Minule zivoty v astrologii


07.06.2017 - 21:31
(Beran) Laryta
Minule zivoty v astrologii
Docela dlouhou dobu badam nad minulymi zivoty nad astrologii i numerologii karmickou atd...precetla jsem si uz hodne knizek...Nevite kde by se dalo zachytit v horoskopu kde a kdy clovek zil nebo aspon nejake info o min.zivotech. Cetla jsem knihu od Sladecka a ten pise ze je to hrot 12 domu,dobry ale blby je ze u jednoho znameni je asi 20 mest,statu a povolanj tak co si vybrat ze jo??? :D Diky za pripadne odpovedi

Řazení:
11.06.2017 - 07:10 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » vibe
Rodovou karmu myslim podle slunecniho a mesicniho znameni. My oba mame Slunce v Kozorohu - tzn. Ze kdyz budes patrat po svych predcich spise z otcovy strany. Tak zjistis z rod vola po cloveku, ktery privede sebe a svuj rod na vysluni, na vrchol. Muzes zacit podnikat. Byt aktivni v nejakych verejnych vecech. Je mozne ze rodinni predci mohli pracovat jako delnici - podrizeni. A rod ceka na tebe az svetu ukazes. Ze i tvuj rod muze byt na verejnosti dobre videt.

Znam treba napr. Dost Byku - tam je to zase o majetku. Pozemcich. Hospodarstvi.

Vahy se ti rodi tam. Kde se nevydarilo manzelstvi. Raci do chudych rodin bud chudych na deti ci financich.
10.06.2017 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pisu si do denicku, ze az budu mit cestu do Prahy nebo Liberce, tam vysmejcim antikvariaty - tohle si prectu docela rad
10.06.2017 - 09:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alffie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
http://www.washingtontimes.com/news…

kolikrat v zivote jsi mel tu cest studovat z blizka nejaka dvojcata?
ja uz 3x

karma rodova, tim myslis napr., ze kdyz nekdo se narodi do rodiny alkoholika, nebo ma alkoholika za sourozence, ze to pak bude ovlivnovat cely zivot daneho jedince?
jo, to tak byva
ale vic nez karmu, bych v tom videl ciste materialni deformovanost 3D sveta, kde vsechno ostatni podleha ciste fyzikalnim zakonum, jako je kontinuita casu, setrvacnost atd...
jeste druhy priklad: je to stejne, jako kdyz nekdo, kdo by z nejakeho duvodu touzil napr. po 3 sourozencich a mel jen jednoho, by se kvuli tomuto trapil cely zivot...

a jeste jedna poznamka: pokud by clovek nebyl hybrid, jakym je - zviratko, ktere dle zakona ziskava pravni zpusobilost az po dovrseni 18 roku zivota - tedy pokud by se osamostatnoval/ mohl osamostatnovat v radu tydnu, ci mesicu (po narozeni), jako jina zviratka - karmik by mel po prdeli
09.06.2017 - 06:50 | Filtr
(Panna) Jitřenka » tiferett
Ahoj co konkrétně ohledně karmy to pro mě znamená, když slunce mám v konjunkci se severním uzlem v 12. domě, lunu v beranu v 7 domě a nastane konjunkce urana s nativní lunou. Ovlivní to nějak karmu? Ohledně karmickeho dluhu mám já dluh u druhých nebo oni u mě? Děkuji
08.06.2017 - 22:55 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » vibe
No to není tak úplně pravda. Uzly jsou možná v jednom znamení 1,5 roku, ale ti spolužáci, ten samý uzel budou mít jistě v odlišných domech a tím pádem se ta karma bude provejovat v jiné životní oblasti.

A další faktor je datum narození. Přes numerologii se dá docela přehledně zjistit, jaký karmický kód člověk nosí a pro jaké téma spočívá hlavní životní úkol.

Třetí členění může být karma rodová

Takže když se to vyselectuje, tak i z astrologie zjistíš spousty.
08.06.2017 - 21:35 | Filtr
(Beran) Laryta » Sosna zvlčelý
Ok...dobre mozna jsem to trosku prehnala nebo dotaz napsala nesrozumitelne.. Nicmene me asi vic zajimaj ty karmicky veci v horoskopu no,ale tak ze sem cetla tu knihu a jak je ukazdyho znameni povolani a zeme minulyho vteleni tak jsem si rekla ze kdyz ta regrese nepomohla,i kdyzbjsem pozdeji videla tesne pred probuzenim neco malo sama od sebe,tak jsem chtela jen vedet vic..tak prominte nemyslela jsem to zle..
08.06.2017 - 21:10 | Filtr
(Býk) Ase
Obávam sa že toto je špatný náhlad na astrológiu. Akýkolvek náš čin podmienený zámerom je karmický. To znamená, že všetky tie tlaky, ktoré na nás pôsobia v horoskope, sú karma, výsledok karmy, nielen to že sa človek niekde niekedy narodil. Tlaky sa duchovnou prácou na sebe vyrovnávajú, nakoniec horoskop prestáva u človeka platiť. Viem že mnohí astrológovia považujú človeka za bezduchú loutku hviezd, ale stále máme slobodnú vôľu a vnútorné stavy môžeme vôľou určovať, a teda môžeme zmeniť aj osud a karmu celkovo. Duchovná práca človeka učí, ako sa vymaniť z vplyvu tlakov vlastnej osobnosti a tým aj z toho, čo nazývame pôsobenie hiezd. Vibe tu uviedol celkom dobrý odkaz. BUdhismus vie ako mysel pracuje a má taký koncept, aby človek vedel svoju bytosť postupne riešiť, celú jej karmu, skrz správny náhlad a následne správne činy, také aby sa aspoň tvorilo dobro ak nie skutky bez karmy.
08.06.2017 - 20:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Plájo začínám tě podezírat,že to je jediná kniha,ktetou jsi kdy četl. :4:
08.06.2017 - 20:52 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Laryta
OK, omlouvám se, že jsem se snažil poradit s uzavřenými domy a znameními. Neměl jsem se do této kritiky pouštět, máš pravdu, nikdo tu o to nestál.

Ostatní snad bylo nezávadné, protože jsem nereagoval na Tebe, ale na tiferett, jejímž názorem souhlasím, jež prostě popsala své zkušenosti, aniž hanila své klienty (vidím v tom jen názor, kritiky ani za mák, leda by někdo byl vztahovačný anebo oním klientem, pak by měl "nárok" to brát jako svoji kritiku).

Atrologie Ti asi v tomto směru dobrou odpověď nedá. Ukáže na problémy a nevyřešené oblasti, nikoli na to, kdo jsme byli, kde a kdy. Už z logiky věci, že astrologie poukazuje pouze na předchozí domělý život, ale nevyřešený problém se může táhnout přes více životů.


P.S.
A pozitivní kritiku smím napsat? Nebo jen k filmům? :4:
08.06.2017 - 16:15 | Filtr
(Beran) Laryta » Sosna zvlčelý
Tak nevim proc ta kritika. Me to nezajima ze zvedavosti ani jestli sem byla treba kleopatra. Spis me zajima z hlediska povolani a traumat ktery clovek ma v tomto zivote. Jako spis me zajimalo jestli tady nekdo nevi co s tim kdyz tam je u jednoho znameni tolik mest a povolani co s tim...ale dobry tem co me napsaly info ktery jsou pro me novy dekuji a ostatni si kritiku ponechte na filmove recenze.
08.06.2017 - 13:45 | Filtr
(Býk) player » vibe
Vtip spočívá v omylu. Ten Whitton normálně dělal regrese. Klasickyu traumatologii prostě. Jenže jednou se omylem přeřekl a poslal uspaného ne do minulých životů , nýbrž do mezidobí. A ten dotyčný začal popisovat Bardo. Načež zjistil fascinující skutečnost a začal pak tohle praktikovat i s ostatními. Páč v Bardu máš přímo katalog všech svých minulých životů.

Pokud teda v regrese uvěříme...
08.06.2017 - 11:34 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » tiferett
S tímto se ztotožňuji! Pátráme v minulosti a minulostech a pídíme se tím po smyslu svého života, místo abychom svému žití sami smysl vdechli. (Nemluvím o odstranění traumat z podvědomí a vypořádání se s nimi, ale to je věc pro odborníky.)

Z hlediska astrologie na karmu poukazují též uzavřená znamení a uzavřené domy v jednom znamení a jejich vládci, ale nikdy jsem přes toto nepronikl.
08.06.2017 - 11:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
V horoksope sa dá mnohé zistiť o minulých životoch, ale podľa možnosti o tom klientom nehovorím - pýtaju sa večšinou len zo zvedvoasti alebo preto, že si chcú myslieť, že boli niekým dôležitým. Obraciam pozornosť vždy na súčasný život, lebo ten obsahuje všetko a všetkých, kým sme boli v minulých životoch...Preto je najdôležitejšie do hĺbky pochopiť seba v súčasnosti...do poslednej bodky.

NAjviac o minulých životoch a o karmických zacykleniacg napovie Mesiac a Satur, 12.dom poukazuje na karmické dlhy..Ale o našich minulých životoch hovorí komplet celý náš horoskop - a na to musí byť astrolog, ktorý má pre to cit a hlboké vnímanie a pochopenie.
08.06.2017 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vibe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co si clovek nedohleda sam (tamto predtim byl nekdo jiny)

http://www.alternativavs.cz/index.p…
08.06.2017 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele, nechces sem hodit i neco z te knihy - 2-3 stranky, at vime, zda stoji za to, ci ne?
08.06.2017 - 09:27 | Filtr
(Býk) player
Lidé hledaj fungování v něčem , mezi nebem a zemí. Ve skrytých mistériích.

Já jsem tvor pochybující , ale tahle publikace dvou vystudovaných psychologů hovoří o podstatě našeho skutečného domova , pokud ovšem budeme vycházet z předpokladu , že hypnóza není toliko hra našeho mozku.

V podstatě nahlédnutí do minula může poodstranit určitá traumata , bezesporu se to i daří. Jenže - někdy si říkám , zda není lepší nechat minulé životy minulými životy a nehňácat se v tom.

Ale tak - každému , co jeho jest. :3:
08.06.2017 - 09:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z astrologie celkem prdlacku - vzhledem k tomu, ze severni a jizni mesicni uzel maji periodu 18,5 roku - coz dela cca 1,5 roku na znameni - se dozvis v podstate jen to, ze vsichni tvy spoluzaci ze zakladky maji stejnou karmu jako ty
08.06.2017 - 08:03 | Filtr
(Beran) Laryta » player
Diky za radu,ale na regresi jsem uz byla a zbytecne vyhozene penize. ..
07.06.2017 - 23:06 | Filtr
(Býk) player
Regrese. Hypnóza.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »