Panně se nezavděčíš...


01.03.2017 - 10:53
(Býk) player
Panně se nezavděčíš...
A když , tak jí to vydrží čtvrt hodiny. Že?

Musíme je prostě takhle brát. Pořád maj prst na spoušti , kdykoli tasí , připraveni to do tebe nasypat.

Ale zase - když jsou cílevědomé , mohou být oporami týmu (až na to , že všechny tím serou).

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
29.08.2018 - 15:47 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buddha/2
myslím že ani avadúta ji nezná
29.08.2018 - 15:14 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Bosch
Tak na to jsem fakt zvědavej :4:.

Odpověď neznal ani Lao´c :61:
29.08.2018 - 13:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Flory
ty bys možná znala odpověď na věčnou filosofickou otázku proč musí holky chodit na záchod vždycky spolu...?
29.08.2018 - 12:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Flory
Já teda od nikoho nečekám, že mě udělá šťastnou :3:

Mně stačí ke štěstí, když mi dají všichni pokoj a nechají mě žít, pak jsem i já mírná a hodná jako beránek :2:
29.08.2018 - 12:37 | Filtr
(Ryby) Flory
udelat Pannu stastnou je hodne tezke

ne kazde znameni to zvladne :)

ale myslim si ze zrovna Byk na to ma super vlohy

pak plati obecne ze v urcitem obdobi muz nema sanci zenu udelat stastnou, pouze jina zena :1: :45:
27.08.2018 - 08:33 | Filtr
(Střelec) Dáda B. » Loen
Mám též blízkou kamarádku v Panně, ale je skvělá,akční, inspirativní,duší umělec. Pravdou ale je,že určitá náročnost tam je a analytická mysl funguje na plné obrátky, dokáže rozebrat úplně všechno ale je dobrosrdečná, spolehlivá opravdový přítel do nepohody :-)
16.04.2017 - 23:36 | Filtr
(Rak) Áta22 » Arezet
souhlas :1:
01.04.2017 - 23:35 | Filtr
(Panna) Arezet » Áta22
já hrozně nesnáším hry a všem :75: jsem strašně otevřený človíček,ale po čase jsem se naučila,že když t onejde jinak, já jsme člověk co upozorní a když nic tak si odkráčí.....
30.03.2017 - 22:47 | Filtr
(Rak) Áta22 » Arezet
No jo; to já se taky umím přizpůsobit stabilně nedochvilným a dostavit se o půl hoďky později, nebo nečekat a "jít si po svých", nebo dělat mrtvého brouka a nikoho neomlouvat a nezachraňovat před ostatníma, ale když mě tyhle hry nebaví :63:
Ale zaměstnání kvůli tomu měnit nebudu :4:
30.03.2017 - 22:36 | Filtr
(Panna) Arezet » Áta22
já už docela i vytrestala pár lidí co chodili furt pozdě a tím,že když přišli jednou na čas tak jsem řekla hmmm no,ale ty si měl přijít o půlhodny později jako vždy,teď na tebe nemám čas,až za půl hodiny ajak t ošlo ,najednou včas dokázal chodit :4:
30.03.2017 - 22:16 | Filtr
(Rak) Áta22 » Arezet
Mám to stejně, jak popisuješ a úmyslné pozdní příchody (takové to, však on/ona chvilku počká, nic se neděje; ještě si dopiju kávičku a skočím tam a tam...) bych opravdu trestala. Možná to u mě způsobuje ascendent v panně :4: Chápu, když je nedochvilnost způsobena nepředvídatelným důvodem, to se běžně stává všem. Ale pravidelně být nedochvilný a nechat na sebe čekat? :23: Není to pouze osobní pohled. Řeším neustále nedochvilnost osob vůči skupině jiných osob; musím to řešit, omlouvat je, vysvětlovat...prostě tohle chování nechápu. .. jo a není to panna, ale většinou beran, nebo vodnář, takže mimo téma :1:
30.03.2017 - 20:23 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho » yocarnero
Tak kritika vycerpava kazdeho.
29.03.2017 - 23:40 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Ták.
29.03.2017 - 19:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já nevím, zase je to paušalizace a jak já je nesnáším! ale samontý sluneční Panny mi nijak nevadí, naopak mi přijde, že jsou takové skromné,i když trochu nanynky v něčem.
Ale Panna na ascendentu, s tím mám jiné zkušenosti. Tam se nějak vyvrbí ta negativní stránka Panny a je to hrůza. Znám tři chlapi, všichni asc v Panně a všichni mají společné tyhle věci: neschopnost převzít život do vlastních rukou, vschopit se a něco se sebou dělat - protože "stát, systém, rodina, maminka, vláda, prodavačka v Tescu atp jim nepřejí"....všichni tři jsou hypochondři a i když si hrají na skromné a pohodové, ve skutečnosti za zády každého děsně kritizují a pomlouvají.

Tak asi tak.
29.03.2017 - 16:00 | Filtr
(Panna) Arezet » Áta22
No musím říct ohledně chození včas.Jako mládě jsem chodila někam i o 20 minut dřív,prostě pro jistotu :4: před pár lety jsem se dostala na 5 minut před a nyní jsem ráda,když opravdu příjdu na čas :4: výjmečně se mi stává,že příjdu o pár minut později, cosi z panny se mi vytratilo nebo spíš jsem tu pannu nějak povolila, a musím říct,že se mi žije poněkud lépe,když nedodržuju vše přesně a nesnažím se o dokonalost.

Měla jsem fajn učitele :4: byl to střelec s asc. ve vodnáři a byl expert na chození pozdě, po pár letech jsem si na to zvykla a přispůsobila se té jeho neřesti až tak,že mi to doteď zůstalo, asi to mělo smysl :4: jinak ybch byla stažená doteď si myslím.
29.03.2017 - 15:55 | Filtr
(Panna) Arezet » player
playo a jak tedy z horoskopu poznám,že je někdo velmi náladový?

Já jsem třeba nemsírně náladová,kde bych to tam třeba u sebe v nativu vyhledala? :1:
29.03.2017 - 07:04 | Filtr
(Býk) player » Agnieszka
Ona ta náladovost asi souvisí s jinými planetami , pokud už teda se zabýváme zvěrokruhem.

Můj život květnové býčice lemují a rámují. Jsou teda docela eroticky vybavené , ale přijdou mi docela stabilní. Divoké...no , když půjdu do hloubky , možná že jsou občas takové explozivnější , ale to už je musí něco vážně vyhnat do otáček.
26.03.2017 - 22:49 | Filtr
(Rak) Áta22
Mám kamaráda pannu (bez benefitů), asi 20 let, ale vůbec se takto neprojevuje. Ale milé panny: "vůbec nikdy nepřijdete pozdě; ostatně ani brzy. Vždy se dostavíte na čas - není to nic složitého. Kdyby vám umožnili vládnout světu, postaraly byste se o to, aby se z ÚPP (úmyslně pozdní příchod) stal trestný čin?" Stella Hydeová. Souhlasíte s tím? :1:
25.03.2017 - 23:32 | Filtr
(Panna) Arezet » Agnieszka
je tak to je hezký jak o nás pannách píšeš,musím říct že si mě dost popsala a spoustu pann co znám a jak píšeš puntičkáři jsou docela ryby,s tí mskušenost mám :1: :17:
25.03.2017 - 13:16 | Filtr
(Býk) Agnieszka » dawsoo
Ahoj, dawsoo,

mám to trochu naopak. Ale musím u býků dělit holky a kluky. Květnové býčice mi přijdou divočejší, otevřenější a kolikrát náladovější. A musím říct, že v jedné květnové býčici jsem se zklamala, jak jsem nejvíc mohla, takže to nemám tak, že si k býkům vždy najdu cestu, jak píšeš Ty. To už spíš k těm pannám, o kterých je tu řeč. :32: Kluci - květnoví býci - s těmi si obvykle moc rozumím, bývají pohodáři, nic moc neřeší a dost se zasměju. Dubnových býků osobně taky tolik neznám, to jsem spíš vycházela ze známých osobností, kteří byli narozeni koncem dubna a častokrát mi připadalo, že jsou zvláštní, někdy bych spíš řekla, že víc uzavření než divocí. Je zajímavé, že to vnímáme úplně jinak. :1: :74:

Taky jsem s pannami neměla problém, možná s jednou, ale vsadím se, že převažující znamení má jinde, protože u ní mám problém s tím, že furt mluví, je akční a trochu rázná, takové lidi moc nevyhledávám. Taky musím říct, že moje úplně nejbližší kamarádky jsou jen v rybách a v panně a vím, že jim můžu věřit, vůbec nechápu, co tady ostatní píšou. Mně zase přijdou nesnesitelná jiná znamení, ale to sem radši psát nebudu. :61:
24.03.2017 - 22:33 | Filtr
(Býk) dawsoo » Agnieszka
Přesně jak píšeš mam to s pannama jak muži tak i ženami stejně :17: :15:
24.03.2017 - 22:29 | Filtr
(Býk) dawsoo » Agnieszka
Ahoj Agnieszko,
těžko říci no.. květňáci (znám jich většinu) mi příjdou vyměklejší a méně divocí a jakoby uhlazenější avšak snadněji emocionálně vykolejitelní...a dubňáci (znám jich méně) jsou jak píšeš "více svoji" a více zarputilí... samože to je jen čistě moje osobní zkušenost a neberu to jako obecnou pravdu chraň bůh.... Spíše se divím zde těm Pannám že jsou tak nepopulární... osobně si myslím že to je o tom že se jen neotevřou každýmu a já třeba i s těmi dle jiných nejpřísnějšími fakt nemam a neměl jsem nikdy jedinnej problém... Nakonec moje dvě opravdu dobré dlouholeté kámošky (podotýkám že bez benefitů a jsem na to patřičně hrdý) na život a na smrt jsou právě bejčice (květnová) a Panna (srpnová). :1:
24.03.2017 - 22:22 | Filtr
(Býk) Agnieszka
Panně se nezavděčím? Mně to přijde právě naopak, častokrát se zrovna tomuto znamení zavděčím nejvíc. Mají nejvíc pochopení, jsou citlivé a chápavé, často dokáží naslouchat. Panny mají to znamení spíš za trest, protože tak vysoká citlivost je dnes spíš za trest, a snad všechny lidi, co znám, a mají ascendent v panně, jsou neuvěřitelně hodní. A ne, teďka nemyslím sebe. :61: Co se týče slunečního znamení, pak taky...nebývají třeba středem pozornosti a baviči společnosti, ale sblížím se s nimi daleko radši než s kdekým povrchním. Panenky jsou fajn. A že by byli puntičkáři jo? Z mé zkušenosti jsou největší pedanti ryby, možná trochu paradox, ale já třeba nemám ráda puntičkáře, jsem totální bordelář a když jsem potkala někoho ujetého na pořádek, byly to ryby, ale největší pedant byl blíženec. :61: Upravoval tu kdysi obraz, který byl posunutý o mm do strany. :61: Je to už dávno, možná i takových 20 let, ale ještě teď se tomu ráda zasměju. :46:
24.03.2017 - 22:10 | Filtr
(Býk) Agnieszka » dawsoo
"Kdo je mi asi nejblíž jsou asi stejně bejčci a mohou bejt i třeba jinýho založení (příjde mi třeba docela rozdíl mezi dubnovejma a květnovejma)"

To by mě celkem zajímalo, jaké vnímáš rozdíly mezi dubnovými a květnovými býky. Mně se zdají lidé narození koncem dubna téměř vždy takoví podivíni, někteří si to myslí i o mně a celkem to chápu, taky si kolikrát tak připadám. Květnoví býci na mě působí naopak pohodověji, jaké rozdíly vnímáš Ty? :16:
04.03.2017 - 12:51 | Filtr
(Lev) Orfanikus » jonesy
Převážná část zde píšících vůbec ve svých posudcích nezohledňuje klíčovou skutečnost,že planety se ve znameních cití různě,mají různou sílu a rozdílnou sílu mají i v osobních domech - nejsilnější v rohových domech, v padajících jen třetinová
síla v porovnání s pozicí v rohu,tedy Slunce v Panně v padajícím domě/9/ nebude
u tebe žádný dominantní prvek,Merkur ve své triplicitě na MC bude hrát mnohem větší roli ,to je ta obliba změn,nových podnětů a merkurické volnosti.
Příspěvky: 138-114 113-89 88-64 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »