Sny o holce, kterou miluji


06.05.2017 - 18:19
(Panna) navrji155
Sny o holce, kterou miluji
Dobrý den poslední dobou (asi tak nejméně měsíc) se mi každou druhou,třetí noc zdá sen, ve kterém většinou bývám ve skupince nějakých holek s tím, že v každém tom snu jsou dvě holky, které se mi objevují v každém snu, ve kterém jsou nějaké dívky (konkrétně to je vlastně moje nejlepší kamarádka a holka, kterou miluji), a vždy se tak spolu někde procházíme (pokaždé jiné místo)a nebo prostě společně jdeme na nějaký "výlet". Většinou ta dívka, kterou v realitě miluji je vždy trochu opodál a snažím se s ní vždy komunikovat ale komunikace mezi námi moc nevychází ba dokonce někdy neproběhne, ale naopak se zase v těchto snech nejvíce bavím právě s mojí nejlepší kamarádkou a tyto rozhovory s ní bývají právě o mojí milované (což je i její nejlepší kamarádka:D)či nějaké rady související se vztahy s lidmi (i s mojí milovanou). Chtěl bych se zeptat co by takový sen mohl znamenat? Děkuji za odpověďi.

Řazení:
07.05.2017 - 11:35 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » navrji155
Hm, tak je to presne jak sem si myslel :3:
Ze se ostychas, je v tem veku OK, ale hlavne bacha na to, aby o tobe holky nemluvili ve smyslu jako ze " On je takovej hodnej", v tom pripade u nich nebudes mit jako "chlap" sanci, budou te pak vzdycky brat pouze jako "vybornyho kamarada".
At se nam to chlapum libi nebo ne, tak holky maji podvedome radi drsnaky, hnusne receno "svine". Maji v sobe totiz uz od jeskyne zakoreneno, ze je chlap, v pripade potreby musi byt schopny ochranit :3:
07.05.2017 - 07:45 | Filtr
(Býk) 144 » navrji155
tohle je ale normélní

já mám taky kamarádky s kterými komunikuju o všem lehce, je to lepší pro mně jak chlapské pivní "kamarádské vztahy"

a taky je normální že když jsi zamilovanej, a moc ti záleží na vztahu
že seš zamotanej a nejde to

když to nejde jazykem tak nech mluvit ruce :2:

to je moje strategie :20:
07.05.2017 - 07:29 | Filtr
(Panna) navrji155
Ještě doplním, že právě má nejlepší kamarádka je s někým jiným ve vztahu a ano v realitě se právě s tou mojí milovanou ostýchám komunikovat (takhle, chci s ní komunikovat ale jsou to takové "rozhovory, nerozhovory"), většinou znervózním a cítím jako bych v té chvíli měl prostě nějaký blok a právě s mojí nejlepší kamarádkou mám takovou osvobozenější mysl a cítím se takový uvolněnější když s ní komunikuji a rozhovory mezi námi probíhají o dost lépe než se mnou a mou milovanou.
06.05.2017 - 19:57 | Filtr
(Lev) Marhon » Tuatha Dé Danann
mě se před nějakým rokem zdál obdobný sen.
byla sem doma a zahlídla sem kamaráda A z okna, jak jde po chodníku. odešla sem do kuchyně a zvonek na dveřích. tak si říkám, že to bude ten muj kamarád A, když šel kolem, tak se asi zastavil. otevřela sem dveře a tam stál muj kamarád B a po kamarádovi A ani památka.
v reálu sem si po nějaký době psala s kamarádem A o možné cestě za nim.
a následně odjela za kamarádem B a po kamarádovi A ani památka. :4:
takže tam se sen vyplnil tak, jak se zdál. :20:
takže mě po téhle zkušenosti docela zajímá, co lidi napíšou. :4:
06.05.2017 - 19:40 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Marhon
nebo tak :15:
zrejme jeho kamaradka miluje jeho a on slepej miluje kamaradku svy kamaradky :41: no, mohlo by to bejt na dalsi epizodu Beverly Hills 902 10
06.05.2017 - 19:31 | Filtr
(Lev) Marhon
a neříká ti to, že tvoje kamarádka je ti "blíž" než ta co jí miluješ?
teda, že tvoje kamarádka tě má ráda, zatímco ta milovaná tě má víceméně na háku?
jen nápad. já vim prd, ale samotnou mě zajímá, co ti vyvěští.
06.05.2017 - 19:25 | Filtr
(Býk) 144
vesmir ti jasne rika, ze mas s nima jet do 3
06.05.2017 - 19:09 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Pokud ty sny odrazeji vase vztahy v tomto trojlistku realitu a tvoje komunikace s tou milovanou vazne i v realu , tak zkus pohlizet na svoji milovanou a jednat s ni uplne stejne jako se svoji kamoskou (neostychat se), mozna ze by pak ta komunikace s milovanou uz nevazla ani v realite.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »