Můj horoskop


12.03.2017 - 21:33
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dalis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Můj horoskop
Mrkl by zde prosím někdo jen tak letem světem na můj horoskop prosím.

Já osobně jsem pouze začátečník :25:

Děkuji mnohokrát

:27: :78: :80:

Řazení:
07.06.2017 - 12:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Velký sklon být velmi dobrá astroložka, kartářka, ... Přináší však velmi velkou zodpovědnost. Pokud se někde objeví zodpovědnost jedná se o složitější výklad. Hodně štěstí. PS : Asi jsi byla loni hodně zamilovaná, ale nějak to asi nedopadlo. :1:
15.03.2017 - 14:11 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Když nikdo nic...
Myslím, že asi zažíváš pocity nepochopení, dokonce snad až chladu (subjektivně to tak můžeš od druhých vnímat) k Tebou projevovaným názorům - polokříž Merkur - Neptun - Saturn. Otázkou ovšem je, zda dokážeš skutečně srozumitelně formulovat, aby druhými bylo správně chápáno, co sděluješ. Obrazy z Tvé mysli není snadné dát do slov. Navíc na své formě sdělení můžeš dosti tvrdohlavě trvat, což komunikaci neusnadňuje. A pak můžeš hledat únik přes vztahy (zamilování) s neptunskými partnery, kteří sice vypadají, že Tě jako jediní na světě chápou, ale přitom Tě mohou spíše využívat (zneužívat) pro své cíle.
Jinak na Tvém místě bych si dával docela pozor na lidi! Tedy přesněji asi na chlapy. Co se týče sexuality, mohla by jsi mít nějakou nepříjemnou (nebo přenejmenším podivnou) zkušenost, která by Tě emočně mohla dosti zraňovat a vést až k přehnané kritičnosti. Vyhodnoť si, jak na druhé působíš a co si tím (jaké lidi) do života přitahuješ. Někdy je dobré některé věci přehodnotit.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »