Ked sa zruti cely svet...


06.03.2017 - 16:10
(Beran) fantazy
Ked sa zruti cely svet...
Ahojte,

priznam sa, ze na tuto stranku chodim casto, ale iba citam a neprispievam. No dnes mam chut sa vyrozpravat, lebo nemam komu. V januari v tomto roku mi zomrel priatel, boli sme spolu 7 rokov. Bol to sok, nieco na co sa neda pripravit. Dostal krvacanie do mozgu a uz sa ho nepodarilo zachranit, stalo sa to v zahranici (bol cudzinec). V ten den moj svet prestal existovat.. No to co nasledovalo po jeho smrti, neprajem nikomu a je to ako zly sen. V ten den, ked zomrel, tak som kontaktovala jednu zenu, s ktorou v Prahe podnikal, chcela som nech pomoze jeho rodine vybavit ukoncenie podnikania. Raz davno mi ju predstavil, ked spolu riesili obchody v mojom meste. Pamatala si ma a povedala mi, ze firma uz asi 2 roky nefunguje. To bol prvy sok.. pritom predo mnou sa stale tvaril ako pracuje (z domu) a chodil kvoli tomu aj do Prahy a druhy sok bolo, ked sa ma spytala na konci, ci o mne vie jeho manzelka a dceri. V tej chvili som cela zamrzla.. Od zaciatku nasho vztahu mi tvrdil, ze je rozvedeny a ziadne deti nemal. Vypytala som si na nu e-mail a zacali sme si pisat. Dozvedela som sa o nom vela, ze mi klamal kazdy den pocas tych 7 rokov do oci. Dokonca ma aj jednu utajenu dceru v Prahe, o ktorej nevie ani jeho rodina. Napisala mi, ze o nas vedela od zaciatku nasho vztahu, vraj sa do mna uprimne zamiloval a hovoril o mne krasne. S manzelkou uz zili iba kamarati, kvoli detom a vybrali mu ju rodicia, tak on sa ani nikdy do nej asi nezamiloval. Podnikanie ukoncil pred 4 rokmi, nechape preco mi to nepovedal. Proste klamstva boli na dennom poriadku, este aj plno dalsich. Rok o mna bojoval, ja som ho nechcela, no nakoniec si ma ziskal a zil kvoli mne v mojom meste v prenajatom malom byte, aby sme mohli byt spolu. No "pracovne" odchadzal po novom roku a v lete na 2-3 mesiace do zahranicia. Uz chapem, vtedy bol s tou druhou rodinou.. V den ked sa mu ta nehoda stala, tak som sa mu nevedela dovolat a tak som mu pisala a volala ako diva. No nic.. o tom, ze zomrel mi napisal jeho brat, ktoreho som kontaktovala cez facebook. No jedna z jeho dcer nasla po smrti jeho telefon a dostali sa k jeho e-mailom, tak ma kontaktovala kto vlastne som. Ked sa dozvedeli, ze som jeho milenka tak mi vynadali, ale vysvetlila som im, ze som nic nevedela. Chvilu som s jednou z nich komunikovala a odpustila mi, ak som o nich nevedela. Doplatila som na svoju dobrosrdecnost a naivitu. Napriek tomu, ze mam pravo ho nenavidiet, nedokazem to a stale ho milujem.
V case ked zomrel, som mala dostat menstruaciu, ale nechodila.. myslela som, ze to vsetko z toho stresu. Po 2 tyzdnoch mi napadlo, kupit si pre istotu test a bol pozitivny. To bol dalsi sok, dalsia rana do srdca.. Chcela som zomriet, chcela som, aby to dieta odislo. Bolo to strasne obdobie a neprajem to nikomu. On dieta chcel, v poslednej dobe o nom casto hovoril a tak neviem ci ho splodil vedome alebo nie. Alebo to boli iba dalsie klamstva. Teraz som v 2-mesiaci tehotenstva a aj ked je to tazke, rozhodla som sa, ze si to dietatko necham. Vedia o tom iba moji rodicia a lekarka. Rodicov som sklamala, moj otec bol od zaciatku proti tomuto vztahu, ale neposluchla som.. Najprv mi radili ist na potrat, ale nedokazem to. Nakoniec ma podporili, pomozu mi s vychovou. Trapim sa vnutorne moc.. mala by som sa tesit na babatko, ale stale mam vycitky, ci ma naozaj miloval, alebo som bola iba hracka. Chcem verit, ze jeho city boli uprimne.. ale neviem. Uz nicomu neverim. Myslite, ze aj takyto klamar vie milovat?
Jedna zena, co sa venuje anjelom mi povedala, ze to bol karmicky vztah a prezili sme spolu vela zivotov, aj som nejake utrzkami videla. Vraj sme boli prekliati mojim otcom, preto sme nikdy spolu neboli stastni.. Cistili sme to a odpustali, tak neviem. Odpustila som mu, ale boli to.
Tak a je to vonku.. mnohi ma tu odsudite a mozno ukamenujete, ale ja som iba uprimne milovala. Dakujem za komentare.

Stránka: 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
10.07.2017 - 21:58 | Filtr
(Ryby) MG34 » MG34
tady to je
09.03.2017 - 11:48 | Filtr
(Beran) fantazy » Peťa Osek
Dakujem ti velmi pekne za podporu. Mas pravdu, su tu bajecni lide. :79: :17:
09.03.2017 - 11:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj fantazy,
přeji ti hodně štěstí a zdraví, víc netřeba, jsi silná žena a dostala jsi zde mnoho podpory, jsou tu báječní lidé :17: :17: :17:

pro všechny ostatní...8.3. jsme měla od rána až do noci "den blbec" a i tady to hodně skřípalo, přečíst celou tu velice napjatou diskuzi mi dalo zabrat, zejména emočně.
Věděl by někdo z vás astrologů zda byl ten včerejší rachot podnícen také "shora"?
Jen pro zajímavost...

krásný den všem milým, vstřícným, upřimným i třeba iracionálním lidem :68: :68:
"realisté" žádná přání nepotřebují
(no já vím, že se vystavuji nebezpečí útoku, ale to ustojím :1: )
09.03.2017 - 10:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pithecanthropus erectus
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak fajn, že jsme se shodli.
09.03.2017 - 10:20 | Filtr
(Beran) fantazy » Pithecanthropus erectus
Dakujem za komentar.

Ano, tato diskusia splnila svoj ucel. Dostalo sa mi uzasnej podpory a dodali ste mi silu ist dalej. Dali ste mi to najlepsie startovacie tlacitko. :79:
Dakujem vsetkym za podporu, tym co diskutovali, aj tym, ktori ste mi pisali sukromne vzkazy. Dakujem vam z celeho srdca aj za moje dieta, velmi si to vazim a nezabudnem. Mam vas rada a prajem vam vsetkym do zivota iba to najlepsie. :17:
09.03.2017 - 10:02 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » fantazy
Samozřejmě že nepomůže a tady nestojíš před soudem.Pro horoskopy a podobné ezoterické pomůcky je tady vyhrazeno přednostně místo, ale neznamená to, že vše co se tady řeší, je nezbytně nutné přecedit skrze ezoteriku, jak si tady někteří oponenti myslí.Řeší se tady všechno možné,od zdraví přes literaturu, film a kdovícoještě, ale aby i ta ezoterika měla nějaký smysl, tak se tu pomáhá i lidem kteří ztrácejí půdu pod nohama.I když jsou takové rady mnohdy kontraproduktivní, v každém případě se dotyčnému dá škála možných řešení ze kterých si může adekvátně vybírat, ale nejdůležitější je podpora....ta zpravidla bývá to startovací tlačítko....Většina z nás by byla ráda, kdyby ti Fantazy ,ono startovací tlačítko pomohlo z místa. :1:
09.03.2017 - 09:50 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Koczka.obyczajna
Přesně tak jsem to myslel....vyjma toho, že cenzuru připisuji činnosti směřující k umlčení myšlenek a jejich dalšího šíření popř. odstranění toho, co je v rozporu s předem danými pravidly, kdežto selekce je výběr a ten jsi v závěru popsala naprosto přesně :1: :15:
09.03.2017 - 08:24 | Filtr
(Beran) fantazy » Buddha/2
Prestala som ho uz sudit, snazim sa ho pochopit. Zamiloval sa a bol stastny. Mozno necakal sam, ze to bude medzi nami tak dlho trvat. Obcas hovoril, ze ja som jeho posledna laska, ak by sa nieco stalo, tak ja si niekoho najdem. Proste to tak bral.. Casto vravel, ze zit zacal az so mnou a lutuje ten zivot, co zil predtym. Najviac vzdy lutoval, ze sa ozenil.. no mne tvrdil, ze bol zenaty iba 2 roky a potom sa rozviedli. Muselo to byt pre neho psychicky narocne. A s tou smrtou to chapem.. bol to taky jeho utek z toho celeho. Rodine ublizit nechcel a ani mne. No niekto tam hore chcel, aby pravda vysla najavo. Aj ked to boli, tak pravda oslobodzuje.
Cim viac to budem skumat, tym viac sa budem zranovat. Proste sme sa milovali a to je na tom krasne. Som mu vdacna za vela a nikdy nezabudnem.
09.03.2017 - 08:13 | Filtr
(Beran) fantazy » malalama
Moj nick som si tu zalozila este pred par rokmi, mozno rok 2010.. netusim. Ale neprispievala som.. nemala som potrebu.

Moj partner zomrel, nepotrebujem tu davat dokazy ani umrtny list.

Hladala som tu psychicku podporu. Skumat tu nase horoskopy uz nicomu nepomoze.
09.03.2017 - 07:26 | Filtr
(Býk) player » musiúa
Tak o tom žádná. TAhle děva se defacto ničím neprovinila. Hlas přírody ji do tý náruče seslal , to , že žila v klamu , to se děje milionům.

Rozhodně není žádný důvod k odsudkům.
09.03.2017 - 07:05 | Filtr
(Ryby) MG34 » malalama
"ano, jsou to astrologické a numero- stránky - proč teda neřešíme objektivně hvězdno-numerické vztahové souvislosti obou entit"

přesně to mne také napadlo - bije to přímo do očí - ticho po pěšině
ale to se dá napravit, když budu mít data, zvládnu to klidně i já, neznaboh, pár tref tu mám už za sebou, jednou jsem trefil i datum a čas nevěry :4:

ona zmiňuje jakousi karmu a doplňuje to docela silným vyjádřením - něco jako "vím jistě" - no v jejím případě bych si tak jistý nebyl skoro ničím

jednak by mne zajímalo jestli ví, že když vezme v úvahu existenci nějaké "karmy", tak musí nutně připustit, že židi si za holocaust vlastně můžou sami a třeba (což se připouští ještě hůř) poláci si za katyň můžou sami a milióny mrtvých na ukrajině za hladomoru za stalina totéž... prostě není ohně bez kouře - chtít věřit na nějakou karmu znamená dávat genocidám zelenou - a to chce opravdu silný žaludek - je si toho vědoma nebo je to zase jen povrchní pohled princezny, sedící na nadýchaném obláčku?
09.03.2017 - 06:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pithecanthropus erectus
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je samozřejmě v naprostém pořádku. Jednu skutečnost lze nazvati různými slovy. Vždy půjde o subjektivní pocity člověk, jak danou věc vnímá.

Schválení psaného textu a rozhodnutí o jeho následném uveřejnění či ne ....?? Cenzura? Selekce? Dyškrymynace?

BTW já respektuji právo správce webu i se mi líbí, že to dělá. Tu trochu prvotní rádoby nesvobody ráda podstoupím, neb eliminuje % internetových provokatérů debílků na minimum.
09.03.2017 - 00:06 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Koczka.obyczajna
já bych naopak rozlišoval co je to selekce a co je to cenzura.... :3:
08.03.2017 - 23:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych se tomu zas tak nehihňala. Jedno "schvalování" tu trvalo několik měsíců. Prostě admin nechtěl, tak nepustil. To by cenzurou šlo i nazvat. Oproti tomu další protekčák to měl schválené za 2 minuty. Takže je-li to výhradně na vůli admina, já to samozřejmě respektuji, ale cenzurka to malinko je.
08.03.2017 - 23:26 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fantazy
Ještě se do toho jednou vložím, i když si nejspíš naběhnu, nevadí jsem zvyklý :5:.
Často tu opakuješ že lhal, klamal, podváděl ... až příliš často. I když chápu, že je pro Tebe velmi těžké něco takového odpustit, zkus se na to podívat i z jeho strany, mohlo by Ti to usnadnit život.
Jasně udělal chybu, o tom nediskutuju. Ale je to z lidského hlediska tak nepochopitelné ? Váš vztah jde přirovnat k vlaku do kterého nastoupil. Možná si myslel, že může kdykoli vystoupit. Jenže čím vlak jede rychleji, tím je to těžší a riskantnější. Jak jsi psala, že říkal, že by radši smrt než být bez Tebe - to, že se to nakonec stalo podle mého není náhoda, je to jeho způsob řešení, který si doslova naprogramoval. Nejspíš zvolil tohle východisko protože nechtěl nikomu ublížit.
Kdybych šel ještě kousek dál ... ten, kdo odsuzuje se časem dostane do stejné situace, možná tohle byl jeho případ. No, už radši skončím, nebo mě tu někdo nařkne z ezopindů :20:. Ostatně není to teď to podstatné. Jestli Ti to bude ležet v hlavě i za rok, vzpomeň si na tuhle diskuzi :3:.

Tak a jdu si pro banán za odměnu: :69: :4:
08.03.2017 - 22:33 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Pithecanthropus erectus
:61: :61: :61: mozno skor cez cinsku postu (cenzori :61: :61: :61:)
08.03.2017 - 22:28 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Sosna zvlčelý
Hm...to mně nenapadlo, že je tady nová a tedy
musí požádat o vstup do diskuzí...ale i tak, co bylo napsáno nikterak nesouvisí s pozdním přijetím....takže tohle byla zcela zbytečná výmluva. :3:
08.03.2017 - 22:17 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pithecanthropus erectus
Ale né, on to tu Petik má nastavené, že o možnost diskuze se musí požádat. Ale to jsou pravidla, nikoli cenzura. A někdo namísto poděkování, že může diskutovat, ho ještě osočí z cenzury. :41: No asi kvůli tomu, že si nemohla kopnout hned. :4:
08.03.2017 - 22:07 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Sosna zvlčelý
Taky jsem koukal---asi má dotyčná nějaké levné Wifi připojení...žeby přes Českou poštu ???? :61: :61:
08.03.2017 - 22:04 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Sosna zvlčelý
:61: :61: :61: mysli asi admina :61: som nemyslela, ze sa tu este aj zasmejem :61:
08.03.2017 - 21:59 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » malalama
Cenzor? :75: :61: :61:
Rozume, pojď domů! :20:
08.03.2017 - 21:43 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » malalama
V prvé řadě se domnívám, že pokud se má člověk odrazit ode dna ,tedy aby se psychicky vzchopil, potřebuje získat pevnou půdu pod nohama.Proto taky šla Fantazy tady s kůží na trh aby načerpala sílu ze solidarity.Na kopanec do zadku je to zralé až když své chyby bude opakovat.Upozorňuju, že velké procento zamilovaných končí nejen sňatkem ale i rozvodem, protože si vzali alkoholika , gamblera, surovce, děvkaře apod…..….stačí se podívat do statistik…to by asi půlka národa potřebovala nakopat viď ?
Ani já nejsem zastánce karet, hvězd, karem, duší apod. Jsem realista, ale na těchto stránkách jsem našel plno přátel a dobrých kamarádů právě proto, že je tady velké procento slušných lidí oproti jiným portálům….a protože jsem demokrat, nevysmívám se jim, ale toleruji i když jsem jiného názoru.Ty jsi však hned v první větě napadla tyto stránky a všem kteří se tady za účelem ezoteriky scházejí, nasadila psí hlavu.Takže mě ani neudivuje že sis přisedla na stejné hřadlo k Pozemšťanovi….. :23:
08.03.2017 - 21:29 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » .
"Jakože... vlezu na astro web a co nevidím... ježíšmarja, hvězdy :39: :39: :23:

:61:"



:61: boze moj :61: :61: :61: :61: :61:
08.03.2017 - 21:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » malalama
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Byla jsem oslovena takže odpovím....

-Váš příspěvek není směrovaný na jednu určitou reakci, takže žádné přetržení tam nenastalo. Opakuji, že nemám problém s názorem na téma diskuze.
-Vztahové souvislosti entit, jak se ptáte, se astrologicky neřeší, protože o to Fantazy nepožádala.
-Většina příspěvků říká jediné. Měj ráda své dítě, nepředjímej že bude problematické, buď silná, dítě je dar.

Víc k tomu nemám co říct.
08.03.2017 - 21:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Klaret
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To tak prostě je. Prázdný sud nejvíce duní, se říká. Jestli se to hodí právě do této situace úplně přesně, to nevím, ale už mám dneska unavenou hlavu na přemýšlení. :4:
Příspěvky: 201-177 176-152 151-127 126-102 101-77 76-52 51-27 26-2 0.99999999999998-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »