Tranzitující pluto Neptun konj. Uran opozice Slunce+Merkur


22.05.2017 - 00:59
(Blíženci) Charmand3r
Tranzitující pluto Neptun konj. Uran opozice Slunce+Merkur
Zdravím :)
procházím nanejvýš zajímavým obdobím. Tranzitující Pluto mi najíždí na nativní Neptun+Uran (v konjunkci v 1. domě) a zároveň v opozici mám nativní Merkur, který právě dobíhá progresivní Slunce. Viz odkaz http://astrologie.najdise.cz/tranzi… . Místama mám dojem, že jsem ve snu. Synchronicita jede na plné obrátky. Mentální i fyzická výkonnost osciluje mezi extrémy. Mám zkrátka dojem, že stojím stále jednou nohou v Bohnicích. Nekoukla by se mi nějaká dobrá duše na onen link a nenapsala co můžu zhruba ještě čekat? Nemá někdo něco podobného za sebou? To období samozřejmě nepřišlo znenadání, ovšem teď je ta intenzita silnější a silnější. Hlavně mě děsí ten Merkur a Slunce. Co z té opozice vyplývá? Za každý feedback budu neskonale vděčnej :)

Řazení:
25.05.2017 - 23:56 | Filtr
(Blíženci) Charmand3r » tajga
Já mám Slunce v 6. a v přímé opozici na Pluta :) jako nejspíš moc dobře vím o čem mluvíte. Uzemňování, uzemňování... Všechno se zdá být vtipem, depersonalizace jede... A já si příjdu, jak chyba v matrixu :D ... Pravdou je, že to člověka donutí jednat. Měnit. Mám pocit, že mě právě Pluto tlačí do míst, kde jsem měl už dávno být. Ale bez rukaviček.
25.05.2017 - 23:50 | Filtr
(Blíženci) tajga
Pro mě byl přechod Pluta přes Neptun úplně nejbláznivější období, naprosto nenormální, i na tu synchronicitu si vzpomínám, to už jsem od té doby nikdy nezažila. Rada vyhýbat se návykovým látkám je určitě na místě. To období vyústilo v to, že jsem byla nucena udělat zásadní obrat v živote, ukotvit se, začít se zabývat se praktickými věcmi... ale u mě to probíhalo v 6.domě, takže jiné téma.
25.05.2017 - 16:34 | Filtr
(Střelec) tiferett
Treba si všimnúť, že v tranzite je teraz nielen dvojmo aspekt Pluto - Neptún , keďže vládca MC v Škorpionovi j Pluto a ten je teraz v trigone na tranzitný Neptun . A v literature sa často spomína, že keď je v tranzitoch aspekt Pluto - Neptún, čo ty máš teraz dvojmo, tak to môže vyvolať mentálny a celkove psychicky chaos, lebo dochádza k prepojeniu podvedomia (PLUTO) a Nevedomia (NEPTUN), a je ťažké tieto rozporné energie zvládať.
Najlepšie je čo najčastejšie pobývať v lese, cvičiť jogu, variť, upratovať, robiť také obyčajné činnosti.
A ďalej: V progresoch máš v tomto obdobi, tento rok aspektovaneho Merkura Mesiacom v sextile a blíži sa do konjunkcie aj SLnko, a to sposobuje ďalšie napätie v mozgovej činnosti.
Takže: chce to kľud, prechádzky, zbaviť sa strachu, a uvedom si, že všetko to o rok - dva prejde.
Na materiálnej úrovni to môže prebehnuť vo forme zmeny v oblasti kariery, spoločenskeho presadenia sa...alebo - kedže si velmi mladý - tak aj nijako.

A nyvše - v natálnom horoskope máš PLuto v kvadrature na Chiron - takže v tomto čase sa ti silno aktiviuju aj chiroticke energie, čo často človek pociťuje ako pocit šialenstva, alebo myšlienky na samovraždu - to treba skrátka prekonať. Prejde to.
Tento rok nepiť alkohol,, nedrogovať, inak sa to rapídne zhorší.
25.05.2017 - 15:52 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si myslím, že to nemusí být nic úplně dramatického, možná nějaká zásadní změna v oblasti práce, kariéry, způsobu vydělávání si peněz, nějaké přehodnocení postoje k těmto věcem... okrajově se může dotknout též osobního života. Tranzity na mě působí, jako bys měl odhodit nějakou zátěž a rozšířit si obzory... :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »