Rocna vibracia 9


30.03.2017 - 14:51
(Panna) zelenooccka
Rocna vibracia 9
Este nikdy som nemala taky narocny rok, stojim na mieste,do coho sa pustim, nic sa nedari, som bez prace, ako by ma niekto preklial :39:. Uz aby prisla jednotka, aj ked sa hovori, ze deviatka je vlastne zaciatok novej etapy. Prosim vas, napiste mi vase spomienky na deviatku.

Řazení:
16.04.2017 - 00:18 | Filtr
(Panna) zelenooccka » silverka 74
dakujem za pozitivnu spravu :17:, bolo by to fajn
07.04.2017 - 14:11 | Filtr
(Kozoroh) nina.pina
Ahoj. Osobní roční vibrace je o ukoncovani...cehokoliv. Může to být vztah, práce, škola.... Je to o tom, že člověk hodně přemýšlí o okolnich situacích a dává si do pořádku svůj žebříček hodnot. Většinou nejsilněji působí vibrace kolem narozenin nebo ještě po půl roce. V devitce jsem se rozvadela a v další jsem dokončila školu... Jinak je ORV 9 vhodné období pro cestování a studium.
06.04.2017 - 12:28 | Filtr
(Býk) silverka 74
Tak pokud dobře koukám, jsi v cyklu 8/9, což jsou opravdu vysoké vibrace čísel, to znamená nějak není prostor k tomu řídit život, řídí ho totiž Vyšší síly.
V datu narození je patrné, že se můžeš cítit obětí okolností...a to s ohledem na muže, peníze, ale i své hlubší citové prožívání, víc se tě prostě věci dotýkají. V dubnu jsou možné sebekonfrontace s ohledem na práci, ale je i pravděpodobné, že jednat a komunikovat o práci prostě budeš. Takže nevzdávat se, prostě rozesílej životopisy a vyčkávej.
V květnu by se vše mělo pohnout, ledy se prolomí.....čekej změnu :-)
31.03.2017 - 21:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dokončila jsem základu, přestala se bavit s lidmi co mě využívali a ubližovali mi, skončilo dlouhé období kdy jsem byla solidně hnusně šikanovaná, našla jsem tak trochu sama sebe a postavila se na vlastní nohy, druhá polovina byla plná společenskosti. A oblíbenosti, ačkoli jsem po svém boku neměla žádného stálého přítele. Ale skončila jsem vyrovnaná a šťastná ačkoli přiznávám - hodně lidí odešlo z mého života. Ale bylo to JENOM DOBŘE. :1: Také jsem musela vynaložit nějaké úsilí, ale v té vibraci se mi to vrátilo) ..(což se až tak často nestávalo) cca za 3 roky mě čeká také. Držím palce
31.03.2017 - 10:01 | Filtr
(Střelec) locin12
Tady v diskuzi se nějaké info dočtete: http://diskuze.najdise.cz/prispevek…


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »