Tranz. Uran v konjunkci s Chironem


07.04.2017 - 20:48
(Kozoroh) nina.pina
Tranz. Uran v konjunkci s Chironem
Zdravím všechny zkušené astrology. Mám před sebou přechod tranz. Urana přes nativní Chiron. Co mohu očekávat? Ještě před tím mi přes Chiron půjde koncem dubna Slunce a do toho mám MC v konjunkci s Chironem v nativním radixu. V práci máme v poslední době velké změny...změnilo se vedení. Počítám, že vzhledem k mému 1O.domu se stane pro mě něco dost zásadního. Mám čekat pozitivní nebo spíše negativní změny.....? :) Děkuji za jakoukoliv reakci. Nina

Řazení:
09.06.2017 - 20:54 | Filtr
(Kozoroh) nina.pina » nina.pina
Už je to pár měsíců zpátky, co jste reagoval na můj dotaz. Tak jen pro info k tomu, co jste mi viz. výše psal. Uran opravdu zaprudil, když byl v kvadratuře na Venuši a Slunce (umřel mi nejlepší kamarád, který pro mě hodně znamenal). A když jsem se dívala na tranzitující Uran přes MC, tak mi to vychází, že k 1.7. postupuji na jinou pozici ve firmě, což pro mě bude hodně těžké, protože to bude velká změna a nový kolektiv.
11.04.2017 - 18:25 | Filtr
(Kozoroh) nina.pina » Iteza
Děkuji za upřesnění. :) Alespoň se v tom teď lépe orientuji.
Jste profík. ;)
10.04.2017 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nina.pina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vzhledem k tomu, že Uran je ztělesněním změny, pak bych očekával, že změny se promítnou i v zaměstnání. Šestý dům je víc o práci pro někoho, o klasické zaměstnání, desátý dům je o tom být sám sobě šéfem. Je tudíž možné i určité osamostatnění anebo vám nějakým způsobem přirozeně "sepne" sebevědomí, případně v něčem objevíte způsob, jak být leaderem. Možná vizionářem. Uvidíte.
10.04.2017 - 16:22 | Filtr
(Kozoroh) nina.pina » Iteza
Velice děkuji za odpověď a za čas, který jste si našel. Máte pravdu, špatně jsem se podívala s tím Uranem...než se mi dostane do konjunkce s Chironem, bude to trvat, protože začne být retrogr. a než se svým pomalým krokem dostane do konjunkce, tak si ještě do příštího roku počkám.
Jinak k té mojí oldschool :D ... mé saturnovské chování se spíše odráží v práci, kde se snažím být spravedlivá a zodpovědná, což na mnohé může působit trochu tvrdším dojmem (dohlížím na kvalitu jakosti)...spíškovství si myslím, že tam je....možná díky obsazení planet v pátém domě. ;)
Ptala jsem se, protože máme teď v práci nějaké změny, tak mě zajímalo, zda se to odrazí i na mou maličkost....ať už s pozitiv. či negativ.dopadem.
Každopádně ještě jednou moc děkuji za reakci a přeji krásný den. :)
Nina
09.04.2017 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Uran vám půjde přes Chiron až za hezkých pár let. Nejdřív vám zaprudí na Venuši se Sluncem kvadrátem, mohlo by to být třeba tak, že vás vyzkouší, zda máte tendenci být s každým zadobře a v harmonii, dokonce i tehdy, když tím popřete samu sebe. Jde to do šestého domu, takže se to bude týkat zaměstnání, a nejspíš to bude mít i určitý dopad na zdraví, minimálně v tom, že fyzicky poznáte, pokud půjdete sama proti sobě...tělo bude protestovat. Zároveň půjde přes MC, takže vám ukáže, nakolik jste v souladu se svobodou, s plynutím života, a nakolik je váš život zkostnatělý a o zvyku, trochu vás to přinutí udělat změnu. Pověst Urana je negativní, ale on neškodí jen tak apriori, vlastně neškodí vůbec, jen boří věci, které už nemají v našem životě místo a uvolňuje tak prostor pro nové. Buď vám to bude nepříjemné, a to pro vás bude signál, že ještě zbytečně lpíte na něčem, co už nemá cenu, anebo budete naopak povzbuzená z nových příležitostí, který vám život přináší. Z toho, jak na mě působí váš horoskop, mám pocit, že trochu sklouzáváte k tomu být oldschool, old-fashioned, zvláštně vážná a nezábavná...tohle může Uran změnit, dodat určitou jiskru, uvolnění, určitý moment překvapení, svěží závan. Vůbec to není o tom zbavit se odpovědnosti a tahu na branku, spíš to je o tom, že vám to k té vaší pevnosti dodá i určitou pružnost, smíškovství, nebraní se tak vážně...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »