Rakovina štítné žlázy


12.03.2017 - 19:25
(Štír) Měsíční štírka25
Rakovina štítné žlázy
Ahoj najdisáci,
ráda bych poprosila,zda by se někdo nemrknul na horoskop mojí kamarádky, která má rakovinu štítné žlážy,podstupuje chemoterapii a tak je bez vlasů což mává s její psychikou. Zajímá mne astrologický pohled.
Datum: 1.6.1979 v 19:00hodin Plzeň

Stránka: 2 1
Řazení:
22.03.2017 - 21:39 | Filtr
(Rak) R5 » Bosch
Tak tak. Je to jedno s druhým. V daném případě bych stav střev rozhodně neopomíjel - už pro ten Saturn v Panně škodící Slunci.
Z u nás rostoucích bylin se dá na plísně v útrobách použít kořen puškvorce. Pomáhá i celkově zharmonizovat trávení a zlepšit sekreci trávících šťáv.

Jinak pro pochopení významu střevní mikroflóry stojí za zhlédnutí toto: https://www.ted.com/talks/…
(jdou tam zapnout i cz titulky)
22.03.2017 - 18:37 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » R5
Je zajímavé že u karcinomů jsou údajně vždy přítomny spousty kandidy.
Dokonce se předpokládá že kandidy stojí za spouštěním karcinomů.
Proto se jako protirakovinná léčba v lidové medicíně používají látky bakteriostatické které dávají dohromady střevní biom.
Mezi nejužitečnější patŕí pití čaje lapacho, užívání kokosového tuku aspoň 2 čaj lžičky denně a pak dvě velmi významné byliny a sice neem a amalaki.
Zajímavé jsou videa střevní stěny u lidí zdravých a u těch s nádory.
Je tam diametrální rozdíl ve stavu střevní stěny.
Tudíž bych léčbu započal ve fyzikální rovině viz výše uvedené.
Ostatně toto jsou pokyny nejen pro léčbu ale i prevenci a zlepšení zdravotního stavu.
Věděli to už staří řekové viz Hipokrates.
Jak důležité je udržovat střevo čisté.
Existují ještě další postupy ale v případě oslabení nejsou na programu.
Hodně důležitý je i ten dovětek v tom videu na konci.
Ostatně taky 6.dům...střeva.
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
21.03.2017 - 21:59 | Filtr
(Rak) R5 » Bosch
S používáním pohlavních sil jsi možná trefil hřebík na hlavičku. Funguje tam zpětná vazba a zrovna při Marsu a Venuši v Býku, může být tendence k přetěžování. Býk je smyslné znamení, co si budeme povídat. Potom se to odrazí na sekreci hormonů v hypofýze a jak píšu výš, skrz tyrotropin, na štítné žláze. A ten hlas by bylo pravdu zajímavé slyšet.
21.03.2017 - 21:49 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Jednoznačně os asc desc, planety ve stéliu versus uran asc. Býk-hrdlo versus štír - genitál a tlak na věci řešit. 6.dům zdraví-hrdlo.
Jde o hormonální systém otázkou je jakým způsobem využívá či používá energie druhé čakry. To se pak odráží ve vyváženosti/nevyváženosti v oblasti štítné žlázy.
Což je anabol hormon/trojódthyronin spouští produkci tyroninu a tam je zakopaný pes.
Zajímavé by bylo slyšet její hlas. Skoro bych se domníval že bude "stažený".
Co chete dělat? Jednou stranou se energie valí ven, druhou se je snaží zadržet, potlačit. Dal bych se asi v tomto případě na modlení(iracionální podpora přirozených hojivých sil v člověku). A pak popřemýšlet nad výše uvedeným.
Šanci má dobrou vliv cheironu dobré je začít uvolňováním. Jakékoliv relaxace hlavně zvukové, hlasové. Třeba mantry. Tím lze mnohé vyřešit. Je to aktivně-pasivní přístup. Relaxovat se člověk učí celý život.
21.03.2017 - 20:53 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » R5
:15:vše prozkoumám a rady pošlu dál kamarádce :3: :29: :64: :122:
21.03.2017 - 20:31 | Filtr
(Rak) R5 » Měsíční štírka25
:1:
V hrotech domů se kondenzuje určitá kvalita, která je usměrňována vládcem onoho znamení. Proto to má smysl řešit. Vše to nějak komunikuje navzájem.
S tím Uranem a Marsem máš pravdu, je to jednoznačný zásah, ale Saturna bych taky nepodceňoval. Z principu přiškrcuje, kam vleze. Takhle to může ovlivňovat zdraví, protože Slunce je dárce energie.

Skrz ten 10.dům to může být i přísný rodič, komplikovaný vztah s veřejností při získávání zásluh, nebo i sekundárně problémy s partnerem.
:74: :29:
21.03.2017 - 20:15 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » R5
díky za rady a nový pohled :3:tak jasně takhle se to tradičně bralo,ale spíš jsem si všímala planet v 6.domě a né hrotu,vládcu :41:No,Saturn má v 10.domě a tak jí bude ovlivňovat spíš kariéru.Negativní vliv na zdraví bude mít u kamarádky spíš Uran v opozici na Mars si myslím. :29: :68: :64: :122:
21.03.2017 - 13:55 | Filtr
(Rak) R5 » Měsíční štírka25
Zá málo :3:
Takhle se to, pokud vím, tradičně bralo. Chceš vědět něco o zdraví? Sleduj v čem je hrot 6.domu, co je v něm a jaký je jeho vládce. Z výpovědí dostaneš potencionálně slabé články řetězu. Další ti prozradí umístění a aspektace Saturna - opět dle anatomických souvztažností se znamením, ve kterém stojí. Kde je Saturn, tam se přiškrcuje tok energie.
Ještě můžeš v podobném duchu rozebrat 8.dům - souvisí s odchodem ze života a taky 12.dům - vypovídá o omezeních.
K tomu pak přidáš progrese, tranzity, lunace a máš povědomí o špatných obdobích, kdy se mají neduhy šanci projevit skrz vrozené slabiny.

Saturna má v Panně, takže může mít citlivou oblast tenkého střeva a taky dolní laloky jater. A protože je tam kvadratura na Slunce v Blížencích, může se toto oslabení sekundárně projevit na plicích. Takže je fajn, že jí zeleninu. Kdyby se ládovala masem, pravděpodobně si zaneřádí střeva odpadními produkty a ty by pak šly skrz jeho oslabenou stěnu do krevního oběhu. Stejně tak by se jí zhoršila schopnost vstřebávat ve střevech živiny z natráveného jídla, což ostatně může váznout i teď.
:29:
20.03.2017 - 19:57 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » R5
díky za mega výklad.Tak to je taky zajímavá úvaha jak píšeš,že má hrot 6.domu v býku a anatomicky krk,hrdlo,mandle,štítná žláza.Takhle jsem nad tím nepřemýšlela a tak mám co zkoumat. :15: :3:Proto jsem si založila tuhle diskuzi,každý vidí příčinu rakoviny štítné žlázy jinde.
No to máš pravdu,že přechod do nemoci byl pro kamarádku jako facka přes hlavu studeným hadrem :11:Nejdřív poprvé facka a pak se jí vše vrátilo. :8:
Tak životosprávu má dobrou,papá hodně zeleniny,brokolici,ryby. spíš bude muset zapracovat na duševní hygieně,že něco uspěchala a vše se vrátilo :23:
:29: :64: :122:
20.03.2017 - 19:08 | Filtr
(Rak) R5
Z astro pohledu je to asi tak, že se sešly vlivy nativních poškození s těmi současnými a společně ji to vytvořilo podmínky k podkopání zdraví.

Hrot 6.domu zdraví má v Býku - anatomicky krk, hrdlo, mandle, krční páteř, štítná žláza.
Vládkyně Býka, Venuše, je v tom samém znamení na konci 6.d a poškozena přesnou opozicí od Uranu - chaos v buněčném metabolismu dost možná evokovaný nesprávnou činností hypofýzy, které Uran vládne (mj. produkce tyrotropinu, který ovlivňuje činnost štítné žlázy řízením její látkové výměny).
V 6.d je dále v Býku Mars a Chiron - přítomností Marsu je zajištěna rychlejší regenerace, ale zároveň sklon k horečnatým stavům a zánětům (opět se to vyřádí v krční oblasti).
Mars i Chiron chytají kvadraturu od Jupitera ve Lvu - Lev je anatomicky srdce, mícha, aorta a horní+dolní dutá žíla. To poškození na Mars může působit lenivý tok krve a tím i nedokysličenost - kde není kyslík, roste okyselení a zlepšují se podmínky pro rakovinné bujení.
Jak je na tom s vrozenou vitalitou vidíš podle postavení a aspektů Slunce. Entuziastický Jupiter ji energie přidá, kritický Saturn v hysterické Panně ubere. Ovlivňuje to i její stav mysli, takže bych řekl, že může mít tendence se nechat unášet, což by podporovala i vzdálená opozice Neptunu na obě planety.
Poškození slunce působí buď přímo, nebo nepřímo v souvislosti s domy 4. a 10., takže tam bude souvislost s rodiči. I ten Uran, skoro na hrotu 1.d, není zrovna o standartně uspořádaném dětství...

Jak tady psali ostatní, v progresích i tranzitech už to minimálně rok schytává. Její sny a přání se drolí v přímém přenosu a život dostává nový smysl (kvadratura prog. Slunce na natální Pluto v 11.d). Progresivní Mars působil kvadraturou na natální Saturn v 10.d a postupně se dotáhne na konjunkci s nat. Sluncem - záleží, kdy jí to diagnostikovali, ale tak zhruba před víc jak rokem bych řekl, že byla hodně společensky a snad i kariérně, pod tlakem, což mohlo ovlivnit zažívání a opět acidobazickou rovnováhu v těle.
Jupiter se v progresích dotahoval do přesné kvadratury s nat. Marsem - někdy před rokem to bylo přesné, teď už rozběžné - zřejmě posílen trend oblenění krevního toku. Možná postupně spěla k tomu, že byla víc nakloněna radostem života, než zodpovědné péči o zdraví.
V závěsu za prog. Jupiterem je prog. Merkur, takže tak samo směrované vlivy - zde to přidá na tendencích k popudlivosti.
Zajímavé je, že pár let předtím, Merkur i Jupiter působily sextilem na nat. Slunce - relativně úspěšné období plné snů do budoucna a ideálů. Ten přechod do nemoci musel být jak facka přes hlavu studeným mokrým hadrem.

V tranzitech není nic, coby působilo přímo a negativně na problémovou oblast Býka, nebo 6.d, ale jde vidět, že skrz opozici Saturna na nat. Slunce mohla před víc jak rokem zaznamenat úbytek vitality. Celkový chaos v těle mohla pomoct nastolit kvadratura Neptunu na nat. Slunce.

V současnosti je dobrým impulsem trigon prog. Luny na nat. Mars+Chiron - tohle podpoří, nebo minimálně nebude blokovat možnost vyléčení problémů v oblasti krku. Ale s tou neplechou okolo se nejspíš bude muset ještě aktivně potýkat. Duševní hygiena a správná životospráva by ji měly pomoct. Záleží, jak s těmi "lekcemi" naloží. Co teď působilo a působí, v prog. na Mars+Chiron, to bude v budoucnu působit kvadraturou i na její Venuši. V tu dobu už ale bude prog. Saturn dotažený blíže trigonu s Marsem, takže bych se nutně nebál stejného schématu, jako teď.

A v rámci léčby by od ní měli hnát lidi, kteří mají nativně Saturn v Býku, nedejbože ke všemu nativně poškozený (sáli by z ní chuť do života)
20.03.2017 - 16:13 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » 0RLAND0
no je dost těžké najít příčinu:8:když v rodině rakovinu nikdo neměl.A co říkáš na úvahu s Černobylem a radioaktivním mrakem,to zavrhuješ? Ty vidíš reálněji příčinu skor v tom,co mají ženy a muži ne...v hormonech? :25: :29: :64: :122:
19.03.2017 - 22:42 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0 » Měsíční štírka25
mna by zaujimala otazka, ze ak suvisi rakovina, ci ine choroby zo stitnou zlazou, preco maju napadnutu stitnu zlazu prakticky len zeny...ved aj muzi maju stitnu zlazu a tych hyperfunkcia, ci hypofunkcia alebo dokonca rakovina stitnej zlazy postuhuje niekolkokrat menej ako zeny... podla mna hlavny problem je niekde inde... hladal by som pricinu skor v tom, co zeny maju a muzi nie, ale nie tolko... mozno v zenskych hormonoch a podobne...
19.03.2017 - 18:19 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25
Černobyl,vteřiny před katastrofou

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
16.03.2017 - 13:29 | Filtr
(Váhy) neptun » Měsíční štírka25
Ne, ne to není SMŮLA, že radioaktivní mrak šel zrovna na západ + Skandinávii - je to prostě OSUD - vše má nějaký VYŠŠÍ SMYSL. Spousta lidí si "cosi" uvědomí - to je na dlouhou přednášku, ale na Černobylu je krásně vidět, že POLITIKA je svinstvo!!!! Už jenom to, že v Rakousku se rozdávali dětem jódové kapsle zatímco u nás nic - ticho po pěšině. Jó takhle kdyby bouchnula elektrárna někde na západě.......To je fakt na dlouho a člověk se jen rozčílí.......

Jinak záhada to není, že v rodině Tvojí kamarádky nikdo rakovinu neměl - prostě KOŘEN všeho bude jinde. A k čemu Tvé kamarádce bude pokud zjistí, že příčina rakoviny je výbuch Černobylu? Tak na 100% to neurčí nikdo!! Nicméně opět vše má VYŠŠÍ SMYSL a Tvoje kamarádka má např. úplně jiný žebříček hodnot než většina národa, klade důraz na stravu, na zdravý životní styl, zajímá se více o věci mezi nebem a zemí............
15.03.2017 - 21:36 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25
Jak postupovala radiace po Černobylu 1986

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
15.03.2017 - 20:10 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Přívětivý Jack
Jacku díky za další odkaz. Prozkoumám :3:Na psychice zapracovat musí,ale jak píšeš není to snadné. :8: :29: :64: :122:
15.03.2017 - 20:03 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » neptun
No to jsem teď právě četla na internetu,že radioaktivní mrak letěl zrovínka na nás a Skandinávii.Smůla :8:že vítr foukal naším směrem :23: :29: :64: :122:
15.03.2017 - 19:58 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Sosna zvlčelý
No tak to je hustý a dobrá náhoda.A myslíš,že rakovina štítné žlázy u tvé kamarádky souvisí s Černobylem?Jaké jsou úvahy doktorů?Ono to asi fakt bude souviset co jsem zatím četla na internetu :23: :8:
15.03.2017 - 15:16 | Filtr
(Váhy) neptun » Sosna zvlčelý
Tak to je celkem síla - pro zajímavost zkus porovnat horoskopy co vyplave. A hlavně to jsou ty rizikové ročníky cca 1977 - 1986, že stačilo, aby měli např. chřipku + běhali někde venku na louce......Bohužel ten radioaktivní mrak šel zrovna na nás - na západ + na Skandinávii.......O tom je dnes mraky článků na netu + dokumenty na youtube - kdo má zájem.....
15.03.2017 - 15:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » neptun
No u této mé kamarádky je právě zajímavost s tím Černobylem. Ona je narozena 26.4.1979, Černobyl bouchnul na její narozeniny 26.4.1986.
15.03.2017 - 14:52 | Filtr
(Váhy) neptun » Sosna zvlčelý
No, tak určité podobnosti tam lze najít - OBĚ mají karmickou osu PANNA kontra RYBY + 4.dům kontra 10.dům. Dále mají OBĚ planety v 6.domě - pak bych vypíchnul, že Tvoje kámoška má trojkonjunkci CHIRONU+SLUNCE+MĚSÍCE a kamarádka zakladatelky diskuze zase konjunkci CHIRONU+MARSU - obě v BÝKU - takže jak jsem psal v dlouhé litanii studovat mytologii CHIRONA - hlavně stejně jako u PLUTA i u CHIRONU to jsou vše skryté a hlavně dlouhodobé záležitosti což přesně zapadá viz. rakovina štítné žlázy - buď se cosi pokazí v dětství - v rodině a vše vypluje skrze partnerské vztahy nebo přijde výbuch Černobylu a "cosi" se usadí v těle a když je oslabené zdraví vše vypluje - to může být klidně až po cca 10-15letech.......
15.03.2017 - 13:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Shodou okolností jsem právě včera byl na návštěvě kamarádky v nemocnici po tom, co ji vzali zbytek štítné žlázy. Před několika lety zhoubný nádor, naštěstí si sama bulku nahmatala včas - vzali jen část. Ale štítná žláza je prevít, tam se to rádo vrací. Tak nyní musel pryč i zbytek. Ale vypadá to dobře.
Pro srovnání dávám radix, jestli chcete někdo porovnat:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
14.03.2017 - 21:37 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Měsíční štírka25
Tak stravu má asi dobrou :15: Ale asi na psychice musí zapracovat. Není to vůbec snadná věc se změnit, ale jde to.

Je dobré si i přečíst tento úvod k nemocem: https://www.celostnimedicina.cz/eti…

Ale nebudu si hrát na experta, jen ukazuji něco k přemýšlení :3:
14.03.2017 - 14:31 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Přívětivý Jack
i tobe díky za rady.Odkaz prozkoumám a predám.Tak samozrejmě se snaží jíst zdravě,hodně zeleniny,brokolice,květák a pak ryby.....rodiče jí finančně pomáhají a tak stravu má kvalitní,ale moc to nepomáhá,když se po čase vše vrátilo. :25: :8:
Příspěvky: 34-10 9-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »