Smrt v horoskopu


26.05.2017 - 17:12
(Panna) Lina1
Smrt v horoskopu
Jaké aspekty se dají najít v horoskopu člověka co zemřel(sebevražda, prášky) a člověka co s ním měl blízký přátelský vztah, vlastně jediný člověk kromě občasné návštěvy syna, co byl s dotyčným v kontaktu. Děkuji.

Řazení:
29.05.2017 - 19:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loreena Mckennitt
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mám vládce asc - saturna na konci 8. domu, ale mám tam taky jupitera.

obé v kvadrátu na mars.

viděl bych to jednoznačně :21: :122:
29.05.2017 - 18:34 | Filtr
(Panna) Lina1
Díky všem za postřehy. No dobrá tedy, půjdu s pravdou ven,ta přítelkyně, kamarádka zemřelé jsem já, což jistě všem došlo, jen se mi to nechtělo napsat tak otevřeně, protože je to velice čerstvá záležitost. Je to trochu morbidní takto rozebírat, ale pomáhá mi to vyrovnat se se svými emocemi, které mě zasáhly asi víc, než jsem čekala. Nevím co jsem znamenala já pro ni, můj vztah k ní byl dosti složitý a bylo těžké s ní být delší dobu.
Přesto jsem ji měla ráda. Měla těžkou havárii 27.12.2016, ten úmysl ukončit život tam asi byl, ale bylo to takové zkratové silně emočně zabarvené jednání. Byla v kómatu několik dní,probrala se bez vážnějších zranění, nicméně už to s ní šlo neskutečně z kopce, deprese v kombinaci s úzkostí, chronické bolesti,závislost na prášcích na spaní a od bolesti, lékaři nebyli schopní pomoci, také kvůli jejímu naprostému neuznávání autorit. Za toho posledního půl roku měla ty pokusy se předávkovat tři, poslední se tedy povedl.Od té havárie ale velice zjemněla,zdálo se, že své vnímané křivdy odpustila a naplnila se jakoby určitou pokorou. Pravděpodobně ale svoji agresi tím víc obracela proti sobě. Je to moc smutný příběh se smutným koncem. Mrkněte astrologové na můj tranzit z okamžiku, kdy mi její smrt byla oznámena.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
28.05.2017 - 19:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Lina1
Jo, uvedené tranzity svědčí o dlouhodobém tlaku, který patrně nešlo ustát, ale v okamžiku smrti bývá viditelně aktivován 8. dům nebo jeho vládce, zde osou lunárních uzlů, nikdy jsem tyto tranzity nebrala nějak zásadně v úvahu, ale možná to ještě přehodnotím. Jinak já jsem docela cynik, ale takovýhle radix, to je mi dotyčné(ho) docela líto, asi si užil(a) svoje a přeju mu/jí, že má konečně pokoj. Co se týče radixu "přítelkyně", tak souhlasím s tím, co bylo napsáno, tedy pokud to nebyla hodně blízká osoba, nebude jeho/její smrt v jejím horoskopu nijak významně vidět. :17:
27.05.2017 - 22:40 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » R5
dakujem :17:
27.05.2017 - 20:13 | Filtr
(Rak) R5 » player
ad "Zjišťuju jednu věc. Astrologie na tebe bude platit jen - pokud tomu uvěříš. V zásadě je to v podstatě láryfárština."

Potom buď nevíš o astrologii vůbec nic, nebo jsi k sobě krutě neupřímný.
Stačí vzpomenout, cos tu kdy o sobě psal, srovnat to s nativem a konstatovat, že to sedí, jak nočník na prdel :37:
27.05.2017 - 20:08 | Filtr
(Rak) R5 » Lina1
V nativu bych jako problémovou viděl konjunkci Luna+Saturn - melancholické rysy, negativní přesah do zdraví. O to horší, že Saturn vládne 6.d.
Vládce Asc (Slunce) má poškozený Jupiterem v Panně - povolnost ke zlozvykům, hyperkritičnost s přesahem do domu přátel, snů a nadějí.
Hrot 12.domu má v Raku a jeho vládce je pokupě s už zmiňovaným Saturnem - signatura, že se v jejím životě vyskytovala hořkost a protože je ten vliv z 5.domu, tak ty starosti a omezení mohly vznikat v souvislosti s potomstvem.
Tradičním vládcem 8.domu je opět škodící Saturn. Uran tak hrozný není, ale jeho impulzivita byla "filtrována" přes její poškozené Slunce, takže tam ta podpora být nemusela.

U tranzitů to pak působí jasně. Synergický efekt novoluní naproti její Luně+Saturnu, který nejspíš podpořil špatné rozhodnutí, které výrazněji krystalizovalo během tranzitů Saturnu a Neptunu.
V progresích jí za těch 60let Saturn docouval blíže k Luně, takže během života jí ten melancholický rys zrál.

Je to zajímavý souběh okolností, ale netvrdil bych, že kdo má takový horoskop, bude automaticky sebevrah. Byly tam podpůrné aspekty, kterých se dalo chytit, ale asi by bylo lepší, kdyby byl její Merkur v nějakém pozitivním znamení. Zádumčivý a setrvačný Býk těžko mění jednou přijatá rozhodnutí. A ta "ultimátní" kvadratura na Merkura od Pluta tomu taky nepřidala.

A k tomu dotazu, jestli něco půjde vidět v horoskopu její přítelkyně - myslím, že nic zásadního, pokud pro ni daná osoba nebyla hodně významná.
27.05.2017 - 08:53 | Filtr
(Štír) kerol
Velice zajímavé téma, taky mám vládce asc v 8. domě :1:.
V knize o Černé luně se píše o spojení Pluta a Černé luny u sebevrahů. Zatím jsem se tématu až tak nevěnovala, tak to nevím ani potvrdit, ani vyvrátit.
Psychologicky by sebevražda měla být neschopnost něco v životě změnit. Z tlaku na změnu plyne bolest, z bolesti větší tlak na změnu - celé neřešitelné v té neschopnosti. Uran - změna, Pluto - tlak, akce - Mars, emocionalita, bolest - Luna... asi bude hodně záležet na tom, zda oblast, ve které se něco děje, je důležitá hodnota v životě člověka. Osobně neumím zjistit, jak hluboce se člověka jednotlivé věci v životě dotýkají, na jaké úrovni vývoje je.
27.05.2017 - 07:12 | Filtr
(Panna) Lina1 » tulačka
Díky, neznám přesný čas smrti, ale předpokládala jsem, že svoji roli budou hrát aspekty Mars (agrese), Pluto(smrt), Saturn (deprese), černá luna ...,ale nejsem astrolog, zajímal by mě pohled někoho zkušeného. Jde o to, že ta zemřelá osoba, měla těch sebevražedných pokusů za život mnoho a poslední půlrok několik, ale vždy přežila, to co by jiný nepřežil, žádné demostrativní pokusy, ona opravdu zeřít chtěla, nakonec se to povedlo. Je to zvláštní, že se to povedlo v danou chvíli a jindy ne, když podmínky byly víceméně stejné.
Zemřelá osoba má v den smrti (čas jen tipovaný) tyto aspekty.

tranz nativ
Pluto opoz Mars
Neptun kvadr Saturn, Slunce
Uran kvadr Mars
opoz Neptun
Saturn kvadr Jupiter
opoz Slunce
Mars kvadr Jupiter 0°41´!?
konj Slunce
Venuše kvadr Mars
Luna kvadr Černá Luna
Pluto
konj Luna, Merkur
Slunce kvadr Černá Luna,Pluto
opoz Saturn, Luna
Černá Luna konj Saturn, Luna

Myslí, že je tam těch kritických věcí dost.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
27.05.2017 - 06:24 | Filtr
(Panna) Lina1 » Loreena Mckennitt
Aha, já myslela, že ano, ale to je jedno je jich poměrně dost těch slavných sebevrahů, tak třeba Robin Williams. Nebo taková Bartošová, typický případ člověka zmítajícího se v depresích, kterému nebylo možno pomoci.
27.05.2017 - 00:18 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Lina1
muk sa nezasamovrazdil, udusil sa zvratkami
26.05.2017 - 23:43 | Filtr
(Panna) Lina1 » player
Hit je to možná u mladých, ale když je někdo dlouhodobě v depresích, nevolí si to dobrovolně, jen to nedokážou změnit a nemají sílu. Zdravému člověku se zdá samozřejmě nepochopitelné, protože často jsou to lidé, kterým zdánlivě nic nechybí, např. Muk, Svoboda a spousta dalších.
26.05.2017 - 23:13 | Filtr
(Býk) player » Lina1
To bys musela porovnat aspoň sto lidí se stejným problémem.

A dál - astrolog bude hledat tolik kombinací , že to někde nakonec najde u každýho.

Krom toho , sebevraždy jsou dneska hit. K mému nepochopení. Protože si lidé dobrovolně volí za životní styl neštěstí. Ale - kdo ví , jak to je...
26.05.2017 - 23:09 | Filtr
(Panna) Lina1
Horoskop zrození zemřelé osoby (sebevražda, prášky).
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
26.05.2017 - 23:03 | Filtr
(Panna) Lina1 » player
Některé aspekty jsou tam a není to o tom je tam hledat, prostě lidé s depresívními sklony, tam vepsané mají. Mě ale zajímá spíše co se tam objeví za tranzitní aspekt v okamžik smrti.
26.05.2017 - 22:17 | Filtr
(Býk) player
Zjišťuju jednu věc. Astrologie na tebe bude platit jen - pokud tomu uvěříš. V zásadě je to v podstatě láryfárština.

Tudíž - budeš-li hledat pravdu v postavení planet při zrodu , tak ji tam prostě najdeš. Ale pokud ji tam hledat nebudeš , o nic nepřijdeš.
26.05.2017 - 21:10 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Eldria
ja to mam rovnako (akurat ze namiesto slnka tam mam venusu), preto ma tato tema zaujima :1:
26.05.2017 - 19:45 | Filtr
(Panna) Eldria » Loreena Mckennitt
mám vládcu 1.domu v 8.dome, dokonca je to Slnko, tak som zvedavá na odpovede...
26.05.2017 - 18:16 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt
dobra tema :15:


co sa samovrazdy tyka, tak podla astrolexikonu:

SAMOVRAŽDA
- je astrologicky často preukázateľná postavením vládcu VIII.domu v I.dome (alebo vládcu I.domu v VIII.dome). Samozrejme, že táto konštelácia nemusí znamenať vždy práve tento spôsob smrti, ale väčšinou to značí, že jedinec si odchod z tohto sveta zapríčiní vlastnou vinou, či nedbanlivosťou. Aby došlo k naplneniu tohto sklonu, tak celkovo jedinec musí mať „ťažký“ horoskop a navyše v určitý okamih sa nebesia musia proti nemu ako keby spiknúť viacnásobnými napäťovými tranzitmi.


tesim sa na prispevky astrologov :1:
26.05.2017 - 17:36 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
žádné. lépe řečeno bezvýznamné.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »