Kurzy astrologie pro začátečníky


21.06.2017 - 16:24
(Rak) vlka
Kurzy astrologie pro začátečníky
Zdravím Vás,
ráda bych poprosila o doporučení nějakého kurzu astrologie pro začátečníky.
Děkuji.

Řazení:
24.11.2017 - 12:55 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Denissa
https://www.kosmas.cz/knihy/105957/…

z klasiky pak
ptolemaios tetrabiblos
william lilly křesťanská astrologie
Jan Kefer praktická astrologie
a pak už se asi jen opisovalo..
24.11.2017 - 10:35 | Filtr
(Rak) dan162 » Denissa
No ještě záleží na tom, co tě zaujalo/motivace a kolik máš nadšení/energie. Klasická astrologie, psychoastrologie...kdyby klasická astrologie (matka astrologie), tak to nechám na Stuartovi. Kdyby psychologická část, tak lze v pohodě studovat svůj horoskop. Vzpomínám, že jsem začínal na Lindě Goodman, mnoho řečí, málo astrologie. Jestli máš energii a odhodlání se prokousat teorií, je lepší začít teorií, nebudeš pak mít někde ve znalostech díry. Tady na foru se na cokoliv zeptej.
24.11.2017 - 09:03 | Filtr
(Váhy) Denissa » Iteza
Hezky den.Muzete me,prosim,doporucit nejlepsi knihy,ucebnice astrologie pro uplne zacatecniky?Dekuji.Denisa
31.07.2017 - 01:05 | Filtr
(Beran) Eva.K
Zdravím,

já dělám astrologiji jako mírně pokročilá. využívám i nadále kozultace s mojí učitelkou. Ráda tě budu učit zdarma, nebo za čaj ... aspon si to vše víc upevním.
29.07.2017 - 13:04 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Skuste pana školu pana Zdeňka Bohuslava

http://www.bohuslav.com/skola.html
29.07.2017 - 12:45 | Filtr
(Střelec) tiferett » Iteza
:15:
29.07.2017 - 11:09 | Filtr
(Lev) Alberto
Můžete se přijít podívat na můj kurz astroselfconnection. Povídáme si o základních astrologických archetypech a po té si každý zažije, jaké je to být "v kůži" té které planety nebo znamení. Příště máme osu býk - štír. http://ografologii.blogspot.cz/2017…
21.06.2017 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ze své vlastní zkušenosti - nejlepší je samostudium. Další věc je ta, že naučit se můžete základy, encyklopedické znalosti, ale to, jak si to budete sama spojovat, co v tom uvidíte, jak vám pojede intuice, to vás nenaučí nikdo. Ono je to dokonce zákonité...tedy pokud nechcete zůstat u vědecky-analytického přístupu k astrologii...že nejdřív se snažíte dozvědět co nejvíc, chcete se naučit všechny možné metody, způsoby atd., a pak v jistém okamžiku zjistíte, že onen vědecký přístup vás tak trochu omezuje a překáží vám. Najednou vidíte něco, co se z učebnic vyčíst vůbec nedá, nevíte "jak" vám to přišlo, ale víte, že je to přesně ono.
Nabídnul bych vám své služby, ale nemám žádnou astrologickou školu ve smyslu více lidí dohromady, učím víceméně individuálně a dobře si vybírám, myslím si, že je to tak lepší. Co se týče případného ohodnocení, ani bych za to nechtěl moc, tohle je zrovna záležitost, která se moc nedá vyčíslit penězi...spíš by mi udělalo radost, kdyby "v cíli" bylo to, že astrologii ovládáte, dokážete si najít to podstatné a máte díky ní "aha" momenty, kdy vám mnoho věcí díky astrologii zpětně dojde. Pokud zvolíte někoho jiného, v pohodě, z tradiční astrologie je určitě dobrý Jirka Kubík, z psychologické (či "nové") astrologie třeba Vojta Franče nebo Klára Konicarová.
21.06.2017 - 16:43 | Filtr
(Střelec) tiferett
Skús sa obrátiť na astrologov Jiří Kubík, Antonín Baudyš. Pozri info na ich stránkach, majú videá na youtube.
Ale na začiatok je vhodné študovať astrologickú literatúru pre začiatočníkov.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »