v 22-hom tyzdni na interupciu. Neprajem to zazit nikomu. Musela som porodit svoje dieta, ale domov som isla uplne sama. V nemocnici som to cele prezila len kvoli ukludnujucim injekciam, ktore mi stale pichali a tak som vacsinu dna prespala.
No doma prislo vytriezvenie a ja nie som schopna normalne zit. Mam pocit, ze uz nic nema zmysel a iba placem a rozmyslam. Zomrela aj cast mna. Mam pocit, ze uz nikdy stastna nebudem. Mam dobru psychologicku, ale toto bude boliet do konca zivota. Neskonci to nikdy.

Najhorsie su vycitky, ktore citim, ze to ja som vsetkemu na vine. Dietatko od zaciatku citilo stres. Zomrel mi partner a tak som smutila, nedalo sa to zastavit. No ublizilo mu to. Nedokazala som to ovladnut. Preto sa prejavili problemy na hlavicke a srdiecku.

Velmi tuzim, aby sa ku mne vratila. Citala som, ze niekedy sa dusicky potratenych dusi vracaju. Myslite si, ze je to mozne? Ako jej mozem pomoct, aby mi odpustila? Prihovaram sa jej, posielam jej lasku a prosim ju o odpustenie. Ale nedostala som v sne ziadne znamenie. Iba mam obcas pocit, akoby nejaky hlasok krical, "mami, ja sa vratim." Ale bojim sa, ze je to iba moja fantazia.

A co ja? Ako ma potresta Boh? Budem v dalsom zivote bezdetna? Neviem..

Najviac ma trapi, ze moja dcerka - Veronka, bola pocata z lasky k mojmu partnerovi. Aj ked mi bolo ublizene, tak ho stale milujem a odpustila som mu. A trapi ma, ze tym, ze odisla Veronika, tak nas teraz nic nespaja. Milujem ich oboch a su moja rodina, ktoru mam v nebi.

Veronika, navzdy ta milujem a prosim o odpustenie. Odpust, ze som ta nedokazala ochranit a nedala som ti stastne podmienky na tvoj vyvoj. Odpust mi prosim. Verim, ze ked pride moj cas, tak ma s ocinom budete cakat v nebi. Amen. :79:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
29.12.2017 - 15:03 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Dakujem pekne. :79: :17:
28.12.2017 - 17:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přeji ti hodně síly a lásky :79: :17:.
28.12.2017 - 15:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17: je moc fajn, že jsi napsala.
28.12.2017 - 15:29 | Filtr
(Beran) fantazy » .
Ahoj Khalia,

dakujem ti velmi pekne za mile slova podpory. :17:

Cas naozaj lieci postupne to co boli.

Dakujem ti, aj ja prajem tvojej rodine vsetko iba to najlepsie, nech ste stastni a zdravi. :17: :79: :74:
28.12.2017 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj fantazy,

jsem ráda, že se máš lépe. Čas umí hojit rány, když mu dáme prostor, ale to víš. Naděje byla, je a bude :62: Posílám krásné pocity a modlitbičky pro Tebe a rodinu. Myslím na Tebe :17: :68: :74:
28.12.2017 - 15:20 | Filtr
(Beran) fantazy
Zdravim vas,

prave dnes som sa po dlhom case prihlasila a vsimla som si, ze v decembri mi par z vas nechalo spravy. Dakujem vam velmi pekne, dakujem aj za modlitby za moju dcerku. Velmi si to vazim, dakujem zo srdca. :79:

Mozno vas zaujima ako sa mam. Je to trochu lepsie, s pomocou rodiny a ludi okolo seba sa znovu snazim zit. No uz to nie som ja, zmenila som sa. Stale to boli a nosim bolest v dusi. Bala som sa Vianoc a tychto dni volna, ako to zvladnem. Nemala som chut ich ani oslavovat, ale nechcela som rodine pokazit sviatky. Priznam sa, ze casto si este poplacem, tak to bolo aj na Stedry den, ale uz sa tolko nesudim. Tento rok bol tazky a ked sa tak na seba pozriem, cim vsetkym som si presla, tak mi je samej seba luto, bolo to strasne tazke a nemala som silu to zmenit.
Velmi mi pomohli knihy od Michaela Newtona o regresnej terapii a dali mi nadej. Pochopila som, ze kazda dusa ma nejaky plan, nic sa nedeje ako nahoda a jedneho dna bude vsetko jasne.
Dusu Veroniky aj svojho partnera som pustila, kazdy den sa za nich modlim a prajem im iba to najlepsie. Pochopila som, co je to bezpodmienecna laska. Mozno to bola ta dolezita lekcia, ktoru som mala pochopit. Sama sebe som este neodpustila, ale pracujem na tom.

Prajem Vam vsetkym vsetko dobre a hlavne pokojny rok 2018. :17:
11.12.2017 - 13:46 | Filtr
(Beran) Háňa* » fantazy
Ano, vybrala si tebe, ale současně i všechno ostatní, všechny okolnosti, které se děly. Vybrala si prostě konktétně tuto zkušenost.
Duše ví, do čeho jdou, chtějí a mají prožít právě to. Takže není důvod, proč by se na tebe zlobila. Obviňuješ se úplně zbytečně. Nebyla jiná možnost a ta duše to věděla. Některé ani nemají "plán" se narodit, chtějí prožít jen určitou epizodu života, v tomto případě to, co se dělo.
A vyberou si toho, kdo zase potřebuje prožít totéž z druhé strany - v podstatě si vzájemně pomohou prožít to, co prožít mají.
11.12.2017 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nečítala som všetky komenty, ale za mňa - nakoľko si nechceš odpustiť tak ja to rešpektujem a zatiaľ posielam veľké objatie až si dovolíš ten luxus a budeš vidieť veci inak a budeš si môcť odpustiť. Dovtedy sú všetky slová od nás zbytočné.
11.12.2017 - 10:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:9: :62:
Tenkrát jsem to četla nějak v presu a nestihla jsem zareagovat (nebyla v tom rozpoložení). Ale stále na tebe myslím. Občas za tu nezrozenou dušičku pronesu modlitbičku alespoň v pár slovech. Doufám, že Tvá bolest již není tak veliká. :62:
11.07.2017 - 12:42 | Filtr
(Beran) fantazy
Dakujem vam vsetkym za vase slova, laskave aj kriticke.

Ja som sa sem neprisla obhajovat. Sama nie som schopna vidiet, kde je pravda a co je spravne. Prisla som sem asi iba hladat povzbudenie, akesi pochopenie a objatie. Som na vsetko sama. Aj ked mam okolo seba ludi, rodinu, nie som schopna o tom s nimi hovorit. Proste to nejde a tak mi ostava vyliat si srdce iba na sedeniach so psychologickou. No stale je tu ta moja 13-ta komnata, ktora ostava zatvorena. Tu som vedela otvorit iba partnerovi, vedeli sme sa rozpravat o vsetkom a objimali sa kazdy den. Zrazu tu nie je a tak mi to strasne chyba. Pokusila som sa najst malu nahradu aspon tu.
Uvedomujem si, ze na vsetko treba cas. Je nemozne, aby sa mi tieto obrovske rany zahojili za mesiac. To sa neda a klamala by som samu seba. Musim sa snazit zit dalej..

Este raz dakujem za vasu podporu.
11.07.2017 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Onirique
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tvé důvody ti nikdo nebere a ani tě za ně nikdo nehodnotí. To děláš sama svou potřebou vysvětlovat.

Znám toto rčení s hrachem na zdi, tys volila svini. Též jsi v tomto vlákně zvolila možnost podpořit zdravého sebevědomého muže proti podpoře zlomené ženy, byť jsi následně správně vyhodnotila, že o tu podporu vlastně nejspíš prosí. Opět, tvoje volba, tvé důvody, tvé pocity. Nikdo ti je nebere a nehodnotí.
11.07.2017 - 11:07 | Filtr
(Býk) player » MG34
Je to drsný , co píšeš , ale může bejt. A nemusí...cesty jsou vždycky nevyzpytatelné.

Problém je v tom , že ženy nemají v oblibě dlouhodobé štěstí. Bahýnko , odrazy nahoru , potopení dolů...sinusoidy. Až na výjimky - já jim říkám radostné povahy. Ale za celej život jsem potkal jen pár. Je to malé procentíčko , a většinou souvisí s tím , že ty holky či ženy něco tvoří s přesahem běžného života. Tak ty jo.... :15:
11.07.2017 - 10:29 | Filtr
(Býk) player
Bůh lidi netrestá. Koneckonců - on ani moc nezasahuje , pokud ho až moc nerušíme. Tvůj problém je , že prostě ti svět nechutná. A tak se snažíš , aby se našlo aspoň něco.

V současné době je takových lidí hodně. Život nabízí tolik - ale oni brečí , že to je moc složitý a náročný a tak.

Pokud píšeš: nikdy nebudu šťastná - no tak prostě nebudeš - a nebuď. Pro některé duše je zkrátka štěstí zapovězeno. Ale - já si myslím , že to nebude až tak divoký. Máš štěstí u nohou , jen se ohnout. Ale je potřeba něco změnit. A pokud ne - tak hold čistíš karmu.

Mám kolegyni muzikantku , které se narodilo dítě zdravé , ale postižení mozku se objevilo krátce po porodu. To , co zažívá , to je prostě poslání na druhou. První plod jim nevyšel vůbec (měl jen část mozku) , podruhé porodila krásnou a zdravou holčičku , třetí děťátko je nevidomé , pohybově omezené , pravděpodobně zůstane bez duševního vývoje - i když výraz ve tváři má velice oduševnělý , je to až zvláštní.

Ale život páru je kompletně jiný. Naštěstí tenhle pár spojuje hudba a nyní se vrací na scénu , děťátko vozí s sebou. Jenže - co za 10 let? Za 5?

Avšak to jsou otázky , které si kladu já a oni. Každej případ jeindividuální a ty máš zkrátka pocity , jaké máš.
11.07.2017 - 10:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :68:
11.07.2017 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koczka.obyczajna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dle mého názoru není žádná černá energie.
Pokud sama jsi nastavena tak, jak píšeš, je to ok. Já taky nehledám důkazy pro svojí víru.
11.07.2017 - 10:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přestaň si cokoli vyčítat,vinit se, každý děláme chyby, prostě si to přiznej a přestaň se obhajovat, pozemšťan má v tomto pravdu. Co jsem kdy načetla, tak duše si volí již předem plán a tak prostě věř tomu, že se pro to tak rozhodla ta tvá i Verunčina i prostě přítele... Až to půjde, přestaň se litovat, potlačený vztek vymlať třeba do polštáře ( ona to není jen lítost,úzkost apod.).
Ano, tvůj příběh mě dojal, nepopírám, je to hodně smutných událostí naráz. Prošla jsem jinými traumaty a taky myslela, že život nemá smysl a končí pro mě.Jedna událost střídala druhou a následky mám dodnes.
Máš nárok na to být smutná. Neboj, život bude mít zcela určitě zase barvy :79:.
11.07.2017 - 10:10 | Filtr
(Býk) Onirique » MG34
No..práveže mi to príde tak, že fantazy riešenie nehľadá. Hľadá tu ľútosť a akýsi súcit. Ale tak...samozrejme sa môžem mýliť. Už som zas ticho :14:
11.07.2017 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Měla jsem napsat spíše černou energii.

Ano, věřím, že vliv to má, jen jiný. Já to prostě svému tělu nedovolím a věřím, že podvědomě žádná matka. Je to víra, důkaz nemám, nehledám. Pro víru ho nepotřebuji.
11.07.2017 - 09:58 | Filtr
(Býk) Onirique » Koczka.obyczajna
"Hádzať perly sviniam" je ustálená fráza...v češtine vhodné slovo "řčení". Slovo "sviňa" tam patrí....Ale áno, v podstate som si ho vybrala. Zrejme som príliš hrubá, a možno mám na to dôvod.
11.07.2017 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koczka.obyczajna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Emoce v nás velice ovlivní stav organismu, momentálně i čtu Psychosomatiku od Jarmily Klímové-vystudované psychiatričky( je i na youtube, ta ženská). Netvrdím, že se tak stalo tady, ale sama mám zkušenost se svými přáními :3:, třeba i to, že v manželství jsem se dusila (vlastní vinou a to dnes samozřejmě už vím) a jednu chvíli říkala,jak mi život nebaví...no už jsem to tady někdy psala, byla jsem pak na smrtelné posteli...rozvod,pak jsem si přála "nějakého...dostala jsem ho...atd., jak to dopadlo...
Nemusí jít o černou magii, vesmír nám plní přání, někdy dříve, jindy později.Já vůbec nekouzlila.
11.07.2017 - 07:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nelle
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tomto věřím v nadřazenost mateřského instinktu. Ano, sebedestrukci myšlenkou umím, ale destruovat druhého mám vnitřně zakázáno. Navíc to stejně není podstatné, protože vina není, a na tom se shodneme.
11.07.2017 - 07:23 | Filtr
(Ryby) MG34 » Onirique
Možná ano, možná ne. Ale mám řešení a vidím, že někdo ho zoufale hledá (a nenachází a nikdo jiný ho neřekne) - tak ho prostě nabídnu a dál už je každého věc, jak s tím naloží.

Tady ona dělá chybu v tom, že se stále nějak obhajuje a je ráda, když se jí někdo zastává za to, co bylo "předtím". Já u ní nesoudím ten úplný závěr, ale ty věci ze začátku. Tam je problém a tyhle "prvotní viny" jí pak brání v tom, aby se přenesla přes ten tragický úplný konec. Ten konec už byl rozjetý vlak, ze kterého se nedalo vystoupit, ale právě v něm se ona utápí (a vytváří si blok do budoucna).

A jak správně píše uživatelka Nelle (i když ne ve všech detailech s ní souhlasím), vliv stavu matky na plod je obrovský - a dodávám, že se karty rozdávají úplně na začátku v prvních pár měsících.
11.07.2017 - 07:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Onirique
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fíha, jde použít tolik slov na vyjádření myšlenky a ty si vybereš slovo svině.

Možná hází perly, možná jen zbytečně mlátí polámaným ptáčetem o skálu, ve snaze, aby se probralo.
11.07.2017 - 03:09 | Filtr
(Býk) Nelle » Koczka.obyczajna
Kdyz ti zemre milovany clovek, takovy smutek neni jen bezny hluboky smutek, jako kdyz nekomu umre babicka..

i bez praktikovani nejakych energetickych pokusu se tvoje aura stahne blize k telu a zhoustne na maximum..energeticky je tato cast obalu pak mnohem silnejsi, a vibrace je hrubsi..material vibruje velmi hrube..duse ma moc ovlivnit materii, v takovych extremnich situacich je to bezne.
Spousta lidi se takhle sami fyzicky znici, kdyz si prochazeji peklem.
K tomuto tematu jak se da velmi lehce ovlivnit materie behem neklika dnu ci tydnu existuji pokusy od pana Masaru Emoto, jak emoce ovlivnuje materii.

Nase vedomi velmi lehce dokaze ovlivnit spin malicke subatomarni castice (aniz bychom se o to vubec snazili). Je to podvedoma sila, kterou vetsina lidi ani neovlada. Subatomarni castice tvori atom. Atomy se spojuji dle urciteho energetickeho "naboje" a tvori molekulu..jsou v tom ruzne energie, ne jen elektromgnetismus.
jenze dve uplne stejne molekuly se stejnymy plusy a minusy nemaji uplne stejny soubor naboju, a nebo vysku vibrace, a tak se stane, ze jedna molekula plni svoji funkci na 100 % a druha molekula se spojuje s jinyma molekulama, a tvori latky, ktere maji v tele ruzne jine funkce, ktere treba zrovna neprispivaji telu. Takove molekuly jsou na ceste destrukce, misto konstrukce..

Dalsi fakt je, ze DNA je jenom molekula, do jejichz castic se ukladaji informace, pokud jsou tu chemicke a nebo energeticke vlivy, ktere brani v ukladani a kopirovani informaci, ci dokonce vlivy, ktere nici DNA, pak jde kopirovani zdrave DNA do haje a rozmnozuji se bunky, ktere okopcily to spatne, to znamena, bunky se mnozi, ale nemohou plnit svoji funkci..(takto vznika napriklad rakovina).

Prehnane moc stresovych hormonu telo doslova nici, prehnane spatne emoce snizuji immunitu. Sama matka ma co delat, aby nedostala infarkt nebo aspon Syndrom zlomeneho srdce. Adrenalin takovymto zpusobem totiz oslabuje srdecni sval.
Plod roste silene rychle, a de fakto nema zatim zadne obrany na to, aby zneskodnil nefunkcni bunky, nebo poskozene bunky..to je ukol organizmu matky, jenze v tomhle stavu ani ona tu imunitu na to nema, u takoveho extremniho smutku a stresu je to velmi vysoky rizikovy faktor, ktery ovlivnil elektromagneticky i chemicky rust vyvoj novych bunek, a dite nemelo jeste zadne stare stavajici bunky jako my, ktere by to nejak docasne resily.

Kazdy clovek ma jinou energii, jinak silnou, nebo jinak destruktivni..ackoli ona sama destruktivne nesmysli, duse vysila v takove situaci velmi silne destruktivni vibrace. Telo na to reaguje a produkuje chemikalie, ktere jsou znicujici. Uz jen dospeli maji potiz takove veci ustat, co ma delat tvorecek, ktery je velky jako myska v takove obri chemicke tovarne.

Bohuzel, nemusi se jednat o zadne magie, nebo ze by to bylo nejak chtene, ale tohle se deje. Vsichni mame velkou velkou dusevni moc, a co se tyce magie, cerna bila, barevna..vsechno to funguje na bazi umele vytvorenych silnych emoci, ale zde je to daleko horsi, zde mela opravdovou emoci a to zrovna tu nejsilnejsi. Tak silna dusevni bolest nikdy nedovoli ovladat emoce, a ke vsemu jako tehotna mela zmenene hormony, coz se tez projevuje napriklad silnou citlivosti. Nemohla tohle ovlivnit, je to prirozene a deje se to podvedome.

Ono treba tech rizikovych faktoru bylo daleko vice, ale tehotna matka nesmi byt ve stresu, a uz vubec ne v tomhle takhle. Ona musi ale pochopit, ze tohle je prirozena vec, takhle reagovat na ztratu a stres, ze za to nenese ani vinnu, ani zodpovednost.
Příspěvky: 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »