Šamanismus, psychoterapie, bodywork


03.06.2017 - 09:42
(Lev) Deva Nataraji
Šamanismus, psychoterapie, bodywork
Přála bych si zde otevřít diskuzi k tomuto tématu a pozvat sem lidi, kteří potřebují pomoc v nějaké z těchto uvedených oblastí a nebo mají třeba špatnou zkušenost s klasickou medicínou nebo se zajímají o alternativnější způsoby přístupu k tělu, člověku a jeho psyché.
Vítejte v této diskuzi a PROSÍM PŘEČTĚTE SI tento úvodní text.Máme často tendence přehlížet signály a potřeby svého těla, ačkoli je naprosto fascinující studnicí univerzální moudrosti, kterou nás ale bohužel nikdo nenaučil číst a správně jí rozumět...dnešní doba informační,jedová a transformační nás skutečně nešetří a naše tělesné schránky to všechno nesou..tak jako květiny na naší zahradě, nebo auto v naší garáži,potřebují naší pravidelnou péči...potřebují si odpočinout...přijímat energii a uvolnit se ze všeho toho stresu a napětí.Jste tedy srdečně zváni k diskuzi nebo ke konzultaci jak pečovat o své tělo a emocionalitu, ale třeba i k náhledům do důležitých souvislostí v našem životě, které vedou k celkové spokojenosti každého člověka. Pro ty z vás, kdo potřebujete intenzivní péči nebo individuální péči, nabízím také dlouhodobé terapeutické nebo detoxikační programy a organizuji také wellness pobyty s masážemi a jógou na Srí Lance. Naučím vás techniky, kterými si můžete pomoci z mnohých emocionálních i fyzických obtíži a nabízím flexibilní časový rozvrh a programy na míru. Objednávky, dotazy a více informací vám poskytnu zde v soukromé zprávě. Přeji všem vitální a zdravý způsob života plný radosti a rovnováhy a těším se na naše společná setkání či sdílení.

Stránka: 3 2 1
Řazení:
12.06.2017 - 17:06 | Filtr
(Rak) DramaQueen » Buh je tlak
Ahoj, v pohodě....debata....:)

"není ti nikdo z terapeutů kdo by řekl, NAUČ se v prvé řadě zacházet sám se sebou ".... já už takové poznala....takhle z hlavy mě napadá hned třeba Petr chobot.

Každopádně co důležitého mě ještě napadá je....že v těch programech a iluzích v jakých jako lidské bytosti vyrůstáme a žijeme, jsme jimi ovlivňováni a nakonec je sami tvoříme je opravdu mraky a mraky a jsou často opravdu tak silné, že se z nich sám jen tak někdo nedostane. Navíc když už je ten program, negativní vzorec, iluze, nesloužící energie apod. tak zakořeněná a silná a je hodně hluboko, nebo pochází opravdu od hodně vzdálených předků, tak to není vůbec žádná sranda. Vidím kolem sebe
lidi, třeba z rodiny, kteří si "sami pomáhají" celý život a opravdu se sami moc daleko neposunuli. Osobně si myslím, že k opravdovému vnitřnímu hlubokému postupu ve dnímání vědomí, k jeho rozšíření a osvobozování se od iluzí a programů je třeba systematické duchovní praxe a nejleép starých ověřených duchovních praktik. Jako je například šamanizmus, jóga a různe´staré meditační techniky, či rostliny síly atd...
Možností je více a každý si může vybrat to co jemu nejvíce rezonuje.
Je v pořádku, že každý jsme na uplně jiném stupni vývoje, tak nás to táhne každého jinam. Prostě každý dostává a bere si to co potřebuje.
:1:
08.06.2017 - 08:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petamar
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Psala jsem o minulosti a ne o současnosti. Jinak i o tom, že mě nespasí nikdo z nich a od počátku jsem věděla,že zodpovědnost za svůj život nemůžu na někoho přehodit.Takže s odstraňováním naivní představy není třeba nic dělat...Ono to bylo ve smyslu zkusit, co se dá.
Píšeš o vůli..., to by mě zajímalo, jestli si myslíš, že naše vůle může změnit vše, nebo že to zde není jen o naší vůli :3:?.
A taky jsem se ptala, jak bys to přehodil tady do ráje, když systém to jen tak nepustí :1:.
06.06.2017 - 18:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vibe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ztráta těla je, je jeden prvek ve struktuře. Ve skutečnosti, zkušenost tvorby můžeme získávat pouze, jsme-li v těle. Mnozí se snaží odmítnout tělo, ale to není dobrá volba, protože pouze v těle může člověk získávat zkušenosti.

Pokud nemáš „přísun“ informací, tak můžeš mít mysl, jakou chceš, ale je ti to na prdlajs. Např. většině gaunerům, kterým se prokázalo nabytí jejich majetku, nebyl důvod jejich koeficient IQ, ale buď byli u zdroje, nebo tam měli kamarády, kteří měli „lepší“ informace než ostatní. Proč existují tzv. tajné spolky?

Je zajímavé, že na koncerty rockové hudby chodí milovníci rocku a ne vážné hudby,... :46: :13: :1:
06.06.2017 - 18:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejprve bych odstranil naivní představu, že někdo přijde a vytáhne nás, to se běžně nestává. Struktura, která je zdrojem tohoto světa, stvořila tento svět podle svých zákonů, které se sami věčně vyvíjí. Naučil bych se a pochopit ten Zdroj, který zde „rozdal karty“. Někdo tvrdí, že si pomůže sám, to ano, ale potřebuje popostrčit – nasměrovat.

Máš pravdu jediná překážka je, že hmota jejichž jsme dárci psychické energie nás nechce pustit!!!! To se, ale musí projevit naše VŮLE, která dělá zázraky. :27: :17:
05.06.2017 - 23:43 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
zas mi mozek sviští naprázdno
05.06.2017 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nj, tyhle moderní názvy "přítomný okamžik" nebo "vrátit se k sobě" člověk, který je zaplaven psychickou i fyzickou bolestí, nemusí vždycky sám pobrat. Ego neberu jako něco jen negativního, ale je fakt, že ta záporná složka s námi dokáže dost cvičit.
Nechám toho, je vidět, že jsi v jistém smyslu nad věcí :29:
05.06.2017 - 22:07 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
to je na mně fakt moc složité.
Člověk je v každém okamžiku takový jaký je.
05.06.2017 - 22:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Koczka.obyczajna
ano za dob hladu přechází pak obvykle plynule do konvexnosti.
05.06.2017 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to záleží IMHO na náladě
tedy soudě podle spokojenosti inflexního bodu, je mé n-ego dlouhodobě konkávní
05.06.2017 - 21:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: Je jedno, jak se negace obrácená proti sobě nazve, název je nepodstatný. Jde mi o to, jak se takový člověk zachová, co si vezme z " vrátit se k sobě ", když se zná třeba jen jako oběť
05.06.2017 - 20:58 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sosna zvlčelý
jako konkávní, nebo konvexní, vzhledem k inflexnímu bodu?
05.06.2017 - 20:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Bosch
Negativní ego. :61:
05.06.2017 - 20:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
co je to n-ego?
05.06.2017 - 20:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vrátit se každý sám k sobě je ideální, jenže co je to " k sobě "? Ví to člověk zaplavený negativní stránkou ega? Mohl by " vrať se k sobě " pochopit jako posílení této stránky? V tomto stavu je ztotožněn s n-egem, pro něj to nemusí být až tak jednoduché
05.06.2017 - 19:54 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » terere
Kdyby přebírali všechny nemoci, byli by pod kytkama po roce :4:.
Aura není ani tak informační pole, ale energetické - to znamená, že v kontaktu s nemocným mu předáš energii, ne že z něj sosáš informace - aspoň tohle je moje zkušenost ... Ale jestli to někdo má nastavené tak , jak popisuješ, pak by měl nemocné obcházet véélkým obloukem :44: :4: :5:
05.06.2017 - 18:58 | Filtr
(Beran) Háňa*
Všechny ty popsané techniky jsou jistě účinné, ale bylo by poctivé místo "studnicí univerzální moudrosti, kterou nás ale bohužel nikdo nenaučil číst a správně jí rozumět.." říct: "se schopností ji "číst" a správně jí rozumět jsme se všichni narodili, jen jsme to někteří v tom všem zmatku, kdy do nás od malička ze všech stran někdo něco hustí, zapomněli - pojďmě se vrátit zpět k sobě a být si při tom vzájemně společníky a průvodci". To už ale zrovna tady léta funguje, takže nic nového pod sluncem.
Jinak ... nemuseli jsme být K TOMU vedeni, rodíme se hotoví, co se týká těchto věcí - jen by stačilo, kdybychom Z TOHO nebyli už jako děti kamsi odvláčeni.

Takže stačí jediné - přestat se nenechat stále někým někam vláčet "za pomocí" a jen se vrátit každý sám k sobě - nic víc nikdo nepotřebuje.
Lékař, který "ví všechno nejlíp" je úplně stejný případ, jako jiný druh spasitele, co "ví všechno nejlíp". Oba mohou být v určité fázi jakousi směrovkou, ale kráčet životem musí každý sám za sebe.
05.06.2017 - 16:49 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
Ono by to stejně jenom živilo byrokratický aparát a efekt velký otazník.
Zatím je mezi alternativou a oficiální medicinou na západě zeď.
Ale. Ti naši pitomci zavádějí zákony na zrovnoprávnění tčm do sytému medicíny.
Nejspíše tlak čínské loby. Což znamená že kdejaký číňan bude u nás placen z rozpočtu za baňkování masáž či podání kdejakých pochybných bylin třeba i s nulovým výsledkem léčby. Což je kriminální. Šarlatánství má tendenci se legalizovat to je horší.
05.06.2017 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak každý máme nějaké slabosti a preference, mně spíš přijde škoda, že tady vlastně není zákonem dané, jak by měla vypadat kvalitní služba v dané oblasti a pokud k ní nedojde, jak je spotřebitel chráněn.

protože to je džungle pole neorané.
A další věc, že alternativní terapeuti vlastně nemají žádnou zodpovědnost za kvalitu těch služeb. A mít ji třeba za zdravotní stav klienta, to už je úplné scifi.
05.06.2017 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » terere
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechci zpochybňovat to, že chce pomáhat. I jsem psala, že bych si nedovolila zpochybňovat její um. Jen prostě pobyt na Srí Lance pro jednoho je jak dovolená pro celou rodinu. Prostě mi to spíše přijde, že by si to měla dát do katalogu Čedoku, nebo tak.Je to její věc,je to krásná, dle fota sympatická žena, já opravdu nesoudím,nejsem ani člověk nepřející, píšu názor.

Prostě mi tím naskočilo, jak někteří léčitelé vydělávají, co jsem zažila ,ovšem jen svojí blbostí, že jsem jim takové částky platila. Ale člověk hledá, když je zoufalý, nepotřebuje litovat,věří...věří v pochopení, protože zdravý člověk nemá páru, jak je tomu nemocnému(a tak ten se ani nesvěřuje) a tak hledá pomoc,radu a pochopení jinde...a drsně platí za zkušenosti :61:...(Měla jsem smrtelné onemocnění a vstala opravdu hrobníkovi z lopaty, ale tenkrát to bylo zásluhou lékařů a kombinací celostní medicíny.Pak nastal kolotoč vyčistit tělo, jelikož selhávalo...Za svojí nemoc jsem si samozřejmě mohla sama...).
No s tím biopolem je to mazec. Karmickou očistu znám od jedné paní terere :1:(to je jedna chytrá paní), sem tam jí flinknu a Saturn mi to dá hned vědět :61:...No když mám naložíno za celá pokolení...,ale je to lepčí :1: :79: :17:
05.06.2017 - 15:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
A do třetice, jakože né že bych byl až tak přezíravý, ale když si někdo dá nick Deva Nataraji a nabízí šamanismus a duchovní obrodu, tak větřím klamné ezovětry. Proč by člověk nemohl prodávat poctivou práci i třeba jako jógu masáže a relax coby Jindřiška Opršálková z Dolní Brané?
05.06.2017 - 14:55 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
jinak, vždycky se najdou příznivci různých chobotů a guruů járů.
když bych na to sehnal love já a chtěl odpočívat a zbavovat se stresu relaxovat jak avizuje autorka diskuse, pak bych si vybral nějaký dobrý velnes a určitě bych tam nepotřeboval financovat nějakého chytráka který mi bude říkat jak mám odpočívat. tak blbý ještě nejsem abych abych to neuměl.
na srilance je ale bohužel spousta komerčních center kde vyplázneš majlant a to co dostaneš je už dost slabé. mám reference těch co tam byli. vysoké ceny za málo muziky. indie obecně špína a smrad. jezděj tam asi ti co se zasekli v nějaké dávné inkarnaci. musej teď indům platit a nechat se odírat.
05.06.2017 - 14:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
co se mého skromného já tejče, mám radši srilanku a skořici s kardamonem než pygmeje a choboty. šamanismus se obecně hodně přeceňuje, byly to primitivní metody založené na klamu, oblbování medicinmanem.
a dodnes ty oblbovačky jak vidno na některé frustrované jedince a jedinkyně zabírají.
na srílance bych se nechal klidně opečovávat pár týdnů vonnými oleji masážemi a koupáním v teplém moři. než pralesní plísně paraziti a jídlo tam asi taky v pralese nic moc nevaří. pralesní šamanismus to je jako vrátit občanku a jít se ubytovat do jeskyně šipka a myslet to vážně. na to můžou skočit jen primitivové. a idioti samozřejmě.
05.06.2017 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co na sri lance, ale s chobotem v amazonii.

některá vyprávění jsou docela děsivá, kdo chce dohledá si:)
05.06.2017 - 13:19 | Filtr
(Střelec) terere » :):):)
Ahoj,věřím,že příspěvek,který sem vložila Deva,je myšlen v dobré víře a chce pomoci...

jen k tvým postřehům o již zemřelých léčitelích...informační pole každého člověka se propojuje v momentu,když na něj jen třeba pomyslíme,pokud se dotýkáme je to ještě silnější spojení a toto je právě ta velká potíž,že nikdo z lidí,kteří pomáhají ostatním si nečistí biopole,které je zásadní pro naše žití,zde se opravdu zapisují všechny programy z naší rodiny,současného života,ale i z lidí na které položíme ruku...
když je naše informační pole oslabené jasně nabere informace z okolí a protože je toto pole ve vztahu k tělu prvotní,určuje se pak jeho osud,charakter i fyzický stav
proto je nutné si svoje biopole čistit a jít cestou smíření a odpuštění
a smíření není otroctví,ale je to mechanismus duchovního vývoje a vnitřním smírem se pak dosahuje harmonie s vesmírem na velmi jemné úrovni
neboli všechny nemoci tito léčitelé přebírali,protože program karmické očisty neznali ...ale ty už jí znáš ,takže víš o čem je tu řeč :75: :29:
05.06.2017 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale jo, jeho uceni urcite znas... ono ve skutecnosti jeho neni - je vlastne takovym novodobym derivatem/odnozi(vhodnejsi do podminek 20. a 21. stoleti) drive popularniho tzv./"krestanstvi"...
Příspěvky: 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »