Dusa po smrti..


06.03.2017 - 19:51
(Beran) fantazy
Dusa po smrti..
Ahojte,

mozno ste niektori citali moj prispevok "Ked sa zruti cely svet" a tak ma napadaju mnohe otazky, na ktore si neviem sama odpovedat. Mozno mi s tym pomozete..

Ako som pisala moj partner ma vedome klamal celu dobu nasho vztahu. Boli tam klamstva denne, velke aj male.. uz v tom lietal uplne. Bol zenaty, mal deti, jedno utajene (mozno aj viac - ktovie?), firmy uz nefungovali, pritom sa tvaril, ze pracuje a dalsie klamstva. Mne tvrdil, ze bol zenaty iba 2 roky a ziadne deti nemal.. ach.
Paradoxom je, ze vsetky tie klamstva vysli von na povrch po jeho smrti. Pomohla mi k pravde jedna zena, s ktorou predtym pracoval. Stretla som sa s nou iba raz, ale nezabudla na mna. Povedala mi, ze si zasluzim vediet pravdu a som jej za to vdacna. Aj ked pravda boli, tak oslobodzuje.

A ja mam otazky.. verim na zivot po smrti a tak ma zaujima.

Ked jeho dusa odisla do neba a uvidela ako zila, v klamstvach a podvode. Citi dusa lutost? Hanbi sa za seba?

Mohol to byt zamer jeho duse, aby som sa dozvedela pravdu? Alebo to bol zamer Boha?

Viem, ze to bol karmicky vztah, modlim sa za jeho dusu a odpustam mu. Ako este mozem pomoct jeho dusi?

Dakujem pekne za komentare. :17:

Řazení:
10.06.2017 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
celkem vystizne k tomuto tematu hovori Ivanka
YouTube
10.06.2017 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Klaret
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele safraženka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :68:
10.06.2017 - 07:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Karma je zdarma...co zaseješ to sklidíš,jak v tomto světě tak v jemnohmotném.
08.03.2017 - 07:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To s tím vesmírem :15:

Ono si stačí třeba uvědomit i v malém měřítku kolikrát "zlo" nastartovalo dobro, nebo prostě vznik něčeho nového.
Dohlídnout na konec.....nebo si na něj počkat.
......taková maličkost třeba je, dejme tomu i to, když se tady objeví nějaký "zlý" koment, kolik vyprovokuje opačných reakcí.
Co je to proti vesmíru.....ale pro tuhle chvíli a pro někoho tady to může být hodně moc.
Je fuk, že tady jsme v té zatracované virtualitě. Funguje to i venku :1:
07.03.2017 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No co je to realita :1:...? Ano, to rozlišení používám také.
Jen třeba i ti nevěřící na nic, najednou nejsou schopni vysvětlit, jak funguje internet, telefon, energie jako taková.Psychiatři popírali existenci duše, ale přitom říkají, že emoce se v těle zhmotňují a ty neblahé způsobí, že pak nemáme energii.Tak jak to tedy je?Ti slavní badatelé dávno věděli více, co nám bylo po staletí utajováno...
07.03.2017 - 11:42 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Mas pravdu. :1: Dolezite je to, co clovek citi a nie co realne vidi. Vsetci akosi citime, ze je nieco viac ako iba nas pozemsky zivot. Niektorym je za odmenu dovolene vediet viac.
07.03.2017 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fantazie...i kdyby to byla...vždyť my jsme tvořiteli, tak si fantazíruj.Taky třeba jsem měla pochybnosti, když jsem zkoušela mluvit s anděly a šla se "ujistit" jinam, jestli to jsou jejich odpovědi a nehrabe mně :4:...
Prostě nesnažme se za každou cenu pochopit to, co je pro nás neuchopitelné, ale neznamená to , že co nevidíme, neexistuje :1:.
07.03.2017 - 11:31 | Filtr
(Beran) fantazy » player
Mozno na tom nieco je. Citala som knihy od D. Walsha a ten tiez v jeho knihach, kde sa rozprava s Bohom, hovori, ze zlo neexistuje. Za vsetkym je laska, len v inych podobach. Na vsetkom sa nase duse dohodli este v nebi a ked skoncime tu na Zemi, tak sa vsetci objimeme. :1:
07.03.2017 - 11:29 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Pomohlo mi to tu nasu situaciu pochopit, aj ked mam obcas pochybnosti, ci to nebola iba moja fantazia. Ale nejako citim, ze to moze byt realne. V ten den, ked som odtial cestovala domov, sa objavila na nebi duha a to bolo cely den zamracene a dazdivo. Brala som to ako znamenie ako mojho partnera z neba. A v ten den som vecer aj neplanovane povedala rodine o tom, ze som tehotna.
Na tom sedeni som s tou zenou povedala dusiam svojej rodiny, ze cakam dieta a vlastne ich na to pripravila. No a vecer to uz prislo.. To su take zvlastne situacie.

No casto sa k jeho dusi prihovaram, odpustam mu a prosim o odpustenie aj Boha.

Dakujem. :79: :1:
07.03.2017 - 11:17 | Filtr
(Býk) player
Existuje dokonce filosofie , že ani zlo neexistuje. když se člověk podívá na vesmír, tak je to sice na pohled nádherná , ale vraždící a nehostinná plocha. Černé díry trhají hvězdné soustavy na cáry , výbuch jediné supernovy spolehlivě zničí veškeré zárodky života v okruhu 500 světelných let , planety bombardují komety , asteroidy , pulsary likvidují všechno ohromným gamazářením , zkrátka - jen nějaká oáza sem tam má to štěstí , že unikne do času svému zániku.

A takhle to je i s životem tady na planetě. Jde jen o to , zda jemnohmotná duše je věčná , nebo zda jí taky čeká zánik....
07.03.2017 - 11:14 | Filtr
(Beran) fantazy » player
Takto nejako to chapem aj ja. Je skoda, ze sa clovek rodi s vymazanou pamatou. Niekedy by nam pomohlo vediet viac. Asi kazdy z nas si nesie svoj batoztek, niekto plny kamenov, druhy plny cukrikov.
Asi najlepsie je zit tak, aby sme nic nelutovali a konali tak, aby nebolo co sudit.
07.03.2017 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, většinou jsou tam vazby na minulé životy.Pokud jsi již takto seznámena, bude se ti lépe ta situace zpracovávat.Taky jsem viděla útržky svých minulých životů,ale tak spontánně, nečekala jsem je.V regresi mi to nepustilo, zajímavé.
Pokud ti bylo řečeno, že je to čisté, přijala bych to.Rituály odpuštění můžeš dělat klidně pořád, dokud to budeš cítit.
Pozvolna, až to půjde, se udržuj v tady a teď.Ale taky to neumím pořád :1:.Z minulosti si beru ponaučení.Prostě jsem tady na návštěvě,až dohoří svíčka, vrátím se domů.Tak si tu návštěvu užij co nejlépe :79:.
07.03.2017 - 11:04 | Filtr
(Býk) player » fantazy
Oni tam soudí , ne , že ne. Já ale nevěřím v peklo ani Lucifera. Věřím , že to peklo je právě tady. Takže dám příklad. Jsi duše , která v minulém životě páchala zlo - jakékoli. V dalším životě ho můžeš vyčistit třeba celé tím , že budeš po celý život např týraná otrokyně , nebo ho můžeš vyčistit část , třeba že si jako karmu vybereš smrt na leukemii třeba v jedenácti letech , nebo život na invalidním vozíčku , epicentrum války , genocidy...a tak. Nebo - máš třetí možnost , od naplánovaného se nevědomě odchýlit a nechat čištění karmy na nějaké další inkarnace. Ale jedno je jisté. dokud nesplatíš vše do posledního centu , musíš furt do hmotného těla. Poslední inkarnace je osvícená.


Co jsem tak vyčetl , jsou duše staré , které třeba žijou tisící inkarnaci , pak duše mladé , které dělají dost bordel. Ale jsou třeba i duše , které se tu objeví jen třikrát a s krásnou karmou už zůstávají ve světle stvoření.

Ale samozřejmě - to co píšu jsou jenom moje vyčteninky a to , jak to vnitřně píšu. Taky může mít pravdu islámský džihádista...kdo ví...
07.03.2017 - 10:55 | Filtr
(Beran) fantazy » player
Dakujem za reakciu.

Tiez to chapem takto nejako. Dost ma tato tema zaujima a rada o tejto teme citam.
Verim, ze tam hore nikto nikoho nesudi a odpusta sa. Vsetky nezvladnute ulohy je mozne v dalsich zivotoch napravit.

Asi len cakam na znamenie, ze jeho dusa netrpi a ma sa dobre.
07.03.2017 - 10:47 | Filtr
(Býk) player
Podle regresí:

ano , v první chvíli před komisí si sypeš popel na hlavu. Komise je tří - sedmičlenná. Jsou to duše , které již neinkarnují a dělají si z tebe šoufky , ale jsou spíše pozitivní , protože mnohdy se tohle děje právě z nějakého důvodu. Nebo-li , on třeba v tvém případě byl k tomu přímo předurčen , aby udělal něco pro tebe.

Poté se duše odebere domů do barda chystat si novou inkarnaci. Nastudovat si ji. Bude zase něco čistit a splácet. No - a pak nafasuje strážnýho anděla a hurá zpátky.

Tohle říkají hypnotické regrese. Farář ti bude tvrdit něco jiného , Imám taky , Hinduista taky.

Ale ty regrese mi přijdou tak nějak nejpotvrzenější.
07.03.2017 - 10:39 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Mne jedna zena povedala, ze nas vztah bol v minulych zivotoch prekliaty. Aj som videla par utrzkov z nasich minulych zivotov, ak to nebola iba moja predstavivost. Vzdy sme boli spolu, ale vzdy nas bud rozdelili, alebo jeden z nas predcasne zomrel a vzdy bolo medzi nami dieta. Preklial nas asi moj otec, lebo sa mu nezdal moj partner pre mna vhodny. Cistili sme to a odpustali, vraj je to ciste. Ale neviem.. zda sa mi to ako prilis lahka cesta, za par minut vsetko zmazat z mnohych minulych zivotov. Ale dolezite je, ze som odpustila. :17:
07.03.2017 - 10:18 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
Je mnoho teorií, co se děje po smrti člověka....tak, jako se nedá žádná vyvrátit, tak se ani žádná nedá potvrdit.Tedy každý názor, který je mezi tím, bude vždy jen víra či nevíra toho , či onoho.Přesně totéž je dilema na téma existence duše.Nevíme nic a třeba je to úradek vesmíru, abychom nic nevěděli...Proto podobné úvahy vytěsńuji ze svého vědomí a pokorně přijmu situaci až přijde ten správný čas ,tedy až natáhnu sám bačkory. :3:
07.03.2017 - 10:11 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Klaret
:1: :15: :15:
07.03.2017 - 09:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono není nic náhoda.Hlavně tedy dlouhodobé vztahy.Taky jsem si zjišťovala,proč to pro mě bylo takové, jaké bylo, neboť ani mé 24 leté manželství mi tolik vnitřně nesebralo( jako rozvod,ale ono to směrovalo k tomu dlouho), jinak to tedy byla taky jízda...
Od dvou lidí jsem se dozvěděla, že dobrovolně čistím pokolení ze strany otce, to jsem si navolila.Tohle zatím opravdu neumím sama zjistit.Jsou věci, kterým nerozumíme a tady nezjistíme.Poslední dobou jsem načetla dost knížek, naposlouchala přednášky o tom dalším světě,kde prostě je to tak, že jsme všichni a se vším propojeni,ať se nám to líbí, či ne.Až přejdou ty emoce lítosti, vzteku, zklamání, které je potřeba odžít a dostat ven !(nikoli potlačovat, to jsem udělala a byl to totální průšvih),začni myslet na sebe a to miminko.
Pokud budeš provádět odpuštění, pomůžeš i sobě.Od -pouštíš od sebe.Proto si odpusť i sama a klidně si zapaluj svíčky.Na té jemnohmotné úrovni se budeš čistit.Bohužel návod na to, jak vše překonat, není.Je to jen námi vytvořený čas :27: :79:
07.03.2017 - 08:38 | Filtr
(Beran) fantazy » movvin
Ja tiez verim, ze sme spolu neboli nahodou. Tazko to opisat, ale my sme si rozumeli aj bez slov. Boli sme spolu stastni, ale obcas ten vztah aj bolel.. To bola ta karma, ktoru sa snazim pochopit. Vraj sme boli v minulosti prekliati mojim otcom, mozno na tom nieco bude.
07.03.2017 - 08:33 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Dakujem za zaujimavy prispevok.

Jeho dusi odpustam a snazim sa pochopit. Zvyknem zapalit za jeho dusu aj sviecku.
07.03.2017 - 06:19 | Filtr
(Blíženci) movvin
Nevím jestli ti pomůžu, ale vezmi si to z druhé strany... jeho duše sem přišla s nějakým záměrem... evidentně si to tu musela prožít tak jak žila, tím se učí pochopení a přijetí... a to samé je úkolem tvé duše.... co však se ta či ona duše má naučit je jen její záměr..... do cesty jí přichází právě takoví lidé jaké potřebuje k učení :27:. Otázkou však je, jestli si to splnila :3: jestli si to nebude muset zopakovat a to s ještě větší razancí.
06.03.2017 - 21:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já myslím, že ti nikdo z žijících nemůže dát zcela přesnou odpověď, jak to chodí.A ten, kdo byl v klinické smrti, se třeba do žádného očistce ani nedostal, avšak většina lidí líčí,jak jim proběhne celý život před očima.Já jsem si astrálně vycestovala, ale neměla jsem v ten moment žádné zpytování svědomí,viděla jsem se o kousek dále a byla v přítomném okamžiku.
Mám třeba i zážitek z kraniosakrální biodynamiky, kde jsem se jakoby roztekla do prostoru a byla kdesi daleko a přitom slyšela zdáli volání terapeutky,byla jsem při plném vědomí.
Kdysi dávno jsem i duchařila a třeba vím, že otec si vyžádal od matky kytici na hrob na znamení odpuštění,jelikož jí podváděl.
Každopádně jsem si jistá, že ví, co udělal, neboť je to vědomí, které jde do další dimenze.
Odpuštění jeho duši a i sobě, víc bych asi nedělala.
06.03.2017 - 20:36 | Filtr
(Beran) fantazy » Klaret
Dakujem pekne. :17:

Este je to velmi cerstve a nie je pre mna jednoduche pustit ho. Priala by som si, aby ostal pri nas, ale viem, ze jeho dusa musi ist. Kazdy den sa za neho modlim. Verim, ze budem schopna ho pustit.
06.03.2017 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem ani přes hvězdy ani přes duše.
Takže čistě laicky. Jestli chceš pomoci jeho duši, nedrž jí u sebe, nedrž jí tady otázkami.
Řekni si něco ve smyslu co se stalo, stalo se, odpouštím, snažím se pochopit a přijímám lekci. A nech ho jít. Myslím že pomůžeš jemu a ulehčíš sobě.
Ale jak říkám, jen pohled od země. Jsou tu jiní povolaní na tyhle věci.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »