Nekonečné stěhování


11.03.2017 - 19:24
(Býk) silverka 74
Nekonečné stěhování
Ráda bych se zeptala kompetentních osob zde, zda by byl někdo se ochoten podívat na můj horoskop a odpovědět mi na otázku, proč se od 15 let stále stěhuji. Nejdelší interval je zhruba 2 roky. Ovšem už párkrát se mi stalo, že jsem se stěhovala i vícekrát za rok. Od začátku roku 2016 například už třikrát.A nějak cítím v kostech, že co nevidět poputuji opět někam do neznáma. Začíná to pro mě být celkem únavné, věk 43 let. Neumím si představit, že to tak bude pokračovat do konce mého života.

Řazení:
18.04.2017 - 10:25 | Filtr
(Býk) silverka 74 » Mici Angóra
V 15 jsem se sebrala a odešla od matky k otci, bylo to velmi spontánní, ale je pravda, že tak trochu rozhodovali jiní lidé, byl mi stále předhazován otec, až jsem prostě šla. Je pravda, že jsem se naučila nebýt tam, kde to nejde, prostě nedržet se zuby nehty, ale raději dobrovolně odcházet a měnit bydliště, jinak je to masakr.
Koukala jsem se na stěhovací tranzity letos, manžel hledá práci, tak je pravděpodobné, že jak někam půjde on, tak my s dcerou za ním. Akorát mi to trochu komplikuje nástup do práce, ráda bych někde začala pracovat. Uvažuji i o živnostenském listu, protože tak bych si mohla práci nosit s sebou.
A doufám, že aspon až manžel stabilizuje a odejde mu uran , který mu přechází přes 4.dům, tak někde zapustíme kořeny :-).
18.03.2017 - 20:07 | Filtr
(Býk) Buluu » Uzsomtudlho
"Čím som starší, tým kratšie v každom byte vydržím. A mám skutočne vďaka rodinnej situácii akoby viac domovov a pritom žiaden svoj."

To mam stejne. :( :)
Mam domovy 3, v kazdem sve veci a obcas nevim, kde jakou. A na nefyzicke rovine mam domovu jeste vic (diky cestovani a emocionalni vazbe).

Jsem ale za tento nekomfort svym zpusobem rada, vsechno me to utvarelo a stale utvari. I kdyz taky mam touhu najit to JEDNO misto. :)
17.03.2017 - 21:51 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
Napríklad u mňa stačí toľkoto:


"4.dům ve znamení Blíženců (Vládce - Merkur)
Blíženci na hrotu čtvrtého domu naznačují nepříliš silné pouto s domovem. Jedinec narozený s touto kombinací znamení a domu se často stěhuje, cestuje, dojíždí, nebo alespoň vnitřně touží po tom, aby tomu tak bylo.
Je rád obklopen lidmi, ale i zde má rád změny a nerad setrvává stále ve stejné společnosti. Toto není typ, který by ochotně zapustil kořeny nebo vstoupil do závazného vztahu. Pod mocným vlivem Blíženců se v pozdějším životě jeho dosud nejasné ideje často vyjasní a vykrystalizují. Potom se může pustit do psaní nebo jiného způsobu vyjadřování svých nyní stabilních názorů. Je to po celý život duševně aktivní člověk, kterého stimulují intelektuální podněty."

Nakoľko nie som profi astrológ, je jediné, čím viem prispieť z vlastnej skúsenosti. Čím som starší, tým kratšie v každom byte vydržím. A mám skutočne vďaka rodinnej situácii akoby viac domovov a pritom žiaden svoj.
17.03.2017 - 21:34 | Filtr
(Býk) Buluu
mam to stejne. :)
Sice byk, ale... stehuju se furt.
15.03.2017 - 13:44 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » silverka 74
Já jsem se ptal právě z důvodu, že v radixu vidím figuru polokříže mezi vládci 1.domu, 7.domu (partner) a 10. domu (kariéra), což někdy může působit destabilizujícím účinkem i do 4. domu (domov). Ale zde asi tedy příčina nebude. :3:
13.03.2017 - 20:57 | Filtr
(Býk) silverka 74 » Sosna zvlčelý
Skoro 20 let v jednom oboru, změna pouze v zamestnavatelich. V jedné firmě 8 let, vybudování slušné pozice, kterou jsem si přenesla následně s sebou do dalšího zaměstnání. Snahy mám spíš silně vnitřní, navenek nejsem dravec a toužím spíš po nehmotných věcech.
A jsem schopná , když si něco umanu, tak to dokončit, byt by to mělo trvat léta.
Partneři ok, první cizinec, trochu divočina. Tam chodilo nám oboum do cesty stěhování skrz jeho výbuchy emocí, tak ten si hrabal na vlastní, tak jsem to udělala taky a právě koupila byt. Následoval rozvod po 7 letech soužití.
Druhý manžel také cizinec, ale ten je mnohem klidnější, tam nàm stěhování aktivuji jeho nabídky na práci. Ten mě podporuje ve všem, co dělám, nebo bych chtěla dělat. Miluje naši zemi, říká, že je to jeho domov. Vloni, když jsme žili v Německu, tak jediná spokojená jsem tam byla já, holka a manžel (Holanďan) plakali za ČR.
13.03.2017 - 20:44 | Filtr
(Býk) silverka 74 » Petr9
Děkuji za inspiraci, zrovna dnes jsem spekulovala nad chaloupkou a nějakou vlastní seberealizací .
A včera mi došlo, že delší dobu mě dokázala udržet výjimečně na jednom místě rekonstrukce bytu.
13.03.2017 - 12:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No, já si nemyslím, že by orbis skoro 9 u konjunkce Luna/Uran byl tak významný. Nicméně Luna, navíc ve Vahách, je dost "vychýlená" sama o sobě a v posledních cca 20 letech ji aktivuje pořád něco (nemusí to být navíc negativní tranzit). Předpokládám, že v 15 letech o Tvém stěhování ještě rozhodovali jiní (v tom věku Ti poměrně dlouho pendlovalo tam a zpět přes Lunu Pluto a předtím Jupiter přes IC a 4. domem, takže to by mohlo být). Za ten poslední rok tomu věřím, tam tu Lunu/IC dlouhodobě aktivuje Uran (a teď už zase Pluto). Takže já si myslím, že to ještě potrvá, ale celoživotní to být vůbec nemusí a souhlasím s tím, že je to hodně v hlavě. :17:
13.03.2017 - 12:33 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
"Plha se hlásí!"
"Mám dotaz...:"
Jak je to se vztahem k povolání, kariéře, snaze něčeho dosáhnout? Je to velký hnací motor? A je zde výdrž, nebo dochází také k přeskakování mezi nápady, přesněji k přesedání na nové? A co partneři? Jak ti to snáší? Nejsou vnímáni jako brzda v kariéře a osobním úspěchu? Případně jestli si naopak sami nehráli moc na vlastním písečku?
13.03.2017 - 11:56 | Filtr
(Býk) Petr9
bude to až do konce života a bude to každý den únavnější a únavnější :21:

uran v tobě bude pořád věčně mladý, věčně rebelující, věčně chtít nějakou změnu v oblasti domova (uran je ve spojení s lunou, která je navíc vládkyní 4.domu)) ... a tělo bude pořád starší a starší, unavenější, chtít více klidu a pohodlí ... a společně to moc nepůjde ruku v ruce :39: :4:

až tě to stěhování a změny bydliště úplně vyčerpají, tak jedna z méně vyčerpávajících možností je to bydliště začít měnit sama - nečekaně/originálně/rebelsky - přestavovat byt, měnit ho, zařizovat pokaždé jinak a nově - a ty změny si do bydliště vnášet raději sama dobrovolně v míře která je pro tebe snesitelná, než se tím nechat jen tak nedobrovolně vláčet a vyměnit/zahodit rovnou celý byt :23:

(mluvím z vlastní zkušenosti - mám podobnou "stěhovací" konstelaci ... a taky s tím různě zápasím, zkouším, měním ... a ne teda vždy, ale občas to fakt funguje :20:)
12.03.2017 - 22:15 | Filtr
(Býk) silverka 74 » Koczka.obyczajna
Byt tu je ( paradox je, že ho vlastním 10 let a z toho asi 4 roky jsem v něm bydlela :-)), hypotéka taky, proběhla rekonstrukce, výměna partnerů, finanční vyrovnání s tím prvním. Majetek, potažmo uvázání se k něčemu hmotnému mě nějak nedokáže udržet na jednom místě, pronajímám a jdu ze dne na den. Jsem schopná už zabalit vše během 24 hodin. Zvláštní situace, kdy se odstěhuji ve tmě na jiné místo do zahraničí, kde jsem nikdy nebyla je mou poslední perličkou.
12.03.2017 - 22:11 | Filtr
(Býk) silverka 74 » tiferett
Děkuji za Váš názor, je pro mne k zamyšlení. a svým způsobem v podstatě asi máte pravdu, na vnitřní spokojenosti pracuji vědomě 10 let. Takže jak se hýbu, tak si to snažím udržet v sobě. V podstatě mi to i nějakým způsobem pomáhá, myslím tím, být stále spokojená, at jsem kde jsem.
12.03.2017 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nebo vzít byt na hypotéku. Z toho se těžko zdrhá + daň z převodu ...
12.03.2017 - 13:06 | Filtr
(Střelec) tiferett
Vládca 4.domu ( domov, bývanie, rodiny, domy) je v konjunkcii s Uránom - čo naznačuje sústavné náhle impulzy meniť bydlisko. Vždy pri nejakom silnejšom aspekte na Urán, na Mesiac alebo na IC môže prísť nový impulz sťahovať sa.
Dračí chvost v Blížencoch naznačuje tiež istý vnútorný nepokoj a neschopnosť ukotviť sa. A takých aspektov sa v horoskope nájde viac.
Existuje istá psychická porucha s názvom HEBEFRÉNIA , ktorá vyslovene hovorí o neschopnosti človeka udržať si stále povolanie, , stále bývanie, stálych priateľov.
Merkúr, Slnko v 12. dome ( vládca Neptún) je v sextile na Jupiter v Rybách ( vládca Neptún) - a to naznačuje sklony k takýmto psychickým problémom.
Je za tým ukrytý vnútorný nepokoj, netrpezlivosť a neschopnosť ustabilizovať sa na jednommikeste.
Pritom to, že ste Býk jasne hovorí o tom, že vašou životnou úlohou je vyslovene nájsť si stabilné miesto na život a pevne sa na ňom ukotviť.
Chce to trpezlivosť, odhodlanie, upokojenie.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »